Spirituality

iF You want to become FREE you landed in the right place.

“ Cine moare înainte să moară, nu mai moare când moare.”

Translate

Câteva cărți deosebite pe care le recomand cu căldură;

Le puteți vedea pe site.urile Editurii PROXIMA MUNDI & Editurii FOR YOU :

Transformări planetare 2012-2030 -- Mesaje de la Fondatori (Sal Rachele) ,

Pământul se trezește: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii) ,

Viața la Frontiera Cunoașterii (Sal Rachele) ,

Conexiunea Lyra/Pământ (Brad Johnson și Conștiița Colectivă a Sufletelor Lirane) ,

Femeia interzisă vorbește - Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe),

Istoria reală a Pământului (Sal Rachele) .



joi, 14 octombrie 2010

Femeile si Fetele INDIGO

De exemplu, activitatea Rosei Park a initiat Miscarea Drepturilor Civile in SUA; femeile au avut mai multa libertate la locul de munca, au avut libertate de alegere in casatorie si la a naste copii si au putut urma cariere profesionale datorita eforturilor primelor femei Indigo de la inceput. In fata acestor succese, ce au de gand sa faca femeile si fetele Indigo de astazi? Oare cum vor reusi el sa se afirme? Multe dintre fetele Indigo pe care le stiu, se lupta sa-si gaseasca identitatea si se dau inapoi cand e vorba despre rolurile pe care ele cred ca se presupune ca trebuie sa le joace. Unele o fac cu gratie, urmandu-si in tacere scopurile. Altele o fac in modul rebel, facand exact opusul a ceea ce se asteapta de la ele. Ele isi vopsesc parul in verde, isi coloreaza unghiile in negru, isi gauresc sau isi tatueaza fiecare parte a corpului si ne provoaca sa ne conectam cu frumusetea lor interioara.

Pentru o generatie, a fi in fruntea schimbarii nu este usor si necesita multa responsabilitate. Fetele Indigo au fost crescute de mame care si-au trait vietile in paradigmele vechi despre “munca pe care trebuie sa o faca femeile” si vor sa faca ceva semnificativ cu vietile lor. Pur si simplu, ele nu stiu ce este acel ceva. Vechile valori si stereotipuri nu vor functiona pentru ele si nu intotdeauna au increderea necesara pentru a crea unele noi. Dar ele incearca si, intr-o anumita masura, au succes. Cele rebele sunt inca in faza in care incearca sa se regaseasca. Multe se vor mai lupta pentru inca cativa ani, pana cand vor ajunge la jumatatea varstei de 20 de ani. Altele vor intra intr-un nou rol provocator, fara sa ezite vreun catusi de putin. Probabil ca un singur lucru nu il vor face – nu se vor marita tinere si nu vor avea copii. Ele sunt prea imature emotional si prea nesigure pentru asta. Dar, intr-un final, o vor face – atunci cand vor fi pregatite pentru asta.

Ambiguitatea, frica si confuzia lor se manifesta ca manie si multe fete sunt provocate de mania lor, pentru ca aceasta nu este acceptata ca o caracteristica feminina. Daca le putem ajuta sa-si canalizeze frica si mania in activitati mult mai constructive, le putem ajuta sa-si gaseasca locul potrivit si sa inceapa sa-si creeze vietile. Acest lucru va lua timp, dar nu este imposibil. Cand isi vor gasi, intr-un final, ceea ce le pasioneaza, ele vor da curs acestui lucru si toata lupta din trecut va fi uitata. Ne vor intreba ce a fost cu toata acea agitatie, pentru ca au memorie scurta cand vine vorba despre astfel de lucruri. Ca parinti, putem pur si simplu sa le ascultam si sa le indreptam (cu blandete) pe directia corecta, sa le laudam succesele si sa le readucem aminte ca esecurile lor nu sunt altceva decat alegeri care nu au fost corecte pentru ele. Este important sa se mentina o anumita limita in relatia cu ele, pentru ca vor cauta sa traga avantaje din fiecare situatie – daca le vom permite s-o faca. Atunci cand isi vor fi gasit cu adevarat pasiunea, le vom ajuta si le vom da dragoste. Adevarata lor lupta este sa faca ceva de valoare, sa aiba o contributie importanta si sa produca o schimbare. Ele se simt ca si cand ar avea pantofi prea mari. Ele au modele puternice pe care le urmeaza, femei care au venit sa faca o schimbare, sa schimbe lumea. Fetele Indigo de astazi vor face si ele acest lucru, in moduri noi si diferite si vor ajuta o noua lume sa ajunga la implinire, gata pentru o noua generatie.

Femeia Indigo
Sunt inteligente, pline de resurse si nu se tem de nimic. Insa inca multe femei sunt confuze, nesigure si se lupta cu vulnerabilitatea. Ele pot avea dezechilibre in viata, in timp ce jongleaza cu obligatiile si interesele lor.

Multe nu s-au maritat niciodata, sau s-au maritat de tinere si, in prezent, sunt divortate. Unele se lupta pentru a gasi relatii romantice care sa le satisfaca.

Multi adulti Indigo, barbati si femei, care au varste in jur de 40 sau 50 de ani, au avut relatii dificile cu parintii lor. Femeile Indigo au avut relatii provocatoare cu mamele lor, de care erau criticate, judecate si nu erau acceptate asa cum erau. De asemeni, au avut relatii dificile cu tatii, care fie erau absenti, fie nu erau disponibili emotional. Cand au devenit adulti, aceste lucruri s-au manifestat in multe feluri, fie au lucrat din greu sa aiba succes si sa le demonstreze mamelor ca gresesc, fie s-au maritat de tinere, ca sa fie un parinte mai bun decat mamele lor. Unele le-au facut pe ambele si, in pofida provocarilor de a fi parinte unic, au avut succes in cresterea copiilor si in realizarea prin cariera.

Femeia Indigo face parte din prima generatie de femei care s-a focalizat pe satisfacerea nevoilor proprii, in loc sa le ignore sau sa astepte ca altcineva sa vina si sa aiba grija de ele. Exista o anumita vinovatie, deoarece a trebuit sa treaca prin asta, in timp ce isi echilibrau ceea ce doreau sa faca si ceea ce era de astept sa faca. Ele se afla pe un teritoriu nefamiliar, deoarece au avut doar cateva modele care sa le arate ca sunt pe drumul bun, ca fac ce trebuie, in modul potrivit. De asemeni, au avut sustinere mica din partea familiei, in timp ce erau “diferite”.

Nu este usor sa fii femeie Indigo, deoarece faci parte dintr-un pionierat, intr-o lume care nu este pregatita pentru acest lucru. Ele au dificultati in a-si gasi prieteni care sa le inteleaga indepenedenta si puterea. La fel se intampla si cu relatiile romantice. Multi barbati gasesc femeile Indigo ca fiind provocatoare si ei au probleme in a afla cum sa se raporteze la acestea.

Unii barbati gasesc independenta lor ca fiind insufletitoare; altii o gasesc dificila si o evita.

Insa femeile Indigo trebuie sa fie cine sunt, iar cele care se afla in perioada dintre relatii, in acest moment, inseamna ca trebuie sa invete sa fie puternice, sa traiasca viata pe care o doresc, sa fie cine sunt, fara urma de vinovatie sau nevoie de aprobare din partea celorlalti.

Nu este intotdeauna usor sa fii puternica si independenta, insa femeile Indigo fac acest lucru, in mod exemplar!