Spirituality

iF You want to become FREE you landed in the right place.

“ Cine moare înainte să moară, nu mai moare când moare.”

Translate

Câteva cărți deosebite pe care le recomand cu căldură;

Le puteți vedea pe site.urile Editurii PROXIMA MUNDI & Editurii FOR YOU :

Transformări planetare 2012-2030 -- Mesaje de la Fondatori (Sal Rachele) ,

Pământul se trezește: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii) ,

Viața la Frontiera Cunoașterii (Sal Rachele) ,

Conexiunea Lyra/Pământ (Brad Johnson și Conștiița Colectivă a Sufletelor Lirane) ,

Femeia interzisă vorbește - Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe),

Istoria reală a Pământului (Sal Rachele) .



marți, 8 martie 2011

Acturienii – Scara Ascensiunii



Salutări, Eu sunt Juliano. Noi suntem Arcturienii. Suntem încântâţi și entuziasmaţi că putem participa la munca voastră. Această muncă, cu cooperarea voastră, axaţi în descărcarea Scării Ascensiunii. Scara cerească a Ascensiunii, a fost acum descarcată deasupra Domului Stâncii din centrul Ierusalimului. Acesta e un factor cheie în munca voastră ascensională. Pentru a vă înalţă în cea de-a cincea dimensiune, sunt necesare anumite conexiuni diferite și completarea unor diverse sarcini. Trebuie să întelegeţi complexitatea ascensiunii, și circumstanţele diferite ce pot apărea, pentru a vă alinia perfect ca voi ca să vă puteți înălţa. Multe dintre aceste alinieri au legatură defapt cu alinierile planetare. Am subliniat importanţa din 21/22 decembrie 2012, cu Soarele Central. Am subliniat de asemeni, aliniamentele referitoare la precesia și înclinarea Pământului, care are loc la un ciclu de 26.000 - 27.000 de ani.

Mai sunt deasemenea și alte activări în galaxie. Știm că Pământul și acest sector al galaxiei, este o zonă deschisă și spiritual activă.  Vă amintiți că am vorbit înainte de eclipse și cât de minunate sunt acestea, și cum preferă oamenii să călătorească în diferite locuri ale lumii, doar pentru a asista la ele. Eclipsele pot fi vizbile pe Pământ din Australia, dar nu ar putea fi vizibile din Ohio spre exemplu. Dintr-o perspectivă galactică, această analogie ar putea fi folosită în a vorbi despre Soarele Central. Acesta înseamnă că există o poziție a planetei Pământ în galaxie, care are un rol cheie, unic și important în alinierile viitoare cu Soarele Central.

Imaginați-vă și vizualizaţi că Pământul este aproape de acestă aliniere puternică, care se apropie în curând.  Acum, alinierea din 2012 a fost discutată din multe aspecte diferite, inclusiv aspectele schimbării pământului, cât și aspectele Sfârșitului Timpului. Poziţia noastră e că alinierea din 21/22 decembrie 2012 se referă la o schimbare multidimensională, multifațetată.  Unele dintre acele schimbări au legatură cu ceea ce noi numim “punctul de cotitură”.  Punctul de cotitură înseamnă că lucrurile au ajuns la un punct în care trebuie să fie fructificate și asta va determina ca evenimentele să fie puse în mișcare.

Schimbările și modificările, trebuie să fie puse în mișcare, pentru că la acel punct de cotitură nu va mai exista oportunitatea de a reseta energia. Acesta este un alt mod de a spune că schimbările nu sunt inevitabile. Acesta nu este Sfârșitul Timpurilor.  Mai degrabă ceea ce este important și esențial, este că toate Semințele Stelare, Lucrătorii întru Lumină și toți ceilalți care vor să se înalțe inclusiv vindecătorii planetei, trebuie să depună eforturi depline pentru munca lor spirituală. Ceea ce este pus în mişcare acum, mai ales în 2011, va fii activat şi accelerat enorm în 2012 şi în mod special în decembrie 2012. Asta înseamnă că cei ce sunt în întuneric, într-o stare polarizată, cei care lucrează pentru lăcomie și dominare şi abuzează mediul, vor continua probabil aceeaşi cale, dar (şi acesta este marele “dar”) consecințele oricărei căi pe care o aleg, vor fi acelerate foarte mult la cotitura din decembrie 2012. Voi cei care faceți muncă spirituală, veți găsi o accelerare şi o mare oportunitate în acest timp. De asemeni când vă gândiți la alinieri, gândiți-vă și la eclipse.

