Spirituality

iF You want to become FREE you landed in the right place.

“ Cine moare înainte să moară, nu mai moare când moare.”

Translate

Câteva cărți deosebite pe care le recomand cu căldură;

Le puteți vedea pe site.urile Editurii PROXIMA MUNDI & Editurii FOR YOU :

Transformări planetare 2012-2030 -- Mesaje de la Fondatori (Sal Rachele) ,

Pământul se trezește: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii) ,

Viața la Frontiera Cunoașterii (Sal Rachele) ,

Conexiunea Lyra/Pământ (Brad Johnson și Conștiița Colectivă a Sufletelor Lirane) ,

Femeia interzisă vorbește - Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe),

Istoria reală a Pământului (Sal Rachele) .



marți, 12 octombrie 2010

Afrodisiace


Alimente afrodisiace
Deşi multe dintre alimentele pe care le consumăm în mod cotidian au calităţi afrodisiace, puţini dintre noi le cunosc. De ce ieri nu vă mai puteaţi opri din actul amoros iar astăzi a mai rămas doar o urmă vagă a dorinţei sexuale? Un răspuns îl puteţi găsi cunoscând proprietăţile afrodisiace ale alimentelor pe care le-aţi consumat. Fiţi aşadar pregătiţi oricând pentru arta amorului asigurându-vă o alimentaţie corespunzătoare. În continuare vă prezentăm doar câteva alimente afrodiziace.

Mărul atrage irezistibil orice bărbat
Acest fruct atât de delicios este la fel de bogat în simboluri pe cât este de bogat în vitamine. Considerat a fi elementul care a dus la alungarea Evei şi a lui Adam din Eden, mărul devine astfel simbolul sexualităţii. În antichitate, merele erau folosite în farmecele de dragoste. Se credea că dacă o femeie dormea cu un măr la subţioară sau aşezat într-o altă parte intimă a corpului, iar a doua zi convingea bărbatul pe care-l admira să-l mănânce, atunci acesta se îndrăgostea subit de ea. De asemenea, s-a remarcat că merele mai zemoase sunt mai indicate în pregătirea jocurilor erotice, căci sucul lor face să se amplifice secreţiile dragostei la femei şi trezeşte în bărbaţi flacăra pasiunii.

Ghimbirul
Aţi gustat vreodată ghimbirul? Dacă da, sigur v-aţi dat seama că este sursa unei pasiuni... arzătoare. Aţi simţit că poate topi gheaţa de pe inimile împietrite şi poate reaprinde pasiunea, chiar dacă ea s-a stins cu mult timp înainte. Ghimbirul relaxează tensiunile, redeschizând fiinţa către viaţă şi făcându-ne mai încrezători în şarmul şi puterea noastră de seducţie. Înlătură plictiseala, blazarea, aduce idei noi şi de ce nu, chiar... năstruşnice. Deci nu evitaţi, beţi un ceai de ghimbir ori de câte ori simţiţi nevoia să vă “încălziţi”.
Cu 15-30 min. înaintea jocului amoros luaţi două linguri de miere lichidă, bine amestecată cu 2-3 g. de ghimbir şi 1g. de piper. Veţi simţi că luaţi foc în pasiunea exaltantă a iubirii nestăvilite.

Morcovii
Mulţi cunoscători îl recomandau ca fiind un excelent adjuvant în problemele dragostei. O reţetă arabă foarte renumită recomandă fierberea morcovilor în lapte.
Curăţaţi o jumătate de kilogram de morcovi şi apoi fierbeţi-i într-un litru de lapte de vacă. Consumată cu regularitate (timp de cel puţin 7 zile - câte o cană de trei ori pe zi), această reţetă îmbunătăţeşte performanţa şi apetitul sexual.
Forma morcovului aminteşte de forma membrului masculin. Să fie acesta motivul pentru care bătrânii indică consumarea morcovilor cruzi pentru mărirea dimensiunilor şi vigurozitatea penisului?  

