Spirituality

iF You want to become FREE you landed in the right place.

“ Cine moare înainte să moară, nu mai moare când moare.”

Translate

Câteva cărți deosebite pe care le recomand cu căldură;

Le puteți vedea pe site.urile Editurii PROXIMA MUNDI & Editurii FOR YOU :

Transformări planetare 2012-2030 -- Mesaje de la Fondatori (Sal Rachele) ,

Pământul se trezește: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii) ,

Viața la Frontiera Cunoașterii (Sal Rachele) ,

Conexiunea Lyra/Pământ (Brad Johnson și Conștiița Colectivă a Sufletelor Lirane) ,

Femeia interzisă vorbește - Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe),

Istoria reală a Pământului (Sal Rachele) .



vineri, 15 octombrie 2010

Eliberarea Din Blocajul Egoului Nostru Limitat


    cerc din lan, 23 iunie 2010, Anglia

In ultimele cateva mesaje transmise prin e-mail, am discutat despre oportunitatile oferite omenirii in aceasta vara, de a ne elibera de blocajul paralizant al egoului nostru limitat. Ne este imposibil sa intelegem cat de mult s-ar schimba vietile noastre, daca acest aspect fragmentat, bazat pe frica, al personalitatii noastre nu
ne-ar mai controla si manipula prin frica si prin credinta noastra in lipsuri si limitari. De la caderea noastra din starea de Gratie, cu eoni in urma, marea majoritate a omenirii a functionat din credinta distorsionata ca noi suntem constituiti din egourile si corpurile noastre fizice, si ca planul fizic al Pamantului reprezinta tot ceea ce exista. In realitate, nimic altceva nu putea fi mai departe de Adevar.

Noi suntem Fiicele si Fii multidimensionali si multifatetati ai lui Dumnezeu si am fost investiti cu aptitudinile creative ale gandirii si simtirii, precum si cu darul liberului arbitru. Scopul Divin al acestor daruri a fost ca noi sa devenim co-creatori, alaturi de Dumnezeul nostru Tata-Mama, prin invatarea modului de creare a tiparelor de perfectiune in lumea materiala, materializand, astfel, Raiul pe Pamant. Timp de milenii, ego-urile noastre umane au luptat din rasputeri pentru a ne tine departe de acest Adevar. Ego-urile noastre stiu ca, odata ce ne vom aminti cine suntem noi cu adevarat, vom recunoaste din nou suprematia Sinelui nostru Divin din corpurile noastre pamantene. Atunci, ego-urile nu ne vor mai putea manipula vietile.

Ego-urile noastre s-au format cu Eoni in urma, fiindca noi am luat decizia tragica de a descalifica darul vietii noastre, prin ganduri, cuvinte, actiunii si sentimente negative. Frecventele dense si discordante ale energiei create de aceste manifestari negative au determinat caderea noastra in niste vibratii atat de joase, incat ne-am pierdut capacitatea perceptiei Sinelui nostru Divin si a legaturilor cu Lumea Celesta. Am uitat ca suntem Copiii lui Dumnezeu, intrupati pe aceasta planeta pentru a invata cum sa co-cream minunatiile Raiului pe Pamant. Fara aceasta cunoastere sacra, noi am dezvoltat o constiinta de vibratie joasa, prin care ne-am format o perceptie alternativa a realitatii, incercand sa ne explicam motivatia existentei noastre.

Treptat, aceasta constiinta de joasa vibratie a luat forma egou-rilor noastre omenesti fragmentate. Aceste ego-uri de joasa vibratie considera ca raspund de viata noastra si ca scopul existentei lor este satisfacerea simturilor noastre fizice.
De asemenea, ele considera ca trebuie sa indeplineasca acest scop, chiar daca acest lucru presupune sa minti, sa barfesti, sa furi sau sa ucizi. Ego-urile noastre omenesti sunt aspecte transformate ale personalitatii noastre, care cred de fapt ca au dreptul sa faca orice este necesar pentru a-si mentine controlul asupra vietilor noastre. Pentru a recunoaste acest Adevar, ganditi-va numai la nenumaratele ocazii in care ati incercat sa va schimbati viata in mod pozitiv, dar v-ati confruntat cu incredibila opozitie a ego-ului vostru.