Haideți să vorbim un pic despre eclipsele de lună. Ştiti că o eclipsă totală, poate dura trei, patru ore, până să apară. Dacă vă uitați la eclipse, puteți observa că cu trei ore înaintea eclipsei totale, începe deja să fie o umbră pe lună. După o oră are loc o treime din eclipsă. În două ore, este jumătate de umbră. După marcarea celui de-al treilea ceas, eclipsa completă sau totală este activată. Apoi poate dura încă o oră pentru a reveni la două treimi și încă două ore pentru a reveni la o treime a unei eclipse. Eclipsa totală completă poate dura doar câteva minute. Acelaşi lucru este valabil şi cu eclipsele solare. Ştiţi că la acest punct de eclipsă totală, completă de Soare, există o schimbare totală a energiei electromagnetice și razelor electromagnetice de lumină care ajung pe Pământ. Acest lucru este valabil atât pentru cea lunară cât și pentru cea de soare, dar schimbările electromagnetice sunt mai puternice în timpul eclipsei totale de Soare. Anumite experimente biofizice, de lumină cosmologică se pot face numai în timpul eclipselor solare. De fapt în timpul unei eclipse solare a fost teoria relativităţii şi teoria luminii, propuse de Einstein, dovedite, de fapt din cauza condiţiilor speciale care au fost disponibile numai în timpul eclipsei de soare. Aș vrea să compar eclipsa la alinierea de tranziţie din 22 decembrie, 2012. Deoarece în acest timp, există o eclipsă cu Soarele vostru și cu Soarele Central. Va fi la acel moment o eclipsă totală, o aliniere totală de o energie puternică, de o așa minunată lumină, de o așa spiritualitate. Aceasta va dura o zi, sau poate 36 de ore. Vorbim despre o aliniere sau o eclipsă care e la mulţi, mulţi ani lumină distanță.
Soarele este la 96.000.000 mile distanţă, dar nu vă putem da o cifră de cât de departe este Soarele Central de Pământ, deoarece vorbim despre mii de ani lumină. Amintiţi-vă că un an lumină este măsurat de distanţa luminii ce străbate într-un an. Viteza luminii este de 186,000 mile/secundă. Înmulțiți asta cu 60 de minute, înmulţiti totalul cu 24 de ore, apoi înmulţiţi totalul cu 365 de zile. Acum vă puteți face o idee despre cât este totalul milelor într-un an lumină. Este aproape de neconceput din punct de vedere uman pentru a măsura distanţa de aliniere. Eu pot să vă spun că această eclipsă cu Soarele Central va dura timp de 24 până la 36 de ore. Pot de asemenea, să vă spun că am început deja această eclipsă în 2011. Suntem acum la aproximativ 10 procente de eclipsa cu Soarele Central. În ianuarie 2011, am început deja energia de eclipsă cu Soarele Central.
Mulţi dintre voi aţi simţit deja această schimbare. De asemenea, vă amintesc că eclipsele sunt puncte de cotitură, mai ales eclipsele de soare. Ştiti că, dacă există o eclipsă totală de soare, de exemplu între ora 12 sau 13 (13 00, cum ar spune prietenii voștri europeni şi din America de Sud) la acel moment de eclipsă totală, e întuneric pe Pământ.  La acel moment de întuneric, păsările şi animalele devin confuze. Ele încep să o vadă ca pe o noapte.
Uneori a existat o mare teamă în timpul eclipselor totale, pentru că oamenii, mai ales în vremurile de demult, nu au avut nicio înţelegere a eclipsei. Ei nu aveau nicio înţelegere a ceea ce se întâmpla dintr-o poziţie astronomică. Oamenii ar acţiona haotic; oamenii ar acţiona într-un mod iraţional, probabil, pentru că energia luminii normale şi stabilizarea energiei luminii de la Soare au fost perturbate.
Acum,  vreau să utilizaţi acestă analogie, în încercarea de a înţelege ce se întâmplă pe măsură ce ne îndreptăm în energia de eclipsă din decembrie 2012. Chiar şi la 10 procente de eclipsă, ați observat şi văzut că oamenii pot deveni mai iraţionali. Când vă uitați la eclipsa solară, puteţi înţelege că acest răspuns de confuzie a animalelor, a păsărilor, este la un nivel animalic. Această reacţie vine de la ceea ce Kaballla numește “sinele inferior”.  Sinele inferior poate deveni energetic mai confuz în timpul eclipsei. Aşa cum trecem de cele 10 procente de eclipsă şi pe măsură ce mergem mai departe la 20 la 30 la sută, ne putem aştepta la o creştere a confuziei. Toată lumea este susceptibilă la confuzie. Chiar dacă lucrați la a cincea dimensiune şi chiar dacă lucrați ca un Lucrător întru Lumină, mai aveţi înca sinele animalic, sinele inferior. Mare parte din activitatea de ascensiune are de a face cu, a fi capabil să lucrați cu acest sine, să-l controlați și să transformați această energie în energie înaltă, în sinele vostru superior. Pentru unii dintre voi, asta este una din lecţiile sufletului vostru. În acelaşi timp, când sinele animalic, devine uneori confuz, reţineţi că sinele spiritual, sinele ştiinţific, exploratorul, poate fi activat. Amintiţi-vă că am explicat că oamenii de ştiinţă au reuşit să dovedească teoria relativităţii şi ipotezele de bază ale teoriei relativităţii în timpul eclipsei solare. Acesta este un alt fel de a spune că realizările intelectuale înalte, realizările de mare importanță spirituală, percepţiile spirituale înalte, pot fi realizate şi sunt mai posibile în timpul eclipsei.
Ce anume ar putea fi considerată, o mare realizare spirituală ?  Desigur, lozul cel mare, cea mai mare realizare spirituală disponibilă vouă, este Înălţarea. Acel moment a eclipsei, apropierea de eclipsă, (înainte și după) pre- și post- energia eclipsei, toate sunt momente în care o mare sensibilitate spirituală este disponibilă şi când realizările spirituale cele mai mari sunt posibile. Din punct de vedere spiritual, acest lucru este incitant. Acest lucru este magnific pentru un căutător spiritual şi un lucrător de suflet. Acum este o oportunitate perfectă de a fi pe Pământ, pentru acest scop. Acesta este setul perfect de împrejurări pentru a participa la o ascensiune.
Pentru acest proces, am pus la dispoziţie noi tehnologii spirituale pentru Pământ. Toate aceste tehnologii sunt concentrate pe un singur scop principal. Acest obiectiv este de a aduce în jos în domeniul energetic al Pământului, energia celei de-a cincea dimensiuni. Prin aducerea în jos a energie celei de-a cincea dimensiuni, suntem capabili să accelerăm o sensibilitate şi o realizare spirituală, mai ales pentru că suntem în lumina câmpului energetic al eclipsei din 2012.
Asta înseamnă că, voi asemenea, suneți în măsură să activați sensibilităţile voastre spirituale la cel mai înalt nivel. Acestea vor deveni mai puternice. Abilităţile voastre spirituale vor fi mai puternice în timpul acestei eclipse, deoarece v-aţi concentrat şi ați lucrat cu noi.
Una dintre tehnologiile spirituale pe care am fost în măsură să le-o oferim a avut loc recent, atunci când, cu ajutorul multor membrii "Grupului celor patruzeci", am putut să activăm o Scară a Ascensiunii deasupra Ierusalimului. Acest lucru oferă un nou punct de acces pentru energiile ascensiunii. În scopul acelei explicații, am să-i rog pe Sananda și Arhanghelul Metatron să vă vorbescă mai multe. Pot să vă spun că noi, Arcturienii, am colaborat cu multe planete avansate şi că unele dintre planetele avansate au trecut de fapt prin Înălţare. Unul dintre cele mai mari instrumentele și tehnologii spirituale pentru ascensiune planetară, este stabilirea Scărilor cerești de Ascensiune. Vrem să plasăm cel puţin, trei-patru Scări de Ascensiune în jurul planetei. Noi credem că cu ajutorul vostru, putem face acest lucru. Unii ar putea întreba, "Dar de ce ar fi nevoie de mai mult de una?"  Pot doar să vă spun că, cu masa populației şi numărul mare de semințe stelare, este posibil şi util să avem mai multe Scări de Ascensiune. Aceste alte scări sunt încă în stadiul de planificare. În acest moment suntem foarte mândri de activarea Scării Ascensiunii deasupra Ierusalimului.  Sananda va vorbi acum cu voi. Eu sunt Juliano.

