Spirituality

iF You want to become FREE you landed in the right place.

“ Cine moare înainte să moară, nu mai moare când moare.”

Translate

Câteva cărți deosebite pe care le recomand cu căldură;

Le puteți vedea pe site.urile Editurii PROXIMA MUNDI & Editurii FOR YOU :

Transformări planetare 2012-2030 -- Mesaje de la Fondatori (Sal Rachele) ,

Pământul se trezește: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii) ,

Viața la Frontiera Cunoașterii (Sal Rachele) ,

Conexiunea Lyra/Pământ (Brad Johnson și Conștiița Colectivă a Sufletelor Lirane) ,

Femeia interzisă vorbește - Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe),

Istoria reală a Pământului (Sal Rachele) .



joi, 14 octombrie 2010

Îngerul Uman

Unul din darurile acestui proces tranzitional, este ca Oamenii devin constienti de ceea ce sunt cu adevarat: ca sunt Spirite in corpuri Umane, si ca sunt, cu alte cuvinte, Ingeri in forma umana.
Noi am fost constienti de conexiunile noastre cu taramurile inalte mai multe mii de ani, dar am suferit intotdeauna ca "umanul" si starea materiala intr-un fel ne-au "stins" mostenirea angelica. Vorbeam de "Sinele nostru Superior", stiind ca avem acces la acest aspect al nostru, dar intr-un fel nu era tocmai o parte a ceea ce eram, si putea fi accesat numai prin meditatie.
O parte a motivatiei acestui fapt era ca forma noastra fizica era blocata in Dimensiune a Treia, dar sinele nostru mai Inalt sau Angelic era mult mai fin si de vibratie mai inalta si era mult mai acasa in Dimensiunile Superioare. Astfel ca exista tot timpul o "prapastie" intre manifestarea materiala a corpului uman si intre constiinta si realitatea spirituala.
Acum, totusi, cu schimbarea vibrationala pe care o experimenteaza planeta, care este denumita pe buna dreptate "Ascensiune", Pamantul si locuitorii sai au oportunitatea sa "asceada" din Dimensiunea a Treia a constiintei catre Dimensiuni Superioare. Pe masura ce constiinta urca tot mai sus, lumea spirituala se apropie, pana cand nu va mai exista o "prapastie" ci un continuum denumit "Constiinta Multi-Dimensionala".
In aceasta stare, fiinta umana este capabila sa acceseze cu usurinta atat taramul material cat si pe cel spiritual. Nu mai exista nevoia de meditatie intensa, devreme ce accesul in taramul spiritual este imediat si evident. Oameni in starea Multi-Dimensionala au accesat prezenta lor Angelica sau starea lor Angelica, si s-au recunoscut ca fiinte Spirituale sau Ingeri care au de asemenea un corp omenesc si sunt capabili sa functioneze in planul material ca fiinte materiale.
In acest moment, Sinele Superior si sinele Inferior se poate spune ca s-au imbinat, si fiinta umana este acum un Inger Uman.
Ingerii umani sunt in permanenta constienti de ei insisi ca Angelici si Puternici si Creativi. Ei nu au timp sau nevoie de lucruri ca teama si dramele victimei. Timpul lor este mai bine consumat in crearea felului de realitate in care ei ar fi fericiti si multumiti.
Multi copii Indigo si de Cristal sunt deja aproape in acest punct de constientizare, daca nu chiar constienti cu totul. Asa cum sunt multi adulti indigo-Cristal care au facut tranzitia catre aceasta stare. Aceste fiinte noi pot sa-si ceara atat mostenirea umana cat si cea angelica, ceea ce va crea Noul Pamant.
Este important sa afirm, in acest moment,  ca este imperativ ca cei care fac tranzitia spre constientizarea sinelui lor angelic, sa fie de asemenea constienti de cat de important este sa fii uman si bine infipt in dimensiunile sau planurile materiale. Intregul scop al tranzitiei este de a aduce "Raiul" pe "Pamant", si nu de a fi mutat intr-un fel de stare paradisiaca neancorata (neimpamantata).
Pentru Ingerii Umani este de lucru. Crearea unui Nou Pamant care sa aduca Raiul pe Pamant. Si devreme ce "raiul" nu este atat un loc cat o stare de constiinta, acesti Ingeri Umani trebuie sa lucreze ca sa aduca starile de constiinta ale dimensiunilor mai inalte in planul pamantesc. Odata ce s-a obtinut acest lucru, se va naste o cultura planetara care va respecta toate fiintele ca manifestare a Esentei Divine. si aceasta cultura va reflecta acest respect in pace, armonie si creativitate.

Un salt evolutiv
Asa cum se poate vedea din discutia de mai sus, aventura Indigo-Cristal reprezinta un imens salt evolutiv pentru specia umana. Acesta este initial un salt imens in constiinta, reflectat in culorile aurice si accesul catre straturile multi-dimensionale de constienta intr-un individ. Dar, ceea ce e manifest in corpurile subtile sau spirituale trebuie in cele din urma sa se manifeste in corpul fizic sau Pamantean al fiecarui individ. Si in cele din urma, in corpul fizic al Planetei insasi. Copiii si adultii Indigo si de Cristal sunt o parte integrala si dinamica a saltului evolutivintr-un nou viitor de Aur. Nivelele superioare de constiinta, constienta interconectarii tuturor lucrurilor si o dorinta pentru o viata mai autoritara si creativa vor deveni in curand caracteristicile tuturor oamenilor de pe Planeta Pamant.