Spirituality

iF You want to become FREE you landed in the right place.

“ Cine moare înainte să moară, nu mai moare când moare.”

Translate

Câteva cărți deosebite pe care le recomand cu căldură;

Le puteți vedea pe site.urile Editurii PROXIMA MUNDI & Editurii FOR YOU :

Transformări planetare 2012-2030 -- Mesaje de la Fondatori (Sal Rachele) ,

Pământul se trezește: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii) ,

Viața la Frontiera Cunoașterii (Sal Rachele) ,

Conexiunea Lyra/Pământ (Brad Johnson și Conștiița Colectivă a Sufletelor Lirane) ,

Femeia interzisă vorbește - Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe),

Istoria reală a Pământului (Sal Rachele) .



vineri, 4 martie 2011

Mecanismele gandului colectiv si realitatile 5 dimensionale

Mecanismele gandului colectiv si realitatile 5/dimensionale de DL Zeta

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgogyfrg_Ibrs6eWs30B7f9HVjLM7MJPVmv4vUJz7psiFh3eWYtA6jdv5X-uS3rF0ZtOM5bR-KXGa9jtO6j4n_gL3PgJN_TSxzlHcjXInnz8GD1ZS7DccqU0xSmxMUCtJlwuuf7gRzyuUN5/s1600/Synergenesis.jpg

Mecanismele gandului colectiv si realitatile 5-dimensionale de DL Zeta

In fiecare moment facem alegeri care fie ne situeaza de-a lungul liniilor temporale 5/dimensionale fie pe cele a vechilor tipare de a gandi si a fi.
Mecanismele exista peste tot in jurul nostru si de aceea ne pot ademeni usor inapoi in vechile tipare ale suferintei si luptei. Daca le constientizam, acestea ne pot ajuta sa devenim mai puternici si abili in a ne alinia cu liniile temporale pe care le dorim .Daca insa suntem “adormiti la volan “acestea ne pot smulge inapoi in vechea realitate unde norma o reprezinta experientele de vibratie joasa.

Mecanismele gandului colectiv si sistemele de credinta

Mecanismele sunt campuri de energie, create de gandul colectiv. Este usor sa fi indus in eroare de ele. Sub o forma sau alta energia vietii, se hraneste in interiorul lor. Unele mecanisme sunt mai inofensive in timp ce altele, mai destructive. Obsesia de a cumpara haine la moda sau a citi romanele unui scriitor anume pot constitui mecanisme relativ benigne.
Aderarea unui grup vigilent ce este impotriva unei minoritatii, jocurile de noroc obsesiv, dependenta de droguri sunt insotite de mecanisme destructive.

Mecanismele se agata de oameni prin sistemele lor de credinta. Daca avem convingerea ca suntem impovarati, acesta poate atrage experienta saraciei. Daca avem convingerea ca nu suntem sanatosi, vom atrage experienta bolii. Daca credem ca suntem victime, vom fi victimizati in felurite moduri.

Lucratorii intru Lumina si mecanismele gandului colectiv

Multi lucratori intru lumina au invatat sa recunoasca aceste mecanisme si stiu ca experientele sunt rezultate de locul in care este concentrata atentia si energia, recunoscand imediat gandurile care nimeresc pe un terioriu nedorit. O corectare rapida poate reseta imediat liniile temporale ale pacii si armoniei.

Cheia este sa fim atenti in fiecare moment unde ne plasam atentia

Luati in considerare realitatile vizualizate la televizor si stirile noptii si discutiile ce le aveti cu colegii si prietenii vostri ca o chestiune de curs. Violentele, crimele, razboaiele, terorismul, saracia, dezastrele naturale si persoanele fara adapost sunt la baza acestor scenarii. Nu e nimic in neregula in a trimite iubire si compasiune celor in lupta si suferinta si nici de a lua masuri pentru a face lumea un loc mai bun, insa compasiunea nu mai are acealsi efect daca investiti o cantitate exagerata din atentia si energia voastra catre situatiile negative pe care ceilalti le experimenteaza.

Fiind pentru sau impotriva a ceva, alimenteaza energia voastra

Nu puteti modifica cronologia; insa puteţi influenta o noua linie temporala care curge de-a lungul frecventelor de vibratie inalta. Investind o mare parte din concentrarea voastra in orice alta situatie de vibratie joasa o hraneste cu energie – alimentand-o in cele din urma in campul vostru de experienta Persoanele care protesteaza pentru razboi pot fi un exemplu, pentru ca sunt impotriva a “ceva”, alimenteaza mecansimul de razboi la fel ca si cei care sunt in favoarea lui. In aceste situatii, prin stimularea liniilor temporale ale pacii si intelegerii, energia razboliului este difzata.

Privite din acesta perspectiva se poate vedea mai usor ca energia e doar energie. Isi ia forma prin concentrarea gandurilor si emotiilor noastre. Cand permitem sa fim inconstient atrasi in mecansimele de gandire colective alimentam fluxul vietii in interiorul campurilor de energie care vor replica mai apoi vechile realitatii tridimensionale.

Daca ati permis sa fiti atrasi in campuri de energie care nu reflecta alegerea voastra, directionati imediat atentia si concentrarea in alta parte. Veti putea influenta aceste mecanisme pe masura ce va recastigati constientizarea.

Directionand atentia spre realitatile 5 – dimensionale

CREAREA REALITATII incepe cand faceti trecerea catre linia temporala 5-dimensionala. Incepeti prin alegerea acelor sectoare care doriti sa le stimulati in viata voastra. Acestea pot include: o dieta sanatoasa, relatii pozitive si de sustinere, carti inaltatoare si filme, un nou program de fitness sau reorganizarea casei voastre. Puteti crea o lista de noi realitati pe care vreti sa le construiti in viata voastra Oricand va vedeti alimentand cu energie vechile realitati,comutati imediat atentia spre lista noilor realitati pe care doriti sa le experimentati.

In momentul in care incepeti sa energizati realitatile pozitive, noi situatii vor aparea spre voi si pe masura ce le descarcati in constiinta voastra veti ancora noi oportunitati de experiente in realitatea fizica.

Crearea unei liste de realitati preferate

Incepeti acum sa faceti o lista de ganduri, imagini, idei si perspective care sa reprezinte noile timpuri pe Pamant ,cand veti fii pe deplin impamantati in noua realitate 5/dimensionala Refuzati a mai alimenta cu energia voastra vechile mecansime tridimensionale. Indreptati-va in schimb atentia si energia voastra catre cele 5/dimensionale Noul Pamant exista in inimile si mintile acelora care vor incuba campurile de energie 5/dimensionale in interiorul constiintei lor.

For more on fifth-dimensional consciousness, see The Future is Here Now:
Steps to Accessing Fifth-Dimensional Consciousness by DL Zeta

Traducere:  Eliza Fati