Spirituality

iF You want to become FREE you landed in the right place.

“ Cine moare înainte să moară, nu mai moare când moare.”

Translate

Câteva cărți deosebite pe care le recomand cu căldură;

Le puteți vedea pe site.urile Editurii PROXIMA MUNDI & Editurii FOR YOU :

Transformări planetare 2012-2030 -- Mesaje de la Fondatori (Sal Rachele) ,

Pământul se trezește: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii) ,

Viața la Frontiera Cunoașterii (Sal Rachele) ,

Conexiunea Lyra/Pământ (Brad Johnson și Conștiița Colectivă a Sufletelor Lirane) ,

Femeia interzisă vorbește - Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe),

Istoria reală a Pământului (Sal Rachele) .



vineri, 15 octombrie 2010

NASA anunță

      că ...
                             
   Sfârșitul Timpului nu este și Sfârșitul Lumii, cum greșit s-a înțeles și transmis prin Biblie. Schimbările care se așteaptă în 2012 vor modifica total viața pe Terra și omenirea însăși.
          -  Luna își fabrică atmosfera proprie, una alcatuită din compuși ai sodiului, care acum se întinde pe o suprafață de 6.000 kmp.
          - Atmosfera lui Marte crește rapid și se crede că ar fi dus la defectarea lui Mars Observer, în 1997.
          - Atmosfera Terrei este și ea în schimbare, în straturile superioare formându-se un nou gaz, care nu exista până acum, iar activitatea vulcanică a crescut de 5 ori din 1875 încoace.
          - Venus suferă o creștere vizibilă a intensității luminoase.
          - Cămpul magnetic al lui Jupiter s-a dublat iar între planetă și unul dintre sateliți s-a format un tub de radiație ionizată.
          - Uranus
și Neptun au suferit recente inversări de poli, își măresc câmpul magnetic și devin tot mai strălucitoare.
          - Câmpul magnetic al Soarelui a crescut și el cu 230% din 1901 încoace.

   Academia Națională de Știinte din Siberia anunță că aceste multiple  schimbări din sistemul solar se datorează intrării acestuia în Centura Fotonică, o zonă cosmică cu o energie mult mai intensă. Această energie este preluată de Soare și apoi răspândită în întreg sistemul solar.    Centura Fotonică este formată din mai multe benzi fotonice care emană din centrul Galaxiei și sunt asociate cu spiralele Căii Lactee.
Sistemul nostru solar trece prin aceasta Centură de două ori în 25.920 ani, perioada considerată Anul Galactic (numit de antici Anul Mare), iar trecerea Centurii durează 2.000 de ani.
   Se crede că Soarele nostru a intrat deja în Centură, înca din 1998, și se estimează că Terra va intra în 2012.  Întâlnirea cu Centura Fotonică pare să ducă la transformarea omului profețită de Biblie, la o teribilă experiență spirituală.
   Se presupune că oamenii cu un comportament egoist, cu vibrații scăzute în aura energetică nu vor supraviețui radiației de înaltă frecvență  existent în Centura Fotonică. Cu alte cuvinte, va avea loc o mare selecție naturală pe baza spirituală amintită.
   Orice ființă este alcatuită în primul rând din energie. Iar energia este informație,și invers. Corpul material este doar invelișul altor corpuri energetice. Omul se încadrează și el, firește, în organizarea universală.
   Dovada că acestea sunt energii în stare pură ne este oferită de constatările de-a lungul timpului și cercetările științifice din ultimile două secole.
   Trăirile și sentimentele negative creează energia negativă, nefastă, iar gândurile se pot chiar și materializa, după cum s-a reușit în proiectul Montauk.
   Ca orice energie, sentimentele, trăirile și gândurile umane au o anumită vibrație. O energie negativă nu poate avea, evident, decât o vibrație joasă, pe principiul universal al evoluției.
În Univers, nimic nu este întâmplător, iar totul este subordonat unui singur scop: perpetuarea și evoluția vieții. Materia însăși este înzestrată cu o inexplicabilă capacitate de a crea viața! Există legi universale chimice, fizice,astronomice și chiar juridice.
   Ele nu sunt însă stricte, pentru că Universul nu este Armata Poporului, iar cuvântul de ordine este diversitatea.

