Spirituality

iF You want to become FREE you landed in the right place.

“ Cine moare înainte să moară, nu mai moare când moare.”

Translate

Câteva cărți deosebite pe care le recomand cu căldură;

Le puteți vedea pe site.urile Editurii PROXIMA MUNDI & Editurii FOR YOU :

Transformări planetare 2012-2030 -- Mesaje de la Fondatori (Sal Rachele) ,

Pământul se trezește: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii) ,

Viața la Frontiera Cunoașterii (Sal Rachele) ,

Conexiunea Lyra/Pământ (Brad Johnson și Conștiița Colectivă a Sufletelor Lirane) ,

Femeia interzisă vorbește - Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe),

Istoria reală a Pământului (Sal Rachele) .



joi, 1 mai 2014

Avertisment !!!


    Acest blog conţine o cantitate uriaşă de informaţii care pun la grea încercare ideile pe care le avem despre realitate, prejudecăţiile legate de lumea în care trăim, concepţiile fixe, rigide, în special viziunea materialistă asupra lumii. Aceste informaţii sunt PILULA ROŞIE.
(Vezi filmul MATRIX (aici şi/sau aici) ca să înţelegi ce vreau să spun).
   Te avertizez să nu mergi mai departe în explorarea acestor informaţii, dacă eşti mulţumit de lume aşa cum este ea, cu bune şi rele şi nu vrei să se schimbe mare lucru, sau dacă eşti prea dependent de sistemul actual aşa cum este el, iar paradigma oficială, sistemul de credinţe comun acceptat, ţi se pare ok. Dacă simţi că viaţa ta aşa cum este acum, adaptată acestui sistem iţi oferă siguranţă şi confort sau dacă simţi că aceste informaţii te tulbură mult mai tare decât poţi suporta (unii oameni nu pot face faţă din punct de vedere emoţional unui alt adevăr legat de lumea în care trăim şi pot înnebuni), opreşte-te aici, te rog frumos...   Acest blog nu este pentru tine !!!
   Dacă totuşi preferi să mergi mai departe, iţi reamintesc că nu trebuie să-ţi fie teamă de nimic. Viaţa este veşnică, cine eşti tu cu adevărat este veşnic şi orice experienţă trăită este doar o încercare pe calea către Eliberare (Mântuire).
 Din perspectiva nivelului suprem de percepţie (Divin, Universal, Transcendent) NU EXISTĂ NICI BINE NICI RĂU ABSOLUT, ci doar CONŞTIINŢA OMNIPREZENTĂ ÎN TOT ŞI TOATE, în mine şi în tine şi chiar şi în lucrurile aparent lipsite de viaţă (Viaţa Este Omniprezentă, În Fiecare Atom, În Fiecare Particulă, În Fiecare String, În Fiecare Cuantă Energetică Şi Chiar Şi În Vidul / Plenuumul Cosmic) conştiinţa care face diferite alegeri pentru ca în acest fel să experimenteze tot ceea ce poate fi experimentat.
   În ciuda aparenţelor, perioada actuală este foarte incitantă şi totodată, ideală pentru a trăi pe acest pământ !  
- text inspirat din cartea Secretul Suprem de DAVID ICKE.