Spirituality

iF You want to become FREE you landed in the right place.

“ Cine moare înainte să moară, nu mai moare când moare.”

Translate

Câteva cărți deosebite pe care le recomand cu căldură;

Le puteți vedea pe site.urile Editurii PROXIMA MUNDI & Editurii FOR YOU :

Transformări planetare 2012-2030 -- Mesaje de la Fondatori (Sal Rachele) ,

Pământul se trezește: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii) ,

Viața la Frontiera Cunoașterii (Sal Rachele) ,

Conexiunea Lyra/Pământ (Brad Johnson și Conștiița Colectivă a Sufletelor Lirane) ,

Femeia interzisă vorbește - Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe),

Istoria reală a Pământului (Sal Rachele) .



marți, 12 octombrie 2010

Afrodisiacele și Orgasmul


Afrodisiacele
Afrodisiacele sunt produse naturale ce trezesc senzualitatea, amplifică erotismul controlat şi stimulează plăcerea şi trăirile amoroase intense. În Orient, se consideră că redau tinereţea, sunt un element tot atât de important în viaţa umană ca şi alimentaţia sau igiena zilnică, fiind premiza unor împliniri erotice de vis. Există în Orient, ca şi în alte locuri exotice de pe glob, o adevărată artă a amestecurilor dătătoare de pasiune, în care înţelepţii împletesc cu măiestrie imaginaţia fecundă cu puterile magice ale acestor plante şi alimente afrodisiace.

Societatea umană în care domină principiile masculine a fost şi este interesată de păstrarea virilităţii şi aceasta este una dintre cauzele pentru care sunt atât de căutate afrodisiacele. Virilitate înseamnă succesori, adică perpetuarea speciei, dar şi voluptate şi senzualitate mărită. Dar aceasta nu înseamnă că femeile nu pot beneficia de forţa dinamizatoare a afrodisiacelor. Dimpotrivă, consumul regulat şi în cantităţile indicate va face ca o femeie obişnuită să devină în scurt timp ceea ce bărbaţii numesc o ”bombă sexy”.

Orgasmul
Un secret în practica continenţei este învăţarea mecanismului orgasmului. Există atât bărbaţi cât şi femei care au ajuns la o aşa măiestrie în arta amorului cu continenţă încât îşi pot declanşa la voinţă stări de orgasm, şi, mai mult decât atât, pot induce în alte persoane, fără angrenarea actului erotic propriu-zis aceste inefabile stări de orgasm.
Sexologii definesc orgasmul într-o manieră non-poetică ca fiind “o transă însoţită de pierderea contactului cu realitatea”. TANTRA afirmă că orgasmul este o stare benefică de expansiune a conştiinţei, în care limitările obişnuite ale fiinţei sunt brusc desfiinţate, tirania minţii este abolită, iar subiectul pătrunde în abisul vidului beatific. Cel care trăieşte orgasmul, descoperă cu uimire abandonul în faţa trăirii extatice, dăruirea de sine, moartea ego-ului, anularea timpului şi spaţiului, izbucnirea stării de unitate a contrariilor care fac ca această stare să fie identică cu cea a unei experienţe metafizice. De aceea, în TANTRA, starea de iluminare spirituală mai este numită şi “orgasmul cosmic”.