Spirituality

iF You want to become FREE you landed in the right place.

“ Cine moare înainte să moară, nu mai moare când moare.”

Translate

Câteva cărți deosebite pe care le recomand cu căldură;

Le puteți vedea pe site.urile Editurii PROXIMA MUNDI & Editurii FOR YOU :

Transformări planetare 2012-2030 -- Mesaje de la Fondatori (Sal Rachele) ,

Pământul se trezește: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii) ,

Viața la Frontiera Cunoașterii (Sal Rachele) ,

Conexiunea Lyra/Pământ (Brad Johnson și Conștiița Colectivă a Sufletelor Lirane) ,

Femeia interzisă vorbește - Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe),

Istoria reală a Pământului (Sal Rachele) .



vineri, 15 octombrie 2010

Mesaj de la Hathori - Tom Kenyon


Un mesaj planetar din partea Hathorilor transmis prin Tom Kenyon


Valorificarea Vanturilor solare

Exista cateva lucruri pe care le sugeram, referitor la valorificarea acestui catalizator evolutiv. Acest catalizator despre care vorbim se va extinde mult dupa 2012, avand de-a face cu fluxul a ceea ce noi numim vanturi solare. Acestea sunt fluxuri distincte de energie fotonica si magnetica, ce se deplaseaza prin Pamant si in jurul lui. Deschizandu-va fata de aceste forme distincte de energie si incorporandu-le in corpul vostru KA, va intariti corpul KA si va accelerati, in mod considerabil, procesul de inaltare.

Odata cu amplificarea acestor energii solare, se vor amplifica si instabilitatea si nesiguranta lumii voastre fizice, ca si a naturii voastre mentale si emotionale. Lipsa de ratiune si comportamentul impulsiv vor fi in crestere. In timpul ciclurilor de activitate solara intensa, vor exista totodata provocari in ce priveste procesul cognitiv si memoria.

Primul pas in folosirea acestor energii solare, pentru inaltarea voastra in constiinta, este sa le intelegeti natura si sa nu va impotriviti efectelor lor.

Este important sa intelegeti ca factorul cauzal al activitatii solare crescute, din aceasta perioada, nu isi are originea in Soare, ci mai degraba in Soarele Central al galaxiei voastre. Aceasta revarsare de energii extrem de catalitice, dinspre Soarele Central catre Soarele vostru, constituie ratiunea primara a potentialurilor evolutive ale acestui ciclu anume, din activitatea solara. La randul sau, Pamantul este si el afectat, indeosebi prin intermediul corpului sau KA - corpul sau eteric.

Asadar, primul lucru care trebuie inteles este acela ca nu exista scapare din calea acestui catalizator evolutiv. Va aflati aici ca sa treceti prin acest proces - indiferent ca va place sau nu. Asa ca, primul pas este sa nu opuneti rezistenta la ceea ce este iminent.

Cel de-al doilea pas este sa imbratisati si sa folositi aceste energii cu maiestrie — sa stati calare pe coada balaurului, cum s-ar spune. In acest caz, balaurul este asociat cu Soarele in sine, iar coada cu vanturile solare. In aceasta perioada, va puteti inalta la inaltimi mari, doar daca gasiti curajul si metoda de a face acest lucru.

Cel de-al treilea pas privind folosirea vanturilor solare este acela de a le permite sa va influenteze, in mod direct, corpul KA, printr-o invitatie, iar acest lucru e realizat cu ajutorul inimii voastre. Printr-un act de vointa, alegeti in mod exact sa intrati in armonica vibrationala a aprecierii sau recunostintei.

Este important sa intelegeti motivul pentru care va sugeram acest lucru. Nu va exprimati aprecierea sau recunostinta fata de Univers, pentru vanturile solare, ca atare. Alegeti sa patrundeti intr-una din aceste stari emotionale inalte, deoarece ele vor crea un Factor de Atragere a Energiei. Altfel spus, intrati intr-o stare de apreciere sau recunostinta, din motive practice.

