Spirituality

iF You want to become FREE you landed in the right place.

“ Cine moare înainte să moară, nu mai moare când moare.”

Translate

Câteva cărți deosebite pe care le recomand cu căldură;

Le puteți vedea pe site.urile Editurii PROXIMA MUNDI & Editurii FOR YOU :

Transformări planetare 2012-2030 -- Mesaje de la Fondatori (Sal Rachele) ,

Pământul se trezește: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii) ,

Viața la Frontiera Cunoașterii (Sal Rachele) ,

Conexiunea Lyra/Pământ (Brad Johnson și Conștiița Colectivă a Sufletelor Lirane) ,

Femeia interzisă vorbește - Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe),

Istoria reală a Pământului (Sal Rachele) .



vineri, 18 februarie 2011

Confederația Galactică a Luminii


SaLuSa - 18 februarie 2011

Continuam sa ne apropiem de voi, desi nu puteti observa neaparat ambarcatiunile noastre, intrucat le pastram intr-o mantie de invizibilitate. Ce palpitant va fi cand vom putea in sfarsit sa ne afisam deschis in operatiunile noastre in preajma Pamantului.

Misiunea noastra prezenta este rezervata, pana cand ne vom fii asigurat ca mediul si spatiul aerian sunt lipsite de orice amenintare impotriva noastra. Aceste aspecte nu pot fii tratate rapid, deoarece necesita ordine de la oamenii esaloanelor superioare pentru a asigura siguranta noastra.
Nu e ca suntem intr-adevar in pericol, insa nu putem opera intr-o atmosfera de tensiune si rautate. Ne abtinem de la orice confruntare si luam masuri pentru a le evita atunci cand suntem amenintati, pentru ca avem tehnologii avansate, insa nu le folosim pentru a invinge oamenii cat pentru a ne proteja.

Confederatia Galactica este o organizatie pasnica care promoveaza pacea si cooperarea intre civilizatii. Universul vostru a fost unul care a fost mereu implicat in cele mai devastatoare razboaie galactice Cand armele poarta o asemenea putere cum ar fi aceea de a distruge planete veti realiza ca s-a ajuns la un nivel serios de distrugere Cu toate acestea oamenii vostri au testat bomba atomica fara sa fie constienti de consecinte si au mers mai departe stiind conditiile unei ciocniri ce va afecta.
In timpurile Atlantidei deasemeni au dat la o parte precautiile distrugand o mare civilizatie si un intreg continent . Multi dintre voi incarnati acum , ati fost prezenti in acele timpuri si prezenta voastra a ajutat in a preveni o noua calamitate. Nivelele de constiinta la care ati ajuns ne-au permis sa fim prompti si sa oprim o alta amenintare grava la adresa pamantului si stiti ca asta a fost in ultima parte a secolului trecut Odata ce ati descoperit cum se divide atomul s–a putut observa ca o astfel de dezvoltare va avea loc dar noi nu am putut interfera cu libertatea voastra de a va folosi descoperirile.

Liberul vostru arbitru a fost atat o binecuvantare cat si o povara depinzand de modul in care l-ati folosit .Prin deciziile voastre ati modelat socetatea si legile ei si desigur ati creat tot ce este in jurul ei. Exersati in continuare libertatea voastra , dar va dati seama de deficientele modului in care vedeati lucrurile si cautati schimbarea Visele voastre se vor materializa si noi ne vom asigura ca finalizarea lor sa aiba loc asa cum a fost planificata De fapt prin Ascensiune o sa va gasiti indreptandu-va nu doar in Noua Era cat si in Epoca de Aur . Trebuie sa fiti acolo ca sa apreciati ce inseamna toate astea si va v-a depasi orice inchipuire. Da, va spunem toate acestea din cand in cand ca sa stiti la ce sa va asteptati dar cuvintele par destul de inadecvate ca sa va descrie frumusetea si armonia ce va asteapta.
Este foarte bine ca exista lucratori in lumina pe pamant, pentru ca ei stabilizeaza energiile luminii impamantandu-le in beneficiul celorlalti. Ei isi poarta torta oriunde merg si ilumineaza calea de urmat. Fara ei multi ar sucomba in fata energiilor joase si ar gasi extrem de greu sa se ridice Acest an va fii unul al inaltarii pentru toti oamenii in general, pe masura ce vor vedea schimbari majore in bine. In afara turbulentelor prezente, se vor arata semintele libertatii de opresiune si inceputul unei perioade de fericire si avansare Problemele care exista in prezent vor fii eliminate treptat, iar apoi veti sti ca drumul spe Inaltare s-a deschis cu adevarat.

