Spirituality

iF You want to become FREE you landed in the right place.

“ Cine moare înainte să moară, nu mai moare când moare.”

Translate

Câteva cărți deosebite pe care le recomand cu căldură;

Le puteți vedea pe site.urile Editurii PROXIMA MUNDI & Editurii FOR YOU :

Transformări planetare 2012-2030 -- Mesaje de la Fondatori (Sal Rachele) ,

Pământul se trezește: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii) ,

Viața la Frontiera Cunoașterii (Sal Rachele) ,

Conexiunea Lyra/Pământ (Brad Johnson și Conștiița Colectivă a Sufletelor Lirane) ,

Femeia interzisă vorbește - Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe),

Istoria reală a Pământului (Sal Rachele) .



marți, 12 octombrie 2010

Poziții sexuale în funcție de zodii


Vă invit să citiți în rândurile de mai jos despre pozițiile sexuale preferate ale fiecarei zodii.

Fierbinti si revendicativi, puternici si sexy, nativii Berbec sunt obisnuiti sa fie conducatori in dormitor si in afara acestuia. Cu un asemenea avant, el poate cuceri universul (sau cel putin crede asta).

Taurul este foarte senzual si poate ceda usor capriciilor tale. Lasandu-se pe spate, el isi va ruga partenerul sa stea in spate si sa ii maseze spatele. In timp ce vine din spate, Taurul te va mangaia pe umeri, sani si buric.

Nativul Gemeni este un iubit vesel, caruia ii place sa tachineze si sa se joace. Cea mai buna pozitie sexuala pentru tine este atunci cand stati fata in fata si va priviti chipul. Dupa primele miscari de penetrare, eliberati-va mainile pentru a va atinge reciproc.

Pozitia sexuala Lotus aproape ca este facuta special pentru nativul Rac. In timp ce sta cu picioarele incurcisate, partenerul sau isi va infasura picioarele in jurul trupului sau. Te vei misca in cadenta cu miscari lente si puternice.

Nativului Leu ii place sa elaboreze o pozitie initiala, pentru ca ii place sa se dea in spectacol chiar si in dormitor. Penetrarea profunda, atunci cand femeia ingenuncheaza si el o izbeste din spate, mangaindu-i sanii, ciupindu-i fesele si stimulandu-i clitorisul va poate aduce pe amandoi pe culmile satisfactiei erotice.

Fecioara este un iubit cu o intimitate rafinata. Este indragostita de pozitia “Futton”, cand ea sta pe spate la marginea patului si isi intinde picioarele larg, in timp ce partenerul ingenuncheaza si o pentreaza.

Nativii Balanta sunt foarte romantici si au nevoie de erotism pur. Ei se excita simtind intriga din arta din dormitor. Pozitia misionarului ar fi cea mai potrivita pentru Balanta. Cel mai confortabil si mai comun mod este acela de a face dragoste, in timp ce se mangaie reciproc in partile intime.

Temperamentalul nativ Scorpion este cel mai nesatios iubit al zodiacului. Temperamentul sau este cel mai bine relevant de pozitia “Amazonul intors”. El isi va lasa partenerul pe spate si va sta deasupra , privindu-l din spate.

Sagetatorul este un iubit salbatic, care obtine placere din dragostea rapida. El poate sa inceapa la jumatatea drumului pe scari sau atunci cand gatesti in bucatarie.  Una dintre pozitiile favorite este cea pe la spate.

Capricornul este meticulos atunci cand planifica jocul sexual. Pozitia sexuala sezand, cand ambii parteneri stau privindu-se reciproc, el se va misca usor ca intr-un dans provocator, Capricornul este mandru de potentialul sau sexual.
Atitudinea sa catre sex este mai degraba intelectuala. Varsatorul se poate lasa dus de val de preludiu, asa ca partenerul sau poate atinge orgasmul fara penetrare. In timp ce te excita gradual, actiunile sale devin mai ingenioase si mai insistente.

Pestii sunt fermecatori de la natura. Intuitia lor le poate arata cum sa gaseasca partile cele mai sensibile ale partenerului. Va puteti mangaia unul pe celalalt in pozitia “lingura”, cand trupurile voastre sunt in contact strans.

Dacă doriți să aflați mai multe despre preferințele sexuale ale zodiilor vizitați secțiunea de Horoscop Sexual de pe site-ul Horoscop Zilnic.