Spirituality

iF You want to become FREE you landed in the right place.

“ Cine moare înainte să moară, nu mai moare când moare.”

Translate

Câteva cărți deosebite pe care le recomand cu căldură;

Le puteți vedea pe site.urile Editurii PROXIMA MUNDI & Editurii FOR YOU :

Transformări planetare 2012-2030 -- Mesaje de la Fondatori (Sal Rachele) ,

Pământul se trezește: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii) ,

Viața la Frontiera Cunoașterii (Sal Rachele) ,

Conexiunea Lyra/Pământ (Brad Johnson și Conștiița Colectivă a Sufletelor Lirane) ,

Femeia interzisă vorbește - Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe),

Istoria reală a Pământului (Sal Rachele) .



joi, 14 octombrie 2010

Criza de Tranziție de la INDIGO la CRISTAL


   Aceasta tranzitie li se intimpla deseori acelora care au ales o cale spirituala si sunt mai bine pregatiti sa faca fata schimbarii. Dar experienta mea m-a invatat ca Copiii Indigo, indiferent de starea lor de constiinta, sunt in mod special sensibili la experienta spontana a tranzitiei sau trecerii la constiinta unei dimensiuni mai inalte. Trebuie de asemenea, sa adaug ca utilizarea oricaror feluri de droguri, destul de obisnuite printre adolescentii Indigo, de multe ori precipita aceste crize de tranzitie, mai inainte ca individul sa fie cu adevarat pregatit sa faca fata efectelor.

Mai jos aveti o lista cu simptomele care se percep in timpul procesului de tranzitie:

o surprinzatoare si brusca sensibilitate la oameni si mediul inconjurator. O persoana care inainte a fost sociabila si activa, descopera brusc ca nu mai poate suporta magazinele mari sau zonele aglomerate, cum ar fi restauranele sau mall-urile.
o crestere a abilitatilor fizice si a constiintei. Acesta se manifesta deseori in capacitatea de a “auzi” aproape gandurile interioare si sentimentele celorlalti. Acest lucru poate fi deconcentrant, daca persoana respectiva isi imagineaza ca toti ceilalti pot de asemenea sa-i citeasca gindurile si sentimentele. De asemenea, o puternica sensibilitate la energia negativa din anumite medii sau oameni, adaugata la incapacitatea de a tolera anumite persoane, pana atunci apropiate.
Aceasta sensibilitate crescuta poate conduce la atacuri de panica sau de frica. Acestea pot aparea oricand, chiar si la miezul noptii. Deseori nu exista nici un motiv real pentru ele, desi individul va cauta sa vada ce a provocat atacul respectiv.
individul poate, de asemenea, sa descopere ca nu are chef sa faca nimic, perioade intregi de timp mai lungi sau mai scurte - doar sa stea si sa nu faca nimic. Acest lucru poate fi foarte iritant pentru cineva, care inainte a fost foarte energic si activ. De fapt, este doar constiinta care se aranjeaza pentru a petrece mai mult timp in dimensiunile inalte si mai putin timp in dimensiunile 3 si 4. In stransa legatura cu acest fapt este nevoia de odihna si somn pentru perioade mai lungi decat inainte si, in general, o incetinire a ritmului vietii.
o frica obsesiva de distrugere a oamenilor (prin poluare, lipsa resurselor, extraterestri, tehnologie). Asta pentru ca o constiinta multi-dimensionala poate accesa toate nivelurile Mintii Colective, inclusiv acea parte care contine frica si nesiguranta privind supravietuirea speciilor. Din momentul ce individul este deseori ingrijorat de propria supravietuire, el tinde sa intre in rezonanta cu aceasta parte a mintii collective, sau a zonei morfogenetice.
o nevoie obsesiva de a intelege ce se petrece, conducand astfel la o minte hiperactiva, iar pesoana incepe sa se teama ca si-ar putea pierde mintiile, sau ca ar putea face un atac cerebral. De asemenea, o teama ca ar putea innebuni, sau ca nu va mai fi capabila sa-si duca viata de zi cu zi poate aparea foarte usor, iar medicii si psihologii pot oferi prea putin ajutor.
stare de depresie nejustificata, sau referitoare la starea de criza. Aceasta este, deseori, doar constiinta care curata vechile straturi de energie, care e nevoie sa fie eliberate. Nu e nevoie sa procesati, sau sa retraiti experienta - doar permiteti corpului sa-si elibereze energia. Aveti rabdare si incredere ca va trece.
program de somn tulburat, deseori cu treziri de 3 ori pe noapte, sau o trezire definitiva in jur de ora 3 AM. Din nou, aceasta e doar constiinta adaptarii la noile cicluri de activitate. Constiinta inalta este adesea mult mai activa noaptea, intrucat dimensiunile joase sunt reduse la tacere in aceasta perioada.
simtim valuri ciudate de energie electrica prin corp. Corpul de Cristal este foarte sensibil si simte emisiile solare si lunare, emisiile cosmice si energiile din Centrul Galactic. Deseori, aceste energii ne asista in procesul de reconectare al corpului la energiile mai inalte. Vorbind din experienta, stiu cat de putin placute pot fi aceste emisii. Dar, intr-un final, corpul se acomodeaza cu aceste valuri de energie. Probabil ca le veti simti mai intense in perioada lunii pline. Cel mai bun mod de a manevra acest fenomen, pentru mine, a fost sa ies afara si sa stau cu picioarele goale (desculta) si sa-mi imaginez cum aceste energii se scurg prin corp, in pamint.
o intreaga gama de senzatii fizice si emotii, de obicei in relatie cu detoxifierea. Corpurile de Cristal de obicei nu retin toxine, permitand trecerea libera prin ele a oricarui lucru. De fapt, o caracteristica a faptului ca esti de Cristal, este sa permiti ca sa treaca totul prin tine si sa nu pastrezi nimic. Adica o stare finala de detasare. Dar, la acest nivel, corpul are nevoie sa elibereze ani intregi de toxine, fie ele mentale, emotionale sau fizice. Aceasta eliberare se intimpla intotdeauna prin corpul fizic, care va suferi diferite simptome: oboseala intensa, dureri musculare, la incheieturi, in special la genunchi si solduri, dureri de cap, in special al ceafa, dureri de gat si umeri.
ameteala si spatialitate. Asta deoarece va aflati in stari de constienta mai inalte. Trebuie sa va obisnuiti sa fiti la aceste nivele si sa fiti cu picioarele pe pamint, in acelasi timp. Aceste senzatii tind sa se intensifice odata cu exploziile solare si perioadele de luna plina.
cresterea apetitului si luarea in greutate. Aceasta pentru ca organismul are nevoie de cantitati mai mari de energie, pentru a trece prin acest process.
abilitatea de a vedea dincolo de voal. Asta insemana ca deveniti constinenti de prezenta entitatilor Pamantului (devas), ET si a ingerilor ca o realitate si incercati sa comunicati cu ei. Asta poate fi foarte infricosator, daca persoana nu e obisnuita cu aceste noi constiinte dimensionale.

Cum sa actionam in timpul Tranzitiei

Cel mai bun sfat pe care il pot da este sa acceptati acceptarea procesului, fara sa opuneti rezistenta. Propria mea tranzitie a durat aproape 18 luni. Si am descoperit ca secretul succesului este acceptarea. Am tot sperat ca ma voi trezi intr-o zi si ma voi simti “ normala” din nou. Insa doar in momentul in care am acceptat ca nu voi mai fi “normala” asa cum stiam inainte, si ca mai bine incepeam sa ma acomodez la noua mea stare, am fost capabila sa ma comport mai bine. Apoi poti incepe sa explorezi si sa apreciezi latura pozitiva a acestei noi stari.
Aveti in continuare niste informatii pentru a trece mai bine de criza de tranzitie:
- acceptati si impacati-va cu ceea ce se intimpla in fiinta voastra. Deveniti o fiinta de CRISTAL. Un alt termen pentru aceasta este “fiinta Christica”, care se refera la o fiinta multi-dimensionala cu acces deplin la cele 9 dimensiuni si poate chiar la 13. Experienta mea de pina acum mi-a aratat ca unii oameni sunt deschisi doar la 5 D, iar altii ajung pina la 6D. Daca ati ajuns pina la 6D, atunci mai mult ca probabil ca veti atinge 9D in timpul acestei vieti, daca nu chiar mai repede. Ce privilegiu si ce binecuvintare!!!
Multi dintre cei care trec prin schimbarea de la Indigo la Cristal, spun ca cele 2 simptome predominante sunt oboseala intense si slabiciunea. Se simt epuizati tot timpul si isi doresc doar sa doarma. Si cand dorm, dorm profund si nu doresc sa se trezeasca. Deci, ce se intimpla, de ce sunt asa?!

