“ Cine moare înainte să moară, nu mai moare când moare.”

Descopera-te !

Câteva cărți deosebite pe care le recomand cu căldură;

Le puteți vedea pe siteul Editurii PROXIMA MUNDI :

Transformări planetare 2012-2030 -- Mesaje de la Fondatori (Sal Rachele) ,

Pământul se trezește: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii) ,

Viața la Frontiera Cunoașterii (Sal Rachele) ,

Conexiunea Lyra/Pământ (Brad Johnson și Conștiița Colectivă a Sufletelor Lirane) ,

Conectarea cu Acturienii (David Miller) ,

Istoria reală a Pământului (Sal Rachele) .luni, 14 martie 2011

Confederația Galactică a Luminii


SaLuSa - 14 martie 2011 

Dragilor, trebuie să menţionăm că cutremurul puternic din Japonia, a fost precedat de unul anterior în Noua Zeelandă. Când aveţi ţări care sunt în zone de cutremur şi de fapt localizate pe Inelul de Foc, staţi ca pe un butoi cu pulbere, şi există întotdeauna şansa ca cele mari să aibă loc fie prin mijloace naturale fie provocate de om. Când Mama Pământ, își re-modelează suprafaţă, vă puteţi aştepta, prin urmare, la grave convulsii. În cazul Japoniei există posibilitatea ca plăcile tectonice să treacă unele sub celelalte, şi drept urmare ar putea să dispară în valuri.

Așadar, suntem recunoscători că nu a avut loc cel mai rău scenariu , şi că aveţi fiecare simpatie şi compasiune pentru acele dragi suflete care au fost afectate. Nu este rolul nostru de a interveni, dar ne este permis în cazul în care este posibil să reducem efectele. Uneori avem de-a face cu nevoile Mamei Pământ, şi curăţarea trebuie să fie finalizată înainte ca Ascensiunea să fie posibilă si precum aţi observat, pregătirile sunt accelerarate. Astfel de catastrofe sunt o oportunitate minunată pentru omenire, pentru a vă ajuta reciproc, venind unul în sprijinul celuilalt veţi cimenta relații de prietenie importante pentru viitorul apropiat. A fost menţionat anterior că toate sufletele care trec dincolo ca urmare a unui traumatism, sunt atent supravegheate şi tratate cu multă dragoste.Ele se recuperează destul de repede și sunt ajutate și re-unite cu familiile și prietenii lor.

În general, ceea ce vedeţi în toată lumea sunt operaţiunile finale de curăţare care trebuie să aibă loc foarte curând, şi veţi vedea obiectiv ceea ce se întâmplă. La un moment dat în viitorul nu prea îndepărtat ne vom alătura şi apoi puteţi primi orice ajutor pe care îl putem oferi, împreună cu detaliile a ceea ce este necesar pentru a vă transporta rapid înainte. Până când vom putea începe, toate lucrurile vor apărea incoerențe şi uneori haotice, însă în pofida acestu fapt vă putem asigura că un plan clar şi precis este în funcţiune.
Doar că pentru moment nu vă putem dezvălui detaliile cu privire la acţiunile noastre.

Schimbările guvernamentale sunt în mod clar cele mai esenţiale ca noi sa putem lucra cu voi, iar cei ce comploteaza trebuie să fie şi vor fi îndepărtati pentru a preveni orice interferenţă cu planurile noastre de a vă elibera de sub controlul lor. De fapt, acestia au fost deja grav slăbiti, şi nu mai exercită o influenţă sau putere asupra evenimentelor aşa cum au făcut-o anterior. Aliaţii noştri s-au infiltrat si au prevenit cu succes o extindere a activităţilor lor. Atâta timp cât acestea sunt pastrate, putem face progrese cu voi şi oricine care este conştient de acest lucru va observa direcţia pe care o urmam.

