Spirituality

iF You want to become FREE you landed in the right place.

“ Cine moare înainte să moară, nu mai moare când moare.”

Translate

Câteva cărți deosebite pe care le recomand cu căldură;

Le puteți vedea pe site.urile Editurii PROXIMA MUNDI & Editurii FOR YOU :

Transformări planetare 2012-2030 -- Mesaje de la Fondatori (Sal Rachele) ,

Pământul se trezește: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii) ,

Viața la Frontiera Cunoașterii (Sal Rachele) ,

Conexiunea Lyra/Pământ (Brad Johnson și Conștiița Colectivă a Sufletelor Lirane) ,

Femeia interzisă vorbește - Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe),

Istoria reală a Pământului (Sal Rachele) .



miercuri, 2 februarie 2011

Avatarul și Bilocația 4D


KIRAEL Subiectul nostru astăzi este bilocaţia 4D şi avatarul care sunteţi. Mulţi dintre oameni cred că avatarul este o fiinţă spirituală avansată, dar definiţia mea este mult mai simplă. Aţi căutat acest cuvânt în dicţionar ?

Î: Da, se spune, “încarnare într-o formă umană”.

KIRAEL Asta-i drept. Sunteţi avatarul unei fiinţe de lumină, al Sinelui vostru înalt, cel adevărat.
Eu chem acum avatarele, Sinelor voastre înalte, ale tuturor fiinţeor de pe acest Pământ. Sinele vostru înalt are două sau trei avatare în planul Pământului. Aţi fost ultimii care aţi venit în această călătorie, deci sunteţi cei mai tineri dintre aceste avatare. Unii dintre voi aveţi aceste avatare ale Sinelui vostru înalt în China sau India sau chiar pe o altă planetă. Fiind avatarul cel mai tânăr, veţi merge probabil prin Marea Schimbare, dar avatarurile celorlalte Sine înalte, oriunde ar fi ele, vor merge acasă. În acel moment, ele vor descărca tot ceea ce stiu, în voi. Veţi dobândi cunoştinţele lor şi mintea voastră va șovăi, deoarece veţi fi dobândit cunoştinţe pe care nu le-ați avut înainte, şi nu veţi şti de unde le știţi.
Nu aţi putea fi aici, fără celelalte două avataruri ale Sinelor voastre înalte. Ei bine, de fapt, câţiva dintre voi sunteţi aici, fără vreunul dintre avatarele Sinelor voastre înalte, dar asta e altă poveste. Indiferent unde sunt avatarele voastre, ele lucrează pentru voi, pregătindu-vă pentru Marea Schimbare ce va veni. Avatarul este singura cale prin care ajungeţi în această călătorie şi este singura cale prin care veti pleca. Vom vorbi, de asemenea, despre bilocaţie, ceea ce înseamnă că puteţi fi în două locuri diferite în acelaşi timp.
Dacă spun mai multe până la acest punct, vă răspund la toate întrebările înainte de a le pune, deci haideţi să trecem direct la întrebările voastre.

Î: A fost Maestrul Isus un avatar al altei fiinţe ?

KIRAEL: Da. Maestrul Isus, care locuieşte în a şasea lumină , o lumină dincolo de ceea ce puteţi înţelege, a fost avatarul altei fiinţe. Cu alte cuvinte, el a avut Sinele înalt, la fel ca voi şi alți mari maeștrii - Buddha, Lady Quan Yin şi Martin Luther King Jr.  
Maestrul Isus a avut nevoie de un corp, sau un avatar, ca să vină în acest plan al conștiinței. Cel pe care îl ştiaţi ca Isus a fost o fiinţă puternică la finele călătoriei sale. Atunci când s-a născut, Isus a călătorit din dimensiunea a şasea şi a luat un trup, un avatar. Avatarul lui nu a fost întotdeauna Hristos. El a întruchipat Lumina Christică pe când era un tânăr, după ce a fost botezat de Ioan Botezătorul.

Î: Unii dintre noi creează un avatar în a patra dimensiune. Cum facem acest lucru ?