De exemplu, atunci cand va luati angajamentul de a va imbunatati dieta, nu incepeti, imediat, sa ravniti la tot ceea ce nu ar trebui sa mancati? Cand va hotarati sa dezvoltati constientizarea prosperitatii, in loc sa va concentrati asupra lipsurilor si a limitarilor, nu simtiti, oare, instantaneu, ca toate problemele voastre financiare devin si mai coplesitoare? Cand alegeti sa traiti in armonie, nu cumva ies la suprafata toate provocarile care apasa pe toate butoanele care va starnesc mania? Iar mai rau decat orice, ganditi-va la interventia ego-ului vostru, atunci cand incepeti sa va treziti si sa va amintiti, cu adevarat, ca sunteti Copiii Iubiti ai lui Dumnezeu. De cate ori, dupa ce ati acceptat acest Adevar despre voi insiva, mintea voastra nu a sporovait, iar voi nu v-ati spus: „Pe cine crezi tu ca pacalesti? Viata ta abia se taraie. Relatiile tale sunt catastrofale si nici macar nu esti in stare sa-ti platesti facturile. Cum sa crezi ca ai putea fi un copil iubit si plin de putere al lui Dumnezeu”? Si toate acestea se intampla fiindca egoul vostru omenesc stie ca, odata ce Sinele vostru Divin va prelua comanda vietii voastre, el nu va va mai putea manipula sau controla.

Viata dupa viata, minciunile si influenta ego-ului nostru ne-au intins curse si ne-au impiedicat sa acceptam cine suntem cu adevarat si  care este rostul nostru real aici, pe Pamant. Dar aceasta este o Noua Zi, iar vanturile schimbarii bat inspre noi. Oamenii se trezesc pretutindeni si, pe masura ce se trezesc, ei se reconecteaza cu Sinele lor Divin, iar constiinta lor se inalta. Acest lucru creeaza o continua schimbare de vibratie, care se rasfrange asupra fiecarui barbat, femeie si copil de pe Pamant, intr-un mod absolut pozitiv. Pas cu pas, conditiile potrivnice ale caderii noastre din starea de Gratie se inverseaza, iar noi suntem chemati acum, de catre Dumnezeu Tata-Mama si intreaga Companie Cereasca, sa ne punem in slujba unui scop mai inalt.

Fiintele de Lumina din Tinuturile Adevarului Iluminat au revelat faptul ca, prin nenumaratele activitati in slujba Luminii, care sunt realizate cu succes prin eforturile reunite ale intregii Companii a Cerurilor si ale Lucratorilor intru Lumina intrupati, omenirea a atins o frecventa de vibratie care ne va permite sa sfaramam blocajul paralizant pe care ego-urile noastre l-au instaurat in corpurile noastre fizice si in inimile si mintile noastre, de la caderea din starea de Gratie. Rotile acestei nemaipomenite desfasurari a Planului Divin s-au pus in miscare, iar noi suntem acum in mijlocul etapelor finale de pregatire.
La 21 iunie, am trait experienta unui Solstitiu foarte puternic, in ambele emisfere, nordica si sudica, ale Pamantului. Energia acestui aflux de Lumina a creat un impuls care a deschis calea unei puternice Eclipse de Luna Plina, care a avut loc la 26 iunie. Acest eveniment celest a implicat nu numai Eclipsa de Luna, care creeaza intotdeauna o amplificare enorma a Luminii Divine, dar si alinierea a sapte planete intr-o formatiune de Mare Cuadratura, un fenomen foarte rar intalnit. Pe internet, circula, literalmente, sute de rapoarte ale unor astrologi spirituali care vorbesc despre oportunitatile extraordinare pe care le avem in aceasta vara. De fapt, eu am citit despre impactul astrologic al Eclipselor de Luna si Solare si al alinierilor planetare care vor avea loc pe parcursul verii 2010, timp de cativa ani. Nu este intamplator faptul ca acest moment puternic precede activitatea Luminii care va ajuta omenirea sa se rupa de haturile ego-ului, odata pentru totdeauna.
Stiu ca acest lucru pare extraordinar, dar noi trebuia, dintotdeauna, sa atingem acest moment, prin procesul Inaltarii noastre in Taramul de Lumina al celei de-a 5-a Dimensiuni. Doar ca nu stiam cand anume va aparea aceasta sansa magica. Ei bine, acum stim. Acesta este momentul!