Roşiile
Supranumite "merele dragostei", roşiile au o veche reputaţie afrodisiacă, în special datorită mirosului şi gustului lor. Textele arabe recomandă următoarea reţetă: salată de roşii presărată cu busuioc tăiat mărunt peste care se adaugă ulei de măsline şi suc de lămâie. Este recomandată mai ales pentru revigorarea apetitului sexual.

Usturoiul
Egiptenii considerau această plantă ca fiind sacră. Un argument în acest sens îl constituie faptul că în mormântul lui Tutankhamon au fost găsiţi căţei de usturoi. În Grecia antică atleţii mestecau usturoi pentru a-şi păstra vitalitatea înainte de Jocurile Olimpice, iar Plinius recomanda usturoiul zdrobit şi coriandrul amestecat cu vin alb ca fiind un stimulent sexual infailibil.

Ciocolata, cel mai la îndemână afrodisiac
Având un conţinut important de cacao, ciocolata conţine un alcaloid - theobromina - care atunci când este consumat în cantităţi mari are puternice efecte afrodisiace. Faptul a fost demonstrat, fără a mai putea fi contestat, de un studiu făcut asupra lucrătorilor din fabricile de ciocolată, care consumă cantităţi excesive din produsele pe care ei le fabrică. S-a remarcat astfel că peste 65% dintre ei au un libido (apetit sexual) crescut cu mult peste valoarea medie a potenţialului sexual al unui om obişnuit. Ba, mai mult, s-a constatat că aceştia dau dovadă de o imaginaţie erotică foarte bogată, dezinhibare sexuală şi de o permanentă poftă de a face dragoste.

Plante afrodisiace
Plantele afrodisiace sunt cunoscute ca având cele mai puternice efecte asupra trezirii pasiunii şi dorinţei sexuale, având un efect de dinamizare a energiei sexuale, dar şi de armonizare a acesteia. Deşi unele dintre ele sunt cultivate doar în anumite regiuni, există totuşi şi multe plante afrodisiace accesibile şi extrem de eficiente pe care le puteţi utiliza chiar zilnic.

Busuiocul
Preparată din frunze şi flori de busuioc lăsate la macerat într-un litru de apă timp de 12 ore, Apa roşie de leac - aşa cum o numesc bătrânii din popor - se pare că are puteri magice. Consumată de trei ori pe zi la intervale egale de timp (câte o cană de macerat o dată) intensifică apetitul sexual atât la bărbat cât şi la femeie. Dar ceea ce îl diferenţiază de alte afrodisiace este că busuiocul conferă o mare capacitate de control al energiilor sexuale, iar cel care îl consumă devine în timp un adevărat magician al erosului. Perceperea intensă a senzaţiilor erotice, puterea asupra plăcerii şi chiar controlul ejaculării, toate acestea pot fi apanajul impresionant al leacului de apă roşie.
În regiunea centrală a Congo-ului, frunzele de busuioc sunt utilizate pentru dezlegarea farmecelor de natură sexuală şi pentru alungarea duhurilor rele. La noi ţară, în Maramureş, tinerele fete îşi pun la capul patului ramuri de busuioc deoarece credinţa lor este că le apără de spiritele malefice în timpul somnului, ba mai mult, le ajută ca în visele lor să apară Feţi Frumoşi cu care petrec plăcute momente erotice pe care nu le ştiu decât ele. Dimineaţa doar cearceafurile umezite le mai pot trăda incursiunile aventuroase de peste noapte. Aşa se explică de ce unele fecioare ce nu au fost atinse de nici un bărbat au o experienţă erotică ce concurează şi uneori chiar cele mai “vrednice” neveste.
De asemenea, se spune că o frunză de busuioc aşezată sub pernă în noaptea de Sânziene (24-25 iunie) poate face ca tânărul sau tânăra fată ce recurge la acest mic procedeu magic să îl întâlnească în vis pe cel care îi este hărăzit de soartă.  

