Spirituality

iF You want to become FREE you landed in the right place.

“ Cine moare înainte să moară, nu mai moare când moare.”

Translate

Câteva cărți deosebite pe care le recomand cu căldură;

Le puteți vedea pe site.urile Editurii PROXIMA MUNDI & Editurii FOR YOU :

Transformări planetare 2012-2030 -- Mesaje de la Fondatori (Sal Rachele) ,

Pământul se trezește: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii) ,

Viața la Frontiera Cunoașterii (Sal Rachele) ,

Conexiunea Lyra/Pământ (Brad Johnson și Conștiița Colectivă a Sufletelor Lirane) ,

Femeia interzisă vorbește - Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe),

Istoria reală a Pământului (Sal Rachele) .



vineri, 15 octombrie 2010

Kryon - 12 spirale de ADN


   Dragii mei, alte canale v-au spus ceva ce a fost discutat si de catre Kryon: ca voi aveti doua spirale de ADN. De ce credeti ca sunt tocmai doisprezece? Pentru cei care nu cred ca aveti doisprezece, va cerem sa va uitati macar la cele doua spirale pe care le acceptati. Atunci cand va uitati la cele doua spirale vizibile, ce vedeti in organizarea lor? Raspunsul este ca vedeti tiparul de patru, repetat de trei ori… mereu si mereu. Asadar, baza biologiei si structurii voastre ADN este doisprezece! Ii intrebam, de asemenea, pe cei care au studiat stravechea stiinta a acupuncturii: ‚Cate meridiane v-au spus maestrii ca se gasesc de fiecare parte a corpului uman?’ Fireste, raspunsul este doisprezece!" – din Cartea nr.3, pagina 296 (martie 1995): ADN, magnetica si grila magnetica a Pamantului.
Va vom prezenta o informatie pe care n-am mai impartasit-o inainte. Nu este o predictie, ci mai degraba o declaratie a felului in care functioneaza biologia voastra interna. Candva, stiinta voastra o va accepta si va veti putea aminti ca ati auzit de ea si ati citit-o mai intai aici. De curand, stiinta voastra a descoperit ca ADN-ul nu este o spirala, ci mai degraba o bucla! Asta inseamna ca se inchide singura si este intr-un cerc. S-a mai descoperit recent ca ADN-ul transmite electricitate cu aceleasi atribute cu cele ale unui cablu foarte bun conducator. Vrem sa spunem ca stiinta a descoperit acum ca ADN-ul este un super conductor de curent!
Va prezentam un scenariu pentru analiza. ADN-ul este format din bucle de cod prin care trece mult curent, insa unic. Curentul stabileste un mic camp magnetic ce permite transferul informatiei prin magnetism. Oamenilor de stiinta, v-ati intrebat vreodata de ce scara ADN-ului se rasuceste? O parte, dar nu tot raspunsul consta in faptul ca este magnetic si, prin urmare, polarizat. Proteinele polarizate, in grupele lor de doisprezece spirale codate, se misca intr-o simetrie ce se roteste in reactie la atractia si repulsia polarizarii lor magnetice.
Sistemul magnetic al Pamantului (grila magnetica) prezinta capacitatea unei membrane pentru a-si produce miracolele. Asa cum v-am spus si in 1989, ne aflam aici pentru a misca grila. Acum stiti de ce! Nu numai ca schimbarea grilei va afecteaza spiritualitatea, dar si permite o noua potentare a sanatatii la nivel celular! Atunci cand aceasta informatie a inceput sa vina, stiinta voastra nega ca sistemul de grile al pamantului afecta in vreun fel biologia. Astazi, cu zece ani mai tarziu, ei cunosc mai multe si descopera ca efectul magneticii este intr-adevar profund si variat in toate creaturile vii si la nivelul celular a intregii materii vii." Din Cartea nr.8, pagina 56 (iunie si august 1999).

