Spirituality

iF You want to become FREE you landed in the right place.

“ Cine moare înainte să moară, nu mai moare când moare.”

Translate

Câteva cărți deosebite pe care le recomand cu căldură;

Le puteți vedea pe site.urile Editurii PROXIMA MUNDI & Editurii FOR YOU :

Transformări planetare 2012-2030 -- Mesaje de la Fondatori (Sal Rachele) ,

Pământul se trezește: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii) ,

Viața la Frontiera Cunoașterii (Sal Rachele) ,

Conexiunea Lyra/Pământ (Brad Johnson și Conștiița Colectivă a Sufletelor Lirane) ,

Femeia interzisă vorbește - Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe),

Istoria reală a Pământului (Sal Rachele) .



miercuri, 16 martie 2011

HATHORII - Mendicamente de Lumină



Protecţia şi vindecarea de radiaţii, intoxicaţii, neurotoxine, bacterii şi viruşii

Este evident că aţi intrat într-o fază mai complexă de Nod de Haos, cu cutremurul din Noua Zeelandă, urmat de cutremurul din Japonia. Dorim să împărtășim o metodă de protecţie şi vindecare de la otrăviriea cu radiaţii, precum şi de la alte condiţii fizice.
Noi numim aceastea Medicamente de Lumină. Aceasta are, evident legatură cu evenimentele curente ce se desfăşoară în Japonia, cu toate acestea, pe măsură ce au loc viitoarele schimbări de pe pământ, este posibil să vă confruntați cu provocări similare în viitorul apropiat și în alte locaţii din întreaga lume .

Această metodă vă va ajuta să vă protejați şi să vă vindecați de expunere, nu numai la radioactivitate, cât și de la neurotoxine şi alte forme de mutații de bacterii şi viruşi.
Din perspectiva noastră, vă puteţi aştepta la o creştere a acestora în viitorul apropiat. Metoda presupune conectarea voastră la Sufletul Ceresc, BA. Această acţiune este pentru a vă conecta la tărâmurile de lumină care sunt o parte a fiinţei voastre. Tot ceea ce există în cosmos poate fi privit ca o calificare sau o expresie energetică a luminii, chiar și cele mai dense forme de materie sunt în mod esențial o formă de lumină.

În această metodă vă conectaţi la Sufletul vostru Ceresc, păstrând intenţia şi speranţa că acesta va împărtăși cu voi o energetică, care vă protejează şi/sau vă vindecă. Puteţi trimite această intenţie către Sufletul vostru Ceresc cu vibraţie emoţională de apreciere sau recunoştinţă. Acest lucru este pur şi simplu rezonanţa vibrațională care activează acest aspect mai înalt al fiinţei voastre.

Odată ce aţi trimis această intenţie unită cu aprecierea sau recunoştinţă pentru  punctul vostru BA, vă mutați conştiinţa în chakra inimii, primind energetica de vindecare sau de protecţie în chakra inimii. S-ar putea să experimentați această energetică, ca o formă de lumină, sau ca modele geometrice, sau puteți simți senzația de coborâre a energiei. Puteţi, de asemenea, să experimenaţi acestă energetică pur şi simplu ca un gând / sentiment.

Odată ce energetica este primită în chakra inimii, este gata să fie trimisă. În această fază, veţi avea nevoie de nişte apă pură, deoarece apa deţine acest tip de informaţii extrem de bine. Ținând un recipient de apă în mâinile voastre, prin intenţie, trimiteți această energie care este în chakra inimii, jos către brațe, apoi în mâini şi prin chakrele, care sunt în centrul fiecărei palme. Energetica intră în apă pe această cale. Vă sugerăm să amplificați această energetică prin repetarea procedurii de trei ori, în total de trei ori, de două ori mai mult în plus faţă de prima. Puteţi bea apoi apa. Apa pătrunde elementul apă al corpului, şi vindecarea şi calităţile de protecţie intră în cele din urmă în fiecare celulă.

Prin această acţiune calificați lumina, făcându-o să coboare prin calea centrală a corpului vostru în inima voastră şi trimițând-o în elementul apă. Conștiința apei primeşte această energetică, şi când o beți, organismul o primeşte. Dacă vă găsiți într-o situaţie în care aţi fost expuşi la radioactivitate angajați-vă în această procedură, așa cum v-am descris-o, calificând această energie care coboară din punctul  BA, pentru a vă proteja şi vindeca de orice posibilitate de otrăvire prin radiaţii.

Dacă aveţi și alte mijloace pentru a vă proteja, puteți să le luați în considerare și pe acestea, dar chiar dacă rămâneți fără nimic, puteţi să vă protejați şi să vă vindecați cu instrumentele conștiinței voastre. Dacă aţi fost expuși la neurotoxine ați face la fel. Dacă sunteţi în mijlocul unei epidemii care implică infecţii bacteriene sau virale, vă sfătuim să faceti acelaşi lucru. Pe măsură ce intraţi la nivel colectiv, mai profund în această fază mai complexă şi mai intensă de Nod de Haos, bacteriile şi viruşii vor suferii mutații rapide. Această metodă vă va permite să vă vindecați de aceste mutații (* forme de viață).