Ginseng - rădăcina vieţii
Având forma mult preţuitului membru masculin, Ginsengul este o plantă vitalizantă de excepţie. Are peste 5000 de ani de întrebuinţare fericită, urmată de nenumărate orgasme puternice, cu răsunete peste veacuri... În Atharva-Veda (un tratat oriental clasic al medicinei indiene Ayurveda) se spune despre Ginseng că ”le dă bărbaţilor tineri şi bătrâni vitalitatea şi vigoarea unui taur”. De curând el a fost atestat de către ştiinţa occidentală ca având un efect afrodisiac real şi foarte puternic.
Este foarte virilizant şi amplifică plăcerea. Face să se dezvolte în mod deosebit în fiinţă anumite calităţi masculine: forţă, capacitate de control a energiei sexuale, expansivitate. Măreşte acuitatea senzorială şi de aceea cei care îl consumă pot trăi plăcerea într-un mod mult mai rafinat şi cu nenumărate nuanţe delicioase.
Rădăcina plantei se foloseşte mai ales sub formă de pulbere. Nu trebuie să fie folosită în mod continuu, cel mai bine fiind o cură de 40 de zile alternate cu trei luni de pauză. Se ia 0,5-1 gr. pulbere sub limbă, de trei ori pe zi, de obicei cu 1/2 oră înainte de actul amoros. Efectul afrodisiac este în majoritatea cazurilor rapid şi plăcut, fiind resimţit atât de bărbaţi, cât şi de femei.

Reţete afrodiziace special
Vă prezint câteva reţete miraculoase pentru stimularea dorinţei şi atingerea cu uşurinţă a satisfacţiei amoroase. Uşor de realizat şi foarte eficiente, reţetele de afrodisiace care urmează pot fi folosite în egală măsură şi de cupluri aflate la începutul relaţiei, atunci când pasiunea pare că nu are nevoie de nimic pentru a atinge extazul, şi de cupluri care aprofundează misterele erotismului, descoperind astfel noi izvoare de savoare...

Tinctura magică a atracţiei irezistibile
Bătrânii spun că dacă vrei să atragi în mrejele tale un bărbat sau o femeie, în funcţie de caz, poţi folosi o tinctură magică care nu a dat niciodată greş...
Faceţi un ceai concentrat din combinaţia mai multor plante, la care se adaugă şi rădăcina de Ginseng, uscată şi măcinată. Se zdrobesc câte 10 g. de scorţişoară şi de nucşoară verde, se adaugă nouă boabe de piper negru, două trei cuişoare şi puţin şofran (pe care le puteţi găsi la orice alimentară). Se lasă la macerat trei zile în 250 g. alcool 60 de grade, se mai adaugă apoi 25 g. de rădăcină zdrobită de Ginseng. Acest macerat puternic afrodisiac se ia câte 3 linguriţe pe zi, cu o jumătate de oră înainte de a mânca sau de a face dragoste.
Începeţi să simţiţi că ochii vă strălucesc mai puternic. Şi că celălalt este irezistibil atras. Deveniţi electrizanţi... Iar celălalt rămâne fascinat urmărindu-vă cu privirea. Sucurile dragostei devin mai abundente şi mai înmiresmate...  

Cataplasma indo-chineză
Fierbeţi 10 grame de ardei iute, 10 grame de praf de piper cenuşiu şi o frunză de nalbă într-un litru de apă timp de 30 de minute. Strecuraţi amestecul printr-o sită deasă (eventual tifon), apoi amestecaţi cu faină de orez (pe care o puteţi realiza chiar măcinând orez la o maşină de râşnit cafea) până obţineţi o pastă omogenă. Aplicaţi o cataplasmă pe penis şi testicule timp de câteva minute cu această pastă apoi clătiţi cu apă călduţă. Efectele energizante şi revigorante sunt imediate. Cataplasma o puteţi repeta, însă nu trebuie abuzat de această reţetă, mai ales dacă pielea reacţionează neplăcut. 
"Ceaiul magic al lui NOSTRADAMUS"
Aceasta este o reţetă foarte cunoscută în secolul al XVI-lea ca afrodisiac, astfel încât una din plantele care o compun era interzisă în culturile din grădinile mănăstirilor (este vorba despre salvie)!
Într-un pahar cu apă fiartă faceţi o infuzie de 10 grame salvie, 8 grame cimbru, 5 grame mentă. Îndulciţi totul cu o linguriţă de miere. Serviţi înainte de masă şi... neapărat cu fiinţa iubită aproape...  

