Spirituality

iF You want to become FREE you landed in the right place.

“ Cine moare înainte să moară, nu mai moare când moare.”

Translate

Câteva cărți deosebite pe care le recomand cu căldură;

Le puteți vedea pe site.urile Editurii PROXIMA MUNDI & Editurii FOR YOU :

Transformări planetare 2012-2030 -- Mesaje de la Fondatori (Sal Rachele) ,

Pământul se trezește: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii) ,

Viața la Frontiera Cunoașterii (Sal Rachele) ,

Conexiunea Lyra/Pământ (Brad Johnson și Conștiița Colectivă a Sufletelor Lirane) ,

Femeia interzisă vorbește - Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe),

Istoria reală a Pământului (Sal Rachele) .



marți, 12 octombrie 2010

Harta erogenă a Bărbatului


Femei care iubiţi, urmăriţi să prelungiţi la nesfârşit plăcerea copleşitoare a bărbatului iubit (declanşând-o în consecinţă, empatic, şi pe a voastră) mărind cât mai mult aria mângâierilor pe care i le oferiţi.  

1. Mâinile
Nu întâmplător, o simplă plimbare în care cei doi merg mână în mână poate fi de ajuns pentru a da naştere anumitor emoţii absolut încântătoare. Fiind sediul principal al atingerii şi instrumentul mângâierii prin excelenţă, care este în legătură cu Anahata Chakra, mâinile nu fac altceva decât să ofere o mare plăcere. Ele sunt foarte bogate în receptori nervoşi, mai ales palma, care se revelează a fi foarte sensibilă la cea mai sensibilă atingere mângâietoare, amoroasă.


2. Ochii
În cazul bărbatului – s-ar părea că mai mult decât la femeie – rolul vederii este foarte important (mai ales la începutul unei relaţii). Mulţi bărbaţi pot astfel să fie foarte excitaţi de un trup gol şi armonios (feminin), chiar înainte să fi atins măcar în treacăt femeia iubită. În această direcţie, se spune chiar că bărbaţii au ochi ca să vadă frumuseţea iubitei, iar femeia are ochi ca să fie văzută de iubitul ei.


3. Gura
Puterea erotică a gurii este aproape aceeaşi atât la bărbat cât şi la femeie. Însă trebuie să facem o mare deosebire de la un sărut la altul, pentru că ceea ce oferim şi primim în acelaşi timp cu limba (mai ales cu vârful ei) are o cu totul altă intensitate, în ceea ce priveşte stimularea, decât un „schimb” limitat la buze. Implicând atât atingerea, cât şi gustul şi mirosul, sărutul profund mobilizează cinci dintre cele doisprezece perechi de nervi cranieni.


4. Urechile
Atragem aici atenţia asupra zonei  din spatele urechilor, care este foarte bogată în ţesut nervos, sau a celei de la nivelul lobilor, care poate fi muşcată uşor sau mângâiată în trecere cu părul, în timpul unui sărut.


5. Gâtul
Mai ales părţile laterale ale acestuia, care sunt traversate de nervi senzitivi importanţi, se revelează a fi extrem de receptive. Un simplu şi mic sărut pe gât poat fi un excelent stimul erotic direct.


6. Pieptul
S-ar părea că bărbaţii pe care stimularea propriilor mameloane îi excită foarte mult sunt destul de puţini. De fapt, puterea erogenă a mameloanelor este în general destul de redusă la bărbat, aceasta însă în folosul restului suprafeţei pieptului, care este foarte sensibilă la stimularea erogenă care este exercitată de mameloanele erectile ale femeii în timpul îmbrăţişării faţă în faţă.


7. Ceafa
Cu toate că ceafa nu este foarte erogenă în adevăratul sens al cuvântului, totuşi, partea cea mai de sus a coloanei vertebrale (la nivelul occiputului), este foarte receptivă erotic. Masaţi aşadar această zonă cu degetele şi cu palmele, iar masele musculare care se găsesc aici vor provoca o destindere formidabilă; mai ales atunci când continuăm masajul erotic, coborând de-a lungul coloanei până în zona lombară, inclusiv.


8. Spatele
Spatele este o zonă foarte erogenă, atât pentru bărbat cât şi pentru femeie, mai ales adâncitura şalelor, altfel spus regiunea lombară, care este „punctul de întâlnire” a tuturor nervilor distribuiţi în tot bazinul până la perineu.


9. Interiorul şi partea din spate a coapselor
Deseori mult prea puţin „exploatată”, această zonă este, ca şi la femeie, foarte receptivă, iar această receptivitate se amplifică adeseori cu atât mai mult cu cât urcăm către organele genitale.


10. Pulpele
Unora dintre bărbaţi, dar nu tuturor, le place să le fie mângâiată această zonă cu partea superioară a plantei piciorului (femeii).


11. Organele genitale
Scrotul, lingam-ul, baza lui, toate aceste regiuni sunt foarte erogene, şi la acestea se adaugă îndeosebi zona care este situată între testicule şi anus. Dar atenţie, în cazul unui bărbat începător care nu controlează încă foarte bine potenţialul erotic, masând această zonă riscaţi să creaţi condiţiile unei ejaculări fulgerătoare, care nu este câtuşi de puţin de dorit, nici pentru el şi nici pentru dumneavoastră ca femeie. În poziţia 69 este foarte bine ca femeia să introducă vârful lingam-ului iubitului ei în gură şi să rămână astfel complet nemişcată, simţind energiile subtile yang (+) ce provin de la bărbat, în timp ce acesta o dezmiardă frenetic cu buzele şi cu limba în yoni şi la nivelul clitorisului.


12. Glandul
El şi numai el este cel care, ca zonă erogenă propriu-zisă, conduce la orgasm fără ejaculare în cazul bărbatului. De unde şi marea întrebare: glandul fiind singura zonă erogenă primară a bărbatului, ce să credem despre circumcizie, care îi diminuează astfel sensibilitatea? O să vă răspundem că, în acest caz, tot „răul” este într-un fel spre bine: această diminuare a sensibilităţii glandului permite un control mult mai bun al energiei erotice din partea bărbatului şi, în consecinţă, generează o amplificare apreciabilă a plăcerii fără de sfârşit care este trăită intens, empatic, de amândoi iubiţii în cursul jocului amoros, acesta putând în acest mod să dureze cu mult mai mult.


13. Regiunea anală
Stimularea acestei zone este apreciată într-un mod destul de variabil de la un bărbat la altul, aşa încât vă recomandăm ca în acest caz să faceţi apel la ceva mai multă prudenţă.


14. Fesele
În timpul jocului amoros, femeia trebuie să-l prindă în mod ferm dar senzual pe iubitul ei de fese cu ambele mâini, dirijându-i astfel în mod „expert” explorarea yoni-ului ei excitat de către lingam-ul său erect, prin anumite mişcări unduitoare ale bazinului, pe care le poate realiza mai ales atunci când iubitul ei se află deasupra, ajutându-se cât mai des cu putinţă de degete şi palme.