Totul este energie, vibratie si constiinta, iar ego-ul nostru uman vibreaza cu o frecventa foarte densa. In ultimii cativa ani, Sinele Superior al omenirii a accelerat frecventa vibratiei in corpurile noastre fizice, eterice, mentale si emotionale, cu intensitatea maxima pe care Legea Cosmica o permite pentru fiecare perioada de 24 de ore. Atunci cand, la nivelul atomilor din celule, corpurile noastre pamantene ating o frecventa care depaseste constrangerile egou-lui nostru, haturile se vor rupe, iar ego-ul nu ne va mai putea controla asa cum o facea in trecut.

Desprinderea de legaturile blocajelor paralizante ale ego-urilor noastre umane, care ne-au tinut in captivitate de-a lungul multor vieti, este urmatorul pas decisiv in desfasurarea Planului Divin – o etapa plina de Lumina, care implica Sinele Divin al intregii omeniri si intreaga Companie a Cerurilor. Va rog sa luati o pauza, sa inspirati profund si sa eliberati orice interferenta pe care ego-ul vostru uman o poate folosi pentru a va impiedica sa intelegeti imensitatea sansei care va este la indemana. Permiteti-i Divinitatii din inima voastra sa se extinda, si sa se extinda, pe masura ce cititi aceste cuvinte, cu inimile si mintile deschise. Miracolele chiar au loc, iar noi primim mai mult sprijin ca niciodata de la Compania Cerurilor.

Cele doua saptamani cuprinse intre Eclipsa de Luna, alinierea planetelor in Marea Cuadratura, la 26 iunie si Eclipsa Solara, care va avea loc la 11 iulie, va fi un timp de intensa purificare si eliberare. Acest lucru va fi valabil pentru fiecare fiinta umana si pentru omenire, la nivel colectiv. Sinele nostru Divin ne va calauzi prin experientele care ne vor ajuta, la nivel personal, sa ne ridicam vibratia, dincolo de captivitatea in care ne-a tinut egou-l nostru. Ascultati-va inima si acordati multa atentie ghidarii voastre interioare. Va cere, oare, Sinele Divin sa va schimbati dieta, relatiile, atitudinea, tiparele mintii, gandurile si sentimentele, sau orice altceva care sa va ajute sa va cresteti vibratia? Daca asa este, va rog sa raspundeti acestei ghidari si faceti pasii inainte, pe care ego-ul vostru v-a impiedicat sa ii faceti. Stiti exact ce vreau sa spun.

 Activitatea Luminii, menita sa ajute omenirea sa isi ridice vibratia dincolo de blocajul opresiv al ego-ului uman, va avea loc in aceasta vara. Acest eveniment va implica eforturile unite ale Sinelui Divin al fiecarui om – barbat, femeie sau copil – de pe acest Pamant si intreaga Companie a Cerurilor. Intre 14 – 19 august 2010, in timpul aniversarii Primei Convergente Armonice, care a avut loc la 15 – 18 august 1987, Lucratori intru Lumina din intreaga lume se vor aduna in campul de forta de la Washington D.C., in SUA. Impreuna, ei vor forma un transformator urias de Lumina, prin care Lumina Divina se va revarsa, pentru a deschide cel de-al 5-lea Portal Dimensional al Dreptatii, Justitiei Divine, Libertatii, Izbandei si al Flacarii Violet a Perfectiunii Infinite a lui Dumnezeu. Dumnezeul nostru Tata-Mama si Compania Cerurilor au revelat faptul ca puterea infinita a acestor Calitati Divine reprezinta cheia cresterii vibratiei energetice si a constiintei corpurilor fizice, eterice, mentale si emotionale ale omenirii, in suficienta masura, incat sa rupa chingile ego-urilor noastre umane care ne-au manipulat si controlat timp de eoni.