KIRAEL: Mulți dintre voi lucraţi deja la avatarul vostru 4D. Dacă vizitaţi a patra dimensiune şi doriţi să vă construiţi corpul vostru avatar, trebuie să vă aduceţi ADN-ul cu voi. Puneți un deget în gură pentru a obţine cel puţin patru corzi din ADN-ul vostru, şi luati-le cu voi în cea de-a patra dimensiune. Va trebui să puneţi ADN-ul, în ceea ce eu numesc o "păstaie” pe care să o puteţi întinde și modela într-un corp atunci când ajungeți în a patra dimensiune.
Deci, o să daţi naştere energiilor voastre, călătorind în cea de-a patra dimensiune, construindu-vă propriul corp, în loc de a-l naște într-un uter.  Probabil că vă întrebați cum poate o minge de lumină, construi un corp. Cum puteți construi un corp fără mâini ?  O veţi face prin intenţie, imaginându-vă cum va arăta avatarul vostru, și cum este să navigaţi într-un avatar de două ori mai înalt ca cel pe care îl aveți în planul Pământului. Imaginaţia voastră este teren fertil pentru creare.

Va dura cel puţin doi ani până vă construiți avatarul vostru 4D. Aceasta este considerată o perioadă de gestaţie. Deoarece avatarul celei de-a patra-dimensiuni va folosi patru catene ale ADN-ului, acesta va fi de două ori mai înalt ca avatarul vostru din a treia dimensiune. Corpul vostru avatar din a treia dimensiune, este un produs secundar de înger şi energie Elven. Îngerii şi Elvenii au fost primele fiinţe pe Pământ în Lemuria, aşa că sunteti urmaşii lor, ca să spunem aşa.

Î: Nu vom menţine avatarurile noastre atunci când vom dobândi 12 corzi ale ADN-ului?

KIRAEL: Niciun avatar de pe Pământ nu are 12 corzi ale ADN-ului.  Yin / Yang necesită două-corzi de ADN, şi a patra dimensiune necesită patru corzi. Cele 12 corzi sunt active atunci când sunteţi în afara corpului fizic şi în corpul vostru de lumină. Să presupunem că doriţi să vă întoarceti la monadă pentru a vă găsi familia sufletului vostru. Trebuie să renunţaţi la corpul fizic pentru a face acest lucru. Veţi deveni o minge de lumină cu 12 corzi ale ADN-ului.
Puteţi obţine 12 corzi ale ADN-ului în corpul fizic, dar va trebui să creșteţi dincolo de orice închipuire a voastră, mai departe de zece sau doisprezece metri, veti fi în lumina a patra, și asta nu va funcţiona pentru voi. Doisprezece spirale de ADN în corpul fizic actual sunt inutile.

Î: Putem obţine o perspectivă diferită a corpului nostru fizic, cu cel de-al șaselea simţ ?

KIRAEL: Da. Când te uiţi la corpul fizic cu cel de-al șaselea simţ, care este în afara corpului vostru, veţi şti cât de perfecţi sunteţi. Veţi recunoaşte scopul ce îl serveşte corpul vostru fizic în viața voastră. Veţi şti că orice credeţi că este în neregulă cu corpul vostru este drept.  Atât este de puternic cel de-al al şaselea simţ.  Este liber de orice judecată, precum şi atoateştiiutor.

Î: Cât de mult reprezintă viaţa noastră o creaţie conştientă a Sinelui nostru înalt ?

KIRAEL: Aţi venit în această călătorie ca o minge de lumină și aţi trecut printr-un avatar mamă. După şapte zile în pântecele ei, aţi făcut o conexiune numită tranziţie. Ați pornit de la a fi spirit la a fi uman, şi aţi început să simţiți.  În acel moment, aveaţi posibilitatea de a vă construi propriul corp, dar nu o faceti, pentru că ştiţi că totul în această călătorie este perfect, chiar şi atunci când un picior sau braţ sau o parte din creierul vostru lipseşte. Vă acceptaţi așa cum sunteţi, și avatarul vostru mamă nu are nimic de spus în ce privește călătoria voastră.
Sunteţi un avatar nou la intrarea în avatarul vostru mamă și călătoria voastră este separată de a ei. Va trebui în cele din urmă să vă retrageţi din avatarul vostru mamă, pentru a vă lua mai în serios călătoria. Cu alte cuvinte, voi creaţi totul în această călătorie fizică, uneori conștient, alteori, mai puțin conştient.
Sinele vostru înalt este o minge de lumină din afara aceastei dimensiuni şi nu va avea nimic de a face cu voi sau călătoria voastră dacă nu recurgeţi la serviciile sale. Trebuie să apelaţi la Sinele vostru înalt, şi când faceţi asta, acesta va fi la dispoziţia voastră, dar numai pentru a vă furniza informaţii și oportunităţi. Acesta nu va crea pentru voi în planul fizic.

