Spirituality

iF You want to become FREE you landed in the right place.

“ Cine moare înainte să moară, nu mai moare când moare.”

Translate

Câteva cărți deosebite pe care le recomand cu căldură;

Le puteți vedea pe site.urile Editurii PROXIMA MUNDI & Editurii FOR YOU :

Transformări planetare 2012-2030 -- Mesaje de la Fondatori (Sal Rachele) ,

Pământul se trezește: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii) ,

Viața la Frontiera Cunoașterii (Sal Rachele) ,

Conexiunea Lyra/Pământ (Brad Johnson și Conștiița Colectivă a Sufletelor Lirane) ,

Femeia interzisă vorbește - Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe),

Istoria reală a Pământului (Sal Rachele) .



joi, 31 martie 2011

Mesagerii – Zamor - Sistemul Acaris


7 - II - 1995, ora 20 00, Saturn
Zamor - Sistemul Acaris

Pentru trezire aveţi nevoie de informaţie, dar nu numai de atât. Simultan cu aceasta este nevoie şi de efortul vostru particular, pentru a o putea integra vibraţiei voastre. Informaţia fără practică este la fel de inutilă ca şi cea materialistă. Punerea în practică a informaţiei, deci particularizarea ei, se vede la nivel de vibraţie, aceasta fiind materializarea prin fapte. Tocmai de aceea îi anunţăm pe cei care caută să-şi satisfacă doar curiozitatea de cititori că această carte le conferă, în realitate, responsabilitatea de a decide, de a alege între ceea ce au trăit până în prezent şi sensul evoluţiei universale. Trebuie să înţelegeţi că noi ne facem datoria, însă decizia vă aparţine. Nu este ceva uşor dar, cu răbdare, se poate, şi de ceea ce veţi decide în continuare depinde întreaga voastră existenţă, noi nu facem decât să vă oferim alternativa: deci, de acum încolo se poate spune că aveţi de ales între sensul răului şi cel al binelui. Aşa cum trăiţi astăzi, cunoaşteţi răul şi binele ca puncte teoretice, cu care vă întâlniţi destul de rar, iar atunci nu ştiţi să le folosiţi. Într-adevăr, este o judecată destul de dură, însă nu noi vorbim, ci consecinţele propriilor voastre fapte, ale propriilor voastre creaţii.
Renunţaţi să mai aşteptaţi. Viaţa omului de astăzi este o continuă aşteptare, iar atunci când nu aşteaptă, el este exploatat de instituţii sau îi exploatează pe cei de lângă el. Foarte puţini sunt conştienţi de propria lor existenţă sau îşi asumă, cât de cât, curajul unor schimbări, al experimentării propriilor idei. Dar destul cu critica, deşi se poate spune că nu este decât o reflectare a ceea ce voi manifestaţi la propriu, considerând aceasta ca unică realitate. Ceea ce ne propunem pentru această transmisie este analiza complexelor voastre pornind de la cel mai frustrant, şi anume negarea divinităţii care este fiecare în parte. Astfel, toate religiile au în prezent ca rezultat exteriorizarea Principiului, când de fapt el se află în fiecare manifestare, în fiecare fiinţă. De altfel, religiile sunt interpretări deformate ale Legilor Universale, astfel încât s-a ajuns la situaţia de azi.
Câţi dintre voi ştiu că învăţătura lui Isus nu a fost şi nu este religie, iar cei care au transformat-o în religie au avut tot interesul ca omul să nu afle adevărul? Câţi dintre voi ştiu că textele biblice esenţiale sunt modificate în înţelesurile lor reale, păstrându-se numai metafora, şi adesea sunt incomplete, pentru a nu putea fi desluşit adevăratul înţeles? Într-adevăr, ar fi inutil să căutaţi vinovaţii, căci cei care au ascuns adevărul au făcut-o atât de bine încât l-au uitat şi ei. Ceea ce vă putem cere este numai bun simţ. Pentru a putea înţelege unitatea, trebuie să pornim de la manifestări.