Arhanghelul Mihail ne spune ca exista 3 tipuri de procese care determina slabiciune:
- curatarea emotionala a corpului;
- detoxifierea corpurilor fizic si subtil;
- constiinta multi-dimensionala deplina.
Fiecare dintre aceste procese poate fi condus in mod diferit.

Curatarea Corpului Emotional

La inceputul procesului, putem simti o curatare intensa a corpului emotional. Aceasta implica curatarea vechilor structuri subconstiente si fizice, de trauma si autodistrugere. Intensitatea acestui proces va depinde de cat de multa curatire ati facut deja, in pregatirea pentru ascensiune. Eu sunt vindecator si am ajutat multi oameni sa se pregateasca pentru aceasta, dar niciodata nu mi-am facut destul timp sa-mi completez propriul proces, asa ca atunci cand am inceput tranzitia am trecut prin niste experiente ale corpului emotional intense, in urmatoarele cateva luni. Materialul a pornit deodata din subconstientul meu si am inceput sa am vise ciudate si atacuri de panica, pe masura ce ma luptam sa eliberez trauma copilului din mine. Aceasta eliberare a traumei este epuizanta!
Unii oamenii nu realizeaza cu adevarat ceea ce li se intimpla, pentru ca fac mare parte din munca de eliberare prin visurile de noapte. Dar cei care sufera atacuri de panica se trezesc in timpul zilei, in mijlocul procesului.
In acest moment s-ar putea sa aveti nevoie de ajutor, pentru a putea elibera vechile structuri, tinute de Copilul Interior. Deci aici este locul unde trebuie sa lucrati. Gasiti-va un terapist bun, faceti discutii de grup, sau gasiti o carte buna orice, dar eliberati-va de vechile structuri ale copilului interior, ranit. Si apoi trebuie sa intelegeti ca in tot acest timp cat se petrece curatirea veti fi epuizati. V-ati petrecut cea mai mare parte din viata pina acum, reprimand aceste energii. Procesarea lor este o munca dificila. Dar care merita facuta!
Si cand ati terminat-o, v-ati curatat fizicul de toate structurile subconstiente de auto-distrugere si veti putea sa va manifestati intr-un spatiu de claritate totala si puritate a intentiilor.

Detoxifierea corpurilor fizic si subtil

Acest process de curatare profunda este asociat cu cele mentionate anterior. Pe masura ce emotiile sunt eliberate, se elimina si blocajele vechi mentale si fizice si structurile asociate cu ele.
Aceste vechi energii “toxice” sunt trecute prin corpurile subtile si eliberate prin cele fizice. In plus, orice alte toxine vechi pe care corpul le mai tine se vor curata cu aceasta ocazie. Acest proces de curatire si detoxifiere creeaza o constringere considerabila asupra organelor de eliminare, adica rinichi si ficat. Deci s-ar putea sa va treziti ca aveti pungi sub ochi, senzatia de presiune in rinichi si dereglari digestive, ca si arsuri la stomac si balonari, precum si disfunctii ale ficatului. In plus, puteti simti dureri in articulatii care, de asemenea, sunt caracteristici ale detoxifierii, pe masura ce excesul de acid este eliberat de depozitele corpului.
Si toate aceste procese de eliminare va vor face sa va simti obositi si sa aveti dureri de cap - toate simptome ale detoxifierii. De aceea e nevoie sa beti multa apa curata si sa mincati o hrana cat mai sanatoasa, pe cat de mult posibil.

