Spirituality

iF You want to become FREE you landed in the right place.

“ Cine moare înainte să moară, nu mai moare când moare.”

Translate

Câteva cărți deosebite pe care le recomand cu căldură;

Le puteți vedea pe site.urile Editurii PROXIMA MUNDI & Editurii FOR YOU :

Transformări planetare 2012-2030 -- Mesaje de la Fondatori (Sal Rachele) ,

Pământul se trezește: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii) ,

Viața la Frontiera Cunoașterii (Sal Rachele) ,

Conexiunea Lyra/Pământ (Brad Johnson și Conștiița Colectivă a Sufletelor Lirane) ,

Femeia interzisă vorbește - Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe),

Istoria reală a Pământului (Sal Rachele) .



joi, 14 octombrie 2010

Problemele pe care le pot avea Copiii INDIGO


1. Ei cer mai multă atenţie şi simt că viaţa este prea preţioasă ca să o laşi să zboare pe lângă tine. Ei vor ca lucrurile să se întâmple cu adevărat – şi adesea forţează o situaţie, pentru a li se satisface aşteptările. Părinţii cad uşor în capcana de „a face” ceva pentru copil – în loc de a fi un model, sau de a împărtăşi experienţe. O dată ce se întâmplă acest lucru, copilul te va urmări peste tot, ca şi cum ar fi legat de tine cu o sfoară.

2. Aceşti emisari pot fi tulburaţi emoţional de copiii de vârsta lor, care nu înţeleg fenomenul Indigo. Ei nu pot înţelege de ce ceilalţi pot acţiona şi altfel decât din dragoste. Totuşi, ei sunt extrem de răbdători şi pot ajuta copiii aflaţi la ananghie – deşi acest ajutor e adesea respins. Când sunt mici, le poate fi greu să se adapteze cu compania acestor copii.

3. Copiii Indigo sunt adesea diagnosticaţi cu SAD, sau o altă formă de hiperactivitate. Cu siguranţă că au fost identificate multe asemenea cazuri, cu motivaţii biologice şi genetice. Dar ce facem cu cazurile neînţelese, deoarece ştiinţa nu poate accepta, din punct de vedere medical, interacţionarea copilului cu tărâmul spiritual şi eteric?
Am discutat şi cu copii şi cu adulţi care par a fi „hiperactivi” sau au SAD şi care au modele de gândire centrate pe tărâmul eteric şi spiritual. Aceşti Indigo diagnosticaţi cu SAD nu se pot conforma nici unui mod liniar de a gândi şi nici unor obiective liniare. Acesta nu este un defect, ci o caracteristică de valoare. A avea un dialog creator cu aceşti copii şi a le permite să‑şi exprime fără oprelişti interesul şi orientarea spre tărâmul spiritual sau creator, poate fi cheia abordării SAD.
A fi diagnosticat ca „hiperactiv”, sau având SAD, poate produce mai mult rău unei persoane decât simptomul însuşi. Aceasta poate face ca persoana să‑şi nege cu uşurinţă calităţile interioare şi să‑şi subestimeze abilităţile. Trebuie mare grijă înainte de a diagnostica pe cineva şi de a‑l trata pentru o boală care nu a fost investigată temeinic.

Plictiseală şi onestitate
Aceasta este o chestiune serioasă pentru Copiii Indigo, deoarece ei vor rămâne foarte integri în faţa voastră, comportându‑se de la egal la egal, până când sau înţelegeţi problema, sau daţi înapoi, sau renunţaţi. Din cele trei reacţii, renunţarea este cea mai rea. Ei nu‑i respectă pe cei care nu trec prin tot procesul, iar renunţarea arată că nu‑ţi faci treaba. A da înapoi este o atitudine potrivită, pentru că le arată că încă vă preocupă să rezolvaţi problema – şi ei respectă acest lucru. Dacă recunoaşteţi valoarea reală a acestui dar minunat, lucrurile iau o întorsătură pozitivă – pentru că ei nu aşteaptă de la voi perfecţiune, dar aşteaptă onestitate!
Plictiseala poate să‑i facă pe Copiii Indigo aroganţi – deci nu‑i lăsaţi să se plictisească. Dacă se poartă arogant, înseamnă că au nevoie de o nouă provocare şi noi orizonturi. Folosindu‑le creierul şi ţinându‑i ocupaţi este cel mai bun mod de a‑i opri să facă trăznăi.
Totuşi, dacă procedaţi astfel şi ei tot mai fac câte o trăznaie, aceasta este deoarece ei creează o experienţă proprie de viaţă care, dacă e examinată de aproape, va revela multe despre planul vieţii lor. În aceste perioade, cel mai bine pentru toţi este să‑i lăsaţi, pur şi simplu, să facă ce vor. Puteţi face o deosebire între această situaţie şi plictiseală, deoarece sau nu veţi putea să‑i opriţi, sau veţi afla prea târziu!