Spirituality

iF You want to become FREE you landed in the right place.

“ Cine moare înainte să moară, nu mai moare când moare.”

Translate

Câteva cărți deosebite pe care le recomand cu căldură;

Le puteți vedea pe site.urile Editurii PROXIMA MUNDI & Editurii FOR YOU :

Transformări planetare 2012-2030 -- Mesaje de la Fondatori (Sal Rachele) ,

Pământul se trezește: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii) ,

Viața la Frontiera Cunoașterii (Sal Rachele) ,

Conexiunea Lyra/Pământ (Brad Johnson și Conștiița Colectivă a Sufletelor Lirane) ,

Femeia interzisă vorbește - Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe),

Istoria reală a Pământului (Sal Rachele) .



joi, 14 octombrie 2010

Aure de Aur, Îngeri Unmani și Conștiința Multidimensională

   
 Copiii Indigo si de Cristal care vin pe planeta sunt cunoscuti ca si "copii stelari". Adesea asta se intampla sin cauza ca sufletele lor sunt mai mult acasa in stele, si ei nu s-au mai incarnat pe Pamant inainte. Ei vin in acest moment ca o echipa cu "misiune speciala" sa asiste Pamantul si locuitorii lui la tranzitia si renasterea ca un "Nou Pamant" intr-o dimensiune superioara.
Dar in timp ce aceste fiinta par ca niste fiinte umane obisnuite, ele au acces de fapt la un domeniu mai larg al potentialului uman. Ei sunt mai deschisi la ceea ce sunt, mai aproape de recunoasterea originilor lor divine si a esentei lor divine.
Copiii Indigo sunt nascuti prin Raza Sufleteasca Indigo de Incarnare si Evolutie. Aceasta inseamna ca ei au acces la darurile de clarvedere si vindecare. Ei sunt de asemenea capabili sa acceseze ceea ce poate fi denumit ca Constiinta a Dimensiunilor a Patra si a Cincea, in timp ce majoritatea oamenilor au acces doar la a Treia si a Patra. Acest acces la dimensiunile mai inalte, impreuna cu darurile sufletului de Raza Indigo, semnifica faptul ca persoanele Indigo sunt in mod natural mult mai inteligente, mai senzitive si mai clarvazatoare. Ei sunt de asemenea creativi, si de multe ori sunt capabili sa acceseze partea stanga si partea dreapta a creierului cu usurinta, facandu-i astfel talentati din punct de vedere artistic, dar in acelasi timp cu inclinatii tehnologice si aventurosi.
Copiii de Cristal, pe de alta parte, sunt nascuti mai ales prin Raza Aurie de Incarnare si Evolutie. Ei sunt nascuti in Dimensiunea a Sasea de Constiinta, cu potential de deschidere rapida catre nivelul Dimensiunii a Noua de Constiinta Cristica Completa, si apoi de acolo catre Dimensiunea a Treisprezecea care reprezinta Constiinta Universala.
Cu aceste daruri si abilitati, Fiintele de Cristal sunt imens de puternice si de creative. Multi dintre ei poarta Raze Aurii si de Fucsina, ceea ce-i face maestri ai creatiei, in mod special cu lumina si sunetul. Aceasta se manifesta ca si creativitate artistica si muzicala in planul Pamantean. Cei care poarta Raza Indigo-Argint, sunt de asemenea daruiti ca "mame" si "zeite" ale planetei, si poarta vibratia feminina a vindecarii si ingrijirii. Cei de pe Raza Rosu-Aurie, pe de alta parte, poarta vibratia masculina a manifestarii si adesea ei sunt conducatorii intr-un sens mult mai activ.
Viitorul copil de Cristal va fi cunoscut ca o fiinta "Cristal de Curcubeu". Aceasta este pe deplin dezvoltata Fiinta Umana Universala a Dimensiunii Treisprezece, capabila sa poarte si sa transmita toate Razele de Incarnare si Evolutie in campul lor vibrational. Deja exista fiinte de Cristal al Curcubeului pe planeta Pamant, dar trebuie sa se deschida catre potentialul lor deplin.
Ce mai incantator lucru cu privire la aceste transformari evolutionare, pentru oamenii obisnuiti, este faptul ca fiintele Indigo si de Cristal aduc aceste vibratii pe planeta pentru a le impartasi celorlalti. Tocmai prin prezenta lor, ele ii asista pe ceilalti sa se mute in aceasta noua vibratie si sa se deschida si ei catre potentialul lor complet. Darul Indigo-Cristal pentru planeta este darul Evolutiei ai accesului catre potentialul nostru deplin, pentru fiecare fiinta umana aflata astazi pe planeta, daca aceasta alege asa ceva.
In acest moment, multi oameni care permit schimbarea sau tranzitia in propriul lor camp auric, s-au mutat din stadiul lor original de constiinta a Dimensiunii a Treia in stadiile Indigo si de Cristal, cu asistenta copiilor care au sustinut vibratia. Acesti adulti acum sunt capabili sa mentina Raza Aurie a Evolutiei in cele 8 chakre ale lor, si ajuta la crearea unei matrici pentru crearea Noului Pamant. Aceasta lumina Aurie pulsatoare poate fi clar vazuta in aurele lor de aceia care sunt clarvazatori si au abilitatea de a percepe culorice aurice.