Spirituality

iF You want to become FREE you landed in the right place.

“ Cine moare înainte să moară, nu mai moare când moare.”

Translate

Câteva cărți deosebite pe care le recomand cu căldură;

Le puteți vedea pe site.urile Editurii PROXIMA MUNDI & Editurii FOR YOU :

Transformări planetare 2012-2030 -- Mesaje de la Fondatori (Sal Rachele) ,

Pământul se trezește: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii) ,

Viața la Frontiera Cunoașterii (Sal Rachele) ,

Conexiunea Lyra/Pământ (Brad Johnson și Conștiița Colectivă a Sufletelor Lirane) ,

Femeia interzisă vorbește - Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe),

Istoria reală a Pământului (Sal Rachele) .



joi, 17 martie 2011

Mesaj Mira prin Valerie Donner 14 martie 2011



Mesaj Mira din Consiliul Înalt Pleiadian prin Valerie Donner, 14 martie 2011


Salutări, eu sunt Mira din Consiliul Înalt Pleiadian. Noi vă înconjurăm cu dragoste şi protecţie. Vă asigurăm că influenţăm cursul evenimentelor din lumea voastră. Avem flotele de nave care monitorizează atmosfera voastră, situaţia din Japonia şi din alte părţi instabile ale lumii. Aceasta este parte a muncii noastre. Facem în mod constant ceea ce putem şi vă asistăm într-o mulţime de moduri. Situaţia nucleară este de mare îngrijorare pentru noi toţi. Ce se întâmplă pe Pământ ne afectează şi viaţa de dincolo de atmosfera voastră. Este mult mai grav decât vrea mass-media sa vă facă să credeţi.

Există, ambiţioase ramificaţii cu tehnologia nucleară. Avem tehnologia pentru a ajuta la curățarea lucrurior. Vă putem asista din navele noastre, dar am prefera să fie vizibile şi să lăsăm echipele noastre să facă mai mult în aceste condiţii. Dorim să subliniem că nu este responsabil din partea Umanitatii să dea la o parte răspunderea ei, ea trebuie să facă tot ce poate pentru a preveni înrăutăţirea condiţiilor, chiar dacă avem mijloace pentru a vă asista. Noi nu putem face totul pentru voi. Pământul a avut probleme nucleare și înainte. Noi ezităm să spunem tot ce s-a întamplat cu Pământul ca urmare a acestui rezultat.

Datorită faptului că sunteţi într-o perioadă de criză avem echipele noastre la locul de muncă. Noi lucrăm și cu alţi membrii ai familiei spaţiale. Fiecare dintre noi avem multe de împărtăşit şi de învăţat. Vă iubim şi ne pasă de voi şi de Pământ.
Bunăstarea voastră este preocuparea noastră cea mai mare. Există multe lecţii ca toţi să înveţe. Aveţi nevoie de noi forme de energie. Acestea sunt disponibile. Veţi începe să vedeţi că industriile voastre lacome vor fi nevoite să se schimbe şi pentru asta suntem optimişti. Va mai dura ceva timp până la schimbare, dar se va întâmpla mai repede decât credeţi.

Vă este cunoscut de ceva timp că schimbările trebuie să aibă loc. Corporaţiile voastre s-au târât, deoarece erau prea mulţi bani în joc. Acesta este adevărul. Acum le revine cetăţenilor de pe Pământ să ţină socoteala comportamentului guvernelor şi întreprinderilor. Nu mai este acceptabil să se gândească numai la nevoile şi dorinţele egoiste. Binele vieţii şi al planetei este cel mai important. Nu este vorba doar despre câştig financiar când potenţialul global de pierderi umane şi planetare este atât de fragil.

Istoria Pământului este în curs de a fi re-scrisă. Acest lucru se face în colaborare cu toate formele de viaţă, la cererea Creatorului. Pământul este cea mai iubită planetă, care este situată strategic în toată Creaţia. Ce se întâmplă pe Pământ afectează toată Creatia. Aţi înţeles cât de important este ca lucrurile să fie tratate în mod corect ?  În goana noastră neîntreruptă de a asista Pământul, oamenii şi toate fiinţele curajoase de Lumină care sunt pe Pământ, vom continua să extindem şi să amplificăm contactul cu voi.

Să știţi că nu sunteţi singuri. Vă rugăm să înţelegeţi importanţa muncii pe care o faceţi. O facem împreună.
Priorităţile umanitaţii se schimbă. Veţi începe să vedeţi progresul de la punctul A la punctul B şi asta vom face neîncetat până când vom restaura Pământul.  Pământul face partea lui de purificare şi vindecă ceea ce el trebuie să facă în secvenţe corespunzătoare.

Noi toți vă iubim şi vă suntem alături pe masură ce derulăm (continuăm) misiunea noastră.
Sunt Mira din Consiliul Înalt Pleiadian


Traducere :   Eliza Fati