Spirituality

iF You want to become FREE you landed in the right place.

“ Cine moare înainte să moară, nu mai moare când moare.”

Translate

Câteva cărți deosebite pe care le recomand cu căldură;

Le puteți vedea pe site.urile Editurii PROXIMA MUNDI & Editurii FOR YOU :

Transformări planetare 2012-2030 -- Mesaje de la Fondatori (Sal Rachele) ,

Pământul se trezește: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii) ,

Viața la Frontiera Cunoașterii (Sal Rachele) ,

Conexiunea Lyra/Pământ (Brad Johnson și Conștiița Colectivă a Sufletelor Lirane) ,

Femeia interzisă vorbește - Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe),

Istoria reală a Pământului (Sal Rachele) .



vineri, 15 octombrie 2010

Profeţia Maya, Rezonanța Shumann și 2012


  Spre sfarsitul secolului XX, multe secte, chiar si unii oameni cu carte propovaduiau si asteptau cu sufletul la gura “Sfarsitul Lumii”, fenomen ce urma sa aiba loc exact la trecerea in secolul XXI. S-au scris nenumarate carti, articole pe aceasta tema. De catva timp tot auzim speculatii referitoare la anul 2012. Unii aduc ca argument si presupusele modificari ale rezonantei Schumann.
Rezonanţa Schumann este demonstrata matematic de fizicianul german Winfried Otto Shumann (1988 – 1974) in anul 1952. Numita simplu Pulsul Terrei, aceasta rezonanta se produce in spectrul frecventelor radio extrem scurte, datorita descarcarilor luminoase care au loc in cavitatea atmosferica dintre suprafata Terrei si ionosfera.
Pulsul terrei a fost de 7,83 cicli/secunda (constanta folosita in domeniul militar) dar, din 1980 se modifica, acum fiind de 12 cicli. Se speculeaza cu ideea ca datorita acestui fenomen, ziua are acum de fapt doar 16 ore, nu 24. Acest aspect ar fi sesizat de altfel instinctiv de multi dintre noi. Parca timpul se scurge din ce in ce mai repede si nu mai avem timp sa facem tot ce ne propunem.Dupa câteva calcule facute s-a ajuns la concluzia ca, in anul 2012, timpul va junge la valoarea zero. Astronomii spun, ca tot atunci, planul Sistemului nostru solar se va alinia peste planul Galaxiei, Calea Lactee, lucru care se intâmpla o data la 26.000 ani, când se incheie un Mare Ciclu Cosmic Previziuni ale calendarului maya. In urma cu 3500 de ani, civilizatia maya punea bazele astronomiei.  Au calculat date astronomice pentru perioade de milioane de ani, cat si ciclurile prin care planeta trece ireversibil. Bineinteles, toate acestea sunt sustinute in ziua de azi de stiinta. Inca de pe atunci, au calculat oscilatia axei terestre care, cu cicluri de 26.000 de ani, schimba continuu pozitia aparenta a stelelor, iar la nivel planetar, se produce o inversiune a polilor magnetici. Fenomenul se petrece o data la 13.000 de ani, deci de doua ori intr-un mare ciclu cosmic de 26.000 de ani. In prezent, ne apropiem de aceste doua mari schimbari, aflandu-ne la sfarsitul acestui mare ciclu, dar si la inceputul unuia nou.Mayaşii au prezis prin calcule astronomice, evenimente pentru o lunga perioada de timp, chiar si data exacta a disparitiei propriei civilizatii. Anul mayas avea 365,242129 zile, in conditiile in care actualele calcule dimensioneaza anul la 356,242198 zile. Pentru comparative, sa retinem un amanunt: calendarul Gregorian indica 365,2425 zile.Desi extraordinar de exact, calendarul mayas se opreste in 22 decembrie 2012.
Proiectul Montauk. Alte informatii despre anul 2012 sunt legate de controversatul Proiect Montauk ( informaţii numeroase pe internet) care continuă straniul proiect Philadelphia din 1943 al lui Albert Einstein. Descrierile lor se opresc la acelaşi an 2012 despre care spun ca este “ca un zid abrupt” de netrecut, de nepatruns, de neperceput de noi acum
Radarul din Camp Hero State Park in Montauk, statul New York,implicat in Proiectul Montauk arată  modificari ale atmosferelor planetelor sistemului solar:
Soarele are campul magnetic crescut cu 230% din 1901.
Venus ne arata o crestere marcanta de intensitate luminoasa.
Jupiter sufera o modificare atat de puternica, incat s-a format un tub de radiatie ionizata intre el si un satelit. De asemenea, campul lui magnetic a crescut in intensitate de doua ori.
Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli si acum isi intensifica campul magnetic si devin tot mai stralucitoare.
Atmosfera planetei Marte creste rapid ; acum s-a dublat si a dus la defectarea lui Mars Observer in anul 1997.
Luna isi genereaza o atmosfera proprie, care acum se intinde pe o suprafata de 6.000 km, fiind formata din compusi ai sodiului, dupa cum declara cercetatorul rus Alexei Dimitriev
