Spirituality

iF You want to become FREE you landed in the right place.

“ Cine moare înainte să moară, nu mai moare când moare.”

Translate

Câteva cărți deosebite pe care le recomand cu căldură;

Le puteți vedea pe site.urile Editurii PROXIMA MUNDI & Editurii FOR YOU :

Transformări planetare 2012-2030 -- Mesaje de la Fondatori (Sal Rachele) ,

Pământul se trezește: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii) ,

Viața la Frontiera Cunoașterii (Sal Rachele) ,

Conexiunea Lyra/Pământ (Brad Johnson și Conștiița Colectivă a Sufletelor Lirane) ,

Femeia interzisă vorbește - Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe),

Istoria reală a Pământului (Sal Rachele) .



joi, 14 octombrie 2010

Arhanghelul Mihail




Preaiubiti maestri, puterea si maretia Creatorului Suprem este sublima si dincolo de intelegerea umana! Este forta conducatoare din spatele a tot ce a fost si va fi creat in Omnivers!

Este momentul ca sa va reamintiti cum sa utilizati si sa folositi Forta de Viata a Creatiei, in timp ce va recuperati dreptul vostru prin nastere ca si cocreatori ai bucuriei, pacii si abundentei. Creatorul prin Parintii vostri Divini furnizeaza FORTA voastra  DE VIATA, prin  Cordonul de Argint (adesea numit Podul Curcubeu al constiintei) din Raza voastra Divina si in final in jos, prin Sinele vostru Divin se filtreaza prin charka coroanei si in corpurile voastre: eteric, mental, emotional si fizic. Exista multi factori care determina cat din aceasta forta radianta de viata puteti accesa sau atrage spre voi si prin voi.

Majoritatea oamenilor se afla la o “dieta de infometare”, in mai multe moduri, in primul rand deoarece ei au intrerupt conectarea cu sufletul si sinele lor superior si au ceea ce s-ar numi “o armura de energie distorsionata” creata de toate imperfectiunile dimensiunilor trei si patru...



Ei au uitat ca intreaga forta de viata  de care vor avea nevoie vreodata, este disponibila prin acest tub vertical de Lumina, incat ei incerca sa acceseze energia cea mai apropiata de ei, orizantal, prin cele trei chakre inferioare si in special prin charka plexului solar. Aceasta a creat dansul trage-impinge si lupta pentru putere si suprematie, care a prevalat pe Pamant timp de mii de ani.
Cea mai puternica forta din Omnivers este FORTA IUBIRII, care radiaza prin esenta feminina sau energia DUMNEZEITEI a Creatorului. Mai intai, Esenta masculina a Creatorului aduce “SEMINTELE” noii creatii din mintea sa, rezultand Planul Divin, care apoi este dezvaluit in ESENTA IUBIRII sau a naturii emotionale a Esentei Dumnezeitei.

Un proces extraordinar si magnific este initiat apoi, devenind creatii dincolo de cea mai mareata imaginatie a voastra.
Voi, ca oameni, sunteti unii dintre acesti creatori!
A existat un timp in trecutul vostru stravechi, in care aspectele Mamei-Creator, erau energiile dominante si punctul focal al venerarii.
Pe durata a mii de ani a existat o lume patriarhala si Creatorul a fost vizualizat si recunoscut doar ca barbat, in maretia sa. Asa cum voi aduceti la un loc toate partile Fiintei voastre mai vaste, este momentul pentru a reuni si recunoaste intregirea/totalitatea, ca fiind multiplele expresii ale Creatorului.


Aspectul Dumenzeitei, al Mamei Divine sau energia feminina a Creatorului, radiaza mai mult din atributele si energia sa in univers, in acest moment:

atributele Iubirii divine,
ale comapsiunii,
iluminarii,
ingrijirii,
increderii,
ale creativitatii,
ale focalizarii interioare
si constiintei Spiritului.

Aceste energii binecuvantate vor spori, vor rafina si vor completa aspectele masculine ale Creatorului: vointa Divina de a crea, intelepciunea, adevarul, valoarea, decizia si puterea.

