Spirituality

iF You want to become FREE you landed in the right place.

“ Cine moare înainte să moară, nu mai moare când moare.”

Translate

Câteva cărți deosebite pe care le recomand cu căldură;

Le puteți vedea pe site.urile Editurii PROXIMA MUNDI & Editurii FOR YOU :

Transformări planetare 2012-2030 -- Mesaje de la Fondatori (Sal Rachele) ,

Pământul se trezește: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii) ,

Viața la Frontiera Cunoașterii (Sal Rachele) ,

Conexiunea Lyra/Pământ (Brad Johnson și Conștiița Colectivă a Sufletelor Lirane) ,

Femeia interzisă vorbește - Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe),

Istoria reală a Pământului (Sal Rachele) .



vineri, 15 octombrie 2010

Timpul


   “Din perspectiva noastră, nu există așa ceva ca trecut sau viitor. Înțelegem că din perspectiva realității fizice, acestea au efecte experențiale în viețile voastre, dar în realitate, timpul nu este decât o stare a conștiinței, e doar, într-un sens, o perspectivă.
   TOATE EXISTA ACUM! Ceea ce numiți trecut există ACUM, ceea ce numiți viitor există  ACUM!  Din perspectiva noastră, aceste idei de trecut și viitor sunt doar realități simultane, coexistente în mod egal având o frecvență diferită pe care voi le numiți, în mod convenabil, trecut și viitor pentru a putea trăi experienta liniară a realității fizice pe care ați ales s-o aveți.   
   Dar toate aceste realități, toate aceste probabilități, există toate în “același timp” - ca să zic așa – într-un mod atemporal.
   Analogia pe care o folosim adesea pe planeta voastră, cunoscându-vă tehnologia și inspirându-ne din acea tehnologie pentru a alcătui o imagine ilustrativă, e fie televizorul, fie banda de film.  Știți că atunci cand vizionați programe Tv, în orice moment, chiar dacă voi poate vă uitați doar pe un post, știți că tot restul posturilor la dispoziție în acel moment, există toate acolo, într-un sens, sunt toate disponibile concomitent. Dar voi recepționați doar postul pe care sunteți reglați/acordați în acel moment. Dar dacă schimbați canalul, puteți imediat vedea că un alt post există în același moment, ca și cel pe care l-ați urmărit până atunci.
   La fel, în ceea ce voi numiți tehnologia filmului, chiar dacă stați în sala de cinema și vizionați filmul cadru cu cadru, la o anumită viteză (pentru a crea iluzia mișcării), știți că de fapt e vorba de cadru cu cadru, și chiar dacă le vedeți în sală cadru cu cadru, unul după altul în ordine, dacă sunteți cel ce proiectează filmul, vă puteți uita la întreg filmul, puteți vedea fiecare cadru concomitent cu celelalte; știți că toate cadrele există toate concomitent.
   Ideea perspectivei superioare, perspectivei minții superioare, e analogă cu cea a celui ce proiectează în cabina de proiecție, care se poate uita la întreaga bandă de film, la toate cadrele de pe ea concomitent, și le poate privi în orice ordine, care nu trebuie să fie neapărat liniară, continuă.
   Dar realitatea fizică e ca atunci când ești în sala de cinema vizionând povestea, vizionând-o desfășurându-se într-un mod liniar, cadru dupa cadru, un cadru înaintea celuilalt, cadru cu cadru la o anumită viteză.  Acea rată/viteză e reprezentativă pentru frecvența conștiinței voastre și pentru felul cum ați ales să experimentați ideea încarnării voastre fizice.
   Deci, când vorbim de ideea de istorie trecută și viitoare, trebuie să înțelegeți că toate astea, toate aceste realități și toate aceste probabilități coexistă toate simultan, toate există ACUM! AICI!  Pentru că există doar AICI și ACUM.
   De fapt, dacă stați un pic și vă gândiți, veți afla că de fiecare dată când vreți să știți cât e ceasul, este întotdeauna ACUM, indiferent de condiții. Și de fapt nu aveți NICIO DOVADĂ cum că trecutul există.  “O, ba da, avem.  Avem tot felul de fotografii cu lucruri din trecut și fosile din trecut!”  A, dar când le aveți? ACUM.  Ele există acum. Nu există în trecut. În acest sens, nu sunt o dovadă a trecutului.  Sunt reprezentative, sunt simbolice pentru o idée a unei experiențe pe care o numiți trecut, dar dovada există acum și nu face decât să dovedească existența prezentului.  Nu exista dovadă a trecutului și nici a viitorului.
   Asta ne duce la o chestiune colaterală pe care aici, pe planeta voastră, o numiți prezicere, predicție mediumistică.  Din nou, deoarece ideea e că toate lucrurile coexistă simultan în prezent, în realitate nu există așa ceva ca prezicerea viitorului.  Exista doar o percepție a energiei ce există în prezent, în momentul în care este facută prezicerea. Percepeți energia prezentă; probabilitățile și verosimiltatea că dacă acea energie nu se modifică, atunci ea să se poată manifesta, să se poată desfășura – iarăși, în prezent! – vă va permite să trăiți experiența a ceea ce a fost perceput. […]
   Trecutul și viitorul sunt ambele create din PREZENT, nu invers. Fiindcă nu există decât ACUM.  
   Când spunem că “Fiecare schimbare e o schimbare totală” o puteți întelege la propriu. Pentru că atunci când vă schimbați, nu numai că vă schimbați acum dar schimbați și potențialul oricărui concept al viitorului și în același timp schimbați și potențialul oricărui concept al trecutului pentru că toate există în voi simultan, AICI și ACUM.
   Această conștientizare vă deschide către un înalt grad de putere și libertate când înțelegeți că dacă vă schimbați ideea despre voi înșivă, - deveniți o nouă persoană LA PROPRIU, la propriu, la propriu.
   Nu ne intereseaza cum credeți că arătați înca în oglindă. Aia e o iluzie! E o iluzie a continuității pe care o creați. Când schimbați orice la voi, de fapt sunteți LA PROPRIU, la propriu, la propriu o nouă persoană, iar asta înseamnă că aveți un trecut diferit și un viitor diferit și că puteți fi în acel moment orice, oricine vă doriți să fiți. […]
   Amintiți-vă că rămâne la latitudinea fiecăruia dintre voi, individual, și a tuturor în mod colectiv, să formați acorduri privind faptul că doriți sau nu să perpetuați ideea conexiunii cu ceea ce vă descriu ca fiind așa-numitul trecut și așa-numitul viitor.
   Pentru că vă sunt complet deschise, chiar dacă există anumite teme pe care ați fost cu toții de accord să le explorați în această viață și pe care toți ați fost de accord să le împărtășiți împreună ca pe anumite daturi în realitatea voastră, există încă un mare grad de flexibilitate, foarte mare - privind cum anume cu exactitate susțineți acea idée, acel accord și în ce formă trebuie să se exprime aceste acorduri în realitatea voastră fizică.
   Un mare grad de flexibilitate; nu sunteți blocați/înțepeniți, nu sunteți în niciun fel prinși în capcană.  Deci, vă rog să nu vă simțiți așa, decât , bineînțeles, dacă vă simțiți bine să vă simțiți așa, fiindcă noi nu v-am răpi niciodată asta sau să vă forțăm să vă simțiți bine dacă voi nu vreți. […]
   […]  În acest moment al evoluției voastre, să vă amințiți cine și ce sunteți cu-adevărat …
Ați ajuns la sfârșitul ciclului limitărilor și începeți să vă amintiți cine sunteți.  ”