Spirituality

iF You want to become FREE you landed in the right place.

“ Cine moare înainte să moară, nu mai moare când moare.”

Translate

Câteva cărți deosebite pe care le recomand cu căldură;

Le puteți vedea pe site.urile Editurii PROXIMA MUNDI & Editurii FOR YOU :

Transformări planetare 2012-2030 -- Mesaje de la Fondatori (Sal Rachele) ,

Pământul se trezește: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii) ,

Viața la Frontiera Cunoașterii (Sal Rachele) ,

Conexiunea Lyra/Pământ (Brad Johnson și Conștiița Colectivă a Sufletelor Lirane) ,

Femeia interzisă vorbește - Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe),

Istoria reală a Pământului (Sal Rachele) .



marți, 12 octombrie 2010

Apa Structurată


Apa structurată cheia de aur a sănătăţii noastre
Oamenii au fost bombardaţi ani de zile cu informaţii negative cu privire la apa nocivă de la robinet şi au fost îndrumaţi de reclame să consume sucuri, bere, apă minerală, ceai, cafea pentru a-şi potoli setea. Vedem în aceste reclame grupuri vesele de oameni -„prieteni” care se adună la o halbă sau la o răcoritoare. Realiatea este însă alta; barurile sunt pline de oameni singuri, deprimaţi, bolnavi, săraci. Râsul şi zâmbetele sunt rare iar ei habar nu au că aceste băuturi le fac foarte mult rău. Dioxidul de carbon, la fel ca urina sau fecalele sunt eliminate de organism ca fiind reziduuri nocive. Dioxidul de carbon reintrodus în corp (doar de dragul de a excita limba şi gâtul) este reabsorbit de ţesuturi. Însă nu este loc destul şi pentru el şi pentru oxigen, aşa că mai devreme sau mai târziu vom plăti în suferinţă plăcerea de o clipă de acum. Hipoxia celulară alterează metabolismul conducând inevitabil la boală. Apa este cea care trebuie să elimine toxinele din corp. Răcoritoarele, berea, cafeaua, apa minerală nu pot face acest lucru şi astfel încet încet ne sufocăm în propriile toxine care se acumulează zi după zi, an după an.
Apa pură are capacitatea unică de a forma şi de a transforma; de a crea şi recrea, de a pătrunde şi de a dizolva orice atinge şi de a strânge informaţii de la substanţele vii sau inerte cu care intră în contact. Moleculele de apă pură creează cu uşurinţă legături cu alte molecule de apă pură, apa aceasta fiind din acest punct de vedere extrem de „sociabilă”. Ea preia cu bucurie o mulţime de „autosopişti” – peste 120 000 de substanşe chimice se dizolvă în apa pură, din care peste 10 000 nu îi modifică transparenţa, mirosul, gustul.
Această calitate de a „socializa” este benefică atunci când ea preia „pasageri” sau lucruri bune cum sunt nutrienţii sau oxigenul pe care le transportă cuminte şi sârguincioasă la celule dar este un lucru rău atunci când preia poluanţi periculoşi pentru sânge şi ţesuturi, generatori de boli, suferinţă, moarte prematură.
Apa structurată, hexagonală are un „certificat de citire RMN” de circa 42,3 Hz faţă de apa îmbuteliată sau de reţea care are între 90 şi 120 Hz. (Universitatea Naţională Tsing Hua Raport Nr GMC 0203001 din 28 martie 2002). Această apă hexagonală îmbogăţită cu nanoclusteri formează o reţea de tip inel care poate înmagazina un mare număr de electroni fiind astfel una din cele mai performante substanţe antioxidante din cele cunoscute la ora actuală. Apa de robinet sau minerală are un procent foarte redus de structuri hexagonale datorită poluării şi nu pot susţine eficient funcţiile biologice. În organism este produsă apă pură (circa o jumătate de litru) din arderea glucidelor şi lipidelor tot la fel cum face cămila care poate sta fără să bea apă 45 de zile (îşi obţine apa din „arderea” cocoaşei bogate în lipide). În celulă apa cu structură hexagonală se găseşte în jurul ADN-ului în nucleul celulei (acesta „înnoată” în apă) şi în imediata apropiere a membranei celulare. ADN-ul a apărut acum 3,5 miliarde de ani odată cu apariţia apei pure lichide( O +H2),iar structura hexagonală este ideală ca suport informaţional aşa cum este structura cuartzului. Apa pură este un izvor de sănătate şi de prevenire a bolilor. Orice om care şi-a propus un standard de excelenţă în viaţă, care este responsabil pentru sănătatea lui şi a familiei lui trebuie să aibă un sistem performant de purificare a apei de la reţea. Cele mai indicate sunt echipamentele care purifică apa prin osmoză inversă (aşa cum se întâmplă în ţările civilizate) dar şi aici sunt o mulţime de imitaţii scumpe şi periculoase.
