“ Cine moare înainte să moară, nu mai moare când moare.”

Descopera-te !

Câteva cărți deosebite pe care le recomand cu căldură;

Le puteți vedea pe siteul Editurii PROXIMA MUNDI :

Transformări planetare 2012-2030 -- Mesaje de la Fondatori (Sal Rachele) ,

Pământul se trezește: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii) ,

Viața la Frontiera Cunoașterii (Sal Rachele) ,

Conexiunea Lyra/Pământ (Brad Johnson și Conștiița Colectivă a Sufletelor Lirane) ,

Conectarea cu Acturienii (David Miller) ,

Istoria reală a Pământului (Sal Rachele) .joi, 14 octombrie 2010

Întrebări și Răspunsuri despre Copiii INDIGO


Intrebare: Cine sunt Copiii Indigo si de ce sunt numiti astfel?
Raspuns:
In ultimii 100 de ani, o noua „rasa" de copii a captat atentia comunitatilor stiintifice din Statele Unite, China, Mexicul, Rusia si alte tari, deoarece atributelor lor fizice si psihologice neobisnuite ii separa de „ceilalti". Acesti copii prezinta sisteme imunologice mult mai dezvoltate, o inteligenta avansata si extrem de inzestrata si deseori demonstreaza capacitati extraordinare de „natura paranormala", cum ar fi „vederea oarba" (vad in timp ce sunt legati la ochi) si comunica prin folosirea viziunilor telepatice (transferand imagini vizuale si cunoastere directa). Descrierea de „indigo" a acestor copii a aparut prin observatia intuitiva a „corpului subtil", sau a Campului Auric, in care caracteristica dominanta este o mai mare concentratie de culoare din spectrul undelor ALBASTRE.

I: De ce sunt Copiii Indigo aici?
R:
Copiii Indigo sunt, de fapt, reprezentantii unei rase foarte vechi de constiinta, care a predominat candva pe Pamant si se intorc ca deschizatori de drumuri pentru cele ce vor urma; ei sunt aici prin intentie si proiectare. Sunt aici pentru ca au fost rugati sa vina si pentru a-si indeplini rolul lor, in cadrul unei misiuni evolutive mult mai ample. Aceasta misiune este de a inversa-muta codul genetic uman si de a reface potentialul matritei initiale de ADN Diamant-Soare cu 12 spirale, in descendenta umana de pe Pamant. Planul este orchestrat de membrii raselor mai batrane ale evolutiei superioare, care inca locuiesc in armonicele mai inalte ale materiei.

I: Cu ce difera ADN-ul Copiilor Indigo de cel al oamenilor contemporani?
R:
Oamenii contemporani se gasesc, deocamdata, in ciclul de evolutie al celei de-a Cincea Rasa Radacina, cea Ariana, in care a patra spirala ADN incepe sa se activeze. Arienii (si acest cuvant NU INSEAMNA suprematia albilor; arienii au toate cele cinci culori diferite ale pielii) se nasc cu amprenta de 1-4 spirale de ADN, cu grade variabile de activare a spiralei 3. Pe parcursul vietii, a patra spirala incepe sa se activeze printr-un proces de depozitare a frecventei (extragerea de constiintei sub forma frecventei in campul morfogenetic personal, prin intermediul ADN-ului). Oamenii contemporani se nasc cu portiuni ale amprentei de spirale 7 pana la 12 ale ADN-ului lor, cu un potential pentru activare completa a celor 12 spirale, iar la nastere pot detine activarea spiralei 4.

Pe de alta parte, Copiii Indigo se nasc cu amprenta de 24 pana la 48 de spirale de ADN ale Rasei Elder (Stramosilor) de Oameni Orafim. In timpul integrarii fetusului, spiritul Orafim activeaza spiralele a cincea si a sasea, pentru a mentine legatura deschisa intre constiinta sa intrupata si Matricea Sufletului (dimensiunile 4-6). De la nastere pana la varsta de 12 ani, Copiii Indigo activeaza rapid spiralele 4, 5 si 6 si pot intrupa atunci 6 dimensiuni de constiinta si pot INCHEIA integrarea sufletului. Pana la 33 de ani, ei pot activa 12 spirale de ADN. In cazul in care codul lor genetic se activeaza asa cum trebuie si nu sunt identificati de companiile de medicamente Illuminati al caror scop este sa OPREASCA aceasta dezvoltare evolutiva, ei au potentialul schimbarii de forme, al transmutarii celulare, inaltarii si teleportarii inter-temporale, pana la varsta de 33 de ani.

