Spirituality

iF You want to become FREE you landed in the right place.

“ Cine moare înainte să moară, nu mai moare când moare.”

Translate

Câteva cărți deosebite pe care le recomand cu căldură;

Le puteți vedea pe site.urile Editurii PROXIMA MUNDI & Editurii FOR YOU :

Transformări planetare 2012-2030 -- Mesaje de la Fondatori (Sal Rachele) ,

Pământul se trezește: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii) ,

Viața la Frontiera Cunoașterii (Sal Rachele) ,

Conexiunea Lyra/Pământ (Brad Johnson și Conștiița Colectivă a Sufletelor Lirane) ,

Femeia interzisă vorbește - Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe),

Istoria reală a Pământului (Sal Rachele) .



vineri, 15 octombrie 2010

Predicțiile Babei VANGA și Nostradamus


    Numaratoarea inversa pana la izbucnirea celui de-al treilea Razboi Mondial se apropie de sfarsit. Cel putin asta sustin cei care cred in predictiile Babei Vanga, prezicatoarea care a indicat ca un conflict armat de amploare mondiala va incepe la data de 11 noiembrie.
Potrivit mai multor articole aparute de-a lungul timpului in presa, si Nostradamus ar fi prezis acelasi lucru, in timp ce tehnologia Web-bot, care face predictii pe baza informatiei ce circula pe net, indica de asemenea o mare conflagratie in viitorul apropiat.
Cine este Baba Vanga?
Clarvazatoarea Vanga, pe numele ei adevarat Vangelia Pandeva Dimitrova, s-a nascut in 1911 si a decedat pe 11 august 1996. Ea a devenit cunoscuta dupa ce mai mult de 80% dintre predictiile ei s-au adeverit. Baba Vanga a aflat ca poate vedea viitorul inca de pe cand era copil si a descoperit o oaie din turma tatalui care disparuse.
La 12 ani, a ramas fara vedere in urma unui accident. A fost trantita intr-un lan de grau de o furtuna puternica iar localnicii au gasit-o cu genele acoperite de nisip.
La maturitate, Vanga a prezis unele dintre cele mai importante momente din istoria umanitatii: cel de-Al Doilea Razboi Mondial, caderea comunismului si moartea lui Stalin.

Predictiile Babei Vanga se intind pana in anul 5079, cand a prezis sfarsitul lumii.
In urma cu doi ani, in luna mai a anului 2008, casa clarvazatoarei Vanga din orasul Petrich, Bulgaria, a fost transformata in muzeu.
Predictiile clarvazatoarei Vanga, sustinute de Web Bot.
Dar baba Vanga nu este singura care a prezis un conflict de proportii in noiembrie 2010. Un soft faimos pe Internet, creat initial pentru monitorizarea bursei, este utilizat in prezent pentru prezicerea viitorului. Potrivit inventatorilor programului, Web Bot ar fi prezis prabusirea WTC, dezintegrarea navetei Columbia din 2003, pana de curent din SUA din 2003, tsunami-ul din decembrie 2004 si uraganul Katrina din 2005.
Softul Web Bot a fost creat de americanii Cliff High si George Ure. Programul selecteaza, conecteaza si interpreteaza site-urile pe care apar anumite cuvinte-cheie. Pe baza acestui algoritm, creatorii lui sustin ca se pot prezice evenimente viitoare.
Ca si Baba Vanga, Web Bot a prezis ca in perioada 8-11 noiembrie 2010 va izbucni un mare conflict armat.

Predicţiile lui Nostradamus, adeverite într-un procent destul de ridicat, specifică data exactă de 11 noiembrie 2010 ca prima zi a celui de-al Treilea Război Mondial.
Totodată, Baba Vanga, faimoasa clarvăzătoare din Bulgaria, a declarat acelaşi lucru, făcând referire tot la luna noiembrie a acestui an.
Vangelia Pandeva Dimitrova  sau "Baba Vanga", născută pe 31 ianuarie 1911 şi decedată pe 11 august 1996, a stat mult timp în atenţia opiniei publice, după ce 80% din predicţiile ei s-au adeverit.
Vanga a rămas oarbă la o vârstă foarte fragedă şi se spune că a prezis multe evenimente care deja au avut loc.
În 1989 a prezis: "Groază! Groază! Fraţii noştri din America se prăbuşesc de la mare înălţime, înjunghiaţi de moarte de ciocurile unor păsări de oţel!", iar mulți ani mai târziu turnurile gemene World Trade Center au căzut, iar în 2008 a prezis faptul ca Obama va fi ultimul președinte al Americii, căci aceasta se va diviza în mai multe state independente. Totodată, a precizat faptul că "Omul negru" va debuta sub fundalul crizei economice mondiale.
După toate aceste preziceri, Vanga a intrat în atenţia cercetătorilor. Deşi era semi-analfabetă, faimoasa bulgăroaică se pare că avea un creier foarte activ, capabil să găsească foarte repede legături între cauză şi efect. Aceasta este singura explicaţie logică oferită de cei care au studiat "talentul" Vangăi. Cu toate acestea, nu s-a putut explica procentul mare de predicţii care s-au adeverit. Despre Al Treilea Război Mondial, Vanga a prezis că va începe în 2010, în noiembrie. Data coincide cu cea din interpretarea predicţiilor lui Nostradamus, care este 11 noiembrie 2010. Mai mult, în sprijinul acestor alarme, vine şi o dovadă matematică. Web Bot, un faimos soft  creat special pentru a prezice viitorul în baza cuvintelor cheie introduse pe Internet, folosind algoritmi matematici, a descoperit că între 8 şi 11 noiembrie va începe un puternic conflict armat.

Creatorii softului, Clif High şi George Ure, care se autointitulează Călugării Timpului, susţin că Web Bot poate anunţa dezastre cu 90 de zile înainte să se petreacă. Web Bot ar fi prezis atacul de pe 11 septembrie din SUA, atacurile teroriste cu antrax şi dezastrul Navetei Columbia din 2003. Cu toate acestea credibilitatea lui Web Bot nu este foarte mare, întrucât informaţia este destul de vagă, de cele mai multe ori.
Iată cum vede Baba Vanga omenirea în viitor:
Războiul va începe în noiembrie 2010 şi se va încheia în luna octombrie 2014.

Războiul va fi mai întâi mic, apoi se vor folosi arme nucleare şi, în final, arme chimice.

2011 - Animalele şi plantele din Emisfera nordică vor dispărea din cauza armelor chimice şi biologice. Musulmanii vor ataca europenii rămaşi.
2014 - Majoritatea oamenilor vor suferi de cancere.
2016 - Europa este aproape nepopulată.
2018 - China devine cea mai mare putere mondială.
2023 - Orbita Pământului se va înclina.
2033 - Calota polară se va topi.
2043 - Musulmanii vor conduce Europa, iar economia va fi înfloritoare.
2066 - Americanii atacă Roma Islamică folosind arme meteorologice.
2076 - Va domni din nou comunismul pe Pământ.

Să fie adevărate toate astea? Voi ce părere aveți?