Spirituality

iF You want to become FREE you landed in the right place.

“ Cine moare înainte să moară, nu mai moare când moare.”

Translate

Câteva cărți deosebite pe care le recomand cu căldură;

Le puteți vedea pe site.urile Editurii PROXIMA MUNDI & Editurii FOR YOU :

Transformări planetare 2012-2030 -- Mesaje de la Fondatori (Sal Rachele) ,

Pământul se trezește: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii) ,

Viața la Frontiera Cunoașterii (Sal Rachele) ,

Conexiunea Lyra/Pământ (Brad Johnson și Conștiița Colectivă a Sufletelor Lirane) ,

Femeia interzisă vorbește - Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe),

Istoria reală a Pământului (Sal Rachele) .



duminică, 27 februarie 2011

Lecțiile Vieții - Învățătorul Prolotheos



22 Ianuarie 2011 - Chicago, U.S.A.
Primit prin Valdir Soares

Prolotheos:  As vrea sa va vorbesc despre lectile vietii.

O sa aveti multe dintre ele de-a lungul calatoriei voastre. Lectiile vietii sunt puncte de cotitura in viata umana, experiente ce va permit sa faceti ce e mai bun in viitor, avand aceste experiente ca memento-uri in viata de zi cu zi, sau ocazional cand va gasiti in fata unor situatii care au nevoie de evaluare din experienta mai degraba decat din teorie.
Cu toate acestea, ca sa parcurgeti cat mai multe lectii in viata voastra, trebuie să fiti constienti de importanta lor ca experiente de cotitura. Cu alte cuvinte nu puteti uita de ele. Aceste experiente nu sunt evenimente de rutina. Sunt experiente covarsitoare destinate a va influenta pe o perioada indelungata. Ele va vor fi aminte de multe ori pe parcursul calatoriei voastre, chiar dincolo de moartea fizica, precum semnele de drum care va vor indica ce este inainte sau cum sa ajungeti in anumite locuri.
Experientele de viata care indeamna la schimbare, sunt evenimente puternice care va schimba viata profund. Uneori sunt situatii dramatice care va gasesc in postura de a face alegeri morale de mare importanta. Alteori ele pot fi rezultatul unei realizari lente a anumitor valori care trebuiesc adoptate.
Atunci cand astfel de realizari sunt in cele din urma intelese si acceptate, modele noi vor incepe sa faca parte din deciziile voastre “pendulandu-va intreaga viata” spre o noua directie.
Toate fiintele umane au aceste experiente de cotitura, dar cei mai mullti in loc sa le utilizeze cu folos, le uita deoarece acestea ii indeamna la un comportament moral in viata lor. Asadar ar trebui sa acordati atentie acestor “semne“ si sa va asigurati ca urmati ceea ce acestea va transmit ca sa va directionati viata spre telul pe care il au anii - eventuala voastra perfectiune.
Aceste “experiente speciale“ fac parte din intreaga voastra calatorie spre ascensiune, nu doar pentru viata voastra fizica.
Ele se vor multiplica de-a lungul carierei voastre universale si intr-o buna zi cand veti intra in Paradis o sa va uitati in urma la drumul voastru lung, amintindu-va de toate acele “semne” care v-au aratat calea care v-a adus acolo. Va dati seama ce puternice si importante sunt acele experiente cotitura in evolutia voastra personala? Asadar sa nu aveti frica de ele sau sa incercati sa le uitati. In schimb evaluatile dintr-o perspectiva dreapta, a faptului ca sunt lectii de viata care va pot invata mult, uneori mai mult chiar decat o poate face un invatator.
Aici Prolotheos, ma simt onorat sa am oportunitatea de a va impartasi acestea din experienta a ceva ce cu siguranta va v-a ajuta in calatoria voastra spre Paradis.

Sursa :  The 11:11 Progress Group   http://www.1111akashicconstruct.com/

Traducere:  Eliza Fati