I: Consider ca scopul sufletului meu se aseamana foarte mult cu al tau, deoarece simt nevoia de a ridica oamenii si de a-i aduce in adevarata stare de om-dumnezeu pe Pamant si am mereu ganduri si idei despre cum as face acest lucru, cum as putea comunica cu fiecare persoana si as putea crea o situatie pentru acestia, care scoate la suprafata cautarea pentru cunoasterea superioara in ei insisi; astfel ca nu ii fortez, ci ii invat in cadrul propriei experiente. Insa nu reusesc sa indeplinesc aceste lucruri asa cum consider ca ar trebui sa o fac. Asadar, daca acesta este scopul sufletului meu, de ce nu sunt deja in aceasta stare si deja activ?
R: Pentru a-si indeplini potentialul, Copiii Indigo TREBUIE sa indeparteze distorsiunile din secventele ADN/Litera de Foc care au fost mostenite de la corpul de fetus si de la PARINTI, in timpul integrarii fatului. Asa cum am discutat mai devreme, copilul Indigo incepe integrarea sufletului prin activarea spiralei 6, pana la varsta de 12 ani. In procesul de integrare a fetusului, spiritul Indigo care soseste aduce tiparele de unda scalara ADN/Litera de Foc a propriei constiinte, in tesutul fatului care contine DEJA portiuni ale programului ADN-ului Litera de Foc de la ambii parinti. Deoarece omenirea contemporana poarta multe mutatii ADN si distorsiuni Litera de Foc, aceste distorsiuni sunt replicate in campul morfogenetic si in codurile genetice ale corpului fetusului, iar spiritul care soseste mosteneste distorsiunea de la parinti. Distorsiunile ADN care cauzeaza dezechilibrele chimice actuale in oameni si disfunctie hormonala la izbucnirea activarii celei de-a patra spirale, la pubertate, se petrec la copiii Indigo de la nastere pana la varsta de 12 ani, creand o crestere excesiva de frecventa ADN in campul bio-energetic. Undele scalare dizarmonice din ADN se traduc in dezechilibrele biochimice/hormonale de mai departe si in amplificarea distorsiunilor ADN initiale. Din acest motiv, multi Indigo sunt atat de sensibili la ceea ce ii inconjoara si sunt foarte predispusi la folosirea de droguri, pentru a se „amorti". Insa acestia sunt in general cei de tipul 3, pe care il vom discuta mai tarziu. Asadar, cheia este sa lucrati pentru a indeparta aceste distorsiuni si blocaje, iar asupra acestui lucru ne concentram noi in Curatarea Aurica, in Sedintele Karmice si in activarile de ADN.

I: Spui ca ai o matrita cu 48 de spirale; cat au oamenii normali? Si care este diferenta?
R:
Copiii Indigo de tip 1 Compus au o matrice ADN cu 48 spirale de Ordin Orafim de Smarald, care le ofera potentialul maxim de 30-48 coduri de ascensiune prin care se poate intrupa identitatea de Avatar si constiinta se poate extinde in nivelurile de identitate a Maestrilor Inaltati. Tipul 1 de Indigo fac parte din programul de hibridizare Orafim-Om, servind la accelerarea atingerii masei critice a matricei de ADN Diamant-Soare de 12 spirale, in interiorul rezervorului de gene a rasei, inainte de anul 2012. Copiii Indigo de tipul 1 au capacitati psihice avansate si ocazional prezinta manifestari directe, sunt sensibili la orice si raman adesea detasati de problemele umane, pentru a se concentra asupra contractului lor de serviciu. Ei poarta in interior o mare iubire pentru toate formele de viata.

Copiii Indigo de tip 2 Dominant sunt si ei aici pentru a reface codurile de inaltare ale descendentei umane. Ei au un potential maxim de 24-30 de coduri de inaltare prin care se poate intrupa identitatea de Avatar si constiinta se poate extinde la nivelul de identitate Rishi. Ei detin o dezvoltare psihica avansata, sunt foarte atragatori, insa pot deveni extrem de introvertiti, din cauza fricii de mediul pamantesc. Sunt talentati in traducerea lingvistica, in arte, muzica si diplomatie inter-personala.

