Spirituality

iF You want to become FREE you landed in the right place.

“ Cine moare înainte să moară, nu mai moare când moare.”

Translate

Câteva cărți deosebite pe care le recomand cu căldură;

Le puteți vedea pe site.urile Editurii PROXIMA MUNDI & Editurii FOR YOU :

Transformări planetare 2012-2030 -- Mesaje de la Fondatori (Sal Rachele) ,

Pământul se trezește: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii) ,

Viața la Frontiera Cunoașterii (Sal Rachele) ,

Conexiunea Lyra/Pământ (Brad Johnson și Conștiița Colectivă a Sufletelor Lirane) ,

Femeia interzisă vorbește - Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe),

Istoria reală a Pământului (Sal Rachele) .



miercuri, 20 octombrie 2010

Etapele întrupării

"Intelegem ca, uneori, atractia de a recurge la vechile voastre metode poate fi foarte puternica si ca, rezistandu-le acelor forte joase, adica, detasandu-va de ele, voi actualizati total tiparul Divin din interiorul vostru, astfel ca el sa devina maestrul lumilor care sunteti deja. Pentru aceasta forta launtrica si pentru toata bunavointa voastra de a vi-o antrena, suntem nespus de incantati." - Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor.

Momentul decisiv


Cu doar 9 zile ramase din luna mai si in timp ce suntem antrenati intr-un sandvis renumit de eclipse (eclipsa de Soare pe 1 iunie, eclipsa de Luna pe 15 iunie, urmata de o alta eclipsa de Soare, pe 1 iulie), ne aflam, in mod oficial, in ceea ce as numi un moment decisiv. Exista acea senzatie familiara si frenetica de „atat de multe lucruri de facut si atat de putin timp/energie" care ne cuprinde, pe langa unele sentimente contradictorii, ce apar in legatura cu locul de destinatie al acestei calatorii si cu semnificatia reala a acestei situatii cosmice colective.

In ultimele doua zile, chiar pe cand Luna a intrat in Capricornul cel practic, am avut senzatia ca am facut, in mod prematur, o gaura prin coconul nostru confortabil si ca ne-am prabusit lati, pe pamant. Aceasta a fost/este o experienta foarte intensa, care ne aduce cu picioarele pe pamant, o experienta care elimina orice posibile amagiri sau tendinte de evadare, pe care le-am fi putut crede valide in timpul desfasurarii lor, si care ne furnizeaza totodata o atmosfera foarte necesara de sensibilitate practica, inainte sa fim aspirati in acea gaura de vierme.


Eu, una, ii sunt foarte recunoscatoare bunului simt, pentru ca el limpezeste o confuzie oarecum veche, despre ceea ce este real … insa, acestea fiind spuse, poate fi totodata dificil sa intelegi concepte dimensionale mai inalte, din acest spatiu legat de Pamant, care poate scoate la suprafata, straturi profunde de indoiala de sine, facandu-ne sa ne simtim nesiguri in ce priveste nu doar pasii nostri urmatori, dar si intreaga noastra calatorie, care ne-a fost necesara ca sa ajungem aici. Cei din lumea nevazuta spun ca noi, pur si simplu, reunim lumi ... conectand taramul spiritual cu cel fizic si integrand o intelegere mai launtrica a acestei conectari, care poate fi simtita temporar, ca fiind atat reala, cat si ireala, in acelasi timp. Cu alte cuvinte, corpul nostru fizic ajunge sa inteleaga, ceea ce mintea noastra a stiut de ani de zile.

Pe de o parte, urmeaza sa facem saltul - cu fata inainte - intr-un teritoriu total necunoscut … teritoriu care ne obliga sa ramanem constienti si sa ne folosim aptitudinile de maiestrie, cizelate cu meticulozitate … insa, pe de alta parte, credinta noastra in adevarul absolut este serios pusa la incercare, astfel incat sa putem elimina orice urme de limitari, legate de ceea ce simtim ca e posibil. Acest proces este felurit pentru toti, insa pentru toti dintre noi este adevarat un singur lucru … locul in care ajungem in celalalt teritoriu va fi rezultatul direct a cat de neinfricati indraznim sa fim, in momentul de fata.