Sistemul solar. Pe Terra se vorbeşte de inceputul inversarii Polilor magnetici, lucru care se intampla o data la 13.000 ani. Acum, campul magnetic este cu 30% mai slabit. Iminenta inversarii Polilor poate fi aratata si de extinderea Aurorei Boreale catre Atlanticul de Sud si de disparitia a mii de pasari calatoare(ce se orienteaza dupa campurile magnetice). Activitatea vulcanica pe Terra a crescut cu 500% din 1875 incoace, in straturile superioare ale Terrei se formeaza un nou gaz. Conform Academiei Nationale de Stiinte din Siberia (NASS), aceste schimbari se datoreaza intrarii Sistemului Solar intr-o zona cosmica cu o energie mult mai intensa. Plasma stralucitoare de la marginea Sistemului Solar a crescut recent de 10 ori in intensitate. Cercetatorii rusi au studiat partea frontala a heliosferei si au observat acolo plasma stralucitoare, ca si cum intregul Sistem Solar a intrat intr-o zona cu o energie mult mai intensa, numita Centura Fotonica. Imaginea Pamantului si a Sistemului nostru solar fata de Centura Fotonica este destul de complexa.
Schimbarea climatică şi încălzirea globală. In ianuarie 2004, David King a intrat in atentia intregului mapamond. David King ministrul pe probleme stiintifice in Anglia si mare om de stiinta i-a facut o vizita lui Tony Blair inainte de a publica un articol despre situatia critica in care planeta Terra se afla. Tony Blair i-ar fi spus sa pastreze tacerea asupra subiectului. Considerand ca e o problema grava, pe care intreaga omenire ar trebui sa o cunoasca, in ianuarie 2004, David King a publicat concluziile sale stiintifice in Jurnalul American de Stiinta. In articol, King spune: “Dupa parerea mea, schimbarile climatice sunt cele mai severe probleme de care se loveste intreaga umanitate, mult mai severe decat amenintarea terorista”.   ( Informaţiile se gasesc pe internet)
Schimbarile care se asteapta in 2012 vor modifica total viata pe Terra si omenirea insasi. Se presupune ca oamenii cu un comportament egoist si, deci, cu vibratii scazute in aura energetica nu vor supravietui radiatiei de inalta frecventa existenta in Centura Fotonica. Cu alte cuvinte, va avea loc o mare selectie naturala pe baza spirituala amintita. Orice fiinta este alcatuita in primul rand din energie. Iar energia este informatie, si invers. Corpul material este doar invelisul altor corpuri energetice. Omul se incadreaza si el, fireste, in organizarea universala. Trairile si sentimentele negative creeaza energia negativa, nefasta, iar gandurile se pot chiar si materializa, dupa cum s-a reusit in proiectul Montauk. Ca orice energie, sentimentele, trairile si gandurile umane au o anumita vibratie. O energie negativa nu poate avea, evident, decat o vibratie joasa, pe principiul universal al evolutiei. In Univers, nimic nu este intamplator iar totul este subordonat unui singur scop: perpetuarea si evolutia vietii. Materia insasi este inzestrata cu o inexplicabila capacitate de a crea viata! Exista legi universale chimice, fizice,astronomice si chiar juridice.  Cuvantul de ordine este diversitatea.  Planeta va suferi o scadere progresiva a densitatii si isi va schimba “bataia inimii”. Dupa ce a avut o valoare constanta timp de milenii, “rezonanta Schumann” a Terrei a inceput sa creasca, din 1980, de la 7,8Hz, apoi sa se accelereze, ajungand la 12 Hz, nivelul de astazi. Aceasta inseamna ca, data fiind cresterea frecventei vibratorii a Pamantului, cele 24 de ore de viata ale unei zile sunt… doar 16 ore reale! Deocamdata este inca bine si acceptabil, desi explica de ce nu mai avem suficient timp, suntem tot mai grabiti si mai obositi. Ce se va intampla in momentul intrarii in Centura Fotonica, in 2012 sau in alt an, este pur si simplu de neinchipuit: intreaga planeta, inclusiv omenirea, va trece intr-o alta dimensiune! Mai concret: 24 de ore vor fi…  zero ore efective, deci timpul terestru nu va mai exista! Moment în care se vor inversa si Polii Magnetici ai Pamantului.
De neimaginat vor fi şi schimbările fiinţei umane, dar însotite totusi de simptome neplacute (inca o veste buna – este semnul ca organismul se purifica):- migrene, dureri de cap, oboseala, ameteala sau palpitatii;- simptome specifice racelii (febra, transpiratie, dureri osoase etc.) ce nu pot fi tratate prin tratamente clasice;- slabiciune musculara, respiratie greoaie, oboseala nejustificata;- modificari in sistemul limfatic si imunitar, neliniste, depresii, stres si fascinatia trecutului. In momentul intrarii in Centura Fotonica se va produce un amplu proces de rearmonizare, de recalibrare a frecventelor propriului corp uman cu cele de referinta din Univers, ducand la o crestere a celor umane. Este asa-numita “inaltare”, “ridicare la Cer”, despre care vorbesc si vechile scrieri. “Inaltarea” fiind brusca si puternica, cei cu vibratii joase, negative (rautate, egoism etc.) nu vor rezista transformarii. Frecventele genomului uman si ale ADN-ului sunt foarte inalte, vibratiile foarte fine. Sunt in fapt lumina, ceea ce explica vizibilitatea aurei la zei si sfinti.
Ideea este ca 2012 este foarte aproape de noi si majoritatea vor ajunge cu siguranta sa vada daca aceasta profetie este reala sau falsa.