Este important să înţelegeți că voi creați protecţia şi vindecarea prin puterea conștiinței voastre. Aveţi acces direct la tărâmurile proprii de lumină. Aveţi dreptul suveran de a accesa tărâmurile de lumină în numele vostru şi în numele celor dragi. Dacă vă aflaţi într-una din aceste situaţii dificile pe care le-am descris, vă sugerăm să luaţi medicamentul de Lumină, care este apa pe care aţi încărcat-o de mai multe ori pe zi, după cum vă ghidează intuiția.

E foarte dificil a face faţă ramificaţiilor fizice ale activităţii cutremurului din Japonia şi tsunami-ul rezultat. Dar dorim să schimbăm atenţia de la fizic către efectele mentale, emoţionale şi spirituale create de un astfel de dezastru. Datorită faptului că sunteţi într-un Nod de Haos şi energiile din adâncul spațiului asociate cu activitatea erupţiilor solare afectează energia organismelor voastre, voi ca și colectiv, sunteți mai afectați. Ce vrem să spunem este că, asistând la suferinţa semenilor voștri, vă zdrucină inima.

Există o recunoaştere a faptului că situaţia lor ar putea fi foarte uşor și a voastră. Această recunoaştere crează o deschidere în inima voastră, prin inima-inimilor sunt realizate stările înalte de conştiinţă; cutremurul din Japonia este defapt cutremurul din inima colectivă.

Timpurile dinaintea voastră nu sunt uşoare. Din perspectiva noastră, creșterea  schimbărilor pământului e asupra voastră. Dar un rezultat al unor astfel de evenimente este că sunteţi scuturați în propriile rădăcini şi hipnoza în masă se oprește pentru un moment. Într-o astfel de devastare totală şi suprarealistă, mulţi dintre voi vă dați seama că civilizaţia voastră se bazează pe motive fragile. Ne referim la asta atât la propriu cât și la figurat. Şi astfel, sfatul nostru pentru această fază a Nodului de Haos este de a învăţa  astfel încât atunci când e timpul, să ştiți cum să vă asumați această putere de protecţie şi de vindecare pe care le posedați prin natura voastră. Şi vă sugerăm să navigaţi prin aceste momente nu numai cu mintea, ci și cu inimile voastre, lăsaţi-vă inimile să fie atinse, pentru că prin inimile voastre vă veți ridica pe calea spiralată către propria voastră măreție.

 Hathorii


Gândurile și observațile lui Tom

Mesajul central aici este că toate fiinţele umane au capacitatea de a crea ceea ce Hathorii numesc "Medicamente de Lumină". Şi acest tip de medicament are o capacitate inerentă şi potenţialul de a proteja şi a ne vindeca, nu numai de la otrăvire radioactivă, dar şi de la efectele de neurotoxine, precum şi infecţii bacteriene şi virale.

Metoda este simplă şi la obiect. Din moment ce unii dintre voi care citiţi acest mesaj sunteți străini la ideea unui Suflet Ceresc (sau BA), permiteţi-mi să-i clarific poziţia şi cum să-l angajați.  Punctul BA, sau Sufletul Ceresc, este un aspect al conștiinței voastre, care este în afara constrângerilor de timp şi spaţiu. Unii dintre voi v-ați putea referi la Sufletul Ceresc ca la Sinele Superior. Dar oricum l-ați numi, Sufletul Ceresc există în ceea ce Hathorii numesc tărâmurile de lumină, şi acest aspect al vostru este angajat ori de câte ori îi trimiteți apreciere și recunoștință.

BA-ul  vostru nu are o locaţie în timp şi spaţiu, deoarece este transcendent la ambele.

Dar are un punct de intrare în câmpul vostru energetic, care este de aproximativ distanța braţului deasupra capului. Dacă aţi ridica mâinile deasupra capului și ați atinge vârful degetelor împreună, degetele ar fi în apropierea acestui punct de intrare. Şi aici e locul unde e plasată atenția în prima fază a metodei de creare a unui medicament de Lumină. (notați că plasarea mâinilor deasupra capului este doar pentru scopul orientării, Deoarece nu vă plasați mâinile atunci când creați Medicamentele de Lumină).

Odată ce vă plasați conştiința în zona punctului vostru BA, mentineţi în mintea voastră calificarea de lumină pe care doriţi să o primiţi. Să spunem, de exemplu că, ați fost sau veți fi expuşi la forme periculoase de radioactivitate şi sunteți în pericol de otrăvire cu radiaţii. După ce vă concentrați atenţia pe punctul BA de deasupra capului, păstraţi intenţia ca energia care coboară de la BA-ul vostru va fi o energie de vindecare şi / sau de protecţie de la otrăvirea cu radiaţii.

