Spirituality

iF You want to become FREE you landed in the right place.

“ Cine moare înainte să moară, nu mai moare când moare.”

Translate

Câteva cărți deosebite pe care le recomand cu căldură;

Le puteți vedea pe site.urile Editurii PROXIMA MUNDI & Editurii FOR YOU :

Transformări planetare 2012-2030 -- Mesaje de la Fondatori (Sal Rachele) ,

Pământul se trezește: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii) ,

Viața la Frontiera Cunoașterii (Sal Rachele) ,

Conexiunea Lyra/Pământ (Brad Johnson și Conștiița Colectivă a Sufletelor Lirane) ,

Femeia interzisă vorbește - Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe),

Istoria reală a Pământului (Sal Rachele) .



vineri, 15 octombrie 2010

Pământul în dimensiunea a 5-a


   Cea de-a 3-a Dimensiune, în care Pământul s-a aflat până în octombrie 2006, este, în mod clar, dimensiunea materială a cărei experiență am trăit-o până acum.
   În Dimensiunea a 4-a, în care ne aflăm acum, materia a devenit mai rarefiată și vibrează mai rapid, ca o pregătire pentru dimensiunea a 5-a. De aceea, frecvența pulsațiilor Pământului a crescut de la peste 7 Hz, câte erau în Dimensiunea a 3-a, până aproape de 13 Hz, în timp ce conștiința oamenilor se modifică, iar ei se trezesc, intuiția lor este activată, iar unii dintre ei capătă abilități paranormale.
  Totuși, acest lucru nu înseamnă că astăzi (în iunie 2010) noi am devenit cu toții ființe ale Dimensiunii a 4-a, dar numărul celor care au făcut-o crește cu fiecare zi.
   În Dimensiunea a 5-a, în care materia din jurul și din interiorul nostru va deveni și mai rarefiată – eterică – (spațiul gol din și dintre atomi – particulele de materie – va deveni mult mai mare) și va vibra și mai rapid.

   Mai mult, spiritul va domina materia, iar gândurile noastre vor crea, treptat, realitatea, dirijând materia, cum făceau, de exemplu, magicienii din povești, cu bagheta lor magică.      
   Dimensiunea a 5-a va fi atinsă la sfârșitul anului 2012, iar schimbările pe care ea le va crea se vor desăvârși până în anul 2017.
   Demn de remarcat este faptul că, după 2012, calendarul și timpul – așa cum îl cunoaștem noi – se schimbă, și drept urmare, 2017 este stabilit pe baza vechiului calendar (cel actual).  Apoi, conform celor spuse de extratereștri (iar informațiile lor converg), se vor întampla lucruri extraordinare, care, chiar dacă se vor dovedi a fi manifestări ale dorințelor noastre, așa cum pot crede mulți dintre noi, cel puțin ele sunt foarte optimiste și ne-ar putea ajuta să ne simțim mult mai bine și, drept urmare, să fim mai sănătoși, dacă avem încredere că este posibil să se întample astfel, așa cum cred eu.

   În această dimensiune, boala va dispărea, iar corpul nostru va rămâne sănătos, supunându-se voinței noastre, în timp ce se va adapta treptat, devenind tipul de corp pe care ni-l dorim, la vârsta dorită, fapt care ne va permite să trăim ani mulți și plăcuți.         
   Hrana nu va mai constitui prea mult o necesitate, câtă vreme ne vom asigura energia de care are nevoie corpul nostru și din alte surse, ea devenind mai mult o plăcere gustativă.  Gravitatea va fi învinsă, fapt care va influența foarte mult construcțiile, transporturile și deplasările noastre dintr-un loc în altul.

   În general, vehiculele noastre nu vor mai avea nevoie de combustibili și vor urma anumite “linii energetice”, putând schimba direcția în punctele de intersectare a acestor linii. De asemenea, vor exista posibilități de teleportare (asemenea unei raze) instantanee într-un alt loc, împreună cu corpul nostru fizic. Aici ar fi potrivit de menționat că, după cum spun extratereștrii, că, pe lângă corpul material, pe care îl cunoaștem cu toții, noi mai avem, în aura noastră, alte corpuri imateriale (corpuri energetice), care ne înconjoară precum foile cepei. Unul dintre acestea, unde se află sentimentele noastre, va căpăta o importanță specială în Dimensiunea a 5-a.
   Cu toții vom avea capacitatea de a vedea aura, care conține informații prețioase despre trecutul nostru și despre noi, și prin care exercităm influența și suntem influențați de oamenii din jurul nostru.