Astfel, v-au fost date trei căi:
1. Triada;
2. Kybalionul (Tablele de smarald);
3. Cele 12 porunci ale lui Moise,

Cu toate acestea existenţa, în felul în care este percepută astăzi, are la bază dualitatea, deci nici unul din cele trei drumuri pe care le-aţi putea folosi spre revenirea la cunoaşterea universală, la unitatea Christică din fiecare. Ceea ce cauzează înţelegerea duală a realităţii este exteriorizarea propriei voastre existenţe. Tot ceea ce este în jur este creaţia voastră, şi din moment ce voi le-aţi creat, nu are nici un sens să cunoaşteţi ceea ce aţi creat, ci trebuie să continuaţi creaţia; acesta este sensul real al trezirii. Vă ajutăm, dar voi bazaţi-vă pe voi înşivă. Daţi la o parte tot ceea ce nu aveţi nevoie şi căutaţi să vă regăsiţi. Cu puţină atenţie şi cu curaj ar ieşi la lumină ceea ce faceţi de fapt. Întreaga existenţă a omului se reduce în prezent la acceptarea unei realităţi, a unor tradiţii, a unor dogme, a unor mentalităţi transmise din generaţie în generaţie, coeficientul de originalitate fiind de cel mult 1% din capacitatea reală pe care o aveţi. Implicaţi-vă în propria voastră existenţă ca să vă putem ajuta. Intervenţia noastră fără decizia voastră nu ar duce decât la o acceptare în plus.
Decideţi-vă ce vreţi să faceţi şi veţi fi ajutaţi pe măsura efortului vostru. Dacă puteţi concepe un lucru, el nu are cum să fie mai mare decât voi, deci complexele în faţa sa nu au nici un sens, fiind forme mentale de blocaj inutil (şi vă mai întrebaţi de ce suferiţi!). Răspunsul este tot în voi, nimic nu vă poate face rău decât faptul c-aţi transformat răul în credinţă, iar binele într-un fel de circ. Astfel, majoritatea religiilor sunt compromise prin repetarea unui spectacol grotesc, medieval, fără a aduce rezolvări problemelor omului, iar întreaga ştiinţă materialistă s-a abătut de la sensul ei real, acela de a folosi omului, astfel că nu se poate explica de ce resurse extraordinare sunt folosite în scopuri distructive, în timp ce milioane de oameni nu au acces la normele elementare de civilizaţie. Cum s-ar spune, degeaba cunoşti dacă aceasta se întoarce împotriva ta. Acum câteva mii de ani, societatea terestră nu se confrunta cu problemele din prezent, ceea ce arată clar că această perioadă a reprezentat o involuţie pe fond evolutiv. O cunoaştere teoretică susţinută de egoism şi orgoliu a dat naştere la consecinţe dramatice pentru a-şi justifica rolul de a rezolva probleme pe care tot ea le-a creat, iar mai direct spus, pentru a nu face nimic.
Prin ridicarea vibraţiilor, astăzi acest fenomen se amplifică. Spitalele, cu credinţa oarbă în ele însele, vor atrage şi mai mulţi bolnavi, la fel cum ideea de boală va îmbolnăvi şi mai mult, iar ideea de muritori va atrage consecinţe pe măsură. În realitate, nu vă acuzăm ca să fiţi de acord cu noi, ci pentru ca să vă treziţi. Cei care până în prezent nu au ştiut, de acum încolo vor putea spune numai că nu vor. Aşteptăm să vă plictisiţi de propriile voastre mofturi, de propria voastră naivitate, pentru că viaţa vă aşteaptă şi, într-adevăr, e păcat că nu vedeţi pădurea din cauza copacilor.
Asumaţi-vă responsabilitatea şi preluaţi iniţiativa în propria voastră existenţă, numai aşa o puteţi transforma spre mai bine. Câtă vreme apelaţi la tradiţii, la instituţii, la exterior, veţi fi în permanenţă beneficiari ai statutului de victime nevinovate care, suntem convinşi, pentru nimeni nu este o plăcere, şi bucuros l-ar înlocui cu propria sa divinitate. Dar mai avem până acolo, să nu ne grăbim deci, şi, pas cu pas, să descoperim ceea ce acoperă realitatea graţie schimbării unghiului de a vedea corect ceea ce e de fapt iluzie. Planul Fizic nu este iluzie, ci manifestare, însă credinţa voastră vizavi de el este iluzorie, datorită ignoranţei şi lipsei de informaţie. Dar, aşa cum am mai spus, să nu ne grăbim, căci răbdarea este maximum de viteză pentru cei ce o trăiesc. Solteris!

Va urma,

Sursa :  "Viata pe Geea"