Spirituality

iF You want to become FREE you landed in the right place.

“ Cine moare înainte să moară, nu mai moare când moare.”

Translate

Câteva cărți deosebite pe care le recomand cu căldură;

Le puteți vedea pe site.urile Editurii PROXIMA MUNDI & Editurii FOR YOU :

Transformări planetare 2012-2030 -- Mesaje de la Fondatori (Sal Rachele) ,

Pământul se trezește: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii) ,

Viața la Frontiera Cunoașterii (Sal Rachele) ,

Conexiunea Lyra/Pământ (Brad Johnson și Conștiița Colectivă a Sufletelor Lirane) ,

Femeia interzisă vorbește - Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe),

Istoria reală a Pământului (Sal Rachele) .



sâmbătă, 10 decembrie 2011

Ce Suntem..



   Eu știu că uneori mă refugiez în lumea mea, de mulți neinteleasa, ce este doar o fantasmă pentru unii, cu capu-n nori și plină de filosofie.

   Sunt un Om Anormal într-o Lume Anormală și mă bucur pentru că asta înseamnă că eu sunt o ființă specială și diferită, deci sunt un Om Normal într-o Lume Normală, chiar dacă aceasta din urmă este doar un vis fantasmagoric.

   Fiecare dintre noi ne-am născut în această lume în care regulile și religiile sunt create de oameni.

   Ni s-a spus că Dumnezeu este separat de noi. Religia ne-a învățat că suntem păcătoși și răi și că trebuie să facem ceva ca să merităm să ajungem în Rai.

   Însă toate acestea sunt neverosimile și de aceea îmi permit să vă spun un lucru ce nu ar trebui să uitați niciodată: Voi sunteți Dumnezeu. Sufletul vostru este Dumnezeu! Nu ați fost separați de Dumnezeu! Fiecare dintre voi are un “Eu sunt” suprem, un Sine superior (Divinitate). Acesta este Dumnezeu. Sufletul vostru, acest Sine Suprem este parte integrantă din Spiritul Absolut. Doar Ego-ul este cel care vă separă de Dumnezeu. (“Cine moare înainte să moară, nu mai moare când moare”).

   Fiindcă Religia, creată de oameni, ne învață că suntem separați de Dumnezeu și liderii religioși şi Religia preiau puterea oamenilor, îi separă de Dumnezeu, preiau conducerea vieții voastre pământești și chiar și a celei de apoi. Nu le mai dați puterea voastră !!!

   Nimeni nu are dreptul să spună dacă îl meritați sau nu pe Dumnezeu! Sunteți co-creatori ai propriei voastre vieți!

   Dumnezeu nu este nici bărbat, nici femeie; Dumnezeu este IUBIRE Necondiționată (Omniprezent, Omnipotent), Dumnezeu este Cunoaștere, Dumnezeu este Totul, Dumnezeu este Lumină și Iubire. Dumnezeu este întreaga Creație!

   Dumnezeu a creat sufletul vostru, și Sufletul vostru este în voi. Voi sunteți Dumnezeu. Fiecare dintre noi are acest Sine Suprem, și acest Sine Superior este cel care a decis să vă trimită aici. Voi ați ales să veniți AiCi, ACUM.

   Fiecare experiență pe care o aveți, fiecare interacțiune cu altă persoană, plantă, animal este o experiență pe care Sinele vostru Suprem v-a pregătit-o.

Deci nu există greșeli, nu există nici păcate!

Vă aflați aici pentru a învăța. Viața pe Pământ este o școală.

Chiar dacă este o iLuzie ce vedem în jurul nostru, această butaforie ne ajută să experimentăm piese şi roluri, tocmai ca să Evoluăm.

   Tot ce experimentați zi de zi, bun sau mai puţin bun, este pentru a învăța. Și puteți învăța din orice experiență, fie că pare bună sau rea, ușoară sau grea.

   Conștientizați cine sunteți cu adevărat: Sunteți zei și zeițe! Deci eu, în calitate de Dummnezeu în călătoria mea de învățare și autoperfecționare oferită de Sinele meu Suprem, nu pot judeca pe nimeni. Și nimeni nu are dreptul de a mă judeca! Sunteți perfecți !!!

<< Rolul vieții este acela de a învăța și de a evolua. >>

   Poate nu vă plac alegerile vecinilor voștri, dar ei învață exact lecțiile pe care trebuie să le învețe. Acest adevăr vă va elibera. Nu contează ce cred alții despre voi! Și voi nu aveți niciun drept de a judeca pe altcineva. Fiecare dintre noi se află pe propria cale învățând, experimentând și evoluând. (“Nu te privește ce cred alții despre tine!”).

   Și atunci când trăiești în Iubire, totul în jurul tău se schimbă. Prin Iubire, îți amintești Cine ești cu adevărat. Când trăiești în Iubire nu mai judeci pe nimeni.

   A IUBI, nu înseamnă a privi unul la celălalt, ci a privi împreună în aceeaşi direcţie...  

   Au fost și există generații și generații, cicluri evolutive, repetitive și inevitabile care se diferențiază totuși prin trăsăturile distinctive fiecărei perioade.

   Lumea în care trăim nu este nici mai mult nici mai puțin decât reflecția propriilor noastre stări de spirit din inima noastră. Iar dacă alegem să trăim într-o nouă lume, dintr-o perspectivă interioară, decât să persistăm în cea externă, putem alege în interiorul nostru să simțim și să conștientizăm acele trăiri, pe care știința le consideră azi răspunzatoare de schimbările din lumea exterioară, emoții pornite din inimă, gânduri, dorințe, credința că suntem deja vindecați, că ceea ce dorim deja s-a împlinit, mulțumirea și aprecierea pentru timpul pe care îl petrecem în această lume. Pentru că, fiind într-un program de "simulare" această “vizită pe planeta noastră albastră”, nu putem ști cu adevărat cât va dura şi cât timp vom fi Aici.

   Un adevăr Universal pe care noi trebuie să îl înțelegem este că Mama Pământ este sacră pentru toate ființele. Doar două lucruri pe această planetă au același nivel de vibrație: Planeta Pământ și Ființa Umană. Felul în care o tratăm pe Mama Pământ este felul în care ne tratăm pe noi înșine.

   Iubirea este răspunsul la toate.


3 comentarii:

  1. Sunt perfect de acord cu ideile expuse. Viata trebuie sa se deruleze prin actiuni pline de iubire. Iubeste-ti chiar si dusmanul, ca pana la urma te va iubi si el. ( Laci )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Dusmanii" nostri sunt aspectele noastre pe care ni le scot in evidenta (le oglindesc) cei din jur.

      Ștergere