Acest demers fara precedent al Gratiei si Compasiunii Divine se va manifesta prin intermediul Sinelui Divin al fiecarei persoane de pe planeta, in aliniere perfecta cu Planul Divin al fiecareia dintre ele si cu binele cel mai inalt al tuturor celor implicati. Ne este imposibil sa intelegem cu adevarat amplitudinea a ceea ce va insemna pentru fiecare dintre noi eliberarea de manipularea ego-urilor noastre, dar vietile noastre se vor schimba. In loc sa simtim ca mergem intotdeauna impotriva telurilor noastre, cu vantul furtunii batandu-ne in fata, vom fi investiti cu putere, prin Sinele nostru Divin si Interventia Divina a Taramurilor Ceresti. Tiparele de perfectiune pentru vietile noastre individuale si colective se vor manifesta mult mai repede si, impreuna, vom co-crea, efectiv, Noul Pamant.

Prin aceasta activitate a Luminii, suntem cu TOTII chemati intr-o misiune mai mareata. Acesta este un efort comun al Cerului si Pamantului. Aceia dintre noi a caror inima ii cheama sa participe trebuie sa isi asculte ghidarea launtrica si sa raspunda corespunzator acesteia. Lumina si Iubirea noastra reprezinta un factor esential in succesul acestei fatete a Misiunii Divine. Nu permiteti ca ego-ul vostru uman sa nege cunoasterea launtrica ce iese la iveala din adancul inimilor voastre.

Lucratorii intru Lumina se vor reuni pentru a deschide cel de-al 5-lea Portal Dimensional al Dreptatii, Justitiei Divine, Libertatii, Izbandei si al Flacarii Violet a Perfectiunii Infinite a lui Dumnezeu, la cel de-al 24-lea Congres anual al Iluminarii. Acest eveniment se va desfasura in perioada 14 – 19 august 2010, la Crystal Gateway Marriott, in Arlington, Virginia.

Intrebati-va Sinele vostru Divin care este partea voastra din acest Plan Divin. Ascultati-va inimile si veti sti. Daca va trebui sa urmati chemarea inimii, care va indeamna sa mergeti la Arlington, Virginia, care se afla aproape de Washington D.C., pentru a sluji omenirea si intreaga viata in acest fel, cereti indrumare. Portile Cerului se vor deschide pentru a va deschide drumul catre aceasta mareata intrunire. Daca veti avea nevoie de sprijin in ceea ce priveste timpul, energia sau banii, fiti deschisi, receptivi si increzatori.

Vor fi multi cei care vor simti chemarea inimii de a sluji ca Maini ale lui Dumnezeu, in numele INTREGII omeniri. Ei vor merge la Arlington, pentru a deveni parte din uriasul transformator prin care Lumina Divina va deschide cel de-al 5-lea Portal Dimensional al Dreptatii, Justitiei Divine, Libertatii, Izbandei si al Flacarii Violet a Perfectiunii Infinite a lui Dumnezeu. Daca nu veti simti aceasta chemare a inimii, de a fi prezenti fizic la Washington D.C., atunci vor fi alte modalitati prin care veti putea participa.

Unii Lucratori intru Lumina vor fi inspirati sa mearga in diferite situri sacre, pentru a ancora aceste tipare in Sistemul Retelei Cristaline a Mamei Pamant. Altii se vor aduna in grupuri, in zonele in care locuiesc, pentru a aduce Lumina lor in acest camp unificat de Lumina. Iar altii se vor uni cu celelalte constiinte in solitudinea sanctuarelor personale.

Toate aceste modalitati de participare sunt vitale pentru succesul acestei Misiuni Divine. Cel mai important este sa va ascultati imboldul inimii si sa reactionati in conformitate cu fateta VOASTRA specifica a acestui Plan Divin. Indiferent unde veti fi calauziti sa mergeti, trebuie sa stiti ca noi TOTI suntem UNUL. ACUM, este nevoie de Lumina si Iubirea fiecaruia dintre noi!