Binecuvântări şi felicitări, Eu sunt Sananda. Îmi deschid inima acum pentru voi şi vă trimit binecuvântările mele, binecuvântările Tatălui meu şi binecuvântările tuturor Maeștrilor Ascensionați.
Ştiți cât de important este Ierusalimul pentru activitatea noastră şi ştiţi de energia spirituală, care este acolo. Scara de Ascensiune care a fost activată, a fost de fapt o reînnoire a unei Scări de Ascensiune, care a fost disponibilă de-a lungul multor secole în Ierusalim. Cu alte cuvinte era mai uşor să se reactiveze o veche Scară a Ascensiunii.
Trăim o perioadă diferită de cea a părinţilor și strămoşilor voștri. Trăim într-o perioadă de mari polarizări şi conflicte. De asemenea, trăim într-o perioadă de înaltă spiritualitate şi lumină. Pentru prima dată, există o mare trezire şi o mare oportunitate pentru ascensiune, care va include mii şi mii de oameni. Niciodată în istoria acestei planete, nu a mai fost așa mare potențial de Semințe Stelare și Lucrători în Lumină, cu oportunitatea de Înălțare în masă. Dar voi ați putea întreba: "Sananda.. Cum mi-ar folosi Scara Ascensiunii?"  Există mai multe puncte importante pe care vi le voi spune despre această Scară a Ascensiunii. Ca să vă puteți apropia de Scară şi să fiți admiși în câmpul ei de energie, trebuie să fiți plini de iubire şi unitate. Trebuie să fiți pătrunși de Unitatea care poate fi exprimată numai prin ştiinţa celei de a cincea dimensiuni.
Trebuie să vă apropiați de Scara Ascensiunii cu conștiința unității, cu cea mai înaltă conștiință, cu capacitatea de a percepe unitățile polarizării.
Trebuie să fiți capabili să percepeți perfecțiunea Planului Divin, care este chiar în faţa ochilor voștri. Puteți menține această percepţie, chiar dacă la un nivel de conștiință mai joasă, nu vedeți exact cum decurge totul. Amintiţi-vă, la intrarea scării, chiar în dreptul primului pas, veți interacţiona cu energia şi veți pătrunde într-o stare mai înaltă de conștiință.
Nu vă faceţi griji, dacă nu simţiţi acea atracție sau deschidere de energie. Realizați doar că prin intenţia voastră, cu studiile și meditațiile voastre spirituale veţi avea fundaţia, bazele, pentru a activa energia și a vă aduce într-o stare mai înaltă de conștiință. Apoi, restul scării se va arăta. La început veți vedea doar câteva trepte. Pe măsură ce vă apropiați şi începeți să urcați, veţi vedea mai multe trepte. Al doilea lucru de mare importanţă este faptul că nu trebuie să fiți în Ierusalim pentru a folosi scara. Juliano v-a învăţat multe tehnici de proiecţie. Da, ar fi de preferat să fiți acolo în Ierusalim, în momentul în care energia ascensiunii este la cel mai înalt nivel. În acelaşi timp, realizați că Scara Ascensiunii şi ascensiunea în masă, care va avea loc la acel moment deasupra Templului de Piatră, va avea un efect pozitiv de o magnitudine nemaintâlnită pentru întreaga planetă. Ar fi un mare lucru ca o ascensiune să aibă loc în zone îndepărtate precum Lago Puelo, Argentina, acolo unde doar câţiva oameni ar fi de fapt martori. Dar este o cu totul altceva atunci când cerurile se deschid şi Scara Ascensiunii apare, şi mii de oameni încep să se înalțe deasupra Ierusalimului. Ştiți cum vede lumea Ierusalimul. Știți cum se răspândesc ştirile din zona asta, în jurul planetei, cu viteza fulgerului. Chiar dacă nu puteți fi personal acolo, vă puteţi proiecta. Acum avem un membru GOF (Grupul celor patruzeci de membrii*) care este acolo pentru a menţine şi a ancora Lumina Înălţării şi Scara Ascensiunii pentru Semințe Stelare și pentru toți Lucrătorii în Lumină.
Al treilea aspect este faptul că pe măsură ce meditați, vizualizaţi cum vă transportați eteric la Scara cerescă de Ascensiune, veţi experimenta un sentiment magnific de extaz şi bucurie. Pot să vă asigur că din experiența mea personală, nimic nu se poate compara cu bucuria şi extazul din timpul Înălțării. Nicio experiență de pe Pământ nu se aseamănă cu ceea ce veţi experimenta în timpul Înălțării voastre. Toate durerile şi necazurile, toate încercările şi suferintele pe care le-ati trecut prin această viaţă şi în alte vieti pe Pământ, vor fi complet înţelese şi acceptate cu dragoste şi bucurie de sinele vostru la acel moment. Veţi şti atunci că toate experienţele şi munca pe care ați făcut-o v-a adus și v-a pregătit pentru această ascensiune.
Acum nu vă dați seama de ce anume ați trecut prin aceaste probleme și de ce au venit către voi. Însă aceste lucruri vor deveni atât de clare, pe măsură ce vă apropiați de scară. Veţi înţelege că, da, acestea au făcut parte din procesul de pregătire pentru ascensiunea voastră.
Vă voi vorbi din nou din experiența personală, deoarece o moarte crudă și dureroasă nu va fi o barieră de niciun fel în ascensiunea voastră. Asta a fost dovedit. A fost experimentat. A fost dovedită lumii. Acest lucru nu înseamnă că trebuie sau veți avea o astfel de moarte, dar aceasta ne arată şi ne învaţă că toate experienţele Pământului vor fi puse în perspectiva Ascensiunii.  Kadosh, Kadosh, Kadosh, Adonai Tzevaoth. 
( SFÂNT, SFÂNT, SFÂNT ESTE DOMNUL OȘTIRILOR ÎNGEREȘTI ).

