“ Cine moare înainte să moară, nu mai moare când moare.”

Descopera-te !

Câteva cărți deosebite pe care le recomand cu căldură;

Le puteți vedea pe siteul Editurii PROXIMA MUNDI :

Transformări planetare 2012-2030 -- Mesaje de la Fondatori (Sal Rachele) ,

Pământul se trezește: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii) ,

Viața la Frontiera Cunoașterii (Sal Rachele) ,

Conexiunea Lyra/Pământ (Brad Johnson și Conștiița Colectivă a Sufletelor Lirane) ,

Conectarea cu Acturienii (David Miller) ,

Istoria reală a Pământului (Sal Rachele) .marți, 12 octombrie 2010

Secrete amoroase


Secrete amoroase masculine
Virilitatea este indicatorul masculinităţii. Deseori auzim folosindu-se expresia: „hai, fii bărbat!” Şi totuşi foarte mulţi bărbaţi mai au multe de învăţat în această privinţă. Şi ştim cu toţii că, deşi este un element extrem de important în viaţa unui bărbat, există încă multe secrete referitoare la forţa masculină sexuală.
Vă vom prezenta în cadrul acestei secţiuni anumite secrete sexuale ale tradiţiilor oculte orientale şi occidentale, pentru că suntem convinşi că până şi masculinitatea este ceva ce, prin practică şi perseverenţă, se poate dobândi.

Secrete amoroase feminine
În Orient, accentul cade mai mult pe "arta dormitorului": a face dragoste mai bine, a avea orgasme mai ample, mai lungi şi de o mai mare intensitate. Occidentalii urmăresc în primul rând să ajungă la ejaculare, neluând în considerare faptul că poţi simţi actul erotic extrem de intens şi în lipsa ejaculării. Diferenţa clară dintre juisarea sau ejacularea la femei şi kalas-uri demonstrează o dată în plus că modelul oriental de a face dragoste este, deşi multora le este greu să recunoască, superior modelului occidental.

Uniunea tantrică mistică implică vizualizarea circuitelor interioare, cultivarea călduriii interioare şi un intensiv antrenament al minţii. De obicei, o pregătire pe acest nivel implică ghidarea unui maestru spiritual. Necunoaşterea capacităţilor individuale nu poate duce decât la involuţie sau stagnare. Dimpotrivă, să beneficiezi de înţelegerea adevăratei naturi sexuale a femeii, să aplici cu rafinament arta de dormitor, să dai dovadă de încredere şi creativitate mărită, aceasta înseamnă să accepţi o altă modalitate de a aborda sexualitatea, o modalitate care te ridică mereu şi mereu mai sus.

Este la îndemâna tuturor femeilor (ca şi a tuturor bărbaţilor) să se elibereze de închisoarea ruşinii şi să înţeleagă sacralitatea întregului lor potenţial sexual. Ceea ce vă propunem noi este un demers prin care, înţelegând profund natura sexualităţii feminine, să ajungeţi să trăiţi actul amoros într-un mod spiritualizant, ca pe o sărbătoare a întregii voastre fiinţe.

Secretele amoroase ale cuplului
„V-aţi născut împreună şi veţi rămâne împreună pentru totdeauna. Veţi rămâne împreună până ce albele aripi ale morţii vă vor împrăştia zilele. Da, veţi fi împreună până şi în tăcuta memorie a lui Dumnezeu. Dar este bine să existe spaţii în acest împreună al vostru,
Pentru ca vânturile să poată dansa între voi.
Iubiţi-vă unul pe altul, dar nu faceţi din iubire o oprelişte:
Fie, mai degrabă o mare vălurind între ţărmurile sufletelor voastre.
Umpleţi-vă, unul altuia, cupa, dar nu beţi dintr-o singură cupă.
Împărţiţi-vă pâinea, dar nu mâncaţi din aceeaşi bucată.
Cântaţi şi dansaţi şi veseliţi-vă laolaltă, dar faceţi ca fiecare să rămână singur.
Întocmai cum strunele lăutei sunt singure în timp ce vibrează în aceeaşi armonie.
Dăruiţi-vă inimile, fără a le lăsa, însă una în paza ceceilalte,
Pentru că numai mâna vieţii vă poate cuprinde inimile,
Şi ţineţi-vă alături, dar nu chiar aşa de aproape,
Căci coloanele templului înălţate-s la anume distanţă.
Iar stejarul şi chiparosul nu cresc unul în umbra celuilalt.”

Khalil Gibran