“ Cine moare înainte să moară, nu mai moare când moare.”

Translate

Câteva cărți deosebite pe care le recomand cu căldură;

Le puteți vedea pe site.urile Editurii PROXIMA MUNDI & Editurii FOR YOU :

Transformări planetare 2012-2030 -- Mesaje de la Fondatori (Sal Rachele) ,

Pământul se trezește: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii) ,

Viața la Frontiera Cunoașterii (Sal Rachele) ,

Conexiunea Lyra/Pământ (Brad Johnson și Conștiița Colectivă a Sufletelor Lirane) ,

Femeia interzisă vorbește - Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe),

Istoria reală a Pământului (Sal Rachele) .



vineri, 15 octombrie 2010

Maestrul SANANDA


- primit de Sal Rachele –
6 aprilie 2005

    Preaiubitilor, Sananda va sta la dispozitie. Channel-ul m-a rugat sa spun cateva cuvinte despre confuzia si distorsiunea din jurul mesajelor channel recente care pretind ca vin de la mine, astfel ca aceasta va fi o incercare pentru a clarifica lucrurile.
Channelul este foarte constient de faptul ca unii se pot infuria din cauza a ceea ce voi spune si unii chiar vor da vina pe channel. El este doar un mesager. Mesajul este cel care este important. Examinati-l. Disecati-l daca doriti. Analizati-l. Comparati-l cu alte mesaje. Cereti-i propriei Prezente Dumnezeu sa discearna adevarul in legatura cu acestea si cu toate mesajele. MESAJUL ESTE CEL CARE TREBUIE PRIVIT CU CLARITATE SI CU DEPLINA CONSTIENTA.
Acest lucru include si Sursa sa. Care este energia mesajului? Care este scopul sau? Ce incearca sa realizeze? De ce a fost oferit? Care este motivatia din spatele mesajului? Care este energia fiintei care ofera mesajul? Pare adevarat? Va ajuta pe calea voastra evolutiva? Va ajuta sa va extindeti constienta? Va serveste pe voi si pe celelalte fiinte umane? Este pentru dezvoltarea cea mai inalta si mai buna a sufletului vostru? Contribuie la fericirea, dezvoltarea sufleteasca si la bunastarea voastra?
Preaiubitilor, acestea pot parea ca fiind multe intrebari, insa cati dintre voi nu si le pun? Nu este important sa va puneti aceste intrebari? Scopul acestui mesaj este sa aruncam putina lumina asupra channeling-urilor recente facute in numele meu. Intentia noastra nu este sa criticam exagerat mesagerii lui Dumnezeu sau sa gasim defecte unui anumit channel sau channeling. Cu toate acestea este evident faptul ca in lumea voastra circula chiar acum mesaje care nu ne descriu cu exactitate scopul si agenda.
In primul rand, dati-mi voie sa repet acest lucru foarte clar si succint. NOI, CEI DIN CONFEDERATIE, NU NE IMPLICAM IN POLITICA PAMANTEASCA. Nu avem nici o opinie despre NESARA sau despre actualul presedinte al Statelor Unite sau despre ceea ce se petrece in cadrul camerelor inchise a celor pe care voi ii numiti „Illuminati". Vom face afirmatii generale in legatura cu filozofia generala a fortelor care au controlat planeta voastra. Va vom oferi sugestii in legatura cu modul in care puteti transcende din punct de vedere spiritual punctele de vedere limitate ale celor determinati sa controleze si sa domine popoarele. Insa noi nu va spunem NICIODATA ce decizii sa luati, cu cine sa votati, ce program economic sa sprijiniti sau sa respingeti, sau ce actiuni specifice sa faceti in legatura cu un proiect de lege politic sau o legislatie.
Exista o directiva principala care inca sta in picioare. Interventia Divina nu inseamna ca am venit sa va salvam sau sa va ridicam pe o raza pe o flota de nave spatiale. Nu inseamna ca vom face totul in locul vostru. NU inseamna ca va vom spune cum sa va investiti banii. Nu inseamna ca vom distruge micuti extraterestrii gri cu raze de energie. Nu inseamna ca ne luptam cu „fortele intunecate". A te lupta cu ORICE inseamna ca recunoastem ca are putere asupra noastra, iar realitatea noastra este foarte diferita de aceasta.
Realitatea noastra este Iubirea lui Dumnezeu. Iubirea lui Dumnezeu nu inseamna sa ne luptam cu oricare dintre asa-numitele „forte intunecate". Iubirea lui Dumnezeu creeaza doar frumusete si armonie oriunde straluceste. Nu judeca pe cel drept si pe pacatos. Nu-i vede pe asa-zisii „extraterestrii negativi" ca facand mai putin parte din Dumnezeu decat altii.
Da, recunoastem ca ati fost indrumati gresit si vi s-au spus minciuni pentru a impaca dorinta avida de putere a unui grup mic de suflete. Da, recunoastem ca exista extraterestrii in spatiul astral al planetei voastre care nu inteleg natura Perfectiunii Divine. Da, recunoastem ca este obligatoriu sa practicati discernamantul si sa nu va permiteti voua insiva sa va indepartati de scopurile propriilor suflete.
V-am cerut in mod repetat sa fiti constienti de propria conditionare si programare sociala. V-am cerut in mod repetat sa fiti constienti de sistemele voastre de credinta, inclusiv de asa-numitele „juraminte sacre". Acestea sunt credintele care va stanjenesc evolutia spirituala deoarece credeti ca sunt adevaruri absolute, cand, de fapt, sunt bazate pe iluzie. Orice credinta sau manifestare ce rezulta in lumea voastra care promoveaza separare si judecata reprezinta o distorsiune. Orice credinta sau manifestare ce rezulta in lumea voastra care va impiedica sa fiti constienti pe deplin de propria Divinitate si de legatura cu Tot Ceea Ce Este, reprezinta o distorsiune. Nu exista nici un dusman de invins, in afara de propria voastra judecata de sine. Atunci cand va judecati pe voi insiva, preaiubitilor, ii judecati in schimb pe ceilalti. Atunci apare o lume de ura si de invidie in interiorul constiintei voastre si vedeti acea reflexie in lumea din jurul vostru. Nu exista nici un dusman de invins, in afara propriei credinte in iluzie. Extraterestrii negativi si fortele intunecate nu pot avea putere asupra voastra DEOARECE VOI SUNTETI UN FIU AL LUI DUMNEZEU (sau fiica, daca vreti). Ati fost creati in imaginea si asemanarea Creatorului vostru. Sunteti perfecti, intregi si completi. Atunci cand realizati acest lucru, veti inceta sa va mai dati puterea asa-numitelor „forte intunecate" si acestea nu vor avea nici un fel de control asupra voastra.
Cu cat realizati acest lucru mai repede, cu atat mai rapid voi si planeta voastra va veti inalta in locul vostru de drept in Creatie. Suntem aici pentru a va ajuta, INSA NU SUNTEM AICI PENTRU A VA SALVA. Ne cerem iertare pentru aceasta. Sunteti mult prea puternici pentru a fi priviti de sus in aceasta privinta. Sunteti mult prea magnifici pentru a va preda puterea altcuiva. Trebuie sa va asumati responsabilitatea pentru propriile voastre Creatii. Suntem aici pentru a va ajuta sa vedeti unde anume creati gresit, insa noi nu vom face treaba in locul vostru. Acest lucru nu v-ar da putere. Stiu ca unii dintre voi sunt suparati pe noi pentru acest mesaj, insa acesta este un lucru pe care voi trebuie sa-l rezolvati. De ce sunteti suparati? Pentru ca scopul nostru este sa va imputernicim pentru ca voi sa ganditi pentru voi insiva? Pentru ca scopul nostru este sa va imputernicim pentru ca voi sa fiti maretia care sunteti? Voi sunteti Dumnezei, fiecare dintre voi. Am putea sa ne asteptam la mai putin din partea voastra? V-ar servi acest lucru?

