Spirituality

iF You want to become FREE you landed in the right place.

“ Cine moare înainte să moară, nu mai moare când moare.”

Translate

Câteva cărți deosebite pe care le recomand cu căldură;

Le puteți vedea pe site.urile Editurii PROXIMA MUNDI & Editurii FOR YOU :

Transformări planetare 2012-2030 -- Mesaje de la Fondatori (Sal Rachele) ,

Pământul se trezește: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii) ,

Viața la Frontiera Cunoașterii (Sal Rachele) ,

Conexiunea Lyra/Pământ (Brad Johnson și Conștiița Colectivă a Sufletelor Lirane) ,

Femeia interzisă vorbește - Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe),

Istoria reală a Pământului (Sal Rachele) .



joi, 14 octombrie 2010

Îngerii Umani, INDIGO și de CRISTAL


Va simtiti ca si cum cineva ar fi uitat sa va dea si manualul cu regulile vietii si acum va impiedecati , in timp ce altii in jurul vostru par sa se descurce foarte bine si sa faca ceea ce trebuie?

Este viata putin prea grea pentru voi si va simtiti mult mai confortabil cu voi insiva, decat in prezenta altora? Si sunteti deosebit de intuitivi, capabili sa vedeti aura sau chiar spirite si sa aveti viziuni?

Nu, nu sunteti ciudati sau nebuni, sunteti doar purtatori ai energiei de Cristal si Indigo, si de aceea vi se pare viata atat de stranie si dificila uneori, si nu va potriviti nicaieri, indiferent cat de mult v-ati stradui.

In timp ce copiii Indigo si Cristal – cei care poarta forme pure din aceste energii – sunt cea mai noua generatie a planetei, ei au fost precedati de o generatie nascuta intre 1950-1960, care prezinta grade diferite ale acestor energii. Cei care au fost rebelii sfarsitului de decada ’60 si inceputului anilor ’70, inclusiv copiii din flori, au fost primii Indigo pe planeta. Erau incomodati de status-quo-ul de atunci si faceau ce ar trebui sa faca un Indigo: se revoltau. Ascultati muzica din acea perioada, in special cea in care se protesteaza impotriva razboiului din Vietnam, si puteti simiti revolta, chemarea lor la arme, un apel la trezire. Cei care au energie de Cristal au fost primii nostri invatatori spirituali, cei care au inceput sa scrie si sa predea subiecte de spiritualitate, cu mult inainte ca acestea sa-si releveze importanta. Ei au creat aceasta miscare spirituala care e din ce in ce mai populara azi.

Rolul cel mai important al acestor energii timpurii Indigo si de Cristal, a fost sa furnizeze o baza pentru generatia ce urma sa vina si sa o ofere parintilor care urmau sa o inteleaga si sa o sustina. Este foarte important pentru copiii Indigo si de Cristal sa aiba parinti care sa empatizeze cu nevoile lor, cu dificultatile lor, care pot sa inteleaga dezgustul lor pentru paradigmele sociale existente si care sa ofere o baza spirituala de care ei au nevoie – in special cei de Cristal. Acestia, copiii de Cristal, vor avea nevoie de o noua generatie de educatori care sa le poata sustine nevoia de un sistem educativ mai complet si mai putin dogmatic.

Multi dintre copiii Indigo si Cristal de azi au parinti care poseda aceasta energie – si acest fapt nu este intamplator. Daca esti parinte al unui copil Indigo sau Cristal, care lucrezi cu aceasta energie, probabil ca esti foarte constient de dinamica ei, pentru ca tu insusti o porti. Asa ca trebuie sa fii constient de motivul pentru care nu-ti gasesti locul in societate, sau te simti nelalocul tau. Asa sunt, deseori, si acesti copiii.

Foloseste cunoasterea pe care ai acumulat-o prin propria experienta, pentru a usura procesul prin care acesti copiii sa se inteleaga pe ei insisi si sa poata face munca pe care au venit sa o faca. Fii iubitor si intelegator si lucreaza cu ei, pentru a le usura tranzitia si ajuta-i sa-si intelega si sa-si dezvolte darurile si talentele. Intelegand ceea ce ti se intimpla, ca adult Indigo sau de Cristal, vei putea sa-ti gasesti locul in societate, sa creezi aceea miscare pentru tine insuti in care te simti comfortabil, sa poti evolua si sa poti sa-ti utilizezi darurile unice, pentru a ajuta aceste energii sa creeze paradigme sociale, cu care ei sa poata lucra.

Copiii Indigo si de Cristal nu numai ca gandesc si se comparta diferit fata de predecesorii lor, dar sunt diferiti si pe plan spiritual. Corpurile lor subtile sunt mult mai dezvoltate si sunt conectati in mod diferit. Deoarece reprezinta urmatorul pas in evolutia umana, ei poarta in aura lor semintele unei noi si importante energii care se naste pe planeta.

Este bine cunoscut, de catre oamenii de stiinta, faptul ca fiecare om are o mare parte din creier si capacitatea ADNului nefolosita, sau pentru care ei inca nu gasesc utilitate. Acest “surplus” de AND este chiar considerat lipsit de valoare. Totusi nu este vorba despre o capacitate libera sau nevalorificata, ci este potentialul uman innascut, care asteapta sa fie activat.

Fiecare fiiinta umana de pe planeta are aceasta capacitate innascuta de a capta viata la potentialul ei complet. In metafizica descriem aceasta capacitate ca Modelul Ingerului Uman. La origine, oamenii au fost desemnati sa aiba o constiienta completa a esentei lor divine si a originii lor angelice. Insa, ca parte a explorarii densitatii 3D, ei au fost de acord sa fie deconectati, pentru o vreme, de la aceasta inalta constiinta. Aceasta a avut ca efect faptul ca o parte a modelului sa fie decuplata, pentru a permite accesul acestei faze a evolutiei in aceasta densitate.

