Spirituality

iF You want to become FREE you landed in the right place.

“ Cine moare înainte să moară, nu mai moare când moare.”

Translate

Câteva cărți deosebite pe care le recomand cu căldură;

Le puteți vedea pe site.urile Editurii PROXIMA MUNDI & Editurii FOR YOU :

Transformări planetare 2012-2030 -- Mesaje de la Fondatori (Sal Rachele) ,

Pământul se trezește: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii) ,

Viața la Frontiera Cunoașterii (Sal Rachele) ,

Conexiunea Lyra/Pământ (Brad Johnson și Conștiița Colectivă a Sufletelor Lirane) ,

Femeia interzisă vorbește - Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe),

Istoria reală a Pământului (Sal Rachele) .



joi, 31 martie 2011

Mesaj Arcturieni - Acceptarea



Acceptarea a cine sunteți voi cu adevărat.

Bună ziua tuturor popoarelor din taramurile pamantesti, va vorbim voua.

Noi suntem Arcturienii.

Va vorbim din punctul nostru de vedere, dintr-un punct al Iubirii ce se gaseste in inima voastra. Ne intalnim acolo in interiorul inimii voastre, astfel incat sa putem comunica pe un ton al Unimii. Dorim sa va comunicam bunavointa noastra in munca pe care o desfasuram cu voi toti si cu iubitul Pamant. El va va intampina pe voi in acest spatiu al inimii voastre, si doreste sa respirati usor asupra lui.

Schimbarile din realitatea voastra sunt in plina desfasurare, acest lucru poat cauza stres inauntrul formelor (trupurilor) voastre si capacitatii mintii de a intelege ceea ce se petrece in taramul vostru.

Respirati uşor... pe parcursul acestor schimbari.

Va rugam sa veniti cu noi in acest loc al linistii, al reflectiei, in care va aflati acum... Noi si toate ajutoarele din taramurile nevazute suntem aici pentru a va ajuta si insufla aceasta sfera, cu acceptare divina, pentru a va accepta asa cum sunteti in acest moment.

Veniti cu noi pentru a reflecta la ceea ce sunteti cu adevarat. Ne intalnim in acel loc al linistii, in locul aducerii aminte!

Totul se prabuseste in acest moment pe Pamant. Prin asta ne referim la faptul ca totul defapt vine intr-o rezonanta cu adevarata natura a vietii. Din punctul nostru de vedere dorim ca fiecare dintre voi sa veniti in rezonanta cu adevarul vostru. Veti realiza ca asa cum intrati in rezonanta si acceptarea a ceea ce este adevarul vostru, locul vostru de liniste, veti fi in deplina bucurie!

Aceasta este o necesitate in aceste momente cand totul se prabuseste, aceasta acceptare iubitoare, este ceea ce va va stabiliza campurile.
Permiteti acestei acceptari sa creeze o fundatie in aceste Noi timpuri, ale Unitatii în formare.

Asteptam sa acceptati cine sunteti, pentru ca pe masura ce faceti asta , se vor deschide toate posibilitatile schimbarii, cresterii si odata cu aceasta, iubirii ce o cautati, Unimii care este adevarata voastra natura.

Va salutam in constientizarea acestei mari schimbari, care este a voastra pentru a o pretinde. Noi va salutam intru acceptarea Tuturor, pentru că prin acesta sunteti renascuti in Putere! Aceasta putere, care patrunde in campurile voastre şi va ridica, exista deja adanc in voi, ea doar a fost ascunsa de mintea voastra de zi cu zi.
Aceasta putere este adevarata voastra putere şi va deschide noi usi de constientizare a cine sunteti cu adevarat in spatele formelor in care va aflati.

Aceasta putere este cea care va aduce aceasta schimbare de curs, si va rugam să fiti sarguinciosi in constientizarea adevarului vostru. Din nou si din nou se pare ca va spunem aceste lucruri, şi da, acesta este o parte din acordul nostru. Pentru ca am fost de acord să fim aici, pentru a fi prezenti la această schimbare, am fost de acord să fim aici şi sa oferim sprijin conştiinţei voastre despre adevarata voastra natura. Va indemnam pe fiecare dintre voi să patrundeti in acel loc al linistii şi din acel loc sa va deschideti câmpurile catre tot ceea ce sunteti.

Deschideti-va câmpurile catre Iubirea ce este inerentă în tot ceea ce exista şi dincolo de ceea ce mintea poate cuprinde..

Deschideti-va inima voua insiva, acceptarii fiecarui moment si permiteti-va sa FITI!

Pentru a vă ajuta să fiti in rezonanta cu adevarata voastra natura, aliniati-va cu miezul profund al fiintei voastre. Fiinta voastra este alcătuită din mai multe campuri, care sunt dincolo de fizic şi nu sunt inca masurate de instrumentele de pe Pamant. Cu toate acestea, adevarul este că voi sunteti fiinţe vaste de Lumina.

Modul in care va vedem este de o mare frumusete! Sunteti inconjurati in campuri de lumina ,sunete si culori splendide! Veti vedea si cunoaste acest lucru in timpul vostru pe pamant pentru ca acest lucru face parte din aceasta mare schimbare în Nou. Permiteti procesulului sa aiba loc, permiteti fiecarui pas sa va conduca “acasa”. Da, stiti ca acesta este un proces, si il puteti face mai satisfacator in fiecare moment ,renuntand la a va opune schimbarii! Voi aveti toate cartile cu privire la cat de repede sau lent doriti să va schimbati pentru ca este mereu alegerea voastra.

Suntem aici pentru a contribui la stabilizarea campurilor voastre si asta face parte din bucuria noastra. Va vom ajuta pe fiecare dintre voi sa veniti in rezonanta si sa pasiti mai usor in calatoria voastra.

Fiti buni cu voi insiva pe masura ce va ridicati constiinta si sa stiti că toate dificultatile va conduc spre orizonturi mai luminoase, mai stralucitoare, de la o realitate oprimata in care va aflati acum la una de orizonturi exaltate.

Focusati-va pe Iubirea care sunteti şi permiteti deschiderea inimii voastre, pemitetii sa va conduca acasa!

Va salutam in abilitatile voastre naturale, tot ce va dorim, e sa va vedeti frumusetea si stralucirea innăscută, ce este mereu prezenta, chiar daca nu o veti vedea sau simti intotdeauna, ea este cine Sunteti!

Va lasam cu aceste cuvinte..

Treziti-va la puterile voastre Divine de acceptare,
Treziti-va la Zeii ce sunteti,
Sunteti o oglindă a tot ceea ce este divin si sunteti vesnic Cine Sunteti cu Adevarat!

Chemati-ne dacă simtiti ca va putem fi de ajutor si ne vom intalni acolo...

Descoperiti posibilitatile unei cai fara rezistenta si nu asteptati ca alţii să se schimbe, ci fiti schimbarea pe care o doriţi să o vedeti in altii, reveniti intotdeauna la voi insiva, pentru ca acolo veti gasi toate raspunsurile...

Pana când va vom mai vorbi în acest fel, realizati ca vorbim deja cu voi şi lucram cu voi la nivel individual, in beneficiul tuturor oamenilor de pe Pamant...

Va multumim pentru darurile voastre, va multumim ca va amintiti, deoarece le-ati adus cu voi in aceasta calatorie a Pamantului... El isi deschide inima catre voi in iubirea si acceptarea fiintelor iubite ce Sunteti!


In Adevar,
Noi ...

Arcturienii ...

14 ianuarie 2011


Traducere :   Eliza Fati