Aceste stari emotionale amplifica armonicele receptive ale KA-ului vostru, care va transforma tot corpul KA intr-un vortex receptiv, ce atrage spre el energiile fotonice si magnetice ale Soarelui, accelerand cu rapiditate frecventa de vibratie din corpul vostru KA, corpul vostru eteric.

Prin intermediul KA-ului vostru luati parte la procesul de inaltare. Evident, exista multe metode si cai de a pasi pe scara care va conduce in sus, spre stari mai inalte de constiinta. Insa, indiferent de modul in care e facut acest lucru, sau de curentul spiritual prin care e realizat, corpul KA, Ka-ul vostru, reprezinta temelia de baza.

Crearea unui Factor de Atragere a Energiei

In aceasta metoda simpla, dar deosebit de eficienta, va indreptati constienta asupra corpului secundar, KA-ul vostru. Acest corp energetic are aceeasi forma si marime ca si corpul vostru fizic, avand insa o natura energetica si nu alcatuita din carne si sange. El permeaza fiecare spatiu din corpul vostru si, prin urmare, fiecare celula din corpul vostru se afla in corpul KA. KA-ul vostru este totodata deosebit de receptiv la energiile subtile, in special la toate formele de lumina, la fotonii incarcati si la energiile magnetice ce intra in componenta vanturilor solare.

In timp ce va mentineti constienta in KA-ul vostru, generati in mod constient si intentionat starea emotionala a aprecierii sau recunostintei, printr-un act volitiv. Acest lucru schimba armonicele KA-ului vostru, la o frecventa de vibratie mai inalta, care ii este necesara ca sa devina un Factor de Atragere a Energiei.

Continuand sa va mentineti in armonica emotionala a aprecierii si recunostintei, fiti constienti (intelegeti) ca sunteti cufundati in energiile fotonice si subtile ale vanturilor solare. Va scaldati realmente in aceste energii, indiferent ca sunteti sau nu sunteti constienti de ele. In timp ce va mentineti aceasta constienta, impreuna cu starea emotionala de apreciere sau recunostinta, KA-ul vostru va atrage automat in el energiile de amplificare a procesului de inaltare, existente in vanturile solare.

Petreceti cat de mult timp puteti in aceasta stare de inalta receptivitate, hranindu-va din vanturile solare si ingaduindu-i KA-ului vostru sa primeasca aceste energii inaltatoare, deosebit de tranformatoare.

Veti beneficia intr-o masura foarte mare de pe urma vanturilor solare, daca folositi cu regularitate si des, aceasta metoda simpla.

Meditatia Palatul Launtric de Cristal

Va mai sugeram ca, din cand in cand, in mod regulat, sa faceti experiente cu meditatia acustica pe care v-am oferit-o mai inainte, intitulata Palatul Launtric de Cristal / The Crystal Palace Within. (Linkurile pentru a accesa instructiunile privind meditatia, si care includ piesa audio pentru aceasta meditatie acustica, apar la sfarsitul acestui messaj.)

Sumar

Dupa cum vedem noi viitorul vostru curent si probabil, la nivel colectiv, va aflati inaintea unei mari furtuni. Originea acestei furtuni se afla chiar in centrul cosmosului, nefiind altceva decat semnalul prevestitor al transformarii extraordinare. Nu va temeti de intensitatea ei. Acceptati-o si calatoriti cu ea spre inaltimile cele mai mari ale constiintei voastre. Procedand astfel, veti deveni o lumina pentru voi insiva si pentru toti ceilalti.