Î: Putem intra în avatarul nostru 4D în timpul somnului ?

KIRAEL: Când aţi terminat construirea avatarului 4D, veţi dori să intraţi în el, dar nu o veţi face, pentru că trebuie să vă terminaţi mai întâi călătoria din cea de-a treia dimensiune. Vedeţi voi, dați putere corpului vostru 4D dacă plasați cordonul vieții în el.
Aveți un cordon care trece prin glanda pineală şi se conectează în inimă. Acel cordon este cordonul vieții voastre.  Dacă îl deconectaţi, iesiţi din această călătorie pentru totdeauna. Primiţi doar un singur cordon într-o încarnare.
Dacă intraţi în avatarul 4D şi vă conectaţi acest cordon la el, vă veţi termina prematur călătoria în cea de-a treia dimensiune. Aveţi totusi posibilitatea să examinaţi modul în care avatarul 4D va funcţiona prin obţinerea unui fir de la Creator, și conectându-l la acel corp, dar n-aţi vrea să ajungeţi în corp ca să faceţi asta. Din fericire, cei mai mulţi dintre voi v-aţi construit corpurile avatar, noaptea în timpul călătoriilor, astfel încât atunci când va avea loc Schimbarea în cea de-a patra dimensiune, să puteţi intra în noul avatar, (4D) deconectându-vă de la cel tridimensional.

Î: Cum aduc cele şase simţuri cu mine când mă bilochez ?

KIRAEL: În primul rând, trebuie să meditati, probabil folosind meditaţia ca spaţiu de siguranţă.
Luând legătura cu Sinele vostru înalt, făcându-l conştient de ceea ce vreţi, și apoi să mergeţi în acel spaţiu în condiţii de siguranţă. Pentru cei care nu au auzit niciodată de meditaţia spaţiului de siguranță, o puteţi găsi pe site-ul mediumului meu.
În ceea ce priveşte luarea tuturor celor şase simţuri cu voi atunci când vă bilocaţi, trebuie să practicaţi, practicaţi, practicaţi. Când a început mediumul meu să călătorească în a patra lumină, și-a bilocat două dintre simţuri - pipăitul şi vederea. După un timp a început să audă lucruri. Auzul său nu a fost foarte puternic la început dar apoi a crescut.
El a auzit pe cineva vorbind, dar nu în limba engleză și nici în altă limbă ce ar fi putut-o înţelege. Curând s-a bilocat cu simţul mirosului, și a putut simți miros de gătit.  În cele din urmă și-a bilocat toate cele cinci simţuri şi a putut gusta, de asemenea.  El a activat cel de-al șaselea simţ pentru a intra în lumina a patra, dar a trebuit să lucreze pentru a aduce primele cinci simţuri înainte.  Meditaţi pentru a vă aduce cele cinci simţuri, atunci când călătoriți în lumina a patra.
Când vă conectaţi la simțul al șaselea, care este parte a corpului spiritual, veţi şti unde doriţi să mergeţi şi cum să ajungeti acolo. Când ajungeti pe unde vă doriţi, practicați, folosind cele cinci simţuri.  Aceasta vă va lua timp, dar cu angajament, vă veţi găsi văzând, auzind, gustând, simţind şi pipăind.

Î: Care este diferenţa între vederea la distanţă, și proiecţia astrală, dematerializarea, şi bilocaţia, şi dacă ne putem biloca într-un loc, cum ar fi Lemuria ?

KIRAEL: Puteţi călători de unde vă aflați oriunde altundeva în lumea voastră, prin vedere la distanţă, dar nu vă luaţi corpul fizic cu voi, ca atunci când vă bilocaţi.
Cu vederea la distanţă, dacă aţi fi în New York şi aţi vrea să meargeti în Hawai, v-aţi elibera cel de-al şaselea simţ şi v-aţi vedea acolo în Hawai, trecând prin uşă, literalmente, pentru că materia solidă nu vă va deranja.  Vederea la distanţă a fost practicată ani de zile, mai mult decât vă daţi seama. Anumite agenţii guvernamentale au utilizat vederea la distanţă pentru spionaj şi alte eforturi clandestine. Nu mai prea fac asta atât de mult, pentru că a devenit prea puternică. Ei și-au antrenat cel de-al șaselea simţ atât de eficient, încât a început să ia formă de lumină şi a început să lumineze intermitent.