Acum insa, oamenii sunt gata sa se reconecteze , pentru ca au parcurs intreaga experienta a densitatii 3D. Suntem gata sa ducem aceasta experienta cu noi, “acasa”, la sinele nostrum angelic. Suntem gata sa ne reconectam – iar copiii Indigo si de Cristal sunt generatia de transfer. Ei sunt Podul Curcubeului. S-au nascut cu modulul angelic complet conectat si sunt gata de drum!

Modelul Vechi si Nou

Modelul vechiului Om se baza pe un sistem energetic al corpului subtil, format din 7 Chakre. Ele aveau urmatoarele culori:

-Chakra Crestetului: ALB
-Chakra Fruntii: INDIGO/VIOLET
-Chakra Gitului: ALBASTRU
-Chakra Inimii: VERDE/ROZ
-Chakra Plexului : GALBEN
-Chakra Sacrala: PROTOCALIU
-Chakra bazala: ROSU

Modelul Noului Om sau a Ingerului Uman, are 13 chakre si acestea au urmatoarele culori:

-Chakra Crestetului si a Capului: AURIU si ARGINTIU
-Chakra Pieptului superior-dreapta: ROSU
-Chakra Pieptului superior-stinga: ALBASTRU
-Chakra Inimii si a Abdomenului: VIOLET
-Chakra Minii Drepte: ROSU-VIOLET
-Chakra Minii Stingi: ALBASTRU-VIOLET
-Chakra Burtii si a organelor genitale: ROSU-PORTOCALIU
-Chakra soldului Drept si a pulpei superioare: PORTOCALIU
-Chakra Soldului Sting si a pulpei superioare: VERDE
-Chakra Genunchilor si a pulpei inferioare: GALBEN
-Chakra laba si glezna dreapta: PORTOCALIU-GALBEN
-Chakra laba si glezna stinga: GALBEN-VERDE
-Steaua pamantului: ALBASTRU –VERDE

Deci, de aceea sunt atat de diferiti!!

In noul model, energia curge in jos prin coloana vertebrala si apoi inapoi in sus prin prejur, formand niste “ aripi de energie” ca ale unui inger. Aceasta inseamna ca noul “inger uman “ se autosustine energetic si poarta energia la o viteza si vibratie mai mare. De aceea, Copiii Indigo si de Cristal au mai multa energie si incearca sa si-o exprime in mod diferit.

Copii Indigo incearca sa-si canalizeaza energia in miscare si creativitate – ceea ce duce deseori la hiperactivitate si diagnosticarea cu ADD. De fapt, nu e nimic rau cu acesti copii – ei doar incearca sa-si exprime simplu energia care curge prin ei, in anumite momente.

Copiii de Cristal, pe de alta parte, isi exprima energia prin incetinirea fizicului si concentrarea asupra aspectelor spirituale si multi-dimensionale.

Experienta Ingerului Uman Indigo

Copiii Indigo se nasc cu cele 13 chakre activate. Misiunea/Rolul lor este sa fie “bombe de sistem”, prin urmare, energia lor este centrata pe lumea exterioara. Ei se folosesc de curgerea intensa a energiei kundalini, pentru a experimenta lumea si a modifica energiile dense si cristalizate. Acesti ingeri umani au nevoie de energia lor hiper-dinamica pentru a distruge si schimba vechile structuri si densitati ale experientei umane 3 D. „Mania (furia) tipica” copiilor Indigo este expresia acestei energii centrate pe a distruge vechiul sistem si sa curete vechile energie.

Copiii Indigo au nevoie sa fie ajutati sa inteleaga si sa-si echilibreze curgerile de energie si nu sa fie “tarati” intr-o normalitate, cu medicamente ca Ritalin si Prozac. Acest tip de medicatie doar ii face sa se “detaseze” de modelul lor “inger uman” si sa-i “intepeneasca” in modelul 3D.

Experienta Ingerului Uman de Cristal

Multi Indigo se transforma acum in starea de Cristal, pe masura ce munca lor se apropie de sfarsit . Ei devin acum noii Copii de Cristal.

“Ingerul Uman “ de Cristal a venit acum sa ne aduca experienta dragostei, a pacii si armoniei pe planeta, deci de aceea aceste fiinte nu au nevoie de acea focalizare puternic exterioara a Copiilor Indigo. In schimb, ei incearca sa echilibreze energiile inalte si joase ale structurilor.

Incetinirea in dezvolatare a multor copiii de Cristal este mai mult o expresie a nevoii de focalizare a energiei lor kundalini, intre constiinta 3D si 4D, si a starilor de constiinta angelica multidimensionala.

Adultii care desfasoara programe de activare si inaltare invata si ei sa lucreze cu un tip diferit de energie kundalini, care este mult mai intensa si mai puternica si invata sa-si echilibreze energia intre cele 13 chakre. Toti oamenii au acum sansa de a-si activa cele 13 chakre ale modelului “ingerului uman”.

Sa ne intelegem propriii copii

Pe masura ce cititi aceste rinduri, veti intelege ca Noii Copiii sunt diferiti. Energia lor este mult mai rafinata si mult mai intensa.

Ei sunt mult mai sensibili si simt mult mai profunzi. Ei stiu cine sunt si au o constiinta si o atentie multi-dimensionala.

Trebuie sa-i pretuim pentru cine si pentru ceea ce sunt si sa incetam sa-i fortam sa se conformeze paradigmei acestei dimensiuni 3D.

Sarbatoriti Noul Inger Uman care s-ar putea sa fie copilul vostru !