Puteţi trimite apoi sentimentul de apreciere sau recunoştinţă la chakra inimii voastre, în sus până la punctul BA deasupra capului, în timp ce menţineţi intenţia sau calificarea acelei  energetici împărtăşită de  BA-ul vostru, vă va proteja şi / sau vă va vindeca de la otrăvirea cu radiaţii.*

Mai apoi mutați atenţia de la punctul "BA" la chakra inimii (în centrul pieptului sub stern) şi apoi aşteptaţi pentru a primi energetica de protecţie şi vindecare de la BA-ul vostru. Aceia dintre voi care sunteți la început s-ar putea să fie nevoie să trimiteți intenţia sau calificarea, împreună cu sentimentul de apreciere sau de recunoştinţă de mai multe ori, înainte de a observa un răspuns. Dar continuați să trimiteți acestă intenţie alături de sentimentul de apreciere sau recunoştinţă în sus către BA-ul vostru până când simțiți o coborâre de energie. Atunci când simţiţi coborârea energiei din Sufletul vostru Ceresc, mutați conştiinţa in chakra inimii. Permiteţi centrului inimii voastre să primească această energetică de protecţie şi vindecare.

Puteţi apoi pune mâinile în jurul sau peste un recipient cu apă pură și trimiteți aceastaă energetică primită de la Sufletul vostru Ceresc în apă. Energetica de vindecare şi / sau de protecţie care a intrat în centrul inimii voastre se va muta în jos prin brațe și în apă și prin cele două chakre, care sunt în centrul palmei de la fiecare mână. Repetaţi acest proces de trei ori. Apoi beți apa. Dacă sunteţi într-o situaţie precară, Hathorii vă sfătuiesc să creaţi un medicament de Lumină.

Așa cum Hathorii subliniază, Medicamentele de Lumină au mult mai multe aplicaţii decât de protecţie şi vindecare de la otrăvirea cu radiaţii. Puteţi utiliza aceste aplicații pentru a vă proteja şi / sau vindeca de neurotoxine, precum şi infecţii bacteriene şi virale. Deși nu au menționat-o, am întrebat Hathorii după ce au dat acest mesaj, dacă metoda ar funcționa și pentru alte probleme fizice, cum ar fi cancerul. Şi au spus că medicamentele de Lumină pot categoric să fie create în acelaşi mod pentru a face față acestui tip de situații.

Evident, dacă vă confruntaţi cu o situaţie gravă, cum ar fi otrăvirea cu radiaţiile, expunerea la neurotoxine, şi/sau epidemii de infecţii bacteriene şi virale, veţi dori să beneficiați de toate remedile medicale. Cu alte cuvinte, această metodă nu este menită să înlocuiască soluţii medicale sau de sănătate publică, dar este menită a fi un adjuvant a ceva, ce puteţi face pentru voi.

După ce au dat mesajul lor, i-am întrebat pe Hathori despre producerea de Medicamente de Lumină pentru cei care nu sunt în măsură să o facă pentru ei înşişi, precum copii şi animale de companie. Ei au spus că ar trebui să utilizaţi aceeaşi metodă, cu excepţia faptului că vetâți califica intenţia pentru copilul sau animalul asupra căruia aveţi de gând să-i dați Medicamentul. De exemplu, dacă ați crea un medicament de Lumină pentru a proteja sau vindeca de otrăvirea cu radiaţii, ați trimite cu convingerea că energetica pe care urmează să o primiți de la Sufletul vostru Ceresc este pentru vindecarea și protecția personală.

Dacă aveţi de gând să faceți acest lucru pentru un copil sau un animal de companie, voi veți trimite cu convingerea că energetica pe care urmează să o primiți de la Sufletul vostru Ceresc este pentru protecţia sau vindecarea ființei căruia aveţi de gând să-i dați  medicamentul, şi anume copilului sau animalului de companie.

Aici, aş vrea să intervin cu ceva. Este mult mai bine să-i înveţe cineva cum să creeze un medicament de Lumină, decât a crea o dependenţă. Abilitatea de a crea Medicamente de Lumină este o abilitate inerentă tuturor fiinţelor umane. Este parte a moştenirii noastre multidimensionale. Iar a împuternici pe cineva să facă acest lucru pentru el sau ea este un serviciu de măiestrie personală. Mi-ar displace să văd această metodă  folosită de "vindecători" pentru a crea Medicamente de Lumină pentru alţii, sub pretextul că ei au puteri speciale.

Această metodă de creare a Medicamentelor de Lumină este  dreptul din naștere al feicărei ființe, şi sentimentul meu este că ar trebui să fie împărtăşită cu toate persoanele.

Există multe lucruri pe care aş dori să vi le împărtăşesc despre această metodă simplă, dar observaţiile filozofice şi metafizice vor trebui să aştepte pentru un alt timp.

Hathorii au insistat să difuzăm aceste informaţii cât mai repede posibil.



©2011 Tom Kenyon All Rights Reserved

Traducere:  Eliza Fati