Constiinta multi-dimensionala deplina

Aceasta este cea mai interesanta parte si are loc de-a lungul intregului proces. Si ea este responsabila de spatialitatea pe care o simtiti multi dintre voi.
Arhanghelul Mihail m-a rugat sa va explic aceasta in termeni de nivele de frecventa a creierului. Pe masura ce patrundeti in constiinta multi-dimensionala, veti extinde gama de constienta pe care corpul vostru o poate manevra si modurile in care faceti asta.

Frecventele creierului sunt dupa cum urmeaza:
- beta, constiinta treaza, normala;
- alfa, mediatie usoara;
- teta, meditatie profunda;
- delta, stare de somn sau hipnoza;
- gama, miscari rapide ale ochilor sau stare profunda de somn/hipnoza, in care pot fi facute operatii fara durere.

O fiinta tridimensional functioneaza in registrul BETA, si poate trece in ALFA in momentele de creativitate si rugaciune.
O fiinta care functioneaza in a 5-a dimensiune se regaseste intre BETA/ALFA/TETA in stare normala de trezire. Constiinta voastra multi-dimensionala va permite sa va miscati intre aceste frecvente, chiar daca sunteti treji. Dar asta cauzeaza slabiciune.
Corpul vostru, intotdeauna pina acum, a recunoscut TETA ca pe o stare de relaxare profunda care precede somnul, asa ca atunci cand creierul comuta pe frecventa TETA, va emite un mesaj care va comunica faptul ca sunteti obositi si urmeaza sa mergeti la culcare! Si astfel, pentru ca suntem conditionati sa raspundem acelui stimul cu oboseala si somn, simtim ca e nevoie sa mergem sa dormim!
O fiinta in 6D antrenindu-se pentru o Constiinta Completa Christica - de 9 dimensiuni – va invata sa-si schimbe frecventa intre DELTA si GAMA in starea normala de veghe! Acum corpul vostru va crede cu adevarat ca doarme! Ideea este sa invatati sa va miscati in aceste frecvente, fara sa va panicati si sa va pierdeti intr-o stare de visare! Aceia dintre noi care fac aceasta deseori, simtim ca parca ne miscam cu incetinitorul si acest lucru este, de fapt, adevarat. Noi traim intr-o stare de vis in timpul constiintei treze (in mers). Acest fapt va va lua ceva timp sa-l stapiniti corespunzator, dar, odata stapinit, este cheia pentru o imensa creativitate si manifestare a “miracolelor”. In aceasta stare de profunda constiinta putem sa unim si sa formam materia si timpul, cu intentii curate.
Asa ca trebuie sa intelegeti ca trupul vostru invata sa se adapteze la o diferita gama de frecvente ale creierului.

Atentie. Va rog sa fiti atenti ca in oricare dinte starile enumerate mai sus sunteti constienti de urmatoarele:

1. Ramineti pe Pamint. Lucrati ca sa va mentineti corpul in forma. Nu luati nici un fel de medicamente de relaxare sau droguri, pentru ca vor interfera expansiunea naturala a constientei.
2. Faceti deosebire intre oboseala reala si extinderea constientei. Fiti buni cu voi insiva. Daca va simti obositi, odihniti-va. De fapt, veti avea nevoie de o cantitate destul de mare de odihna, in timpul acestui proces. Daca incercati sa faceti prea multe, veti deveni suprasolicitati si probabil ca veti ajunge la epuizare.
3. Fiti grijulii. Daca sofati, atunci concentrati-va si focalizati-va. Foarte multi oameni au accidente pentru ca nu sunt constienti ce se intimpla cu creierul lor, atunci cand schimba frecventele. E doar o problema de a fi concentrat si cu picioarele pe pamint. Spuneti-i corpului vostru si sistemului de ghidare ca, pe durata calatoriei, trebuie sa fiti capabili sa va concentrati asupra a ceea ce faceti.
4. Relaxati-va, caci va trece. Curand va veti obisnui sa lucrati cu aceste frecvente deosebite. Am inceput sa ma distrez teribil cu aceasta stare de visare spatiala si am inceput sa invat sa folosesc creativitatea care o provoaca. Am invatat, de asemenea, sa schimb frecventa dupa dorinta. DA, cu adevarat devenim de CRISTAL, sau CHRISTICI.
5. Fiti blanzi cu voi insiva si ingrijiti-va. Amintiti-va ca, in calitate de fiinta de CRISTAL, purtati in echilibru atat energia materna, cat si energia paterna. Mamele spun: ingrijeste-te ca si cum ai fi un nou-nascut – si asta si esti, de fapt. Vei avea nevoie sa cresti in putere si sa inveti deprinderile in noul mediu. Increderea e foarte importanta aici. Eu am facut tranzitia ca o persoana singura, care s-a autosustinut in proces, cu foarte putine resurse. Am fost ingrozita ca starea mea fizica nu-mi va permite sa castig destul ca sa supravietuiesc. Dar am fost sustinuta de-a lungul procesului si inca mai am casa si am avut intotdeauna suficient din tot ce a fost nevoie, desi au fost unele momente critice.
6. Nu luati droguri si medicamente de niciun fel, daca puteti. Binenteles ca daca sunteti sub o anumita medicatie, atunci trebuie sa continuati. Dar nu folositi nici un fel de droguri de relaxare, pentru ca vor agrava procesul si s-ar putea sa “va pierdeti” in dimensiunile inalte. De asemenea, incercati sa rezistati fara sa folositi antidepresive sau tranchilizante, desi, in cazul in care le aveti ca tratament, nu trebuie sa le opriti brusc. Cea mai buna cale este sa apelati la medicina homeopatica sau naturista si am descoperit ca esentele florale sunt, de asemenea, foarte bune.
7. Evitati multimile si locurile aglomerate. Am perfectionat arta cumparaturilor intr-o singura ora “fulger”, pentru a putea sa ma ingrijesc de nevoile mele, fara sa petrec prea mult timp intr-un mediu toxic si obositor. Incet, incet, veti putea sa tolerati din ce in ce mai mult aceste medii. Cheia, bineinteles, este sa va pastrati pacea si armonia, atat de puternice incat, in loc sa fiti afectati de mediu, sa influentati voi mediul intr-un mod pozitiv. Persoanele de Cristal au intodeauna energie pozitiva, dar veti invata sa o folositi in moduri puternice, odata ce ati devenit echilibrati si puteti sa va miscati printre oameni cu usurinta.
8. Ramineti centrati si cu picioarele pe pamint. Aceasta poate fi foarte provocator pentru cei care se aclimatizeaza la dimensiunile mai inalte. Deseori va veti simti ametiti si plutind in spatiu. Dar incercati sa dati toata atentia aspectelor fizice si materiale ale vietii. Cheia aici este sa petreceti mai mult timp exersand, plimbandu-va, sa gatiti si sa faceti activitati artistice. Nu petreceti ore in sir in fata TV-ului sau pierduti in jocuri pe calculator. Acestea vor servi la o crestere a spatialitatii.
9. Petreceti cat mai mult timp in natura. Veti vedea ca, petrecand mai mult timp in aer liber si soare, vi se vor intari noile corpuri. De asemenea, devas - spiritele Pamantului - sunt aici pentru a va ajuta si a va sustine.
10. Mancati simplu si cat mai mult posibil - fructe si legume proaspete. Mi s-a spus de catre consilieri ca orezul maro si legumele sunt cea mai buna hrana pentru acest nou corp. Oricum, acceptati-va dorintele – ale mele s-au intins de la calamari, la tortul de ciocolata. Acesta nu e un moment sa faceti cura de slabire. Corpul vostru are nevoie de mari cantitati de energie pentru procesele prin care treceti. S-ar putea chiar sa va ingrasati, dar trebuie sa acceptati asta ca parte a tranzitiei.

In sfarsit! Bucurati-va de tranzitie. Deveniti o fiinta umana galactica, urmatorul pas in evolutia umana! Va intrati in drepturile pe care le aveti prin nastere!
Bine ati venit acasa, ingeri umani!