Hathorii
3 ianuarie 2011
(Informatii oferite pe 3 ianuarie 2011; postate pe 27 ianuarie 2011.)Link to the Instructions and audio file for the Crystal Palace Within Sound Meditation (in engleza,  instructiuni si fisierul audio pentru Meditatia acustica Palatul Launtric de Cristal)

Sau, linkul pentru mesajul integral, tradus in romana, in care sunt date instructiunile si fisierul audio pentru meditatia acustica Palaltul Launtric de Cristal si Salile din Amenti.
http://tomkenyon.com/palatul-launtric-de-cristal-si-deschiderea-salilor-din-amenti

Gandurile si remarcile lui Tom

Metoda Hathorilor pentru crearea unui Factor de Atragere a Energiei constituie punctul crucial al acestui mesaj. Dat fiind ca am lucrat cu ea de multe ori si in situatii multiple, pot spune cu sinceritate ca ea este la inaltimea asteptarilor. Ea merita pe deplin atentia celor care doresc sa faca experiente cu energetica inaltarii, indeosebi in timpul unor vremuri atat de optime ca acestea, pentru evolutie accelerata (in maniera vanturilor solare).

Una dintre frumusetile acestei metode simple, dar elegante, este aceea ca amplifica destul de rapid corpul KA, putand fi efectuata fara niciun fel de hocus pocus, adica puteti ajunge la acest rezultat in cateva minute, fara niciun fel de pregatire. Insa exista cateva faze decisive de tranzitie in aceasta metoda si ma gandesc ca va fi de folos sa le lamurim mai bine.

Se recomanda un dram de precautie.

Inainte de a merge mai departe, simt ca ar fi bine sa inserez un semnal de avertisment. Aceasta nu este o metoda pentru amatorii frivoli de curiozitati. Incarcarea corpului KA cu energie suplimentara este o actiune puternica si profunda, care nu ar trebui (dupa parerea mea) abordata cu usurinta.

Unul dintre motive este acela ca, pe masura ce corpul KA se energizeaza, va exista o crestere insemnata a probabilitatii de a simti natura iluzorie a lumii fizice.

De pilda, dupa sedinte deosebit de puternice cu Metoda (adica, Crearea unui Factor de Atragere a Energiei) de multe ori (insa nu mereu) imi simt KA-ul ca fiind la fel de real ca si corpul fizic. In aceste situatii, sunt constient de mediul meu fizic, ca de obicei (prin cele cinci simturi ale mele), insa acesta are o caracteristica tonala suprarealista, avand uneori impresia clara ca ma aflu simultan in doua corpuri — cel fizic si KA-ul.

Aceasta este, de fapt, una dintre modificarile principale ale atentiei, ce pot surveni atunci cand se lucreaza cu KA-ul. Consider ca este bine sa fim constienti de aceasta posibilitate. Asadar,  atunci cand/daca apare, nu va veti gandi ca va pierdeti capacitatea de intelegere mentala a realitatii — acesta fiind motivul pentru care insist asupra acestui aspect.

Consider ca este corect sa spun ca, daca practicati Metoda, veti percepe in cele din urma realitatea fizica, in noi feluri — in special atunci cand KA-ul vostru atinge o masa critica. Prin masa critica ma refer la acele momente in care KA-ul vostru a fost incarcat intr-o asemenea masura, incat va influenteaza perceptia asupra realitatii.

In acele momente, puteti continua - si probabil ca veti continua - sa percepeti lumea prin cele cinci simturi, insa s-ar putea totodata sa intelegeti natura jocului Maya (iluzia simturilor si a lumii senzoriale). Acest lucru poate fi amuzant, insufletitor si fericit - sau, sincer vorbind, foarte derutant.

De fapt, incarcarea corpului KA poate conduce, dupa cum am mentionat mai devreme, la perceptia foarte ciudata de a avea simultan doua corpuri — unul fizic si altul energetic. In timp ce acest lucru indica, de fapt, un progres in privinta dezvoltarii KA-ului, la nivel mental poate fi un lucru dificil, daca nu sunteti pregatiti pentru el.

