Spirituality

iF You want to become FREE you landed in the right place.

“ Cine moare înainte să moară, nu mai moare când moare.”

Translate

Câteva cărți deosebite pe care le recomand cu căldură;

Le puteți vedea pe site.urile Editurii PROXIMA MUNDI & Editurii FOR YOU :

Transformări planetare 2012-2030 -- Mesaje de la Fondatori (Sal Rachele) ,

Pământul se trezește: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii) ,

Viața la Frontiera Cunoașterii (Sal Rachele) ,

Conexiunea Lyra/Pământ (Brad Johnson și Conștiița Colectivă a Sufletelor Lirane) ,

Femeia interzisă vorbește - Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe),

Istoria reală a Pământului (Sal Rachele) .



joi, 14 octombrie 2010

Reintegrarea puterii INDIGO


Acesta este un curs menit a vă ajuta să vă reamintiţi şi să vă revendicaţi Puterea Indigo. Cunoaşteţi, probabil, acest termen, “indigo”, mai ales din sintagma “copiii indigo”. Copiii indigo sunt fiinţe deosebit de sensibile, de care Spiritul vrea să se folosească pentru a introduce pe planetă, în lume, pacea, lumina şi vindecarea.
Copii Indigo au existat dintotdeauna, pe această planetă. Ioana d'Arc este un minunat exemplu. Chiar acum, pe Pământ există Copii Indigo de toate vârstele. Totuşi, cel mai mare număr de Copii Indigo s-au născut între anii 1975 şi 1995. Pe cei născuţi înainte de 1975 îi numim Copii Indigo “cercetaşi”, pentru că ei au venit pe Pământ pentru a cerceta planeta şi pentru a pregăti terenul pentru valul de Copii Indigo care a urmat.
Una din trăsăturile primordiale care îl distinge pe un indigo de oricare alt copil este durerea şi mânia pe care le resimte acesta faţă de aspecte mondiale cum sunt poluarea, corupţia la nivel guvernamental şi războaiele. Fiinţele indigo au sosit pe Pământ cu această mânie, pentru că ea le alimentează rolul lor militant. Mulţi Copii Indigo, familiile din care provin şi autorităţile nu înţeleg această mânie indigo. Ea e un dar, atunci când este canalizat cum se cuvine – şi acest curs vă va face ajuta să îl înţelegeţi.
Copiii indigo au sosit pe Pământ pentru a salva lumea, ad litteram. Ei se află aici ca nişte îngeri pământeni, care vor alunga toate energiile întunecate ale lăcomiei, competiţiei şi corupţiei. Fiinţele indigo au o capacitate neobişnuită de a detecta lipsa de onestitate. Acel “detectorul al adevărului” care se află în ei reprezintă un dar pentru noi toţi, el ajutându-ne să introducem energia integrităţii, cooperării şi materializării.
Avem o nevoie disperată de fiinţe indigo care să vorbească răspicat, să devină lideri şi să îşi înceapă misiunile lor Divine. Dacă aceşti Copii Indigo îşi vor realiza misiunile lor de viaţă, necinstea şi violenţa vor deveni curând o amintire îndepărtată. Prin recăpătarea puterii voastre indigo veţi avea şi alte beneficii personale.
În continuare, vă voi ghida pentru a vă reaminti de misiunea voastră Divină, pentru a vă ajuta să vă împăcaţi cu voi înşivă şi cu ceea ce se întâmplă în viaţa voastră şi pentru a vă reclama darurile şi capacităţile înnăscute. Veţi înţelege astfel de ce uneori aţi simţit teamă, neputinţă sau mânie – şi cum vă puteţi debloca. Vă voi îndruma de-a lungul unui proces realist de vă stabili obiective care vă vor conduce spre scopul vieţii voastre minunate.
În fiecare dintre lecţii vi se va sugera o temă. Folosim cuvântul “sugera”, având în vedere că toate acestea sunt opţionale, dar vă recomandăm călduros să vă faceţi timp pentru ele. Fiecare dintre teme este menită să vă îmbogăţească şi să vă întărească puterea de înţelegere, calităţile şi scopurile.

