Spirituality

iF You want to become FREE you landed in the right place.

“ Cine moare înainte să moară, nu mai moare când moare.”

Translate

Câteva cărți deosebite pe care le recomand cu căldură;

Le puteți vedea pe site.urile Editurii PROXIMA MUNDI & Editurii FOR YOU :

Transformări planetare 2012-2030 -- Mesaje de la Fondatori (Sal Rachele) ,

Pământul se trezește: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii) ,

Viața la Frontiera Cunoașterii (Sal Rachele) ,

Conexiunea Lyra/Pământ (Brad Johnson și Conștiița Colectivă a Sufletelor Lirane) ,

Femeia interzisă vorbește - Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe),

Istoria reală a Pământului (Sal Rachele) .



marți, 12 octombrie 2010

Ajutătoarele Sexual


         Nu vă invit să le folosiţi, nu le fac reclamă, nici măcar nu divulg secretul dacă le-am încercat personal. Doar vă întreb: de ce nu? Faptul că sunt capabile să trezească sau să amplifice excitaţia erotică este un lucru cert şi chiar studiat. Că sunt capabile să îmbunătăţească un act amoros devenit o simplă rutină sexuală este, de asemenea, un lucru dovedit. Că se găsesc în poşetele doamnelor din Occident într-o proporţie uriaşă ne spun statisticile. Că la noi, în România, sunt înconjurate de o prejudecată veche de zeci de ani nu mai trebuie amintit. Atunci: de ce să nu discutăm deschis despre rolul stimulatoarelor erotice în viaţa noastră intimă?!

Bilele gheişei
Un alt obiect ajutător, mai puţin folosit şi mai puţin cunoscut în Occident, este bila gheişei, un fel de minge mică (aproximativ ca aceea de ping-pong) pe care femeia o aşează între buzele vulvei sau chiar în interiorul sexului său şi cu care se joacă, perfecţionându-şi astfel controlul asupra musculaturii vaginale şi trezindu-şi noi senzaţii. Deseori sunt folosite două astfel de bile legate între ele printr-un fir ce permite manevrarea mai uşoară a acestora. În interiorul bilei se afla o altă sferă mai mică şi grea care se mişcă şi vibrează la cea mai mică deplasare, producând senzaţii pe care femeia le resimte foarte plăcut. În antichitatea chineză, astfel de bile erau folosite de către adolescente pentru trezirea erotică, pentru descoperirea universului fascinant de trăiri şi stări pe care femeia le are la dispoziţie, dacă devine capabilă să-şi controleze corespunzător musculatura vaginală.

A fost odată, ca niciodată...
Încă din Antichitate, erau folosite anumite obiecte care, în timpul jocurilor erotice, sporeau plăcerea şi solicitau imaginaţia, creativitatea şi spontaneitatea. Cel mai cunoscut este OLISBOS-ul (cuvânt grecesc care desemnează un falus artificial), folosit şi astăzi. La origine, acest organ viril artificial era făcut din metal, lemn sau piele. Un model original este cunoscut sub numele de Olisbos-ul cizmarului: pe vremuri, în mai multe ţări orientale, şi în special în Japonia, cizmarii fabricau (pentru văduve!) o botină al cărei toc se prelungea cu un cilindru din piele, cu formă falică, ce putea fi folosit în orice împrejurare... amoroasă.

De atunci, falusurile artificiale s-au perfecţionat. Ele, sunt, în general, din cauciuc sau material plastic, rigide sau suple. Suprafaţa lor este uneori presărată cu mici excrescenţe de forme variate, destinate sporirii stimulării vaginului. În general, ele sunt concepute pentru utilizare manuală, dar există şi modele prevăzute la baza lor cu o ventuză care permite să fie fixate pe un perete, pe o mobila sau pe jos. Unele sunt dotate cu un rezervor ce poate fi umplut cu un lichid cald, acesta permite producerea unui fel de lubrefiere artificială.

Vibromasorul
Cea mai spectaculoasă perfecţionare a falusului artificial a apărut odată cu vibromasorul sau, poetic spus, un falus aproape viu!
Interiorul lui cuprinde un motoraş alimentat, de regulă, de la o simplă baterie, ce produce vibraţii rapide şi concentrate mai ales la extremitatea sa. În contact cu pielea, aceste vibraţii produc o stimulare plăcută şi intensă. Deşi poate ajuta foarte mult la amplificarea excitaţiei şi chiar în obţinerea unor senzaţii noi, foarte plăcute, vibromasorul este relativ puţin utilizat de cupluri, mai ales datorită unor prejudecăţi prosteşti.

Într-adevăr, se poate pune întrebarea: de ce să te foloseşti de „altceva“ (culmea ororii: de un instrument mecanic) din moment ce natura te-a înzestrat cu toate „ajutătoarele naturale“, şi anume: mâinile, degetele, buzele, limba, sexul.

Un răspuns prompt la această întrebare este: pur şi simplu pentru că există! De ce să nu îmbogăţeşti varietatea trăirilor erotice atunci când este posibil şi la îndemână. Ceea ce apare a fi foarte interesant, de altfel, este faptul că sexologii consideră vibromasorul o invenţie capitală în ceea ce priveşte sexualitatea conştientă, privită responsabil. El poate fi utilizat chiar ca un aparat medical pentru depăşirea unor dificultăţi orgasmice grave ce nu au putut fi tratate, cum ar fi frigiditatea. Astfel, cu ajutorul lui, femei ce nu au ştiut ani de zile că poate fi nu numai plăcut, dar chiar extraordinar să faci dragoste, după numai o simplă utilizare a vibromasorului, doar o singură dată, au înţeles de ce aleargă toată omenirea după această satisfacere erotică!