Din nou, trebuie sa menţionam aspectul fricii cu care vă confruntaţi ori de cate ori apar astfel de experiente. Noi vă rugam să rămâneţi calmi şi sa fiţi siguri că sfârşitul lumii nu va avea loc. În nici un caz nu va fi distrusa sau chiar grav afectata de circumstanţe naturale sau provocate de om. Problemele de această natură sunt sub controlul nostru, iar noi suntem aici pentru a ne asigura că ciclul se completează după cum este divin decretat
Adesea la ceea ce se face referire cu aceste previziuni bizare sunt scrierile vechi care au fost făcute într-o eră complet diferita de cea în care va aflaţi în prezent.Cele mai multe nu mai sunt relevante pentru timpurile prezente. De milenii v-aţi mutat pe o altă cale, care în ciuda calamităţilor actuale sau recente, este una mai puţin volatila. Am mai adăuga că, întotdeauna suntem foarte activi în moduri care nu sunt evidente pentru voi, şi facem tot ce este permis să ne asiguram ca problemele nu scapa de sub control. Karma este un factor cu care nu putem interfera, dar putem răspunde la apelurile de ajutor care sunt primite de către noi în iubire şi lumină.


Dorinţa noastră este de a trece de ultimele obstacole care impiedică Divulgarea, care este un eveniment important ce va afecta pe mulți. Fiţi siguri că oricât de lent este progresul ajungem și acolo, şi este aproape de a se întâmpla. Păstraţi-vă gândurile şi rugăciunile care vin către noi, pentru un contact deschis cu voi, şi în felul ăsta veţi ajuta la accelerarea acestui eveniment. Suntem foarte multumiți de modul în care nivelurile de conștiință au crescut, iar acceptarea şi dorinţa voastră de a ne întâlni este mai puternică acum ca oricând.
Asta ne demonstrează că abordarea noastră a fost potrivită, şi peste caţiva ani vom fi în măsură să risipim temerile care au fost create în mod deliberat să vă ţină separaţi de noi.

Chiar şi acum media joacă, cardul fricii, dar sunteţi mai înţelepti decât înainte şi vedeţi prin planurile lor că încearcă să ne ferească de întâlnire. Este timpul pentru o astfel de reunire şi vă veţi întâlni cu siguranță cu noi, cu familia voastră Spaţială şi strămoşii voștrii din Interiorul Pământului. Oh, da, aveţi multe de învăţat despre adevărata voastră istorie ce va fost ascunsă și distorsionată, pentru a vă transmite numai ceea ce, cei întunecați au considerat că este necesar pentru a vă menţine în controlul lor.

Sunteţi pe punctul de a arunca lanţurile voastre foarte curând, şi de a gusta libertatea în sens real, ca un drept care va fost în prealabil refuzat. Modul vostru de viaţă se mută spre un nivel superior, cu toate avantajele pe care tehnologia modernă vi le poate da. Acesta se va arăta pe măsură ce vă eliberaţi de dictatorii şi controalele opresive care v-au ţinut în sclavie, de Illuminati.

Influenţa lor nu va mai avea nicio putere de a interfera cu viaţa voastră, care va deveni mai fericită şi minunat de interesantă. Priviţi în perspectivă, şi nu lăsaţi schimbările să vă stârnească frica de viitor. Tot ce se întâmplă acum este de scurtă durată şi în afara acestui context, veţi vedea scopul ce vă va stabili ferm pe calea Ascensiunii. Desigur mulţi dintre voi aţi făcut progrese excelente în direcţia Ascensiunii şi recunoașteţi schimbările în nivelul vostru de conștiință. Acest lucru va deveni și mai evident în acest an, pentru că sunt puncte-cheie și energii ce vă vor propulsa mai departe.

Sunt SaLuSa de pe Sirius şi vă spun că dacă vă puteţi uita la ceea ce se întâmplă ca la un mijloc al unui scop ce este spre beneficiul vostru, veți depăşi rapid orice probleme care vă afectează într-un mod personal. Cu toţii aveţi evident, un plan de viaţă, cu care sunteţi meniţi să vă potriviți, şi dacă staţi liniştiţi şi reflectaţi care este, sigur veţi dobândi o înţelegere. După sute de vieţi în atât de multe ţări şi culturi puteţi fi siguri că sunteţi mult mai înţelepţi decât atunci când aţi început acest prim ciclu. Acum e timpul de compensare pentru a curăţa karma ce este încă necurăţată şi momentul în care veţi fi mai puternici a vă confrunta cu ea. Luaţi-o așa cum vine şi nu vă luptaţi cu ea, dar abordaţi-o cu dragoste în inima voastră. Suneţi suflete măreţe care mai au încă de înţeles pe deplin potenţialul lor, dar foarte curând veţi ști fără îndoială. Amintiţi-vă că suntem cu voi în orice moment, în iubire şi lumină.

Vă mulţumesc, SaLuSa

Mike Quinsey

Traducere:  Eliza Fati