Henri Coandă care făcuse o pasiune din studiul fulgilor de zăpadă, îşi dă demisia din cadrul ministerului Apărării (era ofiţer activ în Regimentul 2 de artilerie) şi porneşte într-un automobil spre Tibet acolo unde auzise că oamenii trăiesc peste 100 de ani. De fapt Coandă a identificat 5 zone pe glob unde oamenii trăiesc în mod obişnuit peste 110 de ani sau mai mult ( ţinutul Hunza din nordul Pakistanului, Vicambamba în Ecuador, Peru, Mongolia şi Georgia) pe care le-a şi vizitat şi studiat. Elementul comun al acestor locuri era apa pe care aceşti oameni o beau în mod curent numită „apa vieţii” sau „apă vie”. Întrucât această apă provenea de la gheţari el s-a gândit că poate conţine anumite minerale sau substanţe care conferă proprietăţi speciale de vindecare şi longevitate. A descoperit că nişte formaţiuni minerale de dimensiuni extrem de mici (nisip foarte fin – SiO2 coloidal probabil rezultat din deplasarea gheţarului) au un potenţial electric negativ foarte ridicat Zeta. Aşa cum ştim celulele noastre sunt vii şi inteligente iar ele comunică între ele folosindu-se de electroni ca „mesageri” ai informaţiilor. După cercetări intense asupra apei Coandă putea să prezică durata medie de viaţă a locuitorilor din orice zonă geografică doar studiind apa pe care o consumau.
Patrick Flanagan primeşte de la el studiile de peste 60 de ani cu rugămintea de a le continua pentru obţinerea „fântânei vieţii”. Flanagan împreună cu soţia sa Gael descoperă că particulele de SiO2 de 2000 de ori mai mici decât hematia umană structurează apa pură a gheţarului. Trebuie spus că gheţarii s-au format cu sute de mii şi milioane de ani în urmă din apă pură (vapori condensaţi) pe când nu exista industrie chimică poluatoare de atmosferă.
În 1982, Patrick Flanagan anunţă descoperirea microcluserilor (SiO2 coloidal, carbonat de potasiu şi sulfat de magneziu). Pentru acest lucru a fost numit Savant al Anului de către Asociaţia Internaţională pentru New Science. Academicieni şi cercetători de la universităţile Oxford şi Stanford au început să studieze în paralel tehnologia microclusterilor sau nanoclusterilor.
Aceştia atrag protonii din molecula de apă rezultând apă polimerizată sau structurată sau coloidală sau “apă vie” o apă structurată după tiparul reţelei cristaline a cristalului de cuartz. Aceşti nanoclusteri se adresează în principal apei pure obţinută prin osmoză inversă cea mai potrivită pentru obţinerea unei ape structurate corecte biologic şi celular. Apa curentă de reţea sau cea minerală freatică are o tensiune superficială de aproximativ 73 dyn. Pentru a pătrunde în celulă (pentru a traversa membrana celulară grasă care conţine colesterol), apa trebuie să aibă o tensiune superficială de circa 45 dyn adică exact cât are această apă miraculoasă. Aşa se explică de ce oamenii care beau tone de apă minerală sau de la reţea, suferă de afecţiuni ca urmare a dezhidratării cronice (colesterol crescut, degenerarea vertebrală, artroze, constipaţie cronică, cancer, etc).
Acest tip de apă se mai întâlneşte în legumele şi fructele proaspete. Mâncarea preparată termic mai ales în vase metalice pierde electronii (ionii) şi astfel devine „moartă”. Populaţiile studiate de Coandă foloseau vase de ceramică sau bambus şi cuţite de piatră pentru prepararea hranei (nu de metal).
Patrick Flanagan împreună cu soţia sa beau apă purificată osmotic amestecată cu picături de nanoclusteri şi circa un gram de magneziu ca supliment.
Întâlnim tot mai des sau auzim despre „microclusteri” – cremă de faţă cu microclusteri, cremă de călcâie cu microclusteri, spirulină cu microclusteri, vitamina C sau E cu microclusteri, alimente „îmbunătăţite” cu microclusteri, medicamente diverse asociate cu microclusteri. Ce sunt aceşti „microclusteri”?
Pentru a vorbi despre ei trebuie mai întâi să prezentăm doi mari savanţi autori a mii de invenţii, (mare parte din ele şi azi protejate  de lacătele  „secretului de stat”)  unul fiind românul Henri Coandă, celălalt americanul Patrick Flanagan.
