Spirituality

iF You want to become FREE you landed in the right place.

“ Cine moare înainte să moară, nu mai moare când moare.”

Translate

Câteva cărți deosebite pe care le recomand cu căldură;

Le puteți vedea pe site.urile Editurii PROXIMA MUNDI & Editurii FOR YOU :

Transformări planetare 2012-2030 -- Mesaje de la Fondatori (Sal Rachele) ,

Pământul se trezește: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii) ,

Viața la Frontiera Cunoașterii (Sal Rachele) ,

Conexiunea Lyra/Pământ (Brad Johnson și Conștiița Colectivă a Sufletelor Lirane) ,

Femeia interzisă vorbește - Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe),

Istoria reală a Pământului (Sal Rachele) .



sâmbătă, 1 ianuarie 2011

Despre Channeling si Channeler


Channeling-ul este activitatea prin care un Lucrător al Luminii comunică, printr-un canal securizat de energii și lumină, direct cu entități din astral. În general, comunicările privesc problemele esențiale de destin, karmă, misiune. Aici puteți găsi mesaje primite prin channeling referitoare la vremurile actuale cât și la cele din viitorul apropiat.

Channeling-ul este o formă naturală de comunicare între oameni şi fiinţele angelice, spiritele naturii, entităţile non-fizice sau chiar şi animale sau animalele de companie. Un channeler este foarte similar cu un translator sau cu un interpret. El îşi acordă permisiunea de a simţi comunicarea de la altă fiinţă. Channeler-ul, apoi, ataşează cuvinte omeneşti comunicării pentru ca aceasta să fie de înţeles pentru el însuşi sau pentru alţi oameni.

Un channeler poate alege pe cine sau cu ce vrea să comunice prin channel. Atât timp cât cealaltă parte are un interes în a comunica, legătura este realizată şi channel-ul poate începe. De exemplu, mulţi oameni fac channel cu Arhanghelul Mihael. Dacă acesta este de acord să comunice cu channeler-ul, fluxul informaţional non-verbal începe.
Channeler-ul primeşte informaţia la un nivel intuitiv sau de simţire şi, apoi, mintea lui converteşte informaţia brută în cuvinte. Contrar credinţelor populare, entităţile nu folosesc, în general, limbajul omenesc deoarece este considerat incomod şi neîndemânatic. Esenţa mai bogată a mesajului lor este comunicată printr-o serie elegantă de simţiri senzoriale.
O altă înţelegere incorectă populară este că un channeler trebuie să intre într-o stare profundă de transă sau să-şi predea corpul şi/sau mintea entităţii. Dar, channeling-ul este foarte similar cu orice altă formă de comunicare, fie că este verbală, limbajul corpului, miros sau artă. Toate acestea comincă un mesaj şi mesajul este supus înţelegerii receptorului. Majoritatea celor mai cunoscuţi channeler-i de astăzi, cum ar fi Lee Carroll (Kryon), Steve Rother (the Group) şi Ronna Herman (Archangel Michael) sunt channeler-i conştienţi. Ei sunt conştienţi de sine şi de activitatea care are loc în sală. Ei şi concentrează simţurile şi atenţia asupra entităţii cu care comunică şi, apoi, interpretează mesajul. Channel-urile contemporane, în general, nu-şi părăsesc corpurile sau nu-şi predau mintea pe parcursul procesului de comunicare.
Channeling-ul cu animalele de companie este una dintre cele mai uşoare forme ale acestei arte. Animalele de companie, desigur, nu folosesc limbajul omenesc, dar au o dorinţă puternică de a comunica cu oamenii. Pur şi simplu eliberaţi conceptul că veţi auzi cuvinte şi permiteţi-vă să "simţiţi" animalul vostru. Pe măsură ce vă deschideţi către simţiri, mintea voastră va începe natural să ataşeze cuvinte simple sau fraze simţirilor astfel încât conştiinţa omenească va avea o înţelegere mai mare a comunicării. Dacă vreţi să răspundeţi animalului, eliberaţi nevoia de a folosi cuvinte. În schimb, permiteţi simţirilor voastre să se deschidă şi să curgă spre animalul vostru. În fazele de început ale utilizării acestei forme de comunicare, poate fi de ajutor să vă imaginaţi sau să folosiţi vizualizări atunci când comunicaţi cu animalul vostru. Pe măsură ce deveniţi mai încrezător şi mai expert în channeling-ul cu animalul vostru, informaţia va curge rapid şi uşor şi nu veţi mai avea dorinţa de a folosi imagini sau vizualizări.
Unii oameni se tem de channeling deoarece nu înţeleg procesul sau gândesc că o entitate negativă sau întunecată poate veni. Dar channeler-ul are întotdeauna alegerea asupra ce sau cu cine vrea să facă acea comunicare prin channel, exact ca în situaţia de a alege cu cine să fie prieteni sau asociaţi în afaceri. Channeler-ul poate insista să ştie numele sau originea oricărei entităţi angelice care vrea să comunice cu el. Channeler-ii experimentaţi înţeleg că dacă o entitate o entitate vrea să comunice cu ei nu înseamnă că este neapărat iluminată. Channel-ul ar trebui să discearnă pentru el însuşi nivelul de iluminare al entităţii şi valoarea informaţiei. Unor entităţi doar le place să discute; altele pot avea o agendă (un interes dincolo de intenţiile declarate) şi sunt, de asemenea, multe entităţi care au o dorinţă de a furniza ghidare către iluminare şi consiliere.