Proiecţia Astrală înseamnă că vă proiectaţi ca o minge de lumină din afara aceastei dimensiuni în alta. Nu puteţi lua avatarul vostru fizic cu voi, și trebuie să vă păstraţi cordonul vieţii ataşat de inima voastră. Dacă îl deconectaţi, iesiţi din această călătorie pentru totdeauna.
Pentru a dematerializa, trebuie să fiţi în avatarul fizic, astfel încât să puteţi da drumul celor 70 de trilioane de celule şi mitocondriilor acestora. Atunci când vă eliberaţi celulele, luați o parte din cordonul vieții, și asta lasă avatarul vostru într-o stare primejdioasă. Va trebui să acţionați rapid pentru a pune acel cordon înapoi în avatarul în care intraţi după ce vă re-materializați. Trebuie să intrați în avatar înainte de a vă părăsi el pe voi. Dematerializare în a treia dimensiune este periculoasă. Puteți deveni atât de confuzi încât nu vă veţi găsi Sinele înalt. Nu încercaţi să dematerializaţi.

Bilocaţia este diferită, pentru că puteţi fi în două locuri diferite în acelaşi timp. Trebuie să vă ridicaţi vibraţia suficient de mult pentru a realiza acestă îndemânare, de fapt atât de mult încât să fiţi în stare solidă în ambele corpuri simultan. Bilocaţia are loc mai des decât vă daţi seama. Unii dintre aşa-numiții voștri "sfinţi" au ştiut cum să se bilocheze.

Puteţi să vă bilocaţi oriunde pe Pământ, dar nu puteţi să o faceţi în Lemuria, deoarece nu mai există pe Pământ.  Pentru a merge în Lemuria, va trebui să călătoriţi astral prin timp ca o minge de lumină și să știţi exact unde vreţi să mergeţi, de exemplu la Copacul Mamă. Vă veţi găsi în faţa unui copac frumos de înţelepciune dintr-o altă dimensiune. Aveţi posibilitatea să obţineţi un corp odată ce ajungeti acolo. Toate aceste lucruri pot fi realizate prin meditaţie, pentru că nu vă puteţi lua corpul vostru fizic în afara planetei.
Corpul vostru este prea dens și nu este echipat pentru a merge dincolo de a treia dimensiune. Mergeţi în Lemuria în seara asta şi veti vedea copaci frumoși, iarbă-înaltă, fluturi şi păsări. Priviţi în jur. S-ar putea să vedeţi scântei mici în jurul vostru. Acestea sunt fiinţe din tot cosmosul, care vizitează, de asemenea, Lemuria, din Pleiade, de pe Pământ etc. Când vedeţi scântei de lumină în faţa ochilor voștri aici, pe Pământ, nu vă scuturaţi capul, ca acestea să dispară.. Spuneţi, "Bună !"

Î: Cum pot folosi bilocaţia pentru a programa avatarul meu în timpul somnului să ajute la reconectarea părţii stângi a corpului meu, care este paralizată ?

KIRAEL: Corpul tău este atât de dinamic dacă e adus împreună. Tu ai 70 de trilioane de celule şi 35 trilioane sunt inactive pentru că eşti paralizat pe partea stângă a corpului.  În primul rând, trebuie să te deplasezi în creier şi să folosești Semnătura Celulei de Vindecare, mutând fotonul în glanda pineală şi implicându-l pe Creator în călătorie.
[1] Apoi mută energia în jos prin gât spre timus. Trei părți din creier: cea dreaptă, centrală şi posterioară sunt echivalente cu adevărul, încrederea şi pasiunea, reprezintă fundația acestei călătorii tridimensionale. Când îti lași corpul, întoarce-te către cele trei spaţii şi luminează-le. Dacă doresti să te trezești pe partea stângă a corpului, trebuie să trezești conştiinţa celulară în partea dreaptă a creierului. Partea stânga a plecat la somn, deoarece crede că totul este perfect.
Ştiu că nu crezi că eşti perfect, dar ar trebui să crezi că ești perfect, pentru că ăsta e corpul care ţi l-a dat Creatorul. Îţi poți convinge corpul să trezească toate cele 35 de trilioane de celule care dorm. Pentru a obţine asta, trebuie echilibrat sistemul limfatic, în special pe partea dreaptă. Trebuie să meditezi să faci acest lucru, dar multora dintre voi nu vă place să meditați.  Poţi vindeca orice, în corpul tridimensional dacă dorești cu adevărat, dar trebuie să faci călătoria. Când ești pregătit, îl vei vindeca.

