Spirituality

iF You want to become FREE you landed in the right place.

“ Cine moare înainte să moară, nu mai moare când moare.”

Translate

Câteva cărți deosebite pe care le recomand cu căldură;

Le puteți vedea pe site.urile Editurii PROXIMA MUNDI & Editurii FOR YOU :

Transformări planetare 2012-2030 -- Mesaje de la Fondatori (Sal Rachele) ,

Pământul se trezește: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii) ,

Viața la Frontiera Cunoașterii (Sal Rachele) ,

Conexiunea Lyra/Pământ (Brad Johnson și Conștiița Colectivă a Sufletelor Lirane) ,

Femeia interzisă vorbește - Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe),

Istoria reală a Pământului (Sal Rachele) .



joi, 14 octombrie 2010

Despre droguri și modificări de ADN

  
   A– Din nefericire, la ei nu se înregistrează mutaţii pozitive. Consumul de droguri împiedică desfăşurarea unei mutaţii pozitive complete, deoarece factorul principal în mutaţiile celulare îl reprezintă vibraţia iubirii şi efortul pe care-l face persoana pentru a-şi mări vibraţiile proprii. Cum vă aşteptaţi să vă ridicaţi vibraţiile, de vreme ce voi creaţi, alimentaţi şi întreţineţi armate de entităţi negative?
Consumatorii de droguri îşi scad vibraţiile pentru a menţine ciclul de alimentare a entităţilor lor, lucru care, dacă stai bine să te gândeşti, este de fapt un act de ură de sine. Nivelul scăzut de vibraţie menţinut de consumatori nu conduce la mărirea frecvenţelor lor de iubire şi de lumină, inhibând astfel trecerea ADN-ului lor într-o stare superioară de evoluţie.
Coeficientul vostru de lumină şi de iubire menţinut constant este factorul determinant al activării automate şi naturale a ADN-ului vostru. Această activare nu are nici o legătură cu a plăti cuiva pentru a face activări de ADN – ceea ce, de cele mai multe ori, reprezintă doar ceremonii de intenţie. Dacă frecvenţa iubirii şi a luminii nu este mărită şi menţinută de către receptor, atunci nu se pot realiza prea multe.
Activarea corpului vostru de lumină este provocată şi accelerată de cantitatea de iubire şi de lumină pe care o puteţi menţine constant. Aceasta include iubirea de Sine, iubirea faţă de corpul vostru şi faţă de obiectivele întrupării voastre, precum şi toate celelalte tipuri de iubire.

A– Faptul că marijuana este ilegală în unele locuri îi afectează vibraţia? De exemplu, există o conştiinţă a fricii, asociată de faptul că este ilegală?

B– Da, categoric. Marijuana, planta în sine, posedă unele utilizări pozitive, dacă şi când este folosită corect. Problema este de a te elibera de frică şi de dependenţe şi de a vedea fiecare lucru în perspectiva corectă. Marijuana este ceea ce voi numiţi o varietate a cânepii. Autorităţile voastre au scos-o în afara legii şi este un motiv de teamă chiar şi pentru ele. Cânepa poate fi folosită în multe moduri pozitive, în beneficiul omenirii. În schimb, este utilizată în moduri negative, într-o încercare de a regresa evoluţia sufletului unei întregi generaţii.
Faptul că este ilegală creează un interes mai mare, sau o atracţie specială atât pentru tineri, cât şi pentru mulţi adulţi. Deşi ilegalitatea generează teamă, aceasta hrăneşte, în acelaşi timp, conştiinţa fricii/entităţile fricii din interiorul sinelui şi de pe planetă. Pentru foarte mulţi care trăiesc cu nenumărate motive de teamă în inconştient, a face ceva ce naşte spaimă creează un stimul în centrii energetici ai corpului, stimulând astfel energia entităţilor fricii din interiorul sinelui şi creând o falsă iluzie de excitaţie mentală şi emoţională.
Trebuie să înţelegeţi că entităţile drogurilor se hrănesc cu vibraţiile plantelor modificate, iar entităţile fricii sunt şi ele hrănite şi energizate de energia fricii. A fi înfricoşat şi a crea vibraţia fricii a devenit o formă de dependenţă în plus, pentru un număr mare de oameni. De ce credeţi că atât de mulţi oameni privesc cu plăcere filme horror sau violente? De ce credeţi că aceste tipuri de atracţii sunt atât de populare? Principalul motiv este că emoţiile create prin urmărirea acestor scene hrănesc entităţile fricii care rulează programarea interioară a celor care urmăresc filmele şi cărora le plac asemenea senzaţii. Cei care nu au căzut la pace cu inima şi cu Prezenţa lor Divină nu au înţeles încă adevărata semnificaţie a Iubirii şi a Păcii.
Pe această planetă, cei mai mulţi oameni sunt programaţi să fie activaţi emoţional de către frică. Aceasta face parte dintr-o programare foarte veche, care trebuie să fie transformată acum de către toţi cei angajaţi pe drumul iluminării. În lumea nouă spre care se îndreaptă planeta şi omenirea în acest moment de conştiinţă şi evoluţie, nu va mai fi loc pentru astfel de vibraţii. Cei care aleg totuşi să poarte aceste vibraţii vor fi ţinuţi pe loc şi li se va nega intrarea, până când îşi vor învăţa lecţiile. Conştiinţa din dimensiunea a cincea nu va accepta de la nimeni, acest gen de bagaj.
Aşadar, a face din droguri substanţe ilegale nu rezolvă problema, întrucât cei hotărâţi să folosească un drog găsesc oricum o modalitate de a-l procura, deoarece se găseşte atât de uşor. Modul clandestin în care drogurile recreaţionale sunt comercializate şi faptul că sunt ilegale îi încurajează pe consumatori să devină falşi şi nesinceri cu ei înşişi şi cu ceilalţi. Nu spun asta pentru a critica sau a judeca autorităţile. Oficialităţile abordează problema drogurilor în modul cel mai bun pe care-l cunosc. Consumatorii de droguri îşi formează obiceiul de a fi ascunşi, suspicioşi şi de a trăi o viaţă dublă. Acest comportament nu conduce în nici un caz la construirea tipului de personalitate sufletească şi la caracterul uman necesar pentru înălţarea şi evoluţia la un nivel de conştiinţă superioară.