Dezorientarea mentala provocata de perceperea lumii ca pe o iluzie nu ar trebui sa fie subestimata, mai ales daca nu sunteti pregatiti, intelectual si filosofic, pentru o astfel de perceptie.

Acest lucru ne conduce, desigur, la o enigma filosofica – lumeaeste  reala, sau ea este o iluzie perpetuata de dansul particulelor subatomice, antrenate de ciudatenii si cuarci din taramul cuantic? Pentru mine, ea (lumea) este deopotriva reala si ireala. Iar lucrul care ne determina perceptia asupra ei depinde de ceea ce se intampla in creierul nostru, iar in cazul lui KA, si de ceea ce se intampla in dublul nostru eteric.

Niyama* constrangerii etice

[Niyama* constituie o suita de reguli ale disciplinei individuale, si anume: purificare, multumirea, austeritatea, studiul si adorarea Divinului, dupa Yoga Sutras ale lui Patanjali. N.tr.]

Simt ca orice persoana care alege sa-si incarce KA-ul cu energiile inaltarii trebuie sa aiba un oarecare fundament filosofic, in privinta eticii personale — adica, ce anume va veti ingadui sa faceti si ce nu va veti ingadui sa faceti.

Motivul este acela ca, pe masura ce KA-ul vostru devine energizat, vor apare in mod firesc anumite tipuri de puteri mentale/spirituale. Este totodata esential sa intelegeti (dupa parerea mea) ca, uneori, ar putea apare şi anumite aspecte ale constiintei voastre, care sunt nefavorabile vietii. Aceasta situatie neplacuta (adica, intelegerea, cu smerenie, a faptului ca exista in interiorul vostru ceva negativ) este, in realitate, o oportunitate pentru mai multa introspectie (daca alegeti constienta de sine, in locul inconstientei).

Spus in mod foarte simplu, Niyama constrangerii va ajuta prin faptul ca stabileste limita unui comportament, fie evident (insemnand in lumea exterioara), fie subtil (insemnand in taramurile interioare).

Este la latitudinea voastra sa stabiliti ce constrangere etica alegeti. Insa, pentru aceia care nu au reflectat atat de mult la acest lucru, le ofer o niyama simpla si extrem de benefica:

„Voi face tot posibilul sa raman inofensiv fata de mine insumi si fata de ceilalti.”

Prin faptul ca nazuiti sa fiti inofensivi fata de voi si fata de altii, creati un aliat mental care va va fi de folos, voua si celorlalti, pe masura ce urcati pe Scara propriei voastre constiinte, spre stari  mai elevate de fiintare.

Insa …  daca nu sunteti dispusi sau capabili sa adoptati aceasta simpla constrangere de comportament - sau alta, pe care o alegeti voi - atunci va sugerez cu fermitate sa va abtineti sa folositi aceasta metoda de a va inalta vibratia corpului KA.

Sugestii practice

Conform Hathorilor, orice fiinta vie urmeaza sa fie afectata de vanturile solare - fie ca invita aceste energii, fie ca nu. Pentru unii dintre noi, aceste energii vor fi absolut innebunitoare si greu de luptat cu ele. Altii vor folosi aceleasi energii ca sa se inalte si sa mearga mai sus, pe scara tonala a constientei inaltate.

Exista multe grade sau gradatii ale procesului de inaltare si, daca nu ati citit pana acum mesajul Hathorilor, intitulat Arta de a sari liniile timpului [http://tomkenyon.com/arta-de-a-sari-liniile-timpului], va sugerez sa aveti in vedere sa faceti acest lucru. In acel mesaj se explica conceptul fundamental de inaltare si cum sa te angrenezi in el. Il puteti gasi in arhiva Hathorilor de pe website-ul nostru.

Daca sunteti pregatiti pentru expansiunea rapida a constientei si activarea KA-ului vostru, pe care le aduce aceasta metoda, am cateva sugestii practice pentru voi.

