Spirituality

iF You want to become FREE you landed in the right place.

“ Cine moare înainte să moară, nu mai moare când moare.”

Translate

Câteva cărți deosebite pe care le recomand cu căldură;

Le puteți vedea pe site.urile Editurii PROXIMA MUNDI & Editurii FOR YOU :

Transformări planetare 2012-2030 -- Mesaje de la Fondatori (Sal Rachele) ,

Pământul se trezește: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii) ,

Viața la Frontiera Cunoașterii (Sal Rachele) ,

Conexiunea Lyra/Pământ (Brad Johnson și Conștiița Colectivă a Sufletelor Lirane) ,

Femeia interzisă vorbește - Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe),

Istoria reală a Pământului (Sal Rachele) .



marți, 12 octombrie 2010

Flirtul


Oamenilor le face plăcere să simtă sau să audă că sunt o prezenţă cu totul deosebită, că sunt doriţi şi fascinanţi. Le place acel „du-te-ncolo, vino-ncoace, lasă-mă şi nu-mi da pace“. Fă-le această plăcere! Joacă-te, cochetează, flirtează!

Răspunde flirtului flirtând
O vorbă înţeleaptă spune: „Performanţa necesită antrenament“. Vrei să ajungi un maestru în arta de a flirta? Exersează! Fii încrezător şi vei avea succes. Eşti tot ce-şi poate dori cineva, inclusiv iubirea vieţii tale. Dovedeşte-i că este unică. Copleşeşte-o cu atenţia ta. Pune-i zeci de întrebări, ascultă tot ce-ţi spune, se va convinge că orice cuvânt rostit este foarte important pentru tine. În plus, fii generos, fă-i complimente. Spune-i că are pielea cea mai catifelată pe care ai atins-o vreodată. Vei nimeri drept la ţintă. Spune-i că are coapse extraordinare, cum nu ai mai văzut în viaţa ta, că atunci când merge devine irezistibilă! Că azi arată atât de bine încât pur şi simplu... ameţeşti când o priveşti.

Răspunde flirtului flirtând. Priveşte în ochii celuilalt, contactul vizual este foarte important. În tot acest timp vorbeşte! Zâmbeşte! Flirtează! Efectul nu va întârzia!

Flirtezi şi câştigi
Când o întâlneşti nu sta ţeapăn ca o scândură şi mut ca o piatră de mormânt. De când aştepţi această clipă! Aşadar, zâmbeşte, discută... flirtează. Într-un cuvânt, cucereşte!

Nu trebuie să ai o anumită vârstă, sau să arăţi neapărat într-un anume fel. Pentru a flirta nu este nevoie de reţete, ci de a şti să te joci cu inteligenţă, cu drăgălăşenie, pentru a-l face pe celălalt fericit. Deci, cum flirtăm?

Am întâlnit o frumoasă femeie în jur de 35 ani care, apropiindu-se de un bărbat ce o atrăgea puternic îi spuse:
- Stimate domn, ce bine semănaţi cu cel de-al treilea soţ al meu!
- Serios? Şi câţi soţi aţi avut? întreabă el bănuitor.
- Doi! - schiţă ea un zâmbet complice.
Atunci îi oferi braţul şi plecară împreună.

Indiscutabil, flirtul rămâne primul pas sigur în cuceririle amoroase. El este un omagiu adus sexului opus, un mod de a spune: ÎMI PLACI! Atât! Şi aceasta în moduri cât mai variate şi personale, de la mişcările sinuoase ale trupului la jocul de cuvinte, la contactul fizic electrizant...

Te provoc! Ai curajul să-mi răspunzi?
Flirtul este arta de a fi seducător şi irezistibil, de a recurge cu subtilitate la un întreg arsenal de priviri insistente, aluzii fine şi gesturi semnificative. De fapt, este un comportament foarte incitant camuflat sub o aparentă inocenţă. Un joc plăcut în care regăseşti o infinitate de nuanţe: un zâmbet îmbietor, o privire senzuală aruncată în treacăt, mâna trecută cu dezinvoltură prin păr, dezgolirea ostentativă a coapsei, un Ah! etc., etc, etc.

A şti să foloseşti un limbaj jucăuş sau expresii cu două înţelesuri, ca şi a privi îndelung spre celălalt, sau a face un gest abia sugerat, discret, toate vă pot atrage brusc într-o lume comună în care sunteţi doar voi doi, chiar şi numai pentru fracţiuni de secundă (dar unele dintre cele mai lungi secunde!).

Flirtul este un mod de a fi mereu plin de viaţă şi atrăgător. El nu ia sfârşit odată ce ţi-ai întâlnit persoana iubită. Flirtează mereu! Altfel o va face altcineva în locul tău. Totul este un joc subtil şi încântător, un mod amuzant de a spune în glumă: „Te provoc! Ai curajul să-mi răspunzi?“ Aceasta, fireşte, în funcţie de reacţia celuilalt.

Nu mai ezita! Flirtează Acum!
Flirtul este un joc de societate ce îl poţi întâlni peste tot: între elevi, studenţi, la serviciu şi chiar printre... parlamentari. Ideile preconcepute, temerile, neîncrederea, pot face pe mulţi să evite a flirta. De ce? A flirta nu este o crimă. Este un mod de a ne apropia de celălalt, de a-l face părtaş la un joc incitant şi atrăgător, iar acesta va fi mai curând flatat decât enervat, aşa cum ai putea tu crede. Aşa că NU MAI EZITA! FLIRTEAZĂ ACUM! Nimeni nu poate profita de situaţie decât dacă îi dai ocazia.

Te-ai îndrăgostit?Merită să îi atragi atenţia? Flirtul este cel mai bun mod de a o face. Flirtul poate fi foarte măgulitor şi chiar excitant pentru celălalt.