Asta inseamna ca noi realmente dragam materia egotica descompusa, de pe fundul containerelor facute de om ... inlaturand reziduul karmic ramas, care inseamna, totodata, ca aspectele noastre neplacute ne viziteaza din nou si ca sederea lor este categoric neplacuta. Si nu doar aspectele fizice neplacute obisnuite, ci si acea umbra neinduplecata din noi insine, despre care am gandit in taina ca am putea scapa de ea, ignorand-o, sau care a fost inradacinata atat de adanc, incat nici macar nu am putut-o vedea pana in prezent. Da, pentru inca un timp scurt, reusim sa ne jucam in casa (amuzanta) a oglinzilor, vazand cu claritate caile multiple in care inca ne mai polarizam - proiectandu-ne, reflectandu-ne si expunandu-ne, unii asupra altora, partile neiubite ramase. Iar acesta e si un lucru bun, pentru ca astept mereu, cu nerabdare, sa recunosc inca o parte din mine, care e neplacuta.

In ce priveste lucrurile neplacute ... in aceste ultime saptamani am avut cu adevarat de lucrat din greu, ca sa renuntam la materia noastre egotica descompusa. La fel ca si cu orice relatie toxica, oricat de groaznic de neplacuta ar fi ea, avem tendinta sa luptam pentru supravietuirea ei, pentru ca atractia de a ramane in ceea ce este bine cunoscut este atat de puternica, atat de intoxicanta, incat constatam ca e aproape imposibil sa respingem ispita ei. Care este partea comica? Aceea ca fiecare gandeste ca aspectul neplacut al celorlalti este mai neplacut decat al sau ... atunci cand, in dualitate, singurul aspect neplacut pe care il putem vedea, este cel al nostru. In mod cert, exista un film ce se doreste a fi produs in acest sens.


Manifestarile exterioare ale acestor excavatii recente ar putea aparea in modalitati multiple - cum ar fi capacitatea de a face, in sfarsit, curatenie si ordine in acea parte descurajanta din pivnita, din garaj sau din pod, pe care v-a fost teama sa o faceti, de multa vreme. Sau ar putea fi ceva la fel de simplu ca achitarea impozitelor pe anul trecut, stergerea mesajelor vechi de pe email, aranjarea colectiei voastre media virtuale sau finalizarea acelor proiecte ramase in urma si care va chinuie inca de la Convergenta Armonica. Sub indiferent ce fel de forma se manifesta ... orice materie egotica amenintatoare trebuie. sa dispara. Iar asta inseamna si orice lucru legat de materia egotica.


Etapa de intrupare

In mesajul anterior, Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor mi-au mentionat ca mijlocul acestei luni marca un punct de tranzitie urias, iar acum ele adauga ca suntem in procesul de a trece la o magistrala dimensionala mai inalta, de iteligenta cosmica ... una care merge in paralel cu autostrada dimensionala mai joasa - de zgura - dar cu care (din fericire) nu se intersecteaza.

Ele numesc aceasta noua etapa din calatoria noastra, etapa intruparii, faza de inaltare, care ne elibereaza din tiparul vechi (perceptual) al slujirii si ne conduce la tiparul nou/adevarat/original/sacru/divin, al co-crearii. Acest tipar al omului nou este activat in cei care au neutralizat polaritatile, prin contopirea fortelor sacre masculina/feminina, care si-au extins centrii energetici (chakrele), prin curatarea miasmelor karmice si ... odata ce aceste tipare sunt intrupate de catre inaintasi ... la acest potential va avea apoi acces, intreaga omenire.

Daca va este util, considerati aceste suflete trezite si activate de pe intreaga planeta, ca pe niste ace de acupunctura, care strapung punctele de intersectare ale meridianelor Pamantului, pentru a restabili fluxul vital al chi-ului universal. Pe masura ce aceste fiinte se „lumineaza” fizic, ele activeaza aceste energii scalare in viata, sangele si corpul acestei planete, energizand omenirea cu campul punctului zero al gratiei. Asta nu vrea sa spuna ca oricine este pregatit sa primeasca aceste energii in viata si corpul sau ... ci ca potentialul de acordare la aceasta retea este acum mai puternic decat oricand, pentru cei care il aleg.


