Spirituality

iF You want to become FREE you landed in the right place.

“ Cine moare înainte să moară, nu mai moare când moare.”

Translate

Câteva cărți deosebite pe care le recomand cu căldură;

Le puteți vedea pe site.urile Editurii PROXIMA MUNDI & Editurii FOR YOU :

Transformări planetare 2012-2030 -- Mesaje de la Fondatori (Sal Rachele) ,

Pământul se trezește: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii) ,

Viața la Frontiera Cunoașterii (Sal Rachele) ,

Conexiunea Lyra/Pământ (Brad Johnson și Conștiița Colectivă a Sufletelor Lirane) ,

Femeia interzisă vorbește - Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe),

Istoria reală a Pământului (Sal Rachele) .



joi, 14 octombrie 2010

42 de semne pentru care un copil poate fi considerat un Copil Stelar

Contributia Vizitatorului Stelar la originea unui copil provine din :

1. gene ale vizitatorului Stelar se intrepatrund cu materialul reproductiv al parintelui (inginerie genetica)

2. printr-o reincaranare deliberata “ misionara”  a unui Vizitator Stelar intr-un corp uman pentru a duce la indeplinire anumite sarcini aici, si aducind cu el constienta si competenta.

3. Prin avansata tehnica bio-medicala a vizitatorilor care le permite sa altereze putin corpul uman adult, pentru a-l face mai robust, cu capacitati paranormale, etc.

4. Dintr-o situatie Walk-In, in care un om, in copilarie sau mai apoi, a murit dintr-un accident sau o boala, dar spiritul uman/sufletului/personalitatea care pleaca este simultan inlocuit de de sufletul unui Vizitator din Stele, care vrea sa duca mai departe si sa-si termine contractul pentru viata.

5. prin intrarea personalitatii/constiintei si impartasirea propriei personalitati/constiinte in cadrul cimpului de constienta umana ca o constiinta duala sau alternanta.

Aceste descrieri se aplica de asemenea adultilor Seminte Stelare

Anumiti copii Stelari nu isi mai amintesc de nici un contact cu Vizitator Stelar, decit mult mai tirziu in viata. Acesti copii sunt speciali , dupa cum o stiu prea bine parintii lor uimiti si amuzati. De multe ori ei par mici adulti in corpuri de copii. Si de multe ori au o privire plina de intelegere si intelepciune care le depaseste anii.

 Nenumaratii ani de inginerie genetica din partea Vizitatorilor Stealari intr-un efort continuu de a imbunatati rasa umana au dus la aparitia unor copiii ale caror capete sunt atit de mari, incit e nevoie de Cezariana, sau macar de o episitomie, pentru a fi adusi pe lume. Dar chiar daca aceasta crestere a marimii craniului este un indice destul de grosier de crestere a inteligentei, inca si mai importante sunt toate cresterile calitative in dezvoltarea Umana. Asemena domenii includ: capacitati mai mari parapsihologice, ca fizice, abilitatile de a lucra cu bio-energie (chi, prana) si cu fortele Pamintului si ale cosmosului pentru a vindeca, noile legaturi telepatice si intuitive cu altii si cu Sursa Constiintei.

Una dintre cele mai commune caracteristici, chiar daca este banala, a acestor copii Stelari este aceea ca pot face ca o lampa de pe strada ( in mod special una cu vapori de Sodiu) se se stinga, atunci cind trec pe linga ea. Aceasta se intimpla datorita influentei cimpului bioelectromagnetic al corpului lor, care a fost amperat, ca rezultat al contactului cu Vizitatorii Stelari.

 Acesti copiii prezinta aptitudini deosebite, cum ar fi:
telepatie (comunicare mentala); prezicerea viitorului; telekinezie; clarvedere - capacitatea de a vedea lucruri la distanta sau in timp; “descarcarea” de informatii (din constiinta din afara planetei); capacitatea de a comunica si cu alte specii; intuitie penetranta ( abilitatea de a sti un lucru, fara sa le fi fost spus); capacitatea de a afecta sistemele electrice; influenta telepatica de la distanta, asupra altora; vederi inter-dimensionale; citirea de aure, (despre sanatatea persoanelor, a intentiilor acestora, prin observarea campului care le inconjoara), diagnoze paranormale (citirea fluctuatiilor campului energetic); vindecari fizice sau bioenergetice transfer de energie benefica), capacitatea de a deveni invizibil mental; teleportare; levitatie; influenta mentala (in mod telepatic; o persoana este determinata sa faca ceea ce doreste copilul Stelar);  ajustarea energiei Pamintului; diltarea sau contarctarea timpului; presimtirea cutremurelor sau a dezastrelor umane; (ca accidente de masini); constienta interdimensionala; calatorii in afara corpului; chanelling (servind ca transmitator pentru o persoana care nu e prezenta); constiinta impartasita cu un ghid Stelar, activitati desfasurate in conexiune stransa mentala cu indrumatorii lor Stelari, si capacitatea de a fi conectati direct cu un anume Vizitator Stelar sau cu alti „paznici energetici”.