Preaiubitilor, trebuie sa va ridicati nivelul discernamantului. Exista mesaje care circula pe Internet care nu reprezinta punctele noastre de vedere. Trebuie sa priviti mai profund mesajele. Trebuie sa priviti mai profund in voi insiva. Aveti raspunsul in interiorul vostru. MERGETI IN INTERIOR. ADEVARUL NU ESTE ACOLO, ESTE AICI. Voi sunteti calea, adevarul si viata. Acesta a fost mesajul meu timp de milenii. Va continua sa fie mesajul meu. Raspunsurile sunt in interiorul vostru. Este timpul sa mergeti in interior la Sursa fiintei voastre.
Atunci cand intrati cu ADEVARAT in interior, atunci actiunile voastre exterioare vor reflecta acest lucru. Nu veti mai cauta ca cineva sa va salveze sau sa va spuna vorbe goale pentru a va mangaia penele ciufulite. Nu suntem aici pentru a va mangaia. Va iubim prea mult pentru a face aceasta. Suntem aici pentru a va ajuta sa va vedeti pe voi insiva intr-o lumina mai stralucitoare. Trimiteti iubire si binecuvantari acelor suflete torturate care cred ca unica modalitate de supravietuire este de a-i domina si controla pe altii. Strigatul lor este unul de iubire, nu de condamnare. Bineinteles, nu spunem ca trebuie sa fiti de a cord cu actiunile lor. Spunem doar sa-i vedeti asa cum sunt – copii ai aceluiasi Dumnezeu care v-a creat pe voi si care merita aceeasi Iubire in care sunteti invaluiti chiar in acest moment.
Preaiubitilor, lasati in jos degetele acuzarii si armele indignarii justificate. Deschideti-va inimile si mintile spre adevarul fiintei voastre si treziti-va in gloria a ceea ce sunteti! Eu sunt Sananada, in numele Celui Mai Radiant. In numele Dumnezeului Tata/Mama, va transmit iubire din partea intregii Confederatii.

Permisiunea de a retipari si distribui acest mesaj in intregime este acordata cu conditia ca URL-ul si informatia de contact sa ramana intacte.