Dragilor, prin orice mijloace, trimiteti-va Lumina acolo unde considerati ca e nevoie dar aduceti-va aminte si de nevoile locului in care traiti. Comunitatile vor avea nevoie de sfatul si experienta celor care inteleg ce se intampla. Grupurile vor servi cel mai bine nevoilor lor si este timpul sa folositi orice abilitate pe care o aveti pentru a directiona energiile oamenilor in directia corecta. Vor fi multi voluntari odata ce obiectivul Omenirii e inteles, dupa cum veti vedea ca sunteti cu totii implicati in ceea ce se intampla. Va fii o placere sa fiti in serviciul celorlalti si spiritul Unimii va prevala. Acesta va continua sa creasca, pentru ca diferentele de culoare, cultura si religie nu vor mai avea nici o importanta. De fapt, oamenii o sa realizeze ca la inima sunt toti suflete pe acelasi drum si vor merge inainte ca "Unul", in armonie unul cu celalalt

Nu exista nici o problema care sa nu poate fi rezolvata indiferent cat de mare ar parea iar sarcinile viitoare o sa fie mult mai rapid tratate. In mod firesc ne dorim sa incepem operatiunile noastre cat mai curand posibil si sa avem oamenii potriviti la carma Asta inseamna sa aducem aliatii nostri, ei vor face pasul inainte odata ce drumul este clar .Nu-i putem lasa pe cei intunecati sa se amestece in activitatea noastra, asa ca acestia vor trebui mai intai inlaturati. Stim exact cine sunt si vor fii afisati pentru atitudinea lor, nu exista cale de a scapa de justitie. Pana atunci va exista un schimb liber de informatii si mass-media va fii o adevarata expresie a evenimentelor care au loc.

Creatorul nu v-a lasat la mila celor intunecati si in pofida a ceea ce s-a intamplat v-a inconjurat cu Fiinte de Lumina ca sa va protejeze. Creatorul deasemeni a decretat ca acest ciclu trebuie sa se incheie acum si asa va fii Astfel incat sa puteti continua viata stiind ca nimic nu va poate impiedica sa va mutati prin Inaltare in dimensiunile superioare. Permiteti-va sa aveti fantezii despre viata ce e pe cale sa se arate, si nu veti fi departe de adevar. Ganditi-va la cele mai minunate imprejurimi, frumusetea si armonia dincolo de experienta voastra prezenta, la energiile ce va transmit pacea vesnica si lumina irizanta care permeaza tot ce va inconjoara. Aceste viziuni va vor ridica astfel incat sa nu uitati niciodata care este sa fie destinul vostru.

Eu sunt SaLuSa din Sirius, v-am dat speranta si asigurare ca un viitor frumos se afla inaintea voastra, oferindu-va o linie de ajutor pentru a va asista in aceste vremuri tulburi de pe Pamant. Vedeti deja ce pot face oamenii, cand sunt concentrati pe scopul lor .Poate ca rezultatul nu va fii imediat, dar vor fi schimbari care vor conduce in acea directie. Desi v-ati indoit ca modificarile vor avea loc vreodata, vedeti diferit acum, iar acestea continua sa se amplifice. Cu cunostintele voastre ii puteti ajuta si pe altii care vad doar infatisarea exterioara, ajutandu-i sa evite reactile infricosatoare. Va lasam cu aceste ganduri si exprimam dragostea noastra tuturor.

Multumesc, SaLuSa

Mike Quinsey.


Traducere:  Eliza Fati