Spirituality

iF You want to become FREE you landed in the right place.

“ Cine moare înainte să moară, nu mai moare când moare.”

Translate

Câteva cărți deosebite pe care le recomand cu căldură;

Le puteți vedea pe site.urile Editurii PROXIMA MUNDI & Editurii FOR YOU :

Transformări planetare 2012-2030 -- Mesaje de la Fondatori (Sal Rachele) ,

Pământul se trezește: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii) ,

Viața la Frontiera Cunoașterii (Sal Rachele) ,

Conexiunea Lyra/Pământ (Brad Johnson și Conștiița Colectivă a Sufletelor Lirane) ,

Femeia interzisă vorbește - Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe),

Istoria reală a Pământului (Sal Rachele) .



vineri, 15 octombrie 2010

Gândește cu inima


Energiile potentiale echinocţial au început să scalde încet planeta (şi corpurile noastre luminoase), cu frecvenţe de schimbare şi vom începe să simtim primele semne de re-naştere, ca de primăvară. Soarele se simte diferit şi incepe sa reaprinda dorinta noastre de a manifesta acele aspecte din noi înşine pe care le-am nutrit mult timp. În nord-est, suntem înconjuraţi de mormane de zăpadă nerezonabila si ne reaminteste că iarna este încă solid inradacinata in realitatea noastra, dar forta vietii pline de pasiune incepe sa dea la o parte dezordinea noastra mentala si bagajul emotional inutil pentru a face loc sinelui nostru nou-nout care nu mai doreste restrictii. Da, noua lume este aici, şi unii dintre noi sunt impinsi pentru a explora noul nostru "acasă", vom avea nevoie pentru a intra şi călători prin ea în etape. Devenind dezechilibrat
Luna nouă recenta din Varsator, ne-a aventurat prin intermediul unor transformări profunde, care abia acum încep să iasa la suprafata in mintile noastre constiente. Timpul este în mod clar accelerat şi, ca rezultat, acum suntem în măsură să dam mai mult sens a ceea ce această lume nouă va fi şi cum să operam in cadrul acestuia. Suntem în măsură să ne eliberam de cătuşele care ne leagă de o existenţă uzata si a ne elibera de limitarile noastre o data pentru totdeauna.
Trebuie sa devenim constienti ca suntem co-creatori ai destinului nostru uman si de a ne pregăti pentru această următoare fază a ascensiunii planetare, iar acest lucru ne aduce in fata acceptatea si eliminarea din viata noastra a ranilor adanci si a blocajelor prin care am trecut recent. Din fericire , putem face acest lucru la viteza mai mare , permintandu-ne sa ne eliberam acum mult mai repede. Temerile legate de capacitatea noastră, de puterea şi stăpânirea noastra sunt nefondate , dar sub aceste iluzii decolorate de insecuritate este un sentiment de siguranţă în următoarele etape ... chiar daca nu avem nici o idee despre ceea ce se va intampla acum. Puteti observa aceste schimbari la nivel mic , ca de exemplu, reactiile tale fata de lucrurile care odată te deranjau se poate schimba sau chiar evapora si incepem sa vedem viata prin ochi mai holistici. Acum suntem impinsi spre oportunităţi noi şi neprevăzute, care sunt aliniate cu modul nostru nou de gândire şi de a fi ... şi aceasta este doar începutul. În această lună, şi în timpul echinocţiului, multe relatii se vor finaliza şi / sau se dizolvă complet ... relatii, parteneriate, cariere, afaceri, relocari, se referă la sănătate de lungă durată, juridice / aspectele financiare, etc Perioada echinocţiului de martie este o perioada puternica de tranziţie şi, ca întotdeauna, va trebui sa facem alegerile cele mai inspirate. Tot ce a blocat potentialul nostru sau scurgerile de energie vor fi eliminate sau inlocuite cu energii vibrationale mai inalte in urmatoarele 6-8 saptamani. În toate cazurile, slăbiciunile noastre au fost chemate afară şi am fost forţaţi să ne confruntam cu temerile noastre cele mai înfricoşătoare ... indiferent, daca am plecat de bună voie. In aceasta faza următoare,ni se da posibilitatea de a iesi din trecut , astfel că suntem liberi să co-cream noua noastră lume, stabilind exemplu pentru urmatorul val, şi să trăim în conformitate cu noile noastre (purificate) dorinte. A venit timpul nostru. Amintiţi-vă, de îndată ce ne iubim pe deplin, nu mai suntem in frică .Viaţa începe, când ne dam profund seama ca tot ce am trait pana acum a fost doar practica pentru a invata cum procedam pentru  a crea alt drum. Vor mai exista denivelari in drum? Desigur! Dar din fericire, unde mergem ... nu vom avea nevoie de drumuri.