Mai intai de toate, gasiti-va punctul de echilibru. Pe masura ce lucrati cu Metoda, va veti descoperi propria zona de confort - cat de multa energie amplificata puteti suporta in KA-ul vostru. Continuand sa lucrati cu Metoda, veti putea gestiona mai multa energie. Insa nu fortati lucrurile, ca sa spun asa. Fiti blanzi cu voi insiva si fiti cumpatati.

Recomand totodata sa nu se lucreze cu ea chiar inainte de culcare, caci s-ar putea sa nu mai adormiti! Repet, fiecare dintre noi este diferit, iar unii dintre voi ar putea descoperi ca aceasta metoda este un sedativ puternic. Pentru mine nu este. 

Fazele de tranzitie ale Metodei

Exista trei faze fundamentale in aceasta tehnica.

Prima faza

Indreptati-va constienta asupra corpului KA, geamanul spiritual sau dublul vostru eteric (KA-ul), cum mai este uneori denumit. Intrucat KA-ul are aceiasi marime si forma ca si corpul vostru fizic, spatiul interior al intregului corp fizic va este intrepatruns de acest corp energetic.

A doua faza

In timp ce va mentineti atentia concentrata asupra intregului corp KA (din crestetul capului pana in varful degetelor de la picioare) aduceti-va emotiile la armonica aprecierii sau recunostintei. Faceti acest lucru, prin simplu fapt de a va reaminti sentimentul de apreciere sau recunostinta. Acesta creeaza armonica necesara pentru formarea Factorului de Atragere a Energiei. Aceasta tonalitate emotionala este absolut necesara pentru crearea Factorului de Atragere a Energiei, dupa cum descriu Hathorii in mesajul lor.

A treia faza

Continuand sa va focalizati constienta mentala in KA-ul vostru si, in acelasi timp, mentinand armonica aprecierii sau recunostintei, intelegeti (fiti constienti) ca va aflati intr-un ocean de energii fotonice si magnetice. Sunteti cufundati in vanturile solare, fara sa trebuiasca sa faceti nimic. Odata ce reusiti sa mentineti acest concept, impreuna cu atentia voastra in KA-ul vostru si cu mentinerea armonicii aprecierii sau recunostintei, KA-ul vostru va incepe  sa atraga de la sine energiile de amplificare ale inaltarii, din vanturile solare.

Aceasta ar putea fi o faza delicata pentru incepatori, intrucat energiile fotonice si magnetice ale vanturilor solare nu se fac cunoscute prin cele cinci simturi. Aceste energii sunt prea subtile ca sa fie detectate prin intermediul simturilor. Oricum, corpul KA le poate detecta - si le va detecta, atragandu-le in el, intr-o maniera foarte asemanatoare (ca sa folosesc o metafora din biologie) cu a unei plante, care simte prezenta apei, pe care o atrage in ea, dupa cum are nevoie.

Repet, fiecare persoana este unica in privinta modului in care percepe lumea fizica si taramurile subtile ale constiintei. O parte din procesul de descoperire, ce apare odata cu crearea unui Factor de Atragere a Energiei, este aceea de a descoperi cum vi se fac cunoscute aceste energii subtile, fotonice si magnetice. Pe masura ce continuati sa lucrati cu Metoda, veti deveni mult mai familiarizati si linistiti cu felul in care percepeti aceste energii subtile si unice.

Un experiment in sfera constiintei si vindecarii

Unul dintre lucrurile fascinante privind aceasta metoda de atragerea a energiei in KA este acela ca ea poate fi folosita pentru a trimite energie vindecatoare si transformatoare si asupra corpului fizic.

Intrucat KA-ul intrepatrunde fiecare spatiu din corpul fizic, nu exista tesut, organ sau sistem care sa fie in afara corpului KA. Ca urmare a acestui lucru, este posibil sa fie atrase energii de inaltare (adica, via vanturile solare), nu doar in KA, ci si in corpul fizic. Fireste, aceasta este o declaratie teoretica, al carei adevar va trebui sa fie demonstrat, sau nu, de catre voi, prin experienta directa – experienta voastra.