Tema Lecţiei nr.1:
Reveniţi cu gândul în amintirile din începuturile copilăriei. Aţi simţit vreodată:
– Că eraţi diferit de alţi copii?
– Că, oarecum, nu aparţineaţi familiei voastre?
– Că vă simţeaţi cel mai bine atunci când eraţi singur afară, în natură sau cu animelele preferate?
– Că viaţa înseamnă ceva mai mult decât ceea ce vă spuneau părinţii voştri sau ce credeau ei că ar fi?
– Că vă aflaţi aici dintr-un motiv important (chiar atunci când nu ştiaţi care este acela)?
Apoi notaţi undeva care vă sunt amintirile din copilărie sau experienţele psi (cum ar fi: a vedea spirite, a cunoaşte viitorul, a auzi voci etc.); amintiri vii ale viselor copilăriei şi orice alte capacităţi magice sau experienţe pe care le-aţi avut în adolescenţă.
În Lecţia a 2-a, vom discuta despre motivele pentru care aţi renunţat la “puterea indigo” şi despre cum puteţi vindeca acele experienţe.

Lecţia a 2-a: Motivul pentru care am renunţat la puterea noastră indigo
După cum am discutat în Lecţia 1, voi v-aţi născut cu unele daruri naturale, menite a ajuta lumea şi a vă ajuta să vă simţiţi paşnici, prosperi şi sănătoşi. Le numim „putere indigo”, întrucât copiii indigo deţin această puternică combinaţie de daruri. Copiii indigo (a căror vârstă se înscrie în orice registru al copilăriei sau maturităţii) sunt oameni extrem de sensibili, care s-au născut cu o înţelepciune ce nu aparţine acestei lumi.
Deci, care este motivul pentru care a trebuit să renunţaţi la puterea voastră indigo? În această lecţie vom explora unele dintre cele mai obişnuite dintre motive. În timp ce le veţi citi, urmăriţi-vă simţămintele, gândurile sau viziunile pe care le veţi primi şi care vă vor furniza informaţii suplimentare despre cauzele care v-au făcut să renunţaţi la darurile voastre. Notaţi undeva orice reacţii pe care le puteţi avea, sau mesaje pe care le-aţi putea avea sau primi.
Iată câteva motive:
1. Faptul că aţi fost hărţuiţi şi ridiculizaţi. Dacă vi s-a spus vreodată: „Eşti atât de sensibil/ă”, atunci v-aţi aflat în mijlocul unor oameni care nu apreciază darul sensibilităţii. Oamenii sensibili, cum sunteţi voi, au capacitatea de a simţi energia situaţiilor, a oamenilor şi a obiectelor neînsufleţite. Acest radar intern vă îndrumă, ajutându-vă să vă îndepărtaţi de împrejurările şi relaţiile dure (aceasta se întâmplă atunci când ascultaţi de intuiţie) şi vă îndrumă către situaţiile pozitive, aducătoare de satisfacţii. Probabil ca aţi fost hărţuit/ă sau ridiculizat/ă pentru că sunteţi ciudat/ă. Aceasta s-a întâmplat din pricină că procesele de gândire ale persoanelor indigo sunt diferite de cele ale omului mediu. Persoanele indigo se gândesc la înţelesurile profunde ale vieţii; la cum pot fi de folos altora; la căile de conectare cu Spiritul; la iubirea Divină şi la capacităţile magice pe care voi ştiţi, în mod inconştient, că le aveţi. Omul obişnuit nu se gândeşte decât la propriile sale nevoi. Deci, nu e de mirare că sunteţi calificaţi drept ciudaţi! De fapt, dacă stai bine să te gândeşti, este chiar un compliment!
2. Pedepsele. Vi s-a spus cumva că aptitudinile voastre psihice sau intuitive din copilărie sunt ceva greşit? Aţi fost acuzat/ă că aţi fi nebun/ă sau rău/rea, pentru faptul că primeaţi mesaje din lumea spirituală? Persoane indigo au fost internate în spitale psihiatrice sau le-au fost administrate medicamente psihotrope (inclusiv Ritalin şi Prozac), de către nişte adulţi care erau înfricoşaţi de aptitudinile lor spirituale.
Acum ştiinţa a ajuns la concluzia că aptitudinile telepatice sunt ceva normal pentru om (vezi, pentru mai multe informaţii, studiile despre telepatie ale lui Daryl Bem, Ph. D., de la Cornell University). Ne naştem cu capacitatea de a citi gândurile, de a primi informaţii privitoare la viitor şi de a simţi emoţiile altor persoane.