ADN si Intentie
Prin urmare, grila Pamantului ii permite membranei sa-si indeplineasca functia de a transfera noi informatii ADN-ului. Care banuiti voi ca este catalizatorul ce permite instructiunilor membranei din ADN sa fie transferate? Este o energie profunda ce poate schimba materia si este numita constiinta umana a intentiei.
Atunci cand se ofera intentia, membrana isi elibereaza informatia magnetic, care intersecteaza campurile magnetice ale buclei de ADN inchise, iar printr-un proces pe care voi il numiti inductie, informatia intra in structura de polaritate a constructiei voastre celulare.
O mare partea a acestei constructii celulare este deja organizata in Copiii Indigo. Ceea ce voi trebuie sa dobanditi, ei au deja in mod natural. Lor le-a fost transferat mai mult in privinta memoriei informationale de miez decat aveti voi – o capacitate de a intelege si de a lucra cu un concept al lui „acum". De aceea noi numim Indigourile - „urmatoarea evolutie spirituala a umanitatii". Din Cartea 8, pagina 56 (iunie si august 1999).

Cinci schimbari spirituale de energie ale mileniului
Vom incepe cu cea mai profunda dintre ele: schimbarile din ADN-ul Fiintelor Umane.
ADN-ul
Unii vor spune: „Kryon, spui de mult timp ca ADN-ul se schimba la oameni. Vom putea vreodata verifica acest lucru?" Iubitilor, in urmatoarele doua generatii ale umanitatii, oamenii de stiinta se vor putea uita la microscoapele lor si vor vedea diferentele de la nivel celular dintre Oamenii vechi si cei noi. Vorbim acum despre cele doua spirale (sau bucle, asa cum le numim noi) ale ADN-ului fizic care raspund pentru numele chimic pe care l-au primit – spiralele pe care le puteti vedea si studia. Una dintre revelatiile studiilor recente despre genomul uman vor fi ca acesta se schimba! Nu va exista o masura mai buna pentru evolutia Umana ca acest studiu, atunci cand va fi incheiat, deoarece atunci veti putea compara intregul cod in sine (inteles sau nu) cu o noua comparatie a codurilor din noii copii ce vor veni pe parcursul urmatoarelor doua generatii. V-am spus si inainte: pe masura ce stiinta voastra evolueaza, acelasi lucru se va intampla si cu descoperirile voastre in privinta unora dintre cele mai stranii atribute pe care vi le-am oferit in legatura cu existenta Umana. Va spunem din nou, ciudateniile New Age-ului de astazi, vor fi stiinta de maine.
Insa, nu doar ADN-ul nostru se va schimba. Chimia corpului uman se va schimba in sfera imunitatii. Sistemul imunitar va fi primul care se va schimba, asa cum ar trebuit sa se si intample de altfel, insa se vor modifica si altele. La nivel celular veti observa anomalii pe care nu le-ati mai observat inainte – concentratii pe care nu le-ati mai vazut inainte. Pana si celulele se vor diviza diferit. Omul se va schimba si „constienta celulara" va fi schimbata. Multi se vor intreba daca n-a existat din totdeauna insa nu a fost observata, dar nu acesta este cazul, deoarece ceea ce percepeti in cele din urma ca un tip diferit de biologie va incepe sa cuprinda planeta. Unii o vor numi inceputul „celulelor inteligente". Unii biologi se vor intreba de ce nu au observat pana acum unele dintre procesele inteligente de la nivel celular care se vor face cu timpul cunoscute. Unii vor intelege ca sunt noi, iar altii vor fi uimiti de felul in care procesele s-au putut schimba avand aceeasi chimie ca inainte. Ceea ce multi vor pierde din vedere este ca vom numi un ADN activat – urmatorul pas din evolutia umana.
Permiteti-mi sa va spun de unde incepe aceasta evolutie. Multi considera ca incepe cu Copii Indigo care se nasc acum. Ati putea crede ca pentru a avea un ADN evoluat trebuie sa va nasteti cu el, insa nu este adevarat! Modificarea celulara incepe odata cu INTENTIA SPIRITUALA PURA. „Kryon, vrei sa spui ca prin intentie ne putem schimba de fapt structura noastra celulara?" Da, puteti! Va spun din nou ca cele mai marete miracole care au fost vazute pe aceasta planeta au venit din „interior spre exterior". Si anume, divinitatea din Fiinta Umana a fost cea care a creat in realitate schimbarile din structura celulara, putand crea materie din constiinta.