Numesc aceasta aplicare a Metodei (Crearea unui Factor de Atragere a Energiei) un Experiment in sfera constiintei si vindecarii, pentru ca fiecare dintre noi isi va gasi propria cale de a lucra cu potentialurile de vindecare, care ne sunt proprii noua. Poate ca unele dintre lucrurile pe care le-am remarcat, atunci cand am lucrat in acest fel cu mine insumi, se vor dovedi de folos celorlalti.

Experienta mea personala este ca, dupa ce atrag energiile vanturilor solare in KA-ul meu si imi las corpul KA sa-si mareasca vibratia pentru un timp, doar imi indrept atentia in orice zona din corpul meu fizic, care are nevoie de „vindecare” si, intrucat energia urmeaza constienta, energiile subtile se deplaseaza din KA-ul meu in zona asupra careia imi indrept atentia.

Asta nu reprezinta concentrare. Repet, nu e concentrare. E la fel de usor ca a respira sau a ridica o pana. Energiile subtile din KA-ul vostru se vor deplasa fara efort in orice zona din corpul vostru, spre care va indreptati atentia — daca ingaduiti miscarea.

In timp ce fluxul de energie subtila curge din KA-ul meu, intr-o regiune din corp care are nevoie de „sustinere” sau de „vindecare”, simt cum tesuturile din acele zone sunt energizate oarecum la fel, insa cu mult mai mica intensitate, ca atunci cand KA-ul meu este energizat de vanturile solare (adica, via Factorul de Atragere a Energiei). Pentru mine, aceasta energizare a celulelor mele apare ca o senzatie fizica, care este agreabila  si/sau energizanta, in zona in care imi indrept atentia. Uneori exista experiente variate de perceptii interdimensionale, cum ar fi lumina si, alteori, chiar si sunet interior (psihic).

Daca alegeti sa explorati acest taram de posibilitati pentru voi insiva, fara nicio indoiala ca veti deveni familiari cu felul in care simtiti energiile subtile de vindecare, in timp ce ele curg din KA-ul vostru, in corpul fizic.

Un lucru de care trebuie sa tineti cont este acela ca energiile vindecatoare si transformatoare din KA au o frecventa vibratorie mai mare (in comparatie cu cea a corpului fizic). Prin urmare, s-ar putea sa descoperiti ca se produce un gen de detoxifiere psiho-spirituala, daca exista multa congestie energetica intr-un organ sau intr-o zona din corp, asupra careia va indreptati atentia.

Fireste ca se poate trimite energie vindecatoare si transformatoare din KA, spre o zona din corpul vostru fizic, fara sa aveti niciun fel de reactii neplacute. Totusi, daca chiar simtiti o stare de disconfort, mai ales de natura mentala/emotionala, ati putea sa cititi un articol pe care l-am scris in urma cu catva timp, intitulat Detoxifierea psiho-spirituala: Ganduri si observatii — pe care il puteti gasi in sectiunea Articole de pe website.

O alta sugestie este sa beti apa, daca ati simtit un raspuns deosebit de puternic in corpul vostru fizic, dupa ce ati facut  Experimentul (in sfera constiintei si vindecarii). 

Nota:
In acest mesaj este vorba despre corpul KA (un termen din alchimia egipteana antica), in care se vorbeste despre felul in care puteti folosi acest corp energetic unic, ca sa atrageti spre voi energii de inaltare, din activitatea intensa a Soarelui. Pentru cei care nu sunt familiarizati cu corpul KA - corpul vostru KA este un al doilea corp, „invizibil”, care are aceiaşi forma si marime ca si corpul vostru fizic. Acest corp energetic inconjoara şi se intrepatrunde, în acelasi timp, cu corpul vostru fizic. Uneori, acest corp este numit dublul eteric sau geamanul spiritual. Corpul KA are similaritati cu ceea ce este numit corpul Chi in unele traditii (taoism) si cu corpul pranic sau eteric, in anumite traditii yoghine. Prin natura sa, corpul KA poate atrage spre el - iar apoi in corpul fizic -  energii deosebit de binefacatoare, care accelereaza evolutia spirituala.