Inainte de a veni in aceasta viata, multi dintre voi ati fost de acord sa fiti purtatori ai energiei Dumenzeitei, blande si incantatoare.
Da, multi din cei in corpuri barbatesti, cat si multe din corpuri femeiesti au fost de accord sa permita energiei Divine sa ii supralumineze, ca ei sa devina exemple, pentru ca ceilalti sa vada, si cu speranta ca ii vor urma.
Ca urmare, nu mai este o problema pentru un barbat din familie ca sa fie cel care ingrijeste si ii hraneste pe cei mici.

Multi barbate curajosi permit partii lor blande sa iasa la iveala, incat ei incep sa-si exprime sentimentele si recunoasterea naturii lor emotionale.

Diferenta dintre psihicul masculin si cel feminin se ingusteaza, in timp ce fiecare incepe sa integreze aspectele masculine sau feminine ale Sinelui.

Pe de alta parte, multe fiinte nascute in corpuri de femeie, au fost de acord la nivel de suflet, sa integreze si sa permita partii naturii lor masculine sa preia conducerea, astfel devenind mult mai active in lumea exterioara a afacerilor, serviciilor si in guverne.

In timp ce isi joaca rolul lor feminin, ele, de asemeni isi pun amprenta afirmativ, in alte domenii ale incercarii, care erau domenii exclusiv ale populatiei masculine. Este mai mult un aspect al integrarii, care are loc la multe nivele.

Asa cum ati fost voi separati din Raza voastra Divina Geamana/Dubla, asa a fost Esenta Parintilor nostri Divini separata, cu eoni si eoni de timp in urma. Procesul reunificarii a inceput de la cel mai inalt nivel, inafara si in jos, spre cele mai joase nivele ale Creatiei, iar Parintii Divini se afla in procesul de a fi reuniti de-a lungul Universului, cat si pe Pamant si in fiecare dinte voi. Dintre toate lucrurile glorioase care se petrec, acesta este uimitor de inspirat si reprezinta un fenomen atotcuprinzator!
Intai, voi ati coborat in forma minunata, perfecta, numita Reteaua voastra Eterica si apoi ati inceput sa modelati corpul fizic in jurul acestuia, a corpului Divin adus din mintea Creatorului.

Voi v-ati pastrat o parte din “memoria cosmica” intacta pe durata a multor ere, pana cand Pamantul si omenirea s-a cufundat in densitatea dimensiunilor trei/patru.

Voalul uitarii a fost tras gradat, peste memoria voastra si voalul sau carantina a fost plasata si in jurul memoriei constiintei Mamei Pamant.
Ati calatorit timp de mii de ani simtindu-va singuri si deconectati de noi, Fiintele Luminii si de Sinele vostru Divin.

Ati fost trimisi sa experimentati, sa creati, sa castigati intelepciune si sa impartasiti experientele si cunoasterea, care va sunt unice, voua.

A trebuit sa invatati ce va determina sa creati in planul fizic, prin corpul fizic straduindu-va sa va perfectionati uneltele voastre pamantene, pentru a va reamintiti ca


VOI SUNTETI UN MAESTRU AL LUMINII !

Priviti cum lasati sa va cada ancorele si greutatile ce va fac sa continuati sa mergeti in profunzime in mlastina, in ceata confuziei si iluziei dimensiunilor joase.
Permiteti-va sa lasati sa cada straturile, sarcinile care  va mentin blocati si ancorati!

Permiteti-va sa va avantati din nou, in inaltimile rarefiate!
Sunteti constienti ca aceia dintre voi, care v-ati inaltat frecventele si rezonanta dincolo de cele ale Pamantului, acum asistati iubita voastra planeta sa urce pe spirala ascensiunii?
Voi v-ati desfacut din unitatea constiintei, separandu-va si fracturandu-va in fragmente de diverse marimi si rezonante, tesandu-va calea printre dimensiuni, prin multe vieti si experiente pe Pamant, intotdeauna aparent singuri.

Acum, voi desfasurati procesul invers.

Va vindecati si va integrati fragmentele proprii.

Va echilibrati si va armonizati campurile de forta, ca aspectele multidimensionale ale Fiintei voastre sa poata incepe procesul reintegrarii.

Voi fuzionati in unitatea constiintei cu “tovarasii de calatorie”, multitudinea de suflete curajoase, care au pasit in fata cu voi, ca raspuns la chemare si ati fost de acord sa traversati necunoscutul, ca participanti la acest mare experiment.
Intr-adevar, este momentul pentru marea schimbare, este momentul in care toate fatetele Creatiei se straduiesc sa revina la armonia unitaii constiintei, de la care au pornit.