Transfigurarea

Cele Sapte Surori spun, din nou, ca cea de-a doua parte a acestui an se concentreaza foarte mult pe planul fizic … ca mladitele delicate ale noii noastre vieti razbat prin terenul proaspat cultivat, pe care l-am arat cu migala, in timpul lunii aprilie, viata in cadrul careia ne vom dezvolta la fel cum se dezvoltaun rasad, pana ajunge o planta datatoare de fructe …. in etape. Mai exact, ele mentioneaza aceste trei etape ...

"Urmatoarele etape spre expresia fizica a divinitatii includ: renuntarea la corpul-durere/frica, constientizarea corpului Divin si reunificarea materiei pamantesti, cu materia eterica..."

Stim ca, pentru a unifica spiritul si materia, trebuie sa devenim mai intai vasul purificat prin care energia Divina sa poate circula. In ultima instanta, trebuie sa ne amplificam vibratia fizica, pentru ca ea sa se potriveasca cu vibratia corpului nostru spiritual, astfel incat cele doua sa poata deveni un singur vehicul … ceea ce inseamna ca trebuie sa fim curatati de orice discordanta - pana la punctul absolut de non-rezistenta - astfel ca trupul Divin (tiparul) sa se poata manifesta liber, in forma fizica.

Cei din lumea nevazuta doresc ca noi sa intelegem ca sistemul fizic (costumul biologic) care adaposteste corpul spiritual este, de fapt, la fel de maleabil si de adaptabil la schimbare (mutatie) ca si corpul spiritual in sine - cu toate ca el se afla in dimensiunile mai joase si este, prin urmare, guvernat de spatiu si timp. (Cititi: inceeeet!) Asadar, chiar daca Iisus Christos s-a transfigurat in corpul sau de Lumina plasmatica, in trei zile (???), aici jos, in lumea fizica ... in care vom continua sa purtam aceste haine din carne ... trebuie sa respectam legile planului fizic.

Asadar, corpul spiritual … care este un duplicat al corpului fizic, dar aflat in starea sa de desavarsire totala ... este alcatuit din materie eterica si este, prin urmare, o substanta maleabila, care formeaza tiparul pentru materializare. In timpul acestei transformari, tiparul nostru fizic (Divin) de perfectiune se intalneste cu tiparul omenesc (egotic) - iar cele doua fuzioneaza.


Mi se spune ca aceasta unificare sau proces de contopire, are loc mai intai intre celule, astfel incat celulele sunt inconjurate cu sarcina/inteligenta superioara si ca, in final, celulele noastre incep sa o preia sau sufera mutatii, pentru a se acorda cu sursa de frecventa mai inalta. Aceasta este legea rezonantei in actiune … un proces prin care un corp energetic de vibratie mai inalta va determina, de la sine, corpul energetic de vibratie mai joasa, sa se acordeze la frecventa sa … Ganditi-va la diapazon.


Celulele care trec prin ceea ce cei din lumea nevazuta numesc un proces de intindere … ei il numesc de intindere pentru ca, pentru o perioada lunga de timp, a trebuit sa locuim simultan in doua tipare … tiparul uman si cel Divin (care, desigur, explica de ce mancam cat pentru doua persoane). Ambele planuri sunt, din cate se pare, pregatite, astfel incat sa putem face lin tranzitia de la un corp la celalalt si, pe masura ce facem acest lucru, pierdem acele 13 kilograme in plus spatiul care exista intre celule incepe sa se „micsoreze", odata cu fuzionarea celor doua tipare.

De fapt, acest proces poate fi considerat mai mult o dizolvare - in sensul ca ne dizolvam o versiune care este uzata, in timp ce ne transformam simultan intr-un adult spiritual … in care identitatea egotica (masculina/materia) si identitatea Divina (feminina/antimaterie) se contopesc intr-o uniune sacra.


Etapele

Cei din lumea nevazuta mai doresc sa fie clar inteles faptul ca acest proces nu se petrece peste noapte (si nici noi nu ne-am dori acest lucru), ci intr-o serie de dezvoltari succesive, care se repeta si care deja au inceput.


"Lunile care au mai ramas din acest an va vor permite sa stabiliti un echilibru intre vechea lume si noua lume; el va constitui o tranzitie de mare amploare si va asiguram ca nu v-ati dori sa grabiti acest proces." – Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor.


