“ Cine moare înainte să moară, nu mai moare când moare.”

Descopera-te !

Câteva cărți deosebite pe care le recomand cu căldură;

Le puteți vedea pe siteul Editurii PROXIMA MUNDI :

Transformări planetare 2012-2030 -- Mesaje de la Fondatori (Sal Rachele) ,

Pământul se trezește: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii) ,

Viața la Frontiera Cunoașterii (Sal Rachele) ,

Conexiunea Lyra/Pământ (Brad Johnson și Conștiița Colectivă a Sufletelor Lirane) ,

Conectarea cu Acturienii (David Miller) ,

Istoria reală a Pământului (Sal Rachele) .vineri, 15 octombrie 2010

Proiectele Filadelphia și Montauk


(primul interviu din subteran)
Început cu Experimentul Philadelphia în anul 1943, unde grupul de cercetatori de la Biroul Naval au adoptat Teoria Câmpului Unificat enuntata de Albert Einstein în încercarea de a face distrugatorul USS Eldridge invizibil la radar. În mod uluitor, vasul a devenit invizibil nu doar pe monitoarele radarelor - el a disparut însa din timpul si spatiul cu care fiinta umana este familiarizata, fiind teleportat inclusiv echipajul de la bord. Experimentul Philadelphia s-a dovedit a fi un dezastru total pentru membrii echipajului de pe Eldridge. Efectele experimentului au fost perturbari psihologice grave, traume fizice si chiar decese.
Au urmat apoi patruzeci de ani de cercetari intense, culminând cu misterioasele experimente de la Montauk Point, din statul New York, prin care au fost accesate forte si energii extraordinare, însusi timpul fiind manipulat.

Sunt intervievați:
Al Bielek - Supraviețuitor al Experimentului Philadelphia. A lucrat în mai multe proiecte secrete militare. Cunoscut în facultate ca enciclopedie „ambulantă” doctor în fizică, specialist și în electronică, a fost recrutat în Proiectul Montauk și a condus operațiunile proiectului Mind Control și a participat la mai multe călătorii în timp.
Duncan Cameron - Fratele lui Al Bielek, doctor în fizică a lucrat ca operator psihotronic , expert în generarea formelor gând în cadrul Proiectului Montauk.
Preston Nichols, care a lucrat ca director tehnic în cadrul proiectului. Specialist în electronică și parapsihologie a lucrat în cadrul Proiectului Montauk la aspectele cibernetice ale „Scaunului Psihotronic Montauk ” folosit pentru materializarea formelor gând. El a supravietuit nenumaratelor amenintari si încercarilor de spalare a creierului. Relatare fascinanta a acestor cercetari, aceste relatari contin descrieri ale unor aplicatii tehnice proiectate pentru operarea directa asupra timpului, notiuni prezentate pentru prima data; ele se îmbina armonios cu uluitoarea poveste personala a lui Preston. Dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, a început un proiect de cercetare majora, cu scopul de a întelege ce s-a întâmplat cu exactitate în timpul Experimentului Philadelphia si de a descoperi secretele functionale ale Teoriei Câmpului Unificat. Cercetarile avansate si foarte secrete au culminat cu construirea actualului avion invizibil Stealth. Simultan, s-a realizat însa un studiu asupra fiintei umane care a condus la rezultate mult mai uimitoare. Pentru a întelege cum pot supravietui fiintele umane în alte dimensiuni decât cele ale planului fizic, savantii au supus numerosi oameni unor experimente prin care acestora le-au fost bombardate mintile cu unde radio si programe virtuale prin intermediul computerului.
Aici veți afla totul despre diversele proiecte din cadrul Proiectului Montauk: Proiectul Invizibilitate, Proiectul Rainbow, Proiectul GOD,Proiectul Philadelphia, Proiectul despre Controlul Minții, Telepatie, Teleportare, Călătorie În Timp, Universuri Paralele.
Printre cercetătorii implicați în aceste proiecte pot fi enumerați:
Albert Einstein, Nikola Tesla, John Von Neumann, John Hutchen și Dr. Kurtenhauer.

Un articol interesant despre Montauk Project se poate citi aici pe yogaesoteric.

Pentru a intelege si mai bine ce se discuta in acest interviu, va recomandam sa cititi si seria de carti scrisa de Peter Moon.

PRIMA PARTE :
Preston B. Nicholas & Peter Moon - Proiectul Montauk Experimente in Timp

A  II - A PARTE
Preston B Nicholas & Peter Moon - Montauk Revizitat Aventuri in sincronicitate

A III - A PARTE
PIRAMIDELE DIN MONTAUK - O calatorie in Universul Constiintei (Peter Moon, Preston Nicholas)
http://www.scribd.com/doc/18575400/Piramidele-Din-Montauk

A IV- A PARTE
SOARELE NEGRU - Conexiunea Nazist Tibetana de la Montauk (Peter Moon)
http://www.scribd.com/doc/8511593/Soarele-negru

A V-A PARTE
Intalnire in Pleiade- O privire din interior asupra OZN-urilor (Preston B Nichols şi Peter Moon)
http://www.scribd.com/doc/3984521/Intalnire-in-PleiadePreston-B-Nichols-i-Peter-Moon

A VI - A PARTE
Montauk - Conexiunea Extraterestra (Stewart Swerdlow & Peter Moon)
http://www.scribd.com/doc/17839724/6MontaukConexiuneaExtraterestra

A VII - A PARTE
Muzica Timpului (Preston Nichols si Peter Moon)
http://www.divin.ro/?53t4l&v7f2k=2082

Alte informatii interesante mai pot fi citite aici :
Montauk Si Marte - un interviu cu Al Bielek