Cei care raman pe margine si cei care nu doresc sa inceapa procesul trezirii si integrarii, se vor simti din ce in ce mai izolati.

Sentimentul de a fi singur si despartit se va amplifica, pana cand vor tipa de durere si ii vor cauta pe cei care ii asteapta cu iubire, ca sa ii asiste sa revina pe cale si in calatoria lor spre acasa.
In cele din urma ne vom aduna impreuna, total constienti ...
Va imploram, nu deveniti atasati de nici un mod de a fi, de nici o cale, de nici o filozofie, care este prea ingusta sau prea structurata si nu ramaneti in nici un acord care va da puterea voastra altcuiva din exterior!

Practicati intotdeauna discernamantul, inimi indragite, un aspect al liberului arbitru, daruit de Dumnezeu!

Nu putem sa subliniem suficient de mult, ca pe cat de rapid un adevar aparent se iveste si voi il incorporati in sistemul vostru de credinta, tot asa acesta poate fi inlocuit de un adevar mai inalt sau de un concept nou.

Fiti constienti ca de ceea ce sunteti siguri astazi, se va schimba fara indoiala maine sau saptamana urmatoare!

 De aceea va simtiti atat de vulnerabili, iubtilor, voi lepadati densitatea si integrati Lumina ...
Nu puteti cadea, voi puteti doar sa va mentineti pe loc si sa creati disconfort, daca va luptati si va mentineti cufundati in vechea densitate.

Acceptati aceste  daruri foarte pretioase ce v-au fost oferite, deveniti propriul vostru martor sacru, in timp ce adunati, sortati si purificati informatiile si experientele, care va conduc spre o constiinta mai inalta si mai rafinata!

Nu va impotmoliti si nu va atasati de nici un tipar sau structura de credinta, in timp ce iesiti gradat din coconul Fiintei fizic-umane si treceti in forma cristalina a Fiintei spiritual-umane!

Permiteti-va sa va ridicati pe creasta undelor transformarii !


Utilizarea fortei de viata a creatiei - Arhanghelul Mihail

Preaiubiti maestri, puterea si maretia Creatorului Suprem este sublima si dincolo de intelegerea umana! Este forta conducatoare din spatele a tot ce a fost si va fi creat in Omnivers! Este momentul ca sa va reamintiti cum sa utilizati si sa folositi Forta de Viata a Creatiei, in timp ce va recuperati dreptul vostru prin nastere ca si cocreatori ai bucuriei, pacii si abundentei. Creatorul prin Parintii vostri Divini furnizeaza FORTA voastra  DE VIATA, prin  Cordonul de Argint (adesea numit Podul Curcubeu al constiintei) din Raza voastra Divina si in final in jos, prin Sinele vostru Divin se filtreaza prin charka coroanei si in corpurile voastre: eteric, mental, emotional si fizic. Exista multi factori care determina cat din aceasta forta radianta de viata puteti accesa sau atrage spre voi si prin voi. Majoritatea oamenilor se afla la o “dieta de infometare”, in mai multe moduri, in primul rand deoarece ei au intrerupt conectarea cu sufletul si sinele lor superior si au ceea ce s-ar numi “o armura de energie distorsionata” creata de toate imperfectiunile dimensiunilor trei si patru...
Ei au uitat ca intreaga forta de viata  de care vor avea nevoie vreodata, este disponibila prin acest tub vertical de Lumina, incat ei incerca sa acceseze energia cea mai apropiata de ei, orizantal, prin cele trei chakre inferioare si in special prin charka plexului solar. Aceasta a creat dansul trage-impinge si lupta pentru putere si suprematie, care a prevalat pe Pamant timp de mii de ani. Cea mai puternica forta din Omnivers este FORTA IUBIRII, care radiaza prin esenta feminina sau energia DUMNEZEITEI a Creatorului. Mai intai, Esenta masculina a Creatorului aduce “SEMINTELE” noii creatii din mintea sa, rezultand Planul Divin, care apoi este dezvaluit in ESENTA IUBIRII sau a naturii emotionale a Esentei Dumnezeitei. Un proces extraordinar si magnific este initiat apoi, devenind creatii dincolo de cea mai mareata imaginatie a voastra. Voi, ca oameni, sunteti unii dintre acesti creatori!