Prima etapa, pe care ei o numesc „renuntarea la corpul durere/frica" este primul pas din procesul de dezvoltare si incepe cu o expansiune interna:


"Pe masura ce este eliberat sau dizolvat tiparul vechi … iar acest lucru se produce acum cu primul val de suflete care sa intrupeze tiparul omului Christic … corpul spiritual va incepe mai intai sa se extinda in interiorul vehiculului fizic."

Pe masura ce aceste energii incep sa inunde corpul, iar noi ne concentram pe stralucirea iubirii, realmente poate exista senzatia ca suntem bagati in priza … v-ati putea simti foarte „incarcati", ca si cum fiecare celula din corpul vostru este sub tensiune si vibreaza … hiper-sensibili, ca si cum terminatiile voastre nervoase ar fi in afara corpului … agitati, ametiti, instabili, cu respiratie dispneica, cu fluctuatie a temperaturii corporale/transpiratii nocturne, batai neregulate de inima si/sau tipare ciudate de somn. Aceste simptome pot fi deranjante, mai ales daca apar subit - insa sa stiti ca ele sunt doar o alta parte incantatoare din proces. Daca energia devine inconfortabila sau coplesitoare, exercitiile de intindere, plimbarea, respiratia si chiar baile cu sare pof fi de mare folos.


Pe langa acestea, am mai putea simti aceste valuri de energie ca beatitudine ce unduieste prin sistemul nervos central … aceste energii purificatoare (kundalini) incearca sa elibereze toata densitatea ramasa captiva in interiorul organismului. De asemenea, corpul a creat noi sisteme, bazate pe inteligenta cuprinsa in fiecare catena a ADN-ului activat, iar vortexurile energetice (chakrele), care insufletesc si guverneaza fiecare centru, sunt activate si mai mult, ca sa sustina aceste sisteme. (este interesant ca sentimentele asociate cu prezisa „ridicare la cer" sunt: beatitudinea, euforia, libertatea, bucuria, extazul spiritual, etc. hmmmm!!!)

A doua faza, pe care ei o numesc „constientizarea corpului nostru Divin", se produce atunci cand sufletul incepe sa se simta in forma umana ... de parca s-ar intampla pentru prima oara. Iar aici se aplica termenul de „nastere din nou". Aceasta este o faza de integrare, care ne permite sa ne ocupam deplin total corpul nostru si care este necesara, astfel incat tiparul nostru ce se cristalizeaza, sa se poate consolida in forma. Datorita acestei perioade de integrare, ii permitem conexiunii noastre cu Pamantul sa se consolideze, astfel incat sa ne putem stabiliza, pe masura ce devenim una cu ritmul cosmic.

Odata ce perioada de integrare se incheie, incepem sa intrupam fizic schimbarile stabilite de tiparul nostru Divin. Aceasta este faza in care „spiritul si materia lucreaza ca un tot unitar" … in care intrupam esenta fizica, a formei noastre spirituale.


In timpul acestei faze, vom mai trai ceea ce cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor numesc „accelerare". Ceva de genul „momentul adevarului", in care o femeie insarcinata simte fatul miscandu-se pentru prima oara ... Cele Sapte Surori descriu si ele vag aceasta accelerare spirituala, ca fiind „momentul adevarului", ca in acordarea gratiei ... un termen pe care ei il folosesc pentru a identifica procesul ce urmeaza unificarii energiilor sacre ... un aflux de vitalitate Divina, ce intra in corp.


"Corpul vostru pamantesc va incepe sa dobandeasca o noua stralucire, un nou fel de a fiinta, care va fi initiat si incheiat progresiv. Veti recunoaste noile energii, dupa care ele vor parea ca se estompeaza, pe masura ce corpul vostru se adapteaza pentru a le integra intr-o serie de inspiratii si expiratii si pe masura ce intrati tot mai mult in uniunea divina cu sufletul vostru. Fiecare faza va avea o energie, o esenta distincta, pe care veti dori sa o traiti in totalitate. Sa nu interpretati aceste cuvinte ca pe un semnal despre suferinta, ci ca pe un semnal despre eliberarea reala." – Cele Sapte Surori din Pleiade.


Ne intalnim in sandvis ...

Lauren C. Gorgo
22 mai 2011