“ Cine moare înainte să moară, nu mai moare când moare.”

Descopera-te !

Câteva cărți deosebite pe care le recomand cu căldură;

Le puteți vedea pe siteul Editurii PROXIMA MUNDI :

Transformări planetare 2012-2030 -- Mesaje de la Fondatori (Sal Rachele) ,

Pământul se trezește: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii) ,

Viața la Frontiera Cunoașterii (Sal Rachele) ,

Conexiunea Lyra/Pământ (Brad Johnson și Conștiița Colectivă a Sufletelor Lirane) ,

Conectarea cu Acturienii (David Miller) ,

Istoria reală a Pământului (Sal Rachele) .miercuri, 20 octombrie 2010

Baba Vanga


« În România apare un Mesia »

 Baba Vanga, pe numele real Vangelia Gushterova, a fost o celebra clarvazatoare din Bulgaria. Ultima ei previziune, inainte de a muri, in 1996, s-a referit la Romania.

„Romanii sunt oameni speciali, dar nu mai cred in valorile lor” - acestea au fost cuvintele clarvazatoarei bulgaroaice cu putin timp inainte sa moara in 1996.
Vanga a inregistrat pe banda de magnetofon previziunea despre Romania, pe care a incredintat-o apoi uneia dintre nepoatele sale. Rugamintea sa, destul de ciudata, era ca aceasta previziune sa ajunga la o anumita data la o persoana anume.
Mesajul suna asa: „Eu sunt foarte mica pentru ca el sa vina la mine, asa ca eu transmit aceasta veste, care mi-a venit de Sus. Sa fie despachetata in luna ianuarie, ziua 24, anul 2005 si, in cel mult o luna de zile, sa fie dusa celui la care voi face referire. Daca nu se va putea ajunge la el, sa fie data celor din preajma sa. In bucuria acestei lumi, in Romania va veni cel promis lumii. Se va bucura intregul Pamant de nasterea lui. Dumnezeu il va ocroti intr-un loc, departe de locul unde se odihnesc strabunii lui, pana cand va veni ceasul sau. Cu puterea de Sus va fi daruit. Pamantul, Apa, Focul ii vor veni in ajutor. O data cu venirea lui in aceasta lume, tot ceea ce este construit pe minciuna se va narui. Toate acestea se vor petrece in anul 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care il vor recunoaste vor fi cei din poporul sau, poporul din care el a iesit. Drept rasplata, el va aduce acest popor pe cea mai inalta culme a desavarsirii, din intreaga lume. Acest popor va deveni o adevarata pilda pentru toate popoarele pamantului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur il va manui”.
Celebrul astrolog roman Stavrou, specialist in stiinte ezoterice, a interpretat pentru Libertatea ce ar putea sa insemne mesajul lasat de baba Vanga din punct de vedere simbolistic. Explicatia sa este urmatoarea:
1. Adresantul mesajului s-a nascut pe 24 ianuarie 2005. Asta inseamna zodia Varsator, o zodie compatibila cu cea a Romaniei. Vanga il prezinta, in mod ciudat, ca pe un Mesia.
2. Vanga pomeneste despre un cal din fier. Calul este un animal care simbolizeaza razboiul si moartea. Fierul e si el legat tot de razboi. E vorba despre un conducator razboinic, dar iubitor de dreptate.
3. Acest conducator ar trebui sa ajunga la plenitudinea capacitatilor sale in jurul varstei de 33 de ani - adica in 2038. Nostradamus a spus ca in 2036 - 2038 va izbucni un nou razboi. Cel care va conduce Romania atunci va fi razboinicul despre care vorbeste Vanga.
Ciudat este faptul ca sfantul indian Sundar Singh a spus si el, in 1920, ca, dupa un razboi nimicitor, Romania va deveni centrul spiritual al omenirii, iar Bucurestiul va deveni «Noul Ierusalim».
Baba Vanga a prezis ca pe 11 noiembrie 2010 va izbucni un lung sir de razboaie in care se vor folosi, la un moment dat, si armele nucleare. Acum cateva zile, pe 24 noiembrie, adica 11 noiembrie pe stil vechi, a izbucnit un conflict soldat cu morti si raniti intre Coreea de Nord (o putere nucleara) si Coreea de Sud. Situatia este extrem de tensionata, iar SUA au trimis in zona forte militare impresionate.