A existat un timp in trecutul vostru stravechi, in care aspectele Mamei-Creator, erau energiile dominante si punctul focal al venerarii. Pe durata a mii de ani a existat o lume patriarhala si Creatorul a fost vizualizat si recunoscut doar ca barbat, in maretia sa. Asa cum voi aduceti la un loc toate partile Fiintei voastre mai vaste, este momentul pentru a reuni si recunoaste intregirea/totalitatea, ca fiind multiplele expresii ale Creatorului. Aspectul Dumenzeitei, al Mamei Divine sau energia feminina a Creatorului, radiaza mai mult din atributele si energia sa in univers, in acest moment: atributele Iubirii divine, ale comapsiunii, iluminarii, ingrijirii, increderii, ale creativitatii, ale focalizarii interioare si constiintei Spiritului. Aceste energii binecuvantate vor spori, vor rafina si vor completa aspectele masculine ale Creatorului: vointa Divina de a crea, intelepciunea, adevarul, valoarea, decizia si puterea.

Inainte de a veni in aceasta viata, multi dintre voi ati fost de acord sa fiti purtatori ai energiei Dumenzeitei, blande si incantatoare. Da, multi din cei in corpuri barbatesti, cat si multe din corpuri femeiesti au fost de accord sa permita energiei Divine sa ii supralumineze, ca ei sa devina exemple, pentru ca ceilalti sa vada, si cu speranta ca ii vor urma. Ca urmare, nu mai este o problema pentru un barbat din familie ca sa fie cel care ingrijeste si ii hraneste pe cei mici. Multi barbate curajosi permit partii lor blande sa iasa la iveala, incat ei incep sa-si exprime sentimentele si recunoasterea naturii lor emotionale. Diferenta dintre psihicul masculin si cel feminin se ingusteaza, in timp ce fiecare incepe sa integreze aspectele masculine sau feminine ale Sinelui. Pe de alta parte, multe fiinte nascute in corpuri de femeie, au fost de acord la nivel de suflet, sa integreze si sa permita partii naturii lor masculine sa preia conducerea, astfel devenind mult mai active in lumea exterioara a afacerilor, serviciilor si in guverne. In timp ce isi joaca rolul lor feminin, ele, de asemeni isi pun amprenta afirmativ, in alte domenii ale incercarii, care erau domenii exclusiv ale populatiei masculine. Este mai mult un aspect al integrarii, care are loc la multe nivele.

Asa cum ati fost voi separati din Raza voastra Divina Geamana/Dubla, asa a fost Esenta Parintilor nostril Divini separata, cu eoni si eoni de timp in urma. Procesul reunificarii a inceput de la cel mai inalt nivel, inafara si in jos, spre cele mai joase nivele ale Creatiei, iar Parintii Divini se afla in procesul de a fi reuniti de-a lungul universului, cat si pe Pamant si in fiecare dinte voi. Dintre toate lucrurile glorioase care se petrec, acesta este uimitor de inspirat si reprezinta un fenomen atotcuprinzator!

Permiteti-mi sa va ofer o viziune a perfectiunii marelui plan, la care sa meditati si sa va permita sa accelerati procesul reamintirii a cine sunteti si de ce sunteti aici pe planeta Pamant. Directiva Creatorului pentru acest univers a fost ca trebuiau sa fie aduse multe creatii unice, detaliate si concentrate, urmand ca cei care erau atrasi intr-o lume si o cultura particulara, sa devina experti intr-un aspect sau atribut specific al Creatiei. Oricare ar fi fost concentrarea atentiei voastre: pe atribute si aspecte mentale, emotionale, medicale, istorice, creative, invatamant, ingrijire si servire, conducand si indrumand, aceste aspecte si atribute particualre ar fi fost integrate in planul/misiunea voastra Divina prin energiile si prin stratul tiparelor energetice ale Razelor principale. Iata ce v-ati starduit sa faceti de-a lungul erelor, sa aduceti atributele si talentele voastre speciale inainte si sa le perfectionati, asa cum erau acestea la inceput.