Copilul Luminii, copilul iubirii şi al inocenţei nu are nimic de ascuns.

Viaţa de pe această planetă se deplasează spre conştiinţa cunoaşterii şi a deschiderii totale, unde totul va fi cunoscut şi nimic nu va mai fi ascuns. Ştiţi că în tărâmurile superioare nimeni nu poate ascunde nimic faţă de altcineva, deoarece totul poate fi văzut şi cunoscut în permanenţă prin intermediul câmpului auric, al sunetului emis, al vibraţiei şi al culorii pe care le emanaţi? Putem vedea totul în câmpul auric al tuturor oamenilor de la suprafaţa Pământului la care ne hotărâm să privim, precum şi în cadrul propriei noastre comunităţi de Lumină. Foarte curând, nu vor mai exista secrete nicăieri pe această planetă.
Haideţi, prieteni, copii ai inimii mele, chiar credeţi că în încercarea de a vă păstra secretele, vă puteţi ascunde cu adevărat? Ei bine, adevărul este că nu puteţi. Poate că reuşiţi să ascundeţi câteva lucruri faţă de ceilalţi oameni pentru o vreme; dar, pur şi simplu, nu puteţi tăinui nici un secret, gând, sentiment sau intenţie, faţă de nici unul dintre noi, cei din Tărâmul Luminii, nicăieri deasupra nivelului conştiinţei tridimensionale.
Chiar şi copacii, spiritele naturii şi animalele vă pot citi cu uşurinţă în inimi, vă pot vedea intenţiile, trecutul şi viitorul. Dacă aţi fi buni telepaţi, sau dacă cei de mai sus v-ar putea vorbi într-o limbă pe care s-o înţelegeţi, aţi fi foarte surprinşi de înţelepciunea şi cunoştinţele lor. Acest lucru se va schimba curând pentru cei mai mulţi dintre voi, pe măsură ce veţi evolua. Pe măsură ce omenirea îşi deschide inimile pentru iubirea necondiţionată şi acceptarea celorlalţi, acest tip de comunicare cu tot ceea ce este viu – de care se bucură permanent toate fiinţele civilizaţiilor superioare – vă va deveni accesibil. Şi vă veţi bucura nespus de această nouă minune. Nu vă veţi mai teme niciodată de nimic. Veţi şti că pacea a fost întotdeauna acolo, ascunsă sub temerile voastre.
Cuvintele mele pot părea aspre pentru unii dintre voi, sau chiar exagerate. Dar, credeţi-mă, tot ce v-am descris a devenit o realitate pentru prea multe suflete. Cu siguranţă, nu toţi cei care consumă marijuana vor trăi experienţele pe care tocmai vi le-am descris. Dar am făcut tot posibilul să vă arăt calea pe care vă duce, în final, consumul de droguri, atunci când respectarea obiectivelor întrupării continuă să fie ignorată.