   Mai detaliat, mijloacele noastre de transport vor trece prin trei stadii, după cum urmează:
   a) Chiar inainte de a ajunge în Dimensiunea a 5-a, vom folosi mașinile pentru a ne deplasa pe drumurile existente, folosind energie pură (nepoluată), gratuită (fără combustibil), cum ar fi electricitatea, s.a.m.d.  Această tehnologie există deja, dar cei de la putere o țin ascunsă, pentru a apăra interesele companiilor petroliere.
   b) Pe lângă tehnologiile care elimină gravitația, vor exista vehicule de zbor de mari dimensiuni, care vor transporta mărfuri și pasageri, cu mare viteză, folosind, de asemenea, energie pură gratuită, dar vom avea și vehicule de zbor personale, mai mici, pe care le vom folosi precum folosim acum mașinile personale. Această tehnologie ne-a fost oferită, de asemenea, de către extratereștri, dar și ea este ținută la secret de către cei care au primit-o. Această tehnică poate fi utilizată și după ce ne vom afla în a 5-a Dimensiune, inițial pentru transportul materialelor.
   c) După ce vom deveni pentadimensionali, ne vom putea teleporta în câteva secunde, singuri sau odată cu vehiculele noastre (împreună cu pasagerii și bunurile noastre) și în orice loc de pe planetă dorim să ajungem; pentru călătoriile interplanetare (chiar în alte galaxii), vom fi teleportați în navele noastre spațiale, în câteva minute (în principal folosind nave spațiale-mamă, în cazul călătoriilor intergalactice).
   De aceea, după 2012, drumurile, căile ferate, terminalele ș.a.m.d., care au adus atâtea distrugeri mediului nostru, vor deveni inutile.

   Construcțiile noastre, casele, clădirile etc. vor fi clădite mult mai ușor decât astăzi, și vor putea fi mutate în alte locuri, dacă rezidenții decid să se mute, fapt care se realizează deja pe alte planete.
   De asemenea, va fi posibil să construim orașe plutitoare, care vor dispune de toate facilitățile și cu care vom călători pe mări și oceane.  Când veți pătrunde în diferite spații – încăperi, care vor dispune de dimensiunile lor exterioare, o nouă dimensiune “interioară” vi se va prezenta, suficient de extinsă pentru a vă împlini toate necesitățile, situație care există acum pe multe nave extraterestre.

   Mai mult, veți putea aranja anumite părți ale clădirii, pentru a avea vedere la diferite locuri din lume (fără ca acest lucru să vă permită și accesul direct la acele locuri), lucru pe care, atunci când l-am văzut, m-a uimit peste măsură.
  De asemenea, am fost foarte impresionat de culorile minunate, intense și neobișnuite, care se mișcă, făcând ca obiectele să pară vii, ca și cum ar respira, și abia aștept să ajungem în Dimensiunea a 5-a, pentru a vedea zilnic aceste culori.
   In ceea ce privește energia electrică, fiecare clădire va avea, pe acoperiș, o instalație care va colecta energia care intră din Univers și merge în centrul Pământului; această energie va acoperi, fără niciun cost, tot necesarul nostru de energie casnică. În plus, cadastrul, birourile de înregistrări și alte instituții publice relevante vor deveni inutile, întrucât totul va fi scris în aura persoanelor și obiectelor, putând fi citite de către oricine.

   Deoarece fiecare om va putea citi gândurile celorlalți oameni, în mod telepatic, în general, nu vor mai exista secrete, ceea ce va limita considerabil căsătoriile (ele se vor încheia doar între cei care se iubesc cu adevărat) și va face ca relațiile personale să depășească limitele actuale, devenind mult mai libere, așa cum se întâmplă în prezent, în cadrul altor civilizații ale galaxiei.