Priviti vasta multitudine de Scantei Divine ale constiintei revarsandu-se in univers, pe calea energiilor Razelor principale, din inima Parintilor Creatori ai acestui univers, inspre Dumnezeii cocreatorii, Fii Paradisului, Elohimi, constructorii formei, taramul angelic, Fiintele marete de Lumina si in ultima instanta VOI! Vizualizati-va printre acesti binecuvantati, curajosi, in timp ce va ridicati si plutiti, experimentati, creati si cresteti in cunoastere si experienta! Mai tarziu cu eoni, urmatoarea parte a marelui plan a fost plasarea in efect(n.t. de la cauza la efect) si viziuneaa unei planete mici, speciale a fost adusa, o planeta care urma sa fie frumoasa peste masura, pentru ca toate minunile Creatiei sa fie aduse pe aceasta palneta mica, aflata la limitele exterioare ale galaxiei, la cea mai indepartata margine a Creatiei.

Procesul aducerii acestor miracole ale Creatiei in manifestare fizica, intr-un loc a inceput. Dupa ce a fost imprastiat prin univers, totul a fost adus si recreat, in mod gradat, pe planeta Pamant: toata diversitatea, toata unicitatea, toate experientele si intelepciunea adunata prin lunga calatorie de la conceptia marelui plan. Voi toti ati calatorit prin ceea ce este numit cele sapte sfere ale experientei sau taramul celor sapte Raze ale exprimarii, care contin toate virtutile, aspectele si atributele, pe care, eventual, le-ati fi incorporat. Voi ati stat mult timp in locul cu care ati rezonat din interior, locul care s-a acordat Misiunii voastre Divine. Acolo, voi ati stat in forma EU SUNT Prezenta, care apoi v-a proiectat in jos in multe fragmente, care urmau sa devina cunoscute ca “familia voastra de suflet”

Intai, voi ati coborat in forma minunata, perfecta, numita Reteaua voastra Eterica si apoi ati inceput sa modelati corpul fizic in jurul acestuia, a corpului Divin adus din mintea Creatorului. Voi v-ati pastrat o parte din “memoria cosmica” intacta pe durata a multor ere, pana cand Pamantul si omenirea s-a cufundat in densitatea dimensiunilor trei/patru. Voalul uitarii a fost tras gradat, peste memoria voastra si voalul sau carantina a fost plasata si in jurul memoriei constiintei Mamei Pamant. Ati calatorit timp de mii de ani simtindu-va singuri si deconectati de noi, Fiintele Luminii si de Sinele vostru Divin. Ati fost trimisi sa experimentati, sa creati, sa castigati intelepciune si sa impartasiti experientele si cunoasterea, care va sunt unice, voua. A trebuit sa invatati ce va determina sa creati in planul fizic, prin corpul fizic straduindu-va sa va perfectionati uneltele voastre pamantene, pentru a va reamintiti ca VOI SUNTETI UN MAESTRU AL LUMINII!

Priviti cum lasati sa va cada ancorele si greutatile ce va fac sa continuati sa mergeti in profunzime in mlastina, in ceata confuziei si iluziei dimensiunilor joase. Permiteti-va sa lasati sa cada straturile, sarcinile care  va mentin blocati si ancorati! Permiteti-va sa va avantati din nou, in inaltimile rarefiate! Sunteti constienti ca aceia dintre voi, care v-ati inaltat frecventele si rezonanta dincolo de cele ale Pamantului, acum asistati iubita voastra planeta sa urce pe spirala ascensiunii? Aceasta este o parte a misiunii voastre, iubitilor, de a va asista fratii si surorile, dar sa fiti si valul de Lumina care devine mai puternic si mai plin de viata, inaltand constiinta de masa, purificand Reteaua Eterica Aurie a Mamei Pamant, incat ea sa poata, din nou, sa-si recupereze pozitia ei destinata in marea drama a evolutiei.

“Memoria voastra cosmica” revine, cand va purificati si va echilibrati toate energiile create prin greseli, incercari si erori, facute de-a lungul erelor. Totul a facut parte din marele plan, bravii mei, dar nu s-a stiut cum se va juca drama, pana nu a fost adusa si implementata, iar liberal arbitru nu a fost aprobat ca test final al cocreatiei!