Vom lucra cu Juliano şi vom stabili alte trei scări ale ascensiunii pe această planetă. Eu voi fi cu Juliano, şi Arhanghelul Metatron va dezvălui locaţiile respective. Noi trebuie să menținem şi să ancorăm energiile Scării Ascensiunii deasupra Templului de Piatră pentru cel puţin următoarele 30 de zile, şi apoi ne vom îndrepta către următoarea. Amintiţi-vă, să utilizați proiecţiile. Trimite-ți-vă în acest loc şi pe această Scară de Ascensiune. Utilizaţi cristalele eterice pe care Juliano şi Arcturienii le-au adus aici. Cristalele eterice pot servi ca acceleratoare de particule.  Juliano vorbea despre fizică și cosmologie.
Putem folosi analogia acceleratorului de particule în care energiile spirituale sunt amplificate. Deci, dacă doriți să vă proiectați spiritual pe Scara Ascensiunii deasupra Templului de Piatră, Templului Muntelui, atunci ați putea să mergeți printr-un accelerator spiritual şi anume, prin cristalele eterice. După cum v-a instruit Juliano, îndreptați-vă acum spre cristalul eteric favorit. Eu trimit acum lumina și energia mea direct spre Montserrat acolo unde este frumosul cristal eteric. Dacă vreți să vă alăturați mie, trimiteți lumină și energie spre Montserrat, lângă Barcelona, Spania, şi proiectați-vă acolo.  Lumina din Montserrat este acum proiectată spre Scara Ascensinii. Acum, proiectați-vă din cristalul eteric din Montserrat la baza Scării Ascensiunii de deasupra Ierusalimului.
Sunt acolo la baza scării pentru a vă saluta. Aşa cum suntem acum pozitionați la baza scării, uitați-vă spre mine, către treptele superioare. Uitați-vă în sus spre a cincea dimensiune. Nu puteţi urca încă pe scară, dar am deschis porțile. Am deschis câmpurile energetice ale scării. Uitați-vă spre mine şi vedeti oștirile angelice. Uitați, acolo este fiul meu, Arhanghelul Mihail. Lasați-l să vă vorbescă acum de la a şasea treaptă a scării. El este la a şasea treaptă, plutind în lumina eterică. Eu sunt Sananda.