A– Oamenii pot face ceva pentru a se vindeca de abuzul de marijuana sau de substanţe similare? Ce instrumente de vindecare poţi recomanda?

B– Ei bine, dragii mei, ne dorim să fi avut o poţiune magică sau un răspuns minune pentru această chestiune. Există instrumente de vindecare vibraţionale, care apar în următorii ani şi care vor fi de un ajutor considerabil vindecătorilor şi consilierilor. Aceste mijloace, unele care se folosesc deja în mod limitat, accelerează limpezirea şi reconstruirea corpurilor eterice. În mâinile unui practicant care este acordat la Divin, metodele vor fi de mare ajutor pentru toţi cei care doresc să proceseze şi să purifice toate energiile vechi şi deformate. De asemenea, ele vor veni în sprijinul tuturor copiilor care se întrupează şi care resimt o constrângere deosebită în societăţile voastre de la suprafaţă. Aceşti copii nu numai că se bizuiesc pe substanţele ilegale care modifică mintea, dar, în acelaşi timp, chiar li se prescriu asemenea medicamente de către doctori, sub masca tratamentului pentru Sindromul Atenţiei Deficitare şi al altor boli mentale.
Este regretabil să observi că în atât de multe ţări, forţele întunecate au împins copiii născuţi ca suflete indigo şi violet spre o atracţie sau o dependenţă faţă de aceste substanţe generatoare de obişnuinţă. Acest plan sinistru este conceput pentru a le lega sufletele şi pentru a bloca manifestarea minunatei contribuţii şi înţelepciuni pe care sunt meniţi să le aducă pe această planetă, precum şi dezvoltarea propriei lor evoluţii. Iată o capcană în care cad prea mulţi dintre tinerii acestei lumi. Aproape toate aceste suflete dragi au venit aici, în această perioadă de tranziţie a Pământului, cu scopul de a îndeplini misiuni măreţe. Ştim că un mare număr dintre aceşti copii dragi se vor trezi la timp, dar, pentru cei care nu vor reuşi, abuzul de droguri şi dependenţa le vor provoca o scădere a conştiinţei în evoluţie şi o piedică majoră.
Totuşi, ceea ce va înclina cel mai mult balanţa sunt informaţiile şi cunoştinţele corecte despre adevăr. Presiunea tendinţelor generale a avut o influenţă foarte negativă asupra societăţii voastre. Constrângerea a dus la renunţarea la putere şi la valorile personale, pentru a evita să pară „diferit”, sau pentru a fi „acceptat” de ceilalţi. „Vă spun, îndrăzniţi să fiţi diferiţi. Este un semn de maturitate şi de stăpânire de sine.”

Trebuie să vă daţi seama că, pentru a-i convinge pe ceilalţi să nu recurgă la droguri, nimeni nu este nai eficient decât un fost consumator de droguri.

Fără îndoială că este momentul când sufletele întrupate pe această planetă sunt lăsate să se confrunte cu a alege între renunţarea la droguri şi părăsirea actualei lor întrupări pentru o altă sferă de evoluţie, mai puţin evoluată ca aici, unde vor continua să-şi înveţe lecţiile. Sperăm că, atunci când se vor confrunta cu alegerea finală, mulţi vor opta pentru cea corectă. Da, trăiţi într-o societate ce evoluează pe o planetă a „liberului arbitru”, unde oamenii pot trăi liber experienţele dorite şi pot experimenta diferitele opţiuni. Reţineţi că toate alegerile pe care le faceţi zi de zi, chiar şi intenţiile din inima şi mintea voastră, au consecinţe semnificative pentru voi în prezent şi în viitor.
Vă cerem să vă rugaţi pentru aceşti copii dragi, pentru binecuvântare şi intervenţie Divină. Vă cerem celor care veţi citi acest material sau veţi auzi despre el să învăluiţi tinerii lumii într-o trombă de lumină, de flacără albastră şi violet, pentru protecţia lor. De asemenea, vă cerem să vă rugaţi la Arhangheli pentru a-i proteja. Acestea sunt instrumente spirituale extrem de importante. Dacă ştiţi pe cineva care consumă droguri, sau educatori deschişi faţă de conceptele de conştiinţă superioară, oferiţi-le aceste informaţii, sau cât consideraţi că pot ei înţelege. Împărtăşiţi-vă cunoştinţele voastre. Informaţiile şi cunoaşterea sunt unele dintre cele mai bune instrumente de transformare a conştiinţei. Nu puteţi interfera cu liberul arbitru al nimănui, dar puteţi oferi cuiva darul cunoaşterii. Îi va permite acelei persoane să facă alegerea „iluminată”, poate pentru prima dată.