Mesajul

Acum va aflati intr-o perioada de timp mai instabila, in ce priveste transfomarea planetara.

Soarele vostru, astrul solar al sistemului vostru planetar, isi amplifica potentialul energetic si intra intr-o perioada de instabilitate crescuta, de explozii solare si furtuni magnetice. In timp ce aceste actiuni va vor crea probleme la nivel de telecomunicatii si de tipare meteorologice, in cadrul acestei activitati solare, exista si un imens potential de a evolua, despre care dorim sa vorbim.
La fel ca voi, Soarele vostru are un corp eteric, un KA solar, daca vreti. Acest corp eteric al Soarelui se extinde la milioane de kilometri de granitele Soarelui in sine. Pamantul vostru se impaca bine cu acest camp auric al Soarelui eteric si, asa cum exploziile si vanturile solare, ce antreneaza particule incarcate in mediul vostru, va influenteaza la nivel fizic, ele va influenteaza si la nivel eteric. Intr-adevar, aceste particule foarte incarcate, care va provoaca dificultati in dimensiunea voastra fizica, sunt un fel de hrana pentru KA-ul vostru, pentru corpul vostru eteric.

Atitudinea mentala si starea voastra emotionala/vibratorie sunt cele care determina daca aceste particule solare sunt o sursa de hrana si de evolutie, sau o sursa de suparare si de in-volutie.

In acest mesaj nu intentionam sa vorbim despre numeroasele provocari fizice ce vor aparea in timpul acestei intensificari a activitatii solare, ci ne vom concentra asupra lucrurilor care va vor ajuta sa valorificati cel mai important avantaj privind evolutia, din ceea ce se petrece cu Soarele sistemului vostru solar.
Asa cum exista eruptii de foc si de energie fotonica emanate de Soare, in timpul activitatii solare, la fel exista si explozii de lumina.

Ganduri de incheiere

Sugerez ca, la inceput, practicarea Metodei (doar construirea Factorului de Atragere a Energiei in sine, dupa cum o descriu Hathorii) sa fie facuta in sedinte scurte. Gasiti timp si spatiu in care sa nu fiti intrerupti. Cinci pana la zece minute sunt mai mult decat suficiente pentru inceput. Dupa ce va incarcati KA-ul, petreceti cateva minute simtindu-va KA-ul, corpul fizic si mediul inconjurator, asa cum vi se prezinta prin cele cinci simturi. Aceasta percepere a KA-ului, a corpului fizic si a mediului vostru va va ajuta sa integrati mai eficient energiile incarcate. Amintiti-va ca realitatea lui KA nu evita realitatea lumii fizice sau a corpului vostru fizic. Ea este o crestere adusa lumii fizice; ea este, de fapt, o alta dimensiune a constiintei.Cat de mult timp sau cat de des veti simti sa lucrati cu Metoda este o chestiune cu totul subiectiva. Pe langa faptul de a va angrena in aceasta lucrare din curiozitate, consider ca unul dintre cele mai importante lucruri este acela de a fi plini de bucurie, atunci cand creati un Factor de Atragere a Energiei. La urma urmei, in calitate de creator, nu v-ati dori ca bucuria sa faca parte din ceea ce creati?

Nota de Copyright-ul: ©2011 Tom Kenyon  Toate drepturile rezervate.  Aveti voie sa distribuiti copii ale acestui mesaj, in orice format media doriti, atata timp cat nu ii modificati in niciun fel continutul, nu cereti bani pentru el, mentionati autorul si includeti aceasta nota de copyright.