Henri Coandă s-a născut la Bucureşti având însă ascendenţă prin tatăl său originar din Craiova în neamul lui Tudor Vladimirescu şi Iancu Jianu. La14 ani inventează o semănătoare acţionată de vânt. Studiază sculptura la Paris cu Auguste Rodin, unul din mentorii lui Constantin Brâncuşi. Împreună cu Gustave Eiffel pune la punct primul avion cu reacţie din lume iar celebrul francez spune: „băiatul ăsta s-a născut cu 50 de ani mai devreme”. Numărul total al invenţiilor românului depăşeşte cifra uluitoare de 2600 (!). El este printre altele autorul dispozitivelor de frânare folosite de modulul Apollo 11 şi 12 care au transportat primii oameni pe Lună dar şi a o mulţime de alte invenţii mai ales în domeniul militar.
Pasiunea vieţii lui au fost însă apa şi fulgii de zăpadă. El a constatat că fulgii de zăpadă cristalizau hexagonal iar apa lichidă avea aceeaşi structură cristalină coloidală haxagonală ca şi cristalul de cuartz suportul informaţional pentru toate echipamentele digitale radio tv de azi. Pe când lucra pentru Pentagon şi NASA, l-a cunoscut pe tânărul pe atunci, Patrick Flanagan un geniu al fizicii, chimiei şi electronicii. Acesta la 12 ani îşi construieşte propriul radio şi inventează un dispozitiv de ghidare şi detecţie a rachetelor. Face o listă cu toate experimentele nucleare efectuate de americani şi sovietici lucru care pune pe jar Pentagonul deoarece toate erau declarate secrete. La doar 17 ani este angajat de Pentagon, CIA, NSA, NASA, dar şi de alte instituţii de securitate unde lucrează şi azi ca expert şi consilier. Pune la punct un dispozitiv care generează energie similară celei piramidale. Este singurul om căruia i s-a acceptat să se căsătorească în interiorul Marii Piramide de la Gizeh. Este autorul a sute de brevete de invenţii majoritatea secrete şi azi. „Dacă vorbeşti cu cineva (despre studii/cercetări) fără permisiunea noastră, vei fi acuzat de trădare şi pedeapsa pentru trădare este moartea prin împuşcare” citează el într-o carte, dintr-o scrisoare primită de la Guvernul federal SUA.
La Pentagon este invitat în biroul românului Henri Coandă care îi oferă rezultatele a peste 60 de ani de cercetări asupra “apei vii” sau a “apei vieţii”.
“Tu eşti ceea ce bei, a spus românul. Apa este cel mai important lucru din corpul tău, dar nu toate apele pe care le bei sunt la fel. Peste tot pe pământ, apa are caracteristici fizice diferite, indiferent unde călătoreşti…”
Amândoi savanţii sunt propuşi pentru Premiul Nobel pentru descoperirea nanoclusterilor însă meritul este acordat în 1996 lui Robert F. Curl Jr., Sir Harold W. Kroto, şi Richard E. Smalley de la Rice University.
Dr. Scott Jewkes din Salt Lake City afirmă: “Dacă ar fi să recomand doar un singur produs pentru a trata toţi pacienţii mei, acest produs ar fi soluţia sau capsulele cu microclusteri”. Un alt celebru medic din California, dr. Ron Meyers afirma: “In 20 de ani de practică medicală, nu am vazut nici un produs care să se apropie de rezultatele excepţionale obţinute cu microclusterii”. Testele clinice evidenţiază rezultatele biologice esenţiale pentru sănătate şi pentru prevenirea îmbătrânirii. Sportivii din S.U.A.de la fotbalişti la alpinişti şi de la arte marţiale la maratonişti folosesc deja apă purificată cu microclusteri în competiţiile naţionale şi internaţionale, pentru vitalitate şi recuperare rapidă, trecând toate testele americane şi europene pentru substanţe netoxice. Unul din sponsorii principali ai Formului 1 este o companie care produce apă pentru piloţi obţinută prin osmoză inversă.
Peter Mitchell – PREMIUL NOBEL pentru chimie 1978. pentru descoperirea coenzimeiQ10. “Pentru organimul omului Q10 este – « scânteia vieţii », care are acelaşi rol ca şi bujia în pornirea motorului unei maşini. Dacă avem posibilitatea de a primi Q10 împreună cu coctaiulul de antioxidanţi  format din apă purificată şi microclusteri nu vă refuzaţi de acestă plăcere. Rezultatul întrece toate aşteptările şi merită încercat”.
De fapt toţi aceşti oameni geniali sunt de acord asupra unui principiu vechi de mii de ani: “natura este adevăratul profesor iar sângele curat este cheia sănătăţii noastre”.