   Nevoia de monogamie va dispărea, câtă vreme nu a reprezentat niciodată o dorință a sufletului.  În plus, nașterile vor fi limitate, fapt care nu va influența în niciun fel populația Pământului, câtă vreme vârsta medie va crește impresionant de mult.    
   Actualele sisteme de administrare și guvernare vor colapsa și vor fi create altele noi. Întrucât nu va mai exista niciun fel de interes personal, persoanele care au poziții de conducere nu se vor mai bucura de privilegii speciale, în ciuda responsabilităților sporite și a presiunii muncii, comparativ cu ceilalți oameni.  Cu toate acestea, ei vor fi mult mai puțini decât astăzi, fiindcă oamenii vor fi capabili să-și găsească singuri soluțiile pentru existență. Ei vor fi cu adevărat “slujitori” ai societății, se vor bucura de munca lor, așa cum fac astăzi cei care lucrează în domeniul carității.
   De asemenea, tribunalele și închisorile vor dispărea, pentru că, treptat, se vor dezvolta relațiile pe baza iubirii lipsite de egoism.

   Cei care vor alege să trăiască într-un mod diferit vor fi “pedepsiți” prin ceea ce condițiile de viață pe care au ales să le trăiască vor crea pentru ei, până când vor înțelege că trebuie să se adapteze, așa cum fac ceilalți oameni.
   Anumite persoane evoluate, care au intrat primele în Dimensiunea a 5-a, vor avea ca îndatorire de bază ajutorul oferit altora, pentru a ajunge și ei în această dimensiune și a valorifica toate posibilitățile existente acolo.
   În cele din urmă, călătoriile interplanetare, contactul cu alte civilizații, ritualurile și acumularea de noi cunoștințe și experiențe vor constitui unele dintre “distracțiile” oamenilor în Dimensiunea a 5-a.

Dezamăgiți de aceste schimbări vor fi, probabil, doar cei obișnuiți să dețină puterea, să se folosească de alți oameni și să adune pentru ei înșiși grămezi de bunuri materiale, privilegii care nu vor mai exista în Dimensiunea a 5-a.
   Totuși, chiar și aceștia vor fi obligați să se adapteze, urmând să beneficieze de alte multe avantaje oferite de existența în această dimensiune.
   Oricum, după cum se susține, în Univers nu există lipsuri, ci abundență, de care se poate bucura oricine.
   Mai mult, în Dimensiunea a 5-a, vom avea acces la arhivele eterice (sau Cronica Akasha), în care sunt înscrise toate informațiile universale, având astfel acces la toată cunoașterea, deci nu vor mai exista secrete și nici nu va mai fi necesar tipul de școli pe care le avem astăzi.
   În cele din urmă, vom avea capacitatea de a materializa obiecte (hrana, îmbrăcăminte, mobilă, etc), putere pe care anumiți maeștri din Orient deja o dețin (într-o măsură minimă), după cum am auzit, dar, în general, nu prea credem.

   Clima pe Pământ va deveni subtropicală (mult mai caldă decat este acum), și o mare parte din ghețari se vor topi.  Poluarea va fi limitată, în timp ce vom transforma gunoaiele provenite din materie în energie.
   O mare atenție va fi acordată menținerii mediului într-o condiție excelentă.

   În ceea ce privește frica de catastrofe și milioanele de morți, pe parcursul trecerii în Dimensiunea a 5-a, extratereștrii susțin că toate aceste dezastre (care, inițial, ar fi trebuit să aibă loc) au fost evitate, în cele din urmă, iar războaiele și catastrofele naturale vor avea un caracter limitat.
   Desi scoarța Pământului se va modifica spectaculos și continente pierdute vor apărea din nou (Lemuria - în Pacific, Atlantida – în zona atlantică și Marea Sri Lanka – în Oceanul Indian, în timp ce Sahara și alte zone aride se vor transforma în lacuri, astfel încât suprafața Pământului va fi 50% uscat și 50% apă), aceste schimbări se vor petrece lin, pentru a permite mutarea populatiei (cu ajutorul navelor spațiale extraterestre), fie în locuri mai sigure, fie pe Pământul Sacru.