Secretul gheişelor
Este foarte cunoscută în lumea mondenă îndemânarea şi rafinamentul de care dau dovadă gheişele japoneze în timpul jocurilor erotice. Unul dintre secretele cu care îşi satisfăceau plenar iubiţii este foarte simplu, dar în acelaşi timp şi inedit: înainte de a începe jocul amoros ele pregăteau un ceai foarte fierbinte.
La prima vedere, pare foarte curios, căci întrebarea care apare inevitabil este ce legătura are acesta cu viaţa sexuală. Dar iată că japonezele - maestre în arta amorului oral - după ce îşi beau lent ceaiul încep a mângâia cu gura încă fierbinte sexul bărbatului iubit. Vă puteţi imagina că senzaţiile resimţite de bărbat sunt extraordinare. Deci, înainte de toate... nu refuzaţi un ceai fierbinte! 

Parfumurile erotice
Apariţia dorinţei sexuale este datorată multor factori printre care un rol important îl joacă mirosul. Datorită faptului că mirosul unor plante, esenţele şi derivatele lor sporesc emoţiile erotice şi excitaţia sexuală, unele popoare au testat şi inventat amestecuri de parfumuri afrodisiace care acţionează asupra corpului şi sufletului ca o simfonie bine orchestrată de stimulare erotică.

Mulţi cercetători afirmă că simţul mirosului este cel mai vechi şi mai complex simţ fizic. Probabil că aţi observat cu uşurinţă cât de mult contează mirosul în întâlnirile voastre amoroase. Şi aceasta deoarece sensibilitatea simţului olfactiv o depăşeşte cu mult pe cea a văzului sau a auzului. Mai ales când faci dragoste poţi să ai ochii închişi sau să nu auzi nimic şi totuşi să “miroşi” o femeie. Chiar şi numai aşa şi poţi să ştii cu siguranţă dacă îţi place sau nu.

De aceea, nu este surprinzător că, în toate timpurile şi pretutindeni, oamenii s-au preocupat foarte mult de mirosuri. Au preparat astfel diverse uleiuri şi parfumuri şi au folosit ierburi aromatice cu efecte puternic erotizante. Chiar şi profetul Mahomed vorbea despre dragostea lui pentru femeile care folosesc parfumuri aromate, iar Biblia conţine povestiri despre femei care foloseau cu grijă aceste arte: Judith se ungea cu emulsii preţioase, Ruth cu esenţe puternic mirositoare, iar Esther se “purifica” singură cu ulei de mir şi alte parfumuri dulci.

Ca experţi în arta iubirii, tantricii, foloseau în ceremoniile lor parfumuri pe care şi le aplicau pe diverse părţi ale corpului. Una dintre Tantra-s, Pithamala - Mahatantra are un capitol întreg dedicat lui “deha ranjana”, un termen sanscrit care înseamnă “parfumuri pentru plăcerea în unirea amoroasă”. Într-unul dintre ritualurile sexual-amoroase ale tradiţiei Kaula, reprezentativă în tantrism, cei doi iubiţi erau unşi într-un mod special cu diferite parfumuri, astfel încât orice mişcare a corpurilor lor producea valuri intense de senzaţii delicioase. Părul femeii era parfumat cu nard, obrajii şi sânii cu paciuli şi mâinile cu iasomie. Picioarele erau parfumate cu şofran, coapsele cu santal şi zona pubiană cu mosc.

Este foarte interesant că unele dintre parfumurile unor firme renumite păstrează într-o mare măsură aceleaşi parfumuri puternic excitante folosite de către tantrici. Iată că ingredientele parfumurilor faimoase ale caselor de modă sunt aceleaşi afrodisiace cunoscute din timpuri străvechi: ambră, chihlimbar cenuşiu , civet, iasomie, mosc, floare de portocal, paciuli, santal, tuberoze.