Acesti copii prezinta modificari fizice pe care le recunosc ei insisi foarte usor, cum ar fi: un sistem imunitar robust, (cei mai multi dintre copiii Stelari nu prea sunt afectati de gripe sau raceli), sau aleg calea alternativa. Aceste cai alternative ale unor copiii Stelari se reflecta printr-o sensibilitate crescuta la orice contaminant de mediu, exprimata prin alergii si au o toleranta digestiva scazuta la multe substante sintetice, ingerate prin alimente (de exemplu, nu pot tolera produsele lactate prelucrate, sunt usor alergici la produse de panificatie si resping produsele de carne), dezvolta tot felul de disfunctii (etichetate ca si „Asperger’s”, sau Deficit de Atentie Hiperactiv) ceea ce sugereaza, de fapt, o incompatibilitate intre cablarea lor neuronala si sistemul nervos al oamenilor obisnuiti. Acesti copii stelari au deseori o temperatura bazala mai joasa decit cea obisnuita (adica in loc 37C, au 36C , ceea ce inseamna ca corpul este consumat mult mai incet de fortele metabolice.

Acesti copii sunt de asemenea remarcati pentru privirea lor atotcunoscatoare, matura si infatisarea plina de dinamism, fapt care, mai tirziu in viata, se va manifesta printr-o alura tinereasca, iar ei vor arata mai tineri decat in realitate, atunci cand devin adulti.

Acesti copii nu sunt numai savanti-psi, dar ei recunosc si importanta unei conectari spirituale cu Sursa intr-o constienenta plina de smerenie. De asemenea, ei impart cu ceilalti perceptii interioare spirituale, exploreaza conexiunile dintre fizic (de ex. cristale de curat), metafizic (de ex. Energia gandurilor) si spiritualul (de ex. crearea si transmiterea intentiei de a face bine celor in nevoie). Ei au respect pentru rugaciunile spirituale si le folosesc si respecta adevarurile religioase care stau la baza tuturor culturilor de pe Pamant.

De cele mai multe ori ei sunt plini de zel misionar pentru a face oamenii sa se trezeasca si sa ajunga la cel mai inalt Nivel al Lor Insisi si la cel mai complet potential. Acesti copii Stelari vor sa schimbe lumea in mai bine, fie lucrand pentru pace, sau imprastiind compasiune si fapte bune, acolo unde e nevoie, activind pentru a vindeca ranile Pamintului create de poluare sau povestind oamenilor despre marea familie pe care Omenirea o are printre Stele .

Acestea sunt unele dintre caile prin care puteti recunoaste un copil Stelar.
Richard Boylan, Ph.D.

NOTA: daca cunoasteti vreun copil Stelar , invitati-l impreuna cu parintii, sa adere la unul dintre Atelierele StarKids, care se desfasoara in lume, unde vor intilni alti copii ca si ei, si vor invata mai multe despre originea lor speciala, misiunea pe care o au , acum si in viitor, si depre ce le va rezerva viata.
Nota finala: Probabil ca acum in mintea unora dintre voi s-au nascut unele confuzii, daca Copii Stelari sunt una si acelasi lucru cu Copiii Indigo sau Copiii Cristal.

Asa cum sunt descrisi de catre cei care au etichetat acea generatie „Copii Indigo”, adica Lee Caroll si Jan Tober, acestia sunt in primul rand copiii, care au probleme de atentie, hiperenergie si comportamentale, dar sunt foarte destepti, au o foarte puternica capacitate de conducatori , sunt lipsiti de rabdare si se conformeaza cu foarte multa greutate structurilor sociale, ceea ce produce frustrari parintilor si profesorilor. Copii Indigo se presupune ca au o aura predominant Indigo.

„Copii de Cristal” este o alta generatie de copiii foarte sensibili fizic si psihic, dar sunt foarte intuitivi, telepatici, si au o aura opalescenta multicolorata.

In opinia mea, aceste etichetari ale celor doua categorii de copii sunt doar incercari de a descrie diferitii copii care cresc acum printre noi. Dar, din pacate , niciuna dintre aceste denumiri, nu ne vorbeste despre mostenirea partiala stelara a acestor copii. O asemenea omitere nu este ceva obisnuit. Vizitatori Stelari sunt un factor cheie in originea si trecutul nostru ca rasa umana si reintoarcerea lor „in masa” va fi un element istoric al viitorului nostru apropiat. Copii Stelari vin acum in numar mare pe Pamint, pentru ca Vizitatorilor Stelari li s-a facut mila de noi si incearca sa ne ajute prin nasterea unora care sa fie cei mai inteligenti si mai buni copii. De aceea gasesc mai potrivita descrirea lor ca si Copii Stelari. 

Iată un film cu o fetita care la numai la 2 ani stie sa localizeze foarte multe tari pe harta: