“ Cine moare înainte să moară, nu mai moare când moare.”

Descopera-te !

Câteva cărți deosebite pe care le recomand cu căldură;

Le puteți vedea pe siteul Editurii PROXIMA MUNDI :

Transformări planetare 2012-2030 -- Mesaje de la Fondatori (Sal Rachele) ,

Pământul se trezește: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii) ,

Viața la Frontiera Cunoașterii (Sal Rachele) ,

Conexiunea Lyra/Pământ (Brad Johnson și Conștiița Colectivă a Sufletelor Lirane) ,

Conectarea cu Acturienii (David Miller) ,

Istoria reală a Pământului (Sal Rachele) .sâmbătă, 12 martie 2011

Consiliul Înalt din Pleiade - Melik


Bine aţi venit la Consiliul Înalt din Pleiade, eu sunt Melik

Noi vă urăm bun venit Acasă, binecuvântări.

Suntem acum aici pe Pamant, în navele noastre mamă - Pegasus. Lucrăm în coordonare cu Federaţia Intergalactică. Am lucrat cu entuziasm în multe feluri, pentru a vă ajuta în Ascensiunea Pământului. Arcturienii sunt cunoscuţi pentru tehnologia lor de lumină, siriusienii sunt cunoscuţi pentru bibliotecile lor şi Pleiadenii, pentru activitatea lor cu spiritele naturii. Suntem în parteneriat cu voi pe Pământ în reintegrarea Gaiei.

Pleiadenii au o îndelungată istorie în a lucra cu aceste regate şi le servesc. Suntem Gardienii lor. Am împărtăşit cunoştinţele noastre cu cei de pe Pământ încă de la început. Sunteţi familia noastră. Am ajutat la însămânţarea pământului şi suntem strămoşii multor forme de viață de aici. Suntem ceea ce nativii culturii numesc Bunicii şi Bunicile. Avem rezonanţă telepatică cu toţi din regnul animal, inclusiv cu păsările, fluturii, furnicile, balenele, delfinii, elefanţii, zebrele, toate animalele şi creaturile. Avem rezonanţă telepatică cu toţi cei din regatul plantelor. Ne folosim puterea şi învățăm acestea să fie în armonie unele cu celalalte, căci toate sunt parte a Tot Ce Este. Elementele apei, aerului, pământului şi vântului, locuiesc de asemenea împreună în armonie.

Dorim să ajutăm a aduce armonia înapoi pe Pământ. Suntem experți în ceea ce voi numiţi tehnologia Verde. Computerele noastre simţitoare coordonează cu vremea, elementele, animalele, plantele precum şi cu râurile, oceanele, munţii şi cerul. Vom armoniza acestea să lucreze împreună pentru controlul climei, curățarea apei, aerului, mărilor şi râurilor. Vom conecta imediat după Primul Contact, sistemul nostru de computere la Grila Pământului. Vom aduce energie electrică gratuită şi putere pentru toţi cei implicaţi.
Lucrăm de asemenea cu unicornii, zânele, elfii, silfii, salamandrele şi multe alte fiinţe magice. Ei nu au plecat niciodată de unde suntem. Lucrăm pentru a le reintegra pe suprafaţa Pământului. Ei vor lucra în armonie cu voi şi energiile Pământului pentru a crea armonie completă necondiţionată. Va fi mai distractivă și hazlie viața cu ele.

Vrem să ştiti cu toţii că suntem acum aici şi aşteptăm punctul unei noi etape în care am putea veni în ajutor cu toate noile tehnologii ecologice. Vom avea proiecte de curățare a oceanelor, redistribuirea fermaculturilor, schimbul de sursă de energie şi apă curată şi tehnologii ale aerului curat. Sunt disponibile acum pentru voi. Puteţi apela la noi pentru a lucra împreună în reintegrarea regatelor magice în viețile voastre individuale.

Puteţi avea o Zână sau un Elf sau alt partener cu voi, la fel cum fac Îngerii. Îngerii fac parte din mediul natural. Chemaţi-l pe Maab, Regina Zânelor, faceţi apel la Melik, din Înaltul Consiliu Pleiadian, suntem Flăcările Gemene. Întrebaţi-ne pentru a vă ghida în căutarea voastră de a stabili noi relaţii cu aceste preţioase fiinţe. Vă vor ajuta să înţelegeţi modul în care acestea vă pot fi de folos mai mult în viaţa voastră de zi cu zi.

Suntem aici pentru a participa cu cei de pe Pământ pentru a restabili frumuseţea în toate tărâmurile ei, înapoi la iubire. Vă invităm pe voi toţi, în special pe cei, a cărei Misiune este, de a apela la noi, pentru a ne chema să lucrăm cu voi. Vă invităm să veniți noaptea, în timpul visului pentru instruire în navele noastre. Tot ce trebuie să faceți este să cereţi. Maab este pe Pământ acum cu normă întreagă, coordonând aceste eforturi și lucrând direct cu voi.

Am aşteptat mult timp ca acest moment să vină şi suntem foarte încântaţi de evoluţia recentă și deschiderea portalurilor pe Pământ.
Noi venim în pace.

Melik


Traducere :  Eliza Fati