Eu vă spun la revedere acum, şi îl voi aduce pe Raven, care este din a şasea lumină.

[2] El va închide programul.

RAVEN: Haho! Ei îmi spun Raven, astfel încât să puteţi asocia un nume prezenţei mele.
Ah,... planul Pământului. Îmi place planul Pământului. Ce caut eu aici ?

Î: Ai venit să ne ajuți cu un exerciţiu de auto-programare.

RAVEN: Minunat. Staţi jos, închideţi ochii, fiţi conştienţi de respiraţie, de respiraţia vieţii. Doresc să vă duc într-o mică călătorie. Observaţi acel "eu" înainte de voi. Acel "eu" este iubirea. Simţiţi acel "eu" şi fiţi absorbiţi în el. Acum pe măsură ce vă lăsaţi absorbiţi în acel "eu", acea dragoste, vă eliberaţi din corpul vostru fizic. Să știţi că, călătoria voastră este absolut perfectă, lăsaţi apoi corpul şi eliberați-vă de el. Unii dintre voi sunteţi deja liberi. Plutiți cu mine deasupra acestei clădiri.
În cazul în care corpul fizic este în New York, lăsaţi corpul de lumină să vină cu mine... Wow, mulţi dintre voi sunteţi deja aici! Acum îndepărtaţi-vă, de corpul vostru şi priviţi dincolo de a treia dimensiune. Pare ca un spaţiu negru. Veţi vedea o linie ce va apărea în acest spaţiu negru. Voi merge eu afară mai întâi şi vă invit să veniți cu mine în cealaltă parte. Veniţi acum în dreptul liniei. Nu vă faceţi griji de corpul vostru. Unii dintre voi treceţi prin asta acum. Ce simțiți ?  Simţiți acest spaţiu, în timp ?
Unii aud deja muzica, dar va contrasta cu ceea ce aţi auzit în a treia dimensiune. Unii dintre voi sunteți agitaţi, dar nu fiţi. Avem control. Vă recunoașteţi acum mingea de lumină ?  
Maestrul Ghid Kirael îmi spune că unii dintre voi credeţi că sunteţi cu cele 12 catene de ADN. Ei bine, uitaţi-vă acum în interiorul corpului vostru de lumină. Dacă aţi putea vedea ADN-ul vostru, aţi putea număra 12 catene.

Deci, prietenii mei, uitaţi-vă atent la avatarul vostru tridimensional.  Este energie bilocată a Sinelui vostru înalt.
Rostiți acum, fiecare dintre voi "amin" şi înainte de a reveni la avatarul vostru, mergeţi în jurul lui, din partea de sus a capului la vârful degetelor. Vedeţi ce aţi creat. Nu vă daţi seama cât este de perfectă călătoria în momentul "Acum" ?  Deci, fiţi bucuroși în cele din urmă că aţi ales acest avatar.
Acum, foarte încet, dar sigur vă îndepărtaţi de mingea de lumină și reveniţi la avatar. Puteţi face asta în orice moment din zi sau noapte.

Eu sunt Raven şi am venit din a șasea lumină. Încă o dată sunt onorat în faţa avatarului ce sunteţi. Mergeți în pace, fraţii şi surorile mele. Fiți Zeița sau Dumnezeul pe care îl alegeți. Haho!

[1] celula semnăturii sau celula Dumnezeu, care este celula originală în perfecţiune, este situată în glanda pineală.

[2] Raven este un spirit ghid, nativ american, cunoscut sub numele de "shamanul şamanilor".


Sursa:  www.Kirael.com

Traducere:  Eliza Fati