Totuşi, dacă aţi fost pedepsit/ă, în copilărie, din pricina darurilor psihice, atunci pesemne că aţi renunţat la ele, de teamă sau din dorinţa de a face pe plac autorităţilor şi adulţilor – fie ei părinţi, profesori sau medici.
3. Egoul. În afara motivelor exterioare pentru care aţi renunţat la puterea indigo, probabil că motivele cele mai importante au fost de ordin interior. Ca oricine care trăieşte pe această planetă, aveţi un ego. Acest ego reprezintă acea parte din noi care se teme de Iubire. Egoul consideră că existăm ca ceva separat faţă de Creator, dar şi unii faţă de ceilalţi. Deci, la un moment dat, egoul se sperie, se simte vinovat şi intră în defensivă, în temeiul ideii că toţi se află acolo pentru el/ea. Egoul nu vrea va voi să vă reamintiţi de Iubire sau de Unime, pentru că, atunci, el şi-ar pierde puterea, asemenea vrăjitoarei celei rele din Vrăjitorul din Oz. Deci egoul a inventat tot soiul de căi ingenioase prin care să vă alimenteze temerile privitoare la puterea voastră indigo – uneori chiar fără ca voi să vă daţi seama de acest lucru. Iată aici o listă cu modalităţile preferate ale egoului de a vă menţine într-o stare de teamă. Cât citiţi lista, notaţi undeva ce simţăminte, gânduri sau viziuni veţi resimţi sau primi.
3a. Cu cât mai important este obiectivul, cu atât mai mare este temerea. Dacă sufletul vostru a semnat – înainte de întrupare – că va ajuta o sumedenie de persoane în timpul acestei vieţi, atunci e firesc ca frica, teama, să fie mai mare. Egoul doreşte să vă împiedice să îndepărtaţi mari cantităţi de frică din lume, pentru că numai astfel poate el să îşi menţină o supremaţie extinsă. Cei care au obiective de viaţă dintre cele mai mari, vor avea întotdeauna şi multă frică. Ei vor tinde să cadă în tot soiul de deprinderi rele, printre care se numără abuzul de substanţe toxice şi tulburările alimentare. Aceasta se întâmplă din pricina motivului de la 3b.
3b. Tactici de întârziere. Egoul doreşte ca voi să amânaţi întotdeauna, pentru a nu vă reaminti de iubire. Egoul doreşte să evite să aibă de-a face cu scopul vieţii voastre. Egoul doreşte ca voi să credeţi că fericirea se află după colţul străzii ... undeva în viitor. Egoul este cel care vă face să vă pierdeţi timpul cu acele deprinderi rele, pentru a nu mai lucra la scopul vieţii voastre. Deci vom numi aceste deprinderi „tactici de întârziere”, întrucât ele au fost inventate pentru a vă abate, o eternitate, de la ţelul vostru. Egoul spune „Voi fi gata pentru scopul vieţii, imediat după ce (puncte, puncte care înseamnă - voi slăbi, îmi voi plăti facturile; mă voi muta într-o altă casă; voi deschide sau găsi un centru de vindecare; îmi voi publica lucrările; voi obţine un grad universitar; voi deveni maestru Reiki etc.). Deşi toate acele obiective sunt dintre cele mai lăudabile, tactica întârzierii nu are decât menirea de a vă îndepărta de adevăratul ţel pe care vi l-aţi propus – şi asta, din cauza fricii.
3c. Sindromul impostorului. Atunci când Ioana d'Arc a început să primească mesajele de la Arhangheli şi sfinţi, la început ea a crezut ceva de genul: „De ce mi se întâmplă asta tocmai mie?” Atunci când mesajele au îndrumat-o spre a salva Franţa, Ioana d'Arc a cedat nervos. La urma urmei, nu era decât o tânără analfabetă de la ţară! Totuşi, graţie lui Dumnezeu, ea şi-a ascultat îndrumarea Divină lăuntrică, reuşind să-şi depăşească nesiguranţa.
Egoul încearcă să vă spună că nu sunteţi pregătit/ă să ajutaţi lumea. Ce s-ar întâmpla dacă toţi am asculta de această voce? Nu am mai avea nici o Maică Tereza, nici un Mahatma Gandhi, nici un Martin Luther King Jr., nici alţi eroi ai epocii moderne. Nu există excepţie. La un moment dat, fiecare persoană se simte ca un impostor. Important este să nu lăsăm ca acest simţământ să ne oprească de la a ne revendica puterea indigo şi obiectivul vieţii noastre.