Copiii Indigo de Tipul 3 Recesiv sunt cei mai cunoscuti si mai problematici din grup. Motivul este ca ei sunt literalmente incarnarea a doua avataruri intr-un SINGUR corp, un avatar Orafim ce controleaza o esenta de spirit avatar Nefilim. Esenta menirii lor in viata este de a ameliora polaritatea dintre matricea Nefilim inversata de ADN cu 11 spirale si matricea Orafim Diamant Soare dubla, de 24 de spirale. Ei au un potential maxim de activare a 12 spirale de ADN, insa vietile lor au un rol foarte important in planul mai amplu de vindecare a distorsiunilor ADN in cadrul liniilor genetice Nefilim, Annunaki si Umane. Tipul 3 au cele mai multe extreme in polaritate dintre toti Copiii Indigo, sunt foarte inteligenti, inclinati spre matematica si sunt atletici. Pot parea uneori ca „ingerul si demonul" intr-un singur corp. Sunt cel mai vulnerabili la comportamentele obsesiv-compulsive, la tulburarile bi-polare si la polaritatea extrema in perspective. Amprenta Nefilim tinde sa se activeze mai intai in tipul 3, creand adesea un copil agresiv, hiperactiv, care isi petrece o buna parte a vietii testand extremele granitelor dintre corect si gresit, provocandu-i in permanenta pe cei care inseamna autoritatea. Chiar daca tipul 3 poate parea uneori ca fiind „Copilul din Iad", poate avea o intoarcere completa inspre comportamentul iubitor si aproape angelic.

Uneori pare ca si cum copilul ar avea un „geaman malefic", o parte intunecata a personalitatii care este capabila de lipsa de compasiune si cruzime extrema. Tipul 3 de Indigo sunt de obicei cei responsabili de impuscaturile care au loc in scoli. Caracteristicile negative ale tipului 3 de Indigo apar atunci cand amprenta ADN Nefilim se activeaza, iar la scurt timp dupa aceea partea Orafim a identitatii incearca sa curete amprenta ADN distorsionata prin contrabalansarea ei cu secventa Litera de Foc opusa, creand cele mai extreme si rapide modificari de polaritate in comportament si atitudine. Extremele de polaritate din personalitatea tipului 3 conduc adesea spre comportamente auto-distructive si dependenta de substante in incercarea identitatii de a se indeparta de sentimentul aproape constant de conflict intern si neliniste. Daca identitatea avatarului Nefilim incearca sa INVADEZE identitatea, avatarul Orafim isi va REVENDICA autoritatea, inchizand daca este necesar toate mijloacele de comunicare. Majoritatea cazurilor de AUTISM se intalnesc la copiii Indigo de tip 3, ca rezultat al „deconectarii" facute de avatarul Orafim a codurilor Nefilim de a pastra controlul asupra corpului.

I: Deci care este cea mai buna metoda de a trata un Copil Indigo, daca esti parintele lui?
R:
Atunci cand aveam de-a face cu copii Indigo de tip 3, este mai bine sa realizam ca doua fiinte diferite locuiesc, la propriu, in acelasi corp si ca foarte adesea NU se inteleg si nu sunt de acord. E nevoie de iubire puternica si de granite bine definite, insa trebuie administrate cu dreptate, fara utilizarea frazelor precum: „PENTRU CA ASA SPUN EU!". Acesti copii pot fi ajutati enorm prin vindecarile bio-energetice precum Activarea de ADN, care sunt efectuate , de obicei, fara cunoasterea constienta a copilului, deoarece in general exista prea multa confuzie pornit de la conflictul emotional intern, pentru a permite intelegerea a ceea ce se petrece. Partea mai moale a celor de tip 3 poate fi foarte inocenta si copilaroasa, cu o dorinta jucausa de a invata si, mai ales, de a experimenta emotii ce implica relationarea, cu toate ca partea Nefilim a Indigoului intampina dificultati in acest caz, deoarece reprezinta o experienta noua pentru ea. Cu toate ca acesti copii pot parea niste suflete foarte contradictorii si uneori mor timpuriu, este important sa intelegem ca vietile lor nu sunt irosite. Ei s-au incarnat pentru a ajuta creatia unei noi linii de rasa, prin care poate re-evolua o rasa straveche inapoi in lumina. Ei aduc un mare serviciu descendentilor Nefilim si Umana, prin realinierea distorsiunilor genetice Annunaki in ambele rase.

I: Cum iti poti da seama daca o persoana este un Indigo?
R:
Odata ce v-ati dezvoltat unele dintre simturile dimensionale superioare precum vazul dimensional superior, puteti face o anumita tehnica de meditatie, pentru a cere sa vedeti rasa radacina originara a unei persoane, linia familiala, amprenta divina, matrita de spirale ADN, numarul de spirale activate si tipul de codare Indigo. Acestea apar in simboluri specifice, care corespund diverselor tipuri. Pot spune ca o persoana este un Indigo, atunci cand fac Activari de ADN. In general, cei care sunt interesati de inaltare, de Activare ADN, de mecanica grilelor Pamantului si de a ajuta la ridicarea frecventei altor oameni SUNT Copii Indigo si se gasesc in procesul de TREZIRE. Practica mea este dedicata ajutarii acestor oameni sa-si inlature amprentele karmice ale distorsiunilor parintilor lor, astfel incat sa se poata trezi si sa realizeze ceea ce au venit aici sa faca.