Exista avataruri pe planeta chiar in acest moment care pot crea materie din constiinta! Daca acesta este adevarul, atunci nu inseamna ca urmatorul pas logic pentru fiinta umana avansata este sa faca la fel? Tocmai acesta este un miracol si poate fi generat in trupul vostru exact in modul in care o face un avatar, deoarece principiile sunt identice. Pe masura ce incepeti sa vedeti ceea ce sunteti cu adevarat si incepeti sa-l vedeti pe acel „membru de familie" din interiorul vostru, va schimbati. Ce are un mare avatar si voi se pare ca nu aveti? Raspunsul la aceasta intrebare este: O CONSTIENTA DE SINE TOTALA. Atunci cand descoperiti divinitatea din interior, ADN-ul vostru se schimba pentru a se adapta realitatii descoperirii voastre. Acest lucru se numeste „crearea propriei voastre realitati", un subiect pe care l-am explorat si inainte.
ADN-ul vostru este perfect, dar ati permis sa vi se plaseze restrangeri in corpul vostru care va prescriu vieti cu durate scurte, boala si dezechilibru. Prin intentie aceste restrangeri se micsoreaza si ADN-ului i se permite sa se apropie de ceea ce este proiectat sa fie. Toate acestea au fost create de catre voi, pentru voi. Acum vi se da posibilitatea sa aduceti ADN-ul intr-un stadiu care va raspunde la constiinta voastra.
Mai este un atribut despre care am vorbit in legatura cu ADN-ul. Este vorba despre nasterea noilor copii numiti „Indigo". Acesta este un atribut planetar, iubitilor. Nu este limitat la o singura cultura sau la un singur continent. Venirea acestor copii noi reprezinta un rezultat direct al permisiunii pe care ati dat-o in mod spiritual pe data de 11:11, acum sapte ani. Acestia sunt Oamenii despre care vorbim ca poarta semintele evolutiei Umane in interiorul lor si este important ca voi sa realizati ca aceasta discutie despre ADN este IN INTREGIME legata de bucle si nu numai de cele pe care le puteti observa la microscop. (Kryon vorbeste adesea despre cele doisprezece spirale de ADN, dintre care multe nu sunt chimice si prin urmare nu se vad.)
Cata potrivire! Data de 11:11 a reprezentat fereastra de permitere acordata la cel mai inalt nivel de constienta Umana la inceputul anilor 90. Intrebarea a fost pusa tuturor Oamenilor de pe planeta: „Va dati acceptul de a permite schimbari in ADN pana in masura in care cei nascuti dupa voi vor avea o constiinta pe care voi nu ati avut-o?" Raspunsul dat in aceasta fereastra de 11:11 a fost un DA uniform.
Inca de la inceput mesajul lui Kryon a spus ca nu numai ca ati trait in partile vietii in care profetia „apocalipsei" era in mod cert pe cale sa se intample, dar si ca prin efortul vostru constient, ati schimbat-o. Este important sa intelegeti ca Kryon nu a avut nici o legatura cu deschiderea acestei ferestre sau cu lucrarea pe care ati realizat-o pe planeta. In schimb, aceste vesti bune au legatura cu oamenii/ingerii care au pasit pe planeta – VOI! A avut legatura cu o rasa Umana imputernicita! Planeta voastra a ales treptat sa inteleaga ca lucrurile pot fi diferite si ca umanitatea are capacitatea de a schimba. In sfarsit intelegeti un cod care v-a fost dat in permanenta – ca aveti capacitatea de a schimba cursul timpului, de a schimba profetiile si de a crea un nou viitor. Si ati facut acest lucru!
Cel mai mare atribut al schimbarii umane in noul mileniu este modificarea ADN-ului, iar partile si piesele sale pe care nu le puteti masura vor fi primele care se vor schimba. Aceste parti pe care nu le puteti masura sunt cele care sunt influentate magnetic, iar aceste parti influentate magnetic sunt proiectate pentru a trezi piese chimice in interiorul vostru. Multi vor considera ca acest lucru este miraculos – capacitatea de a va prelungi viata, de a avea pace in mijlocul vacarmului, de a avea in inima voastra iubirea pe care ati cerut-o sau de a va calma nivelurile de anxietate. Modificarea va permite, de asemenea, sa vedeti in sfarsit partea de Dumnezeu care sunteti. Toate acestea incep la nivel celular, deoarece in interiorul celulelor Fiintei Umane se afla amprenta unei vieti fizice si spirituale. Reprezinta tot ceea ce ati fost vreodata si motivul pentru care sunteti aici; atributele karmice aduse din trecut (ceea ce noi numim „reteta" si organizarea interna a vietii voastre) sunt reprezentate in aceasta amprenta de ADN. -din Cartea nr.8, pagina 116-119 (octombrie, 1999).