Temă pentru Lecţia a 2-a.
Notaţi undeva numele persoanelor care vreodată v-au hărţuit, ridiculizat sau pedepsit. Pentru fiecare persoană de pe listă spuneţi (fie mental, fie cu voce tare): „Doresc ca acum să mă curăţ de orice lucruri din trecutul meu, legate de tine. Doresc să eliberez orice ar fi nesănătos în legătură cu tine şi cu relaţia noastră, păstrând doar lecţiile şi iubirea. Îmi revendic acum moştenirea mea Divină a păcii, sănătăţii şi abundenţei.”

Lecţia a 3-a - Cum să ne reamintim şi să ne atingem obiectivul vieţii noastre
Aţi venit deci pe pământ dotat/ă cu talente şi aptitudini de care lumea are o mare nevoie acum. În această lecţie ne vom ocupa de obiectivul vieţii voastre. Este un subiect care va fi explorat şi în alte lecţii ce urmează. Fiecare aveţi două tipuri de obiective. Primul este legat de „misiunea de evoluţie personală”, adică este vorba de unele lecţii personale pe care le aveţi de învăţat în această viaţă, pentru a ajuta la evoşuţia generală a sufletului. De exemplu, s-ar putea să vă aflaţi aici pentru a învăţa câte ceva despre răbdare sau iertare.
Fiecare din noi are o misiune personală de evoluţie, legată de ceea ce am venit să învăţăm. Totuşi, numai Lucrătorii întru Lumină (generaţia anterioară celei indigo) şi persoanele indigo au şi „misiuni globale”, care se adaugă misiunii lor de evoluţie personală.
Misiunea globală se referă la faptul că aţi venit pe Pământ pentru a fi de folos, pentru a-i ajuta pe oameni, animale sau mediul înconjurător. Probabil că alţi oameni nu vă vor înţelege pornirea şi dorinţa de a vă ajuta aproapele. Acest lucru se întâmplă din pricină că aceia nu se află aici, pe Pământ, decât pentru misiunea lor de evoluţie personală.
Misiunea voastră globală ar putea fi reprezentată – sau nu – printr-o carieră plătită. Este ceva lesne de înţeles dacă nu vă place slujba pe care o aveţi în prezent şi doriţi să vă petreceţi mai mult timp cu activităţi spirituale. Acest subiect va fi abordat şi în unele dintre lecţiile noastre viitoare.
Pentru moment, să începem prin a ne concentra pe simpla reamintire a misiunii noastre globale. Lăsaţi să se ducă orice gânduri legate de bani, carieră sau venituri. De ele ne vom ocupa mai târziu. Concentraţi-vă, pur şi simplu, pe dorinţa de a fi utili, de a fi de folos lumii.

Temă pentru Lecţia a 3-a:
Scrieţi undeva răspunsurile la următoarele întrebări:
1. Ce îţi doreai să te devii, atunci când erai copil?
2. Pe cine invidiezi sau admiri?
3. Ce activităţi îţi plac în mod special?
4. Dacă ai câştiga la loterie, cum ţi-ai petrece tot restul vieţii (după ce ai merge într-o binemeritată vacanţă).
5. Completaţi răspunsul la următoarea întrebare: Îmi ajut prietenii prin următoarele activităţi: .........
6. Aspectul social (cum ar fi copiii, mediul înconjurător, educaţia, guvernul, sănătatea etc.) care mă interesează SAU mă indispune mai mult (din pricina fărădelegilor pe care le observ) este următorul: .....................
7. Care sunt mesajele sau temele pe care aţi dori, cu precădere, să le predaţi altora?
Vă rog să priviţi răspunsurile la întrebările de mai sus. Căutaţi care este tema comună ce răzbate din fiecare răspuns. Misiunea voastră globală este întotdeauna o activitate de care sunteţi deja interesat sau chiar pasionat. Ea va implica întotdeauna şi o activitate în folosul celorlalţi. Dacă sunteţi încă nesiguri cu privire la misiunea voastră, înseamnă că trebuie să vă retreziţi darurile spirituale, pentru a auzi mai bine care este îndrumarea Divină, în acest sens.