Salutări, Eu sunt Arhanghelul Mihail. Vă invităm pe toți la această scară frumoasă de Înălţare.
Puteți simți interacţiunea tuturor proorocilor, a tuturor marilor înţelepţi, acelora dintre cei mai mari lideri religioşi, care au fost în acest loc de-a lungul secolelor. Eu sprijin și reînnoiesc activarea de la Strămoși. Există o activare nouă. Aceasta este activarea nouă a familiilor stelare, fraților și surorilor stelare și a maeștrilor din cea de-a cincea dimensiune.
Lumina celei de a cincea dimensiuni radiază în jos pe scara de la Soarele Central. Eu direcționez acea lumină la fiecare dintre voi. Primiți această lumină acum. Aceasta vă va face mai capabili de a urca pe treptele Scării Ascensiunii.  Pe măsură ce vă apropiați de scară şi de etapele ascensiunii, deveniți conştienţi că trupul vostru este ca o haină şi tot ce trebuie să faceţi este să vă dați jos haina, fiind acum în lumina sufletului vostru. Acum sunteți în câmpul de energie al sufletului vostru. Nefesh Ha Ya. Nefesh Ha Tov. Neshamah. Neshamah. Lumina sinelor vostre superioare radiază, pe masură ce vă apropiați de Scara Ascensiunii şi de etapele ascensiunii. Neshamah este Sinele vostru Superior.  Juliano a vorbit cu voi despre strălucirea conectării cu sinele vostru cinci-dimensional.
Vizualizaţi în acest moment că sinele celei de-a cincea dimensiune este în partea de sus a scării şi că acum sunteți într-o stare intensificată cu sinele vostru tridimensional. Sunteți într-o stare atât de intensă încât puteți lua haina jos licărind în măreția voastră în capătul scării. Acolo, sus e sinele vostru cinci-dimensional chiar în capătul scării. Sinele vostru cinci-dimensional vă aşteaptă în capătul Scării Ascensiunii. La numărul trei, vă rog să licăriți în partea de sus.  Corpul vostru fizic va rămâne aici. Licăriți în susul scării acum!