 2012 pe Terra
   Am tot menționat că trecerea prin Centura Fotonică duce la o schimbare radicală a vieții pe Terra. Ce înseamnă însă aceasta, concret? Centurile de siguranță, Vă rog!
Centura Fotonică atât de imensă, încât trebuie străbătută timp de 2.000 ani, emite o intensă radiație electromagnetică, atât în spectrul vizibil, căt și în cel invizibil, de înaltă frecvență (inclusiv raze X).
   Fotonii Centurii vor exercita o multiplă și șocantă influență asupra materiei terestre.
În primul rând, se va constata fluorescența tuturor corpurilor, iar ca rezultat, nu va mai exista noapte timp de 2.000 de ani !!!
Corpurile vor emite o lumină fără temperatură și nu vor avea umbră.
   Întregul sistem solar își va schimba structurile moleculare ale materiei, iar energia fotonică nu va mai da dureri de cap la NASA , va deveni sursa majoră de energie liberă și nepoluantă (gândită de Tesla).
Planeta va suferi o scădere progresivă a densității și își va schimba "bătaia inimii".
   După ce a avut o valoare constantă timp de milenii, "rezonanța Schumann" a Terrei a început să crească, din 1980, de la 7,8Hz, apoi să se accelereze, ajungând la 12 Hz, nivelul de astăzi. Aceasta înseamnă că, dată fiind creșterea frecvenței vibratorii a Pământului, cele 24 de ore de viață ale unei zile sunt doar 16 ore reale !  Deocamdată este încă bine și acceptabil, deși explică de ce nu mai avem suficient timp, suntem tot mai grăbiți și mai obosiți. Ce se va întâmpla în momentul intrării în Centura Fotonică, în 2012 sau în alt an, este pur și simplu de neînchipuit: întreaga omenire, va trece într-o altă dimensiune!

Încă neclar?
   Mai concret: 24 de ore vor fi 0 ore efective, deci timpul terestru nu va mai exista ! ! !
Iar pentru ca o nenorocire nu vine niciodată singură, în acel "Punct Zero" se vor inversa și Polii Magnetici ai Pământului. Vestea bună este, repet, că Sfârșitul Timpului nu înseamnă Sfârșitul Lumii.  Semn că momentul este relativ aproape, intensitatea plasmei strălucitoare de la marginea sistemului solar a crescut recent de 10 ori. Prin intermediul Soarelui, planetele au primit și ele o energie sporită.
   Mayașii ne retransmit și ei informațiile primite de la zei despre schimbările ce vor urma:
- întregul sistem solar se va sincroniza cu Galaxia și întregul Univers, cu efecte benefice;
- vom depăși tehnologia actuală și ce cunoaștem despre Timp și Spațiu;
- banii vor dispărea ca necesitate;
  - vom intra în Dimensiunea a 5-a;
  - ADN-ul uman va fi reprogramat, ajungând la 12 spirale, de la 2 în prezent.

(Am pus aici un link pentru cei interesati)

În ce privește ființa umană, schimbările vor fi deci, colosale în sens pozitiv. Însoțite totuși de simptome neplăcute (încă o veste bună - este semnul că organismul se purifică):
        - migrene, dureri de cap, oboseală, amețeală sau palpitații;
        - simptome specifice răcelii (febră, transpirație, dureri osoase etc.) ce nu pot fi tratate prin tratamente clasice;
        - slăbiciune musculară, respirație greoaie, oboseală nejustificată;
        - modificări în sistemul limfatic și imunitar, neliniște, depresii, stres și fascinația trecutului.

   În momentul intrării în Centura Fotonică se va produce un amplu proces de rearmonizare, de recalibrare a frecvențelor propriului corp uman cu cele de referință din Univers, ducând la o creștere a celor umane.

   Este așa-numita "înălțare - ridicare la Cer ", despre care vorbesc și vechile scrieri.
"Înălțarea" fiind bruscă și puternică, cei cu vibrații joase, negative (răutate, egoism etc.) nu vor rezista transformării.
Frecvențele genomului uman și ale ADN-ului sunt foarte înalte, vibrații foarte fine.
Sunt în fapt lumină, ceea ce explică vizibilitatea aurei la zei și sfinți.
Dr. Berrende Fox a constatat că, de 20 de ani, oamenii au început să se schimbe la nivel celular, iar unii chiar și-au dezvoltat noi lanțuri în structura ADN-ului, fapt observat prin teste de sânge.

Bine, bine, vor întreba oamenii de afaceri, și eu ce câștig de aici?!  Să vedem dacă le place:
            - intuiția și capacitățile paranormale se dezvoltă mai repede;
            - folosirea unei părți mai mari din creier, peste 10-15% decât în prezent;
            - toate bolile incurabile vor dispărea, inclusiv SIDA și cancerul;
            - se vor înmulți bioterapeuții și telepații;
            - corpul fizic va începe să se schimbe și probabil vom vedea (cei care scapă!) o aură de lumină, ca la sfinții de pe pereții bisericilor.

   Ideea este că 2012 este foarte aproape de noi și majoritatea vor ajunge cu siguranță să vadă dacă această  profeție este reală sau falsă.

Deci, ce trebuie să faci ? …
    Fă schimbări majore în viața ta , învață să fi un generator de frecvențe înalte (bunătate , iubire, armonie, lumină, înțelegere, compasiune), ca să corespunzi cu frecvența Pământului (Mama Gee), care deja a început ascensiunea spre dimensiunea a 5-a.