Channeling.ul  îţi poate schimba viaţa

Originea comunicării astrale se pierde în negura timpurilor căci dintotdeauna omul a fost interesat de fenomenele supranaturale încercând să comunice pe diferite căi cu zeii, atotştiutorii Lumii Astrale.

Channelingul este activitatea prin care un iniţiat al Luminii deschide un canal securizat de energii şi lumină, de pe coordonatele locaţiei sale, direct cu anumiţi interlocutori din Astralul Superior, prin care comunică cu aceştia în problemele esenţiale ale misiunii sale, ştiinţelor oculte, divinaţiilor, medicinei astrale, karmei, soartei, destinului etc.

Canalul de lumină şi energii astrale este o cale de legătură cu Lumea Spirituală.
Deschizându-ţi un canal propriu de legătură cu Lumea Astrală, tu vei face un salt evolutiv şi o transformare conştientă a vieţii tale.

Prin acest canal vei accesa Înalta Lume Spirituală, Supraconştiinţa Cosmică, care mai este cunoscută şi sub numele de Dumnezeu, Mintea Universală.

Prin cursurile ce le vei urma te vom învăţa să faci o comunicare dirijată şi conştientă, în vibraţia OD (magnetică), printr-o creştere a capacităţii vibratorii a tuturor straturilor (perispiritul) spiritului şi biocâmpului tău. Prin racordarea ta la Sursa Supremă de Lumină şi Energie, vei învăţa să urci cât mai mult în vibraţia şi strălucirea spiritului tău prin canalul propriu de lumină şi energii, spre înalturile Astrale şi Sfera Divină, spre Supraconştiinţa Cosmică care este Dumnezeu.

Pentru a reuşi să deschizi un canal de comunicare astrală va trebui să înveţi să te deconectezi de la realitatea înconjurătoare, de la orice subiect raţional, golindu-ţi mintea şi eliminând propriile gânduri, crescându-ţi vibraţia ca să poţi deveni receptiv la comunicarea cu ghizii şi călăuza ta iar mai târziu cu alţi mesageri astrali. În felul acesta vei deveni un receptacul al energiilor cu vibraţie înaltă pe care le vei putea folosi în relaţie cu noii tăi prieteni din Astral şi pentru îmbunătăţirea propriei tale vieţi.

De multe ori te-ai confruntat cu momente grele, care te-au condus la disperare, de multe ori te-ai simţit singur/ă şi neînţeles, de multe ori ai suferit în tăcere fără să ai cu cine vorbi, neştiind că mereu ai fost urmărit/ă de supervizorii tăi din Astral, dar nu ştiai cum să-i auzi sau să-i chemi la tine pentru a primi ajutor.

Dacă ai abilitatea înnăscută pentru comunicarea astrală, vei reuşi să-ţi contactezi uşor ghizii, care te vor asista în dezvoltarea darului tău natural de a te conecta la nivelele vibraţionale înalte. Ei te vor susţine oferindu-ţi posibilitatea de a progresa în noi direcţii, vei avea astfel învăţători astrali care îţi vor interpreta cunoştinţele şi îţi vor arăta cum să navighezi în dimensiunile spirituale înalte.

Călăuza
este prietenul care va fi întotdeauna lângă tine ca să te încurajeze la greu şi să te ajute să-ţi descoperi capacităţile superioare: intuiţia, premoniţia, clarauzul, clarvederea etc.

Poţi folosi channelingul pentru vindecare, pentru a învăţa şi a extinde creativitatea în toate domeniile vieţii, putând afla, numai dacă vei avea acces la Banca Universală de date şi informaţii, cunoştinţe din marile taine ale Universului. Vei putea face invenţii, vei lucra în artă, filosofie, vei scrie poezii şi cărţi, aşa cum şi noi scriem direct, prin comunicare astrală.
Cei care practică channelingul spun că se simt mult mai optimişti, mai puternici, echilibraţi şi încrezători pe deplin în viaţa lor. Ei au învăţat, datorită channelingului, să-şi programeze propriul viitor aşa cum şi-l doresc.

Ne-am propus să te ajutăm, dacă ne vei cere, să înţelegi ce este channelingul, cum îţi poţi contacta Călăuza Astrală (îngerul păzitor) şi în ce fel îţi poţi dezvolta capacităţile naturale. Pentru tine este uşor să înţelegi, deoarece consideri toate acestea ca fiind normale, unii oameni însă nu cred că pot fi contactaţi de mesageri, călăuze, îngeri, sau că pot fi legaţi în vreun fel de Astral (cerurile astrelor), ori că acesta există măcar. Ei sunt scepticii care nu trebuie convinşi că Dumnezeu există, pentru că se vor confrunta sigur, odată şi odată, singuri fiind, cu acest adevăr.

Informaţiile din aceste cursuri şi din cărţile noastre îţi vor fi de folos dacă te gândeşti la channeling acum, pentru prima dată, sau dacă ai petrecut ani de zile lucrând pentru autocunoaştere. Ele te vor ajuta să faci diferenţa dintre nivelul Astralului Superior şi cel al entităţilor de joasă vibraţie din astralul inferior determinându-te să conştientizezi pericolul unei legături la întâmplare cu spirite care nu-şi dezvăluie adevărata identitate, unele dintre ele fiind malefice, şi pe care multe persoane le contactează ”jucându-se” cu pendulul.

Te vom învăţa cum să iei legătura numai cu călăuza ta -care îţi va spune mereu numai adevărul - şi cum anume să faci ca să-ţi creşti vibraţia pentru protecţia personală şi pentru ca spiritul tău să fie mai puternic.
Channeling te conectează la o permanentă sursă de inspiraţie şi informaţie. Oamenii care practică channeling-ul sunt ceva mai deosebiţi decât ceilalţi deoarece reuşesc să anticipeze anumite evenimente din viaţa lor şi a celor apropiaţi, au o imaginaţie bogată, sunt plini de entuziasm şi spun că se simt mult mai echilibraţi şi mai încrezători în viaţa lor.

Ghizii cu nivel superior vin la acei care folosesc şi apreciază valorile informaţiilor primite pentru a face bine. La acest stadiu contactarea ta de către ghizi poate apărea spontan în cele mai neaşteptate momente, cel mai adesea prin vise. Mai poţi descoperi această comunicare astrală a ghizilor folosind cărţile de Tarot, Planşa Quija, pendulul, scrisul automat şi meditaţia. Pe timpul meditaţiei vei începe să fii îndrumat (coordonat) astfel încât să simţi respect şi o mare dorinţă de a te iniţia în tainele astrale.
Sunt mai multe metode folosite pentru a iniţia conectarea astrală, dar pregătirea este o experienţă individuală şi diferă de la o persoană la alta, iar dacă vei citi cu atenţie cartea „Iniţiere în comunicări astrale”, scrisă în mare parte din comunicările noastre cu Astralul Superior, te sfătuim să foloseşti numai acele informaţii, care sunt verificate de noi în ani îndelungaţi de experienţe, şi care sunt verigile adevărului despre fiinţa ta care descinde din lumina Astrală.
Îndepărtează alte informaţii de care nu eşti sigur sau care nu te-au ajutat să evoluezi suficient
până acum, ascultă de vocea ta interioară, poţi fi unic, poţi avea un potenţial nelimitat. Noi te
îndemnăm să descoperi în continuare mai multe despre natura divinităţii tale! Îndrăzneşte şi vei câştiga!