Spirituality

iF You want to become FREE you landed in the right place.

“ Cine moare înainte să moară, nu mai moare când moare.”

Translate

Câteva cărți deosebite pe care le recomand cu căldură;

Le puteți vedea pe site.urile Editurii PROXIMA MUNDI & Editurii FOR YOU :

Transformări planetare 2012-2030 -- Mesaje de la Fondatori (Sal Rachele) ,

Pământul se trezește: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii) ,

Viața la Frontiera Cunoașterii (Sal Rachele) ,

Conexiunea Lyra/Pământ (Brad Johnson și Conștiița Colectivă a Sufletelor Lirane) ,

Femeia interzisă vorbește - Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe),

Istoria reală a Pământului (Sal Rachele) .



joi, 14 octombrie 2010

A fi părintele unui Copil INDIGO


Nu e nevoie de un psiholog, sau de o persoană cu capacităţi paranormale, pentru a sublinia ceea ce este evident: am învăţat multe din comportamentele parentale de la proprii noştri părinţi, din mass‑media, sau chiar din consultaţii parentale. Din nefericire, aceste surse sunt, toate, produsele vechii energii. Ele nu funcţionează în situaţiile care implică noua energie. Amintiţi‑vă: Copiii Indigo sunt 200% energie nouă.
Sarcina noastră, ca părinţi, este să‑i ocrotim pe Copiii noştri Indigo de tot ce înseamnă vechea energie şi să‑i ajutăm să‑şi amintească întotdeauna de originea şi misiunea lor divină. Nu ne putem permite ca aceşti Copii Indigo să sufere de amnezie în masă în ceea ce priveşte scopul lor – lumea depinde de ei!
De aceea, primul pas este să fim flexibili în vederile şi aşteptărilor noastre legate de copiii noştri. La urma urmei, de ce este atât de important pentru noi ca aceşti copii să înveţe bine la şcoală? Nu sugerez câtuşi de puţin că educaţia nu este importantă, dar să fim cinstiţi: De ce vă supăraţi când profesorul copilului vă anunţă numai rezultate negative? Oare asta vă aminteşte de zilele propriei voastre copilării, când aveaţi necazuri? Dacă e aşa, atunci nu sunteţi supăraţi pe copilul dumneavoastră: vă este teamă în numele copilului.
Pe de altă parte, poate credeţi că şi copilul dumneavoastră are nevoie de o „educaţie mai bună” pentru „a reuşi” în lume. M‑aş îndoi de această premisă, deoarece lumea nouă care se află în faţa noastră are idealuri complet diferite. În această nouă lume, integritatea unei persoane (care poate fi determinată telepatic, deoarece noi toţi ne vom recăpăta abilităţile psihice naturale în câţiva ani) va fi calitatea cea mai importantă într‑un C.V. Angajatorii din viitor vor considera că educaţia fără integritate nu are nici o valoare.
Schimbându‑ne punctele de vedere şi aşteptările legate de comportamentul copilului nostru, putem aborda educaţia dintr‑un unghi lipsit de violenţă. Sunt de acord că aceasta poate să ne dea un sentiment de nesiguranţă, sau de ameninţare. Ca părinţi, instinctele noastre ne spun să ne protejăm copiii. Deci, automat, noi luptăm pentru dreptul copilului nostru la succes – şi, adesea, aceasta poate însemna că trebuie să te lupţi cu copilul tău, atunci când îl împingi din urmă ca să‑şi facă tema.
Sunteţi prima generaţie de părinţi ai Copiilor Indigo – deci greşelile sunt absolut normale. Totuşi, sufletul vostru şi sufletul copilului vostru au fost de acord să se întrupeze împreună în aceste timpuri măreţe ale schimbării de mileniu. Deci, la nivelul sufletului, voi ştiaţi la ce să vă aşteptaţi, atunci când aţi semnat un contract spiritual de a fi părintele unui Copil Indigo. Iertaţi‑vă pentru că v‑aţi luat această sarcină dificilă şi fiţi convinşi că Dumnezeu nu ne dă niciodată misiuni pe care nu suntem pregătiţi să le ducem la bun sfârşit.