Suntem înapoi la baza Scării de Ascensiune. V-ați licărit înapoi cu un nou coeficient imens de lumină spirituală, cu un nou câmp de energie spirituală. Voi ne-ați ajutat să reactivăm într-un mod mai profund Scara Ascensinii aici, în Ierusalim. Reveniți la cristalul eteric de la care aţi pornit. Aceasta va fi în Montserrat pentru cei mai mulți. De la Montserrat, călătoriți înapoi în corpul vostru fizic, de unde ați plecat. Reintrați în alinierea perfectă.
Puneți mâna dreaptă pe inima voastră dacă simţiţi asta, și afirmați "Simt energia inimii mele conectate la acestă Scară a Ascensiunii de deasupra Ierusalimului".  Vă puteți îndepărta acum mâna. Amintiţi-vă că Juliano v-a spus că suntem doar cu 10 la sută în energia eclipsei. Uitați ce puteți realiza doar cu 10 la sută. Imaginaţi-vă ce energie înaltă și lumină spirituală puteţi experimenta pe masură ce ne apropiem de eclipsa totală din 2012.
Simt lacrimi de bucurie pentru voi, pentru că ştiu cât de greu este să fiți pe Pământ. În acelaşi timp, ştiu cât de veseli şi iubitori sunteți când vă alăturați nouă pe această scară. Cel mai bine pentru voi e să încercaţi să vă iubiți viața și ceea ce faceti şi să încercaţi să aduceți o cât mai mare cantitate de energie din sufletul vostru în acest corp. Şă știți că această conexiune la Scara Ascensiunii merge adânc în pământ, adânc în câmpul magnetic de energie a Pământului.  În acelaşi timp, pe masură ce urcă spre a cincea dimensiune, acestă Scară a Ascensiunii, aduce de asemenea, lumina celei de-a cincea dimensiuni în jos în centrul Pământului.
Această lumină se răspândește în toate rețelele planetei, prin toate câmpurile magnetice ale planetei, în toate locurile sacre de pe planetă, în toate punctele de acupunctură. Să știți că aceasta este o vindecare planetară cu lumină. Scara Ascensiunii conectează a cincea dimensiune a Pământului cu a treia dimensiune în acest moment.  
Eu sunt Arhanghelul Mihail. Bună ziua.


Copyright © 2011 David K. Miller
davidmiller@groupofforty.com
P.O. Box 4074 Prescott, AZ 86302 USA

Traducere:  Eliza Fati