Voi v-ati desfacut din unitatea constiintei, separandu-va si fracturandu-va in fragmente de diverse marimi si rezonante, tesandu-va calea printre dimensiuni, prin multe vieti si experiente pe Pamant, intotdeauna aparent singuri. Acum, voi desfasurati procesul invers. Va vindecati si va integrati fragmentele proprii. Va echilibrati si va armonizati campurile de forta, ca aspectele multidimensionale ale Fiintei voastre sa poata incepe procesul reintegrarii. Voi fuzionati in unitatea constiintei cu “tovarasii de calatorie”, multitudinea de suflete curajoase, care au pasit in fata cu voi, ca raspuns la chemare si ati fost de acord sa traversati necunoscutul, ca participanti la acest mare experiment.

Cat de minunat este sa va privim, bravii mei, in timp ce va reamintiti si ii recunoasteti pe cei care sunt tovarasii vostri in Spirit, pe cei de care ati fost separati si le-ati dus dorul atat de mult! Noi ne delectam de incantarea si bucuria voastra, in timp ce va reuniti in iubire si impartasiti experientele calatoriei voastre, cand aduceti si impartasiti intelepciunea pe care ati adunat-o si le permiteti celorlalti sa va ajute sa recuperati si sa integrati, ceea ce va lipseste.

Intr-adevar, este momentul pentru marea schimbare, este momentul in care toate fatetele Creatiei se straduiesc sa revina la armonia unitaii constiintei, de la care au pornit. Cei care raman pe margine si cei care nu doresc sa inceapa procesul trezirii si integrarii, se vor simti din ce in ce mai izolati. Sentimentul de a fi singur si despartit se va amplifica, pana cand vor tipa de durere si ii vor cauta pe cei care ii asteapta cu iubire, ca sa ii asiste sa revina pe cale si in calatoria lor spre acasa. In cele din urma ne vom aduna impreuna, total constienti, cand ne vom unifica in Spirit, in locul in care salasluiesc Parintii nostri Divini. Noi asteptam o oportunitate de a va ajuta sa sariti peste obstacolele si granitele, care va mentin ancorati si prinsi in capcane, care sunt mai putin decat vibratiile armonioase ale Luminii/Iubirii.

Va imploram, nu deveniti atasati de nici un mod de a fi, de nici o cale, de nici o filozofie, care este prea ingusta sau prea structurata si nu ramaneti in nici un acord care va da puterea voastra altcuiva din exterior! Practicati intotdeauna discernamantul, inimi indragite, un aspect al liberului arbitru, daruit de Dumnezeu! Nu putem sa subliniem suficient de mult, ca pe cat de rapid un adevar aparent se iveste si voi il incorporati in sistemul vostru de credinta, tot asa acesta poate fi inlocuit de un adevar mai inalt sau de un concept nou. Privind in urma, nu puteti observa ca mare parte din cunoasterea pe care acum o acceptati ca adevarul vostru absolut, a fost peste cele mai incredibile viziuni, cu cinci ani in urma sau chiar cu un an in urma? Fiti constienti ca de ceea ce sunteti siguri astazi, se va schimba fara indoiala maine sau saptamana urmatoare! De aceea va simtiti atat de vulnerabili, iubtilor, voi lepadati densitatea si integrati Lumina si asa este lumea voastra sau fiecare din jurul vostru.

Nu puteti cadea, voi puteti doar sa va mentineti pe loc si sa creati disconfort, daca va luptati si va mentineti cufundati in vechea densitate. Acceptati aceste  daruri foarte pretioase ce v-au fost oferite, deveniti propriul vostru martor sacru, in timp ce adunati, sortati si purificati informatiile si experientele, care va conduc spre o constiinta mai inalta si mai rafinata! Nu va impotmoliti si nu va atasati de nici un tipar sau structura de credinta, in timp ce iesiti gradat din coconul Fiintei fizic-umane si treceti in forma cristalina a Fiintei spiritual-umane! Permiteti-va sa va ridicati pe creasta undelor transformarii teribile! Reamintiti-va, in timp ce avansati rapid pe calea ingusta inspre iluminare, ca aceasta este calatoria voastra proprie si nimeni alcineva nu poate sa va spuna cum sa procedati; totusi, noi suntem intotdeauna alaturi sa va ajutam si sa va protejam! Ne aflam la o departare doar de o bataie de inima si de un gand, preaiubitilor!

EU SUNT Arhanghelul Mihail