“ Cine moare înainte să moară, nu mai moare când moare.”

Descopera-te !

Câteva cărți deosebite pe care le recomand cu căldură;

Le puteți vedea pe siteul Editurii PROXIMA MUNDI :

Transformări planetare 2012-2030 -- Mesaje de la Fondatori (Sal Rachele) ,

Pământul se trezește: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii) ,

Viața la Frontiera Cunoașterii (Sal Rachele) ,

Conexiunea Lyra/Pământ (Brad Johnson și Conștiița Colectivă a Sufletelor Lirane) ,

Conectarea cu Acturienii (David Miller) ,

Istoria reală a Pământului (Sal Rachele) .joi, 1 mai 2014

SFAT


   Răsfoiește!!!  Dacă tot ai intrat (ajuns) aici, poate nu-i degeaba.
E un BLOG despre ”nimic”.  Da, despre nimicul din mintea ta – a mea, despre golul din sufletul tău, și alte mărunțișuri nesemnificative, cu care încerci să îți umpli... existența.
Oricum acest dialog și continuarea lui te va ajuta să-ți faci ordine printe altele și să recunosti un punct de orientare și plecare: sinceritatea sau simplitatea, către normalitate sau natural. 
În concluzie poți vedea că tu ești mintea ta, mult mai mult decât fizicul tău. De aceea și nimicul. Abstract sau nu mintea este o formă nelimitată de energie creatoare sau magnetică, trăirea sau emoția concentrează această energie și rezultatele… trec și vin altele, dacă nu te încăpățânezi să le faci aceleași.
Nu mai aștepta nimic, fă mișcare. Continuă să foloseşti ce eşti: energia… imaginației tale… universale. Până la nelimitat.. e de ajuns să pornești.
    Totul e raportat și verificat, aprobat sau respins, de … mintea colectivă. Și tu care credeai că e mintea ta!!
Prin urmare nimc din ce trăiești, gândești, privești, nu este al tău. De aceea simți golul sau teama. Norocul tău. Așa nu-ți vei mai găsi motive să te atașezi de ele. Poți deveni normal(ă), Tu însuți.
Reține te rog un aspect: Universul este viu și inteligent, receptiv și responsabil, dar nu are o formă. Poate doar principii sau legi de funcționare.
Energia capătă și prinde formă întâi și întâi în mintea ta. Gândul este prima formă de agregare a materiei universale.
Sentimentul este manifestarea proformă și o consecință a repetiției.
       Materia fizică este o confirmare sugestivă. Cu alte cuvinte: - Sănătate! Amintește-ți să fii sincer și simplu. Apropos, punct de plecare și revenire: Fericirea necondiționată!... lasă treaba aia cu Iubirea necondiționată. Așa vei ajunge la vitalitate nelimitată, sau putere-plăcere…”   Când puterea dragostei va învinge dragostea de putere”… ai ajuns.

